ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΕΠΟΧΗ!

 “Ο Π. Δούκας (υφυπουργός Οικονομικών της  κυβέρνησης Κ. Καραμανλή) δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είχαμε κατέβει κάτω  (σ.σ στην Ηλεία) με τσάντες και αποζημιώναμε όλους… κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15%…».

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
@neademokratia
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης.
*****
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι Κυριάκος Μητσοτάκης για σωρό λόγους.  Η πολιτική γνώση, η συνειδητότητα και συγκρότηση των δύο είναι μέρα νύχτα. Ο πρώτος είναι  πολιτικοποιημένος  πολιτικός, Μαρξιστής.   Είναι φανερό πως έχει και θεωρητική  πολιτική γνώση σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι ,μεν,  συνειδητοποιημένος ,πρακτικός   καπιταλιστής στη συμπεριφορά, ,αλλά με παντελή,  θεωρητική άγνοια όχι  μόνο του Μαρξισμού αλλά και  του πυρήνα του φιλελευθερισμού, όπως τον συνέθεσαν και τον  διατύπωσαν οι στυλοβάτες του  αντι-Μαρξιστές.
Και σύγχρονη  ελληνική, πολιτική ιστορία  γνωρίζει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ την οποία ο αρχηγός της Ν.Δ το πιθανότερο να μη γνωρίζει. ΄Αλλά κι αν έχει γνώση κάποιων κεφαλαίων της,  όσα δεν ταιριάζουν στη δημαγωγική  και μάλιστα ακροδεξιά του φόρα από την ώρα που δραστηριοποιείται ως αρχηγός της Ν.Δ  ή κάνει πως δεν τα ξέρει ή τα  αγνοεί επιδεικτικά και  αρνείται να αποδεχτεί την ιστορική τους υπόσταση.
Παραδείγματα:
–  Οι οπαδοί της Δεξιάς συνεργάστηκαν με του Ναζί στην διάρκεια της Κατοχής και  παρουσίασαν…  άριστες επιδόσεις, ως ακραιφνείς δωσίλογοι. Ιδιαίτερα αναδείχτηκαν ως κουκουλοφόροι  και μαυραγορίτες.
 -Με το τέλος της Κατοχής η δράση τους συνεχίστηκε με του Χίτες , Μάυδες,,  ένστολα αποσπάσματα  και λοιπά  ακροδεξιά-φασιστικά  αποβράσματα  με επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες  αριστερών, αλλά και με την πρωτοφανή και επαίσχυντη  για  τη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας επίδοσή τους  σε αποκεφαλισμούς και παλουκώματα κεφαλιών.
-Με την  ήττα του Δημοκρατικού Στρατού,  οι νικητές , επιδόθηκαν σε ένα ασύστολο  όργιο εγκλημάτων,  διώξεων, βασανισμών,  οποιουδήποτε μη δηλούντος οπαδός Δεξιάς ,  άλλων  αυθαιρεσιών  και καταλήστευσης  των  ελάχιστων πόρων της αιμάσσουσας ακόμα   Ελλάδας.  Ιδιαίτερη  φροντίδα και ενασχόληση επέδειξαν στην κατασπατάληση  των κονδυλίων της αμερικανικής βοήθειας, (“Μάρσαλ”) το μεγαλύτερο μέρος της οποίας  μοιράστηκαν  μεταξύ τους.
-Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ  του Παπάγου και η ΕΡΕ λίγο μετά του Κων ,Καραμανλή, ακροδεξιά και στον πυρήνα τους φασιστικά κόμματα, κυβέρνησαν με πρωτοφανή εκδικητική αγριότητα . Εξέθρεψαν και γιγάντωσαν το  παρακράτος των δολοφόνων, φυλάκισαν, εξόρισαν-εκτόπισαν ή εξανάγκασαν άλλους να μεταναστεύσουν για να  αποφύγουν τις διώξεις ή  σε αναζήτηση  καλύτερης τύχης  στην ξένη, αφού η  ανέχεια και η ταπεινωτική φτώχεια μάστιζε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.
–  Η Αριστερά στην Ελλάδα είχε πάντα τη συντριπτική πολιτική  υπεροχή.  Η Δεξιά ήταν  ανίσχυρη  και μειοψηφία στη χώρα,΄Ηταν αυτός ο λόγος που  καταδίωξαν αμείλικτα τους κομμουνιστές και τους διασκόρπισαν ως πολιτικούς πρόσφυγες .Ούτε να πεθάνουν στον τόπο τους δεν τους επέτρεπαν.  Γνώριζαν πως ο πολιτικός  λόγος των κομμουνιστών είχε αντίκρισμα  και οι αγώνες τους   απήχηση  και επιρροή στις λαϊκές μάζες. Και εμπόδιζαν δια ροπάλου, ακόμα και ολιγοήμερες επισκέψεις στη χώρα  πολιτικών προσφύγων.
-Από την άλλη, είχαν επιβάλλει, πέρα από το καθεστώς τρόμου για κάθε μη Δεξιό και μια απίστευτη εργασιακή απομόνωση. Με τα περίφημα πιστοποιητικά  κοινωνικών φρονημάτων από την αστυνομία, όχι ως δημόσιος υπάλληλος δεν μπορούσε κανείς να εργαστεί, αλλά …ούτε περίπτερο να ανοίξει.  ” ΄Ολα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά”.
-Η ΕΡΕ του Κων. Καραμανλή, επομένως,  μπορούσε να εξασφαλίσει  την εξουσία μόνο με την εγκαθίδρυση  ενός τέτοιου  αυταρχικού καθεστώτος, το οποίο, εκτός  των άλλων , έκλεβε και  ασύστολα στις εκλογικές αναμετρήσεις τις ψήφους με  απειλές, εκφοβισμό,  εξαγορά και δημαγωγικά τερτίπια. Αλλά και με την  επικύρωση   εντελώς παραποιημένων και ανύπαρκτων εκλογικών αποτελεσμάτων υπέρ της ΕΡΕ. (“Ψήφιζαν πεθαμένοι ,ακόμα και δέντρα). Η  ΕΡΕ ανήγαγε για χρόνια  σε..επιστήμη  την  ψηφοθηρία  και την αλλοίωση  των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Το έγκλημα,  η απάτη, η διαφθορά και η υποκρισία  κυκλοφορούν  στο αίμα του Δεξιού.  Μοιάζει με το σκορπιό του Μύθου. Τσιμπάει με δηλητήριο το βάτραχο,  ακόμα κι αν  εκείνος  τον βοηθάει. Δεν μπορεί  να κάνει αλλιώς.  Καταγραμμένο  θα έλεγε  κανείς στο DNA του ,ακόμα και του απλού οπαδού η κακία,  η υποκρισία, η αποκόμιση  άνομου κέρδους. Αλλά και  εν δυνάμει φονιάς και εγκληματίας  σε κάθε έκρυθμη κατάσταση  (πρβλ τις δηλώσεις του  π. αρχηγού της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκη και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου).
Δεν είναι επομένως , ούτε πρωτοφανές, ούτε περίεργο  γιατί  ο πέρα  από Δεξιός και εξ αίματος συγγενής  του ιδρυτή της ΕΡΕ και της Ν.Δ   Κωνσταντίνου Καραμανλή , ανιψιός   αντέγραφε το θείο στην απάτη, την κομπίνα, τη διαφθορά,  τη δημαγωγία,  και φυσικά στην ψηφοθηρία.    “Ειδικότητες  αποκτηθείσαι”  δεκαετίες διακυβέρνησης  της χώρας από  αυτή  την  εγκληματική παράταξη.. Και δεν περιμέναμε ,φυσικά τον π.  υφυπουργό του Κ. Καραμανλή , τον Πέτρο Δούκα,  να μας τα πει.   Οι “παροικούντες  την   Ιερουσαλή” γνωρίζουμε  με λεπτομέρειες  κάθε πτυχή του εγκλήματος της διεφθαρμένης  παράταξης της Ν.Δ κι εκείνη την εποχή.
Πώς λέτε χρεοκόπησε  τη χώρα ο Κώστας  Καραμανλής, και οι “παρακοιμώμενοι”;  Με τις τσάντες και το μπούκωμα  των κουμπάρων, νταβατζήδων και εργολάβων της Ν.Δ , Μέσα σε περίπου 7χρόνια  ο ανιψιός  ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ 15.5% .  ΄Ενα έγκλημα καθοσίωσης , για να ταϊσει τη γαλάζια ακρίδα, να  γυρίζουν οι κομματάρχες  με τις  λινάτσες τίγκα από   δημόσιο χρήμα ανά την επικράτεια  και να το μοιράζουν  στην κινούμενη άμμο τους  εκλογικού σώματος.΄Ετσι κέρδιζαν τις εκλογές. Πάντα.    Ούτε άγνωστα ,ούτε αγνοημένα αυτά από την Ιστορία. Αντίθετα,  καταγραμμένα στις πιο μαύρες σελίδες της και μάλιστα καταλεπτώς.
Λέγαμε στην αρχή “Ο  Αλέξης Τσίπρας δεν είναι Κυριάκος Μητσοτάκης για σωρό λόγους.  Η πολιτική γνώση, η συνειδητότητα και συγκρότηση των δύο είναι μέρα νύχτα. Ο πρώτος είναι  πολιτικοποιημένος  πολιτικός, Μαρξιστής.   Είναι φανερό πως έχει και θεωρητική  πολιτική γνώση σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι μεν  συνειδητοποιημένος ,πρακτικός   καπιταλιστής στη συμπεριφορά, ,αλλά με παντελή,  θεωρητική άγνοια όχι  μόνο του Μαρξισμού αλλά και  του πυρήνα του φιλελευθερισμού, όπως τον συνέθεσαν και τον  διατύπωσαν οι στυλοβάτες του  αντι-Μαρξιστές.”
Κι αν αυτό, είναι αλήθεια (και είναι)  πώς συνέβη ένας αρχηγός αριστερού κόμματος και  π. πρωθυπουργός  ο Αλέξης Τσίπρα να αγνοήσει την Ιστορία, τη δικαιοσύνη ως αξία, το νόμο ως επιταγή και  τις αρχές μιας ευνομούμενης Πολιτείας και να κλείνει  τα μάτια  ,άρα να συγκαλύπτει  αυτά τα τεράστια εγκλήματα της Δεξιάς;  Δεν είναι ανοσιούργημα;  Δεν είναι προδοσία και ΄Υβρις;
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΟΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.   ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
 -Οι δωσίλογοι , οι παλουκωτές, οι  διώκτες  των πολιτικών προσφύγων   οι δολοφόνοι του Μπελογιάννη και των άλλων ηρώων , οι  θύτες  των αγωνιστών και κάθε μη Δεξιού ,έντιμου πολίτη
  -Ο διεφθαρμένος  μέχρι μυλεού οστέων,   “αρχιερέας” της Αποστασίας  Κων Μητσοτάκης
΄- Ολόκληρος ο μηχανισμός της Χούντας με τις νομικές ακροβασίες (“στιγμιαίο”) και παρεμβάσεις  του Κων. Καραμανλή
   -Οι  Δεξιοί φονιάδες, ακόμα και εφήβων ,στις ημέρες της Μεταπολίτευσης
  -Ο Κώστας Καραμανλής και η κυβερνητική του παρέα για τη χρεοκοπία  της χώρας (εξ αιτίας της δικής σου συμφωνίας-“ομερτά”)
  – Η Χρυσή Αυγή, εξ αίματος συγγενής  της  Δεξιάς, για 60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις
      Ο εξωνημένος  γκεμπελικό Τύπος,  η  βιομηχανίας παραπλάνησης και προπαγάνδας
    -Οι υπόδικοι για το σκάνδαλο Novartis
    Οι 100 νεκροί στο Μάτι από το χέρι των Μακεδονομάχων
     -Οι 24.000 νεκροί από το χείριστη  διαχείριση της πανδημίας
     Οι υπεύθυνοι της νέα χρεοκοπίας  της χώρας , ο  Κυριάκος  Μητσοτάκης και οι δικοί του τώρα  παρακοιμώμενο.
΄Ηρθε η ώρα. Ξεθεμελίωσε αυτό το ακροδεξιό κράτος.  Σύντριψε τις δομές και τους πυλώνες του, που είναι η απάτη η διαφθορά, το έγκλημα. Κάνε τη διαφορά.  Πέρα από ένα κοινωνικό κράτος που οφείλεις  να χτίσεις, ΠΡΩΤΑ οφείλεις να τιμωρήσεις. ΄Εχεις μια ολόκληρη λίστα…προγραφών ενόχων. Πολιτικοί, δικαστικές  και εισαγγελείς,  αστυνομικοί, διαπλεκόμενοι  ιδιώτες .
Οι παροξυσμοί τους για το στήσιμο ,τάχα, κομματικού κράτους, θα είναι τίτλος τιμή σας. Η απόδειξη πως κάνετε το σωστό. Επειδή, ακριβώς, δεν δικαιούνται,  δια να ομιλούν τούτοι  που επί δεκαετίες ολόκληρες   άλωσαν τον κρατικό μηχανισμό ,διέπρεψαν στις διώξεις με  τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων,  τις αλλοιώσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων, την  υπόταξη του στρατού.  της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, της  δημοσίας διοίκησης στον κομματικό τους μηχανισμό, την εξαγορά του Τύπου, τις στημένες δημοσκοπήσεις, τα αίσχη της Δεξιάς εξουσίας  που βίωσαν  και συνεχίζουν, όλοι οι έντιμοι ΄Ελληνες  παλιότερα και σήμερα.
Κάντε τη διαφορά. Το έργο σας ορόσημα.  Δώστε στην Ιστορία  την ευκαιρία να μιλάει στον Μέλλον  με όρους Μητσοτακική και Μετα- Μητσοτακική εποχή.  Θα είναι η ΄Υψιστη τιμή για μια αριστερή κυβέρνηση  και η επιβεβαίωση πως  ο ανθρωποκεντρικές αξίες ,η δικαιοσύνη, η  εντιμότητα  δεν μπορούν  να συνυπάρξουν ΠΟΤΕ με  Δεξιά παράταξη στην Εξουσία.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΠΡΑΞΗ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΑ!