ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Πυροβόλησαν  στο κεφάλι τους γονείς, έπνιξαν τα δύο παιδιά”.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι (βίντεο) | Tribune.gr

iefimerida.gr

***

Πριν χρόνια,  ένας Πακιστανός στην Πάρο επιτέθηκε σε μια κοπελίτσα να της κλέψει το κινητό, τη χτύπησε στο κεφάλι και το  κορίτσι  έμεινε φυτό.  Το ρατσιστικό ντελίριο που  επακολούθησε, όταν έγινε γνωστό πως ο δράστης δεν ήταν ΄Ελληνας, αλλά Πακιστανός, είναι αδύνατο να περιγραφεί.  ΄Ανευ  προηγουμένου.  Οι Γκέμπελς δώσανε τα ρέστα τους. Ως και οι πέτρες  μάθανε  την πακιστανική ταυτότητα του δράστη και το όνομα  του ελληνικού  θύματος, της μικρής τότε Μυρτώς.

Μάλιστα, για να γίνει πιο απεχθής η πράξη,  οι ΄Ελληνες  “Τριανταφυλλόπουλοι” ,ως μανιώδεις  σπερματοσυλλέκτες, αλλά και μανούλες   στην κακότητα και  τη χάλκευση,  διέδωσαν πως στόχος του  Πακιστανού ήταν ο βιασμός και όχι η κλοπή του κινητού. Ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά,  όλοι θυμούνται τη Μυρτώ και τον Πακιστανό …βιαστή της. ΄Οχι  κλέφτη.

Λίγο καιρό μετά,  ένας ΄Ελληνας πατέρας στο ΄Αργος  πυροβόλησε και άφησε επίσης φυτό τη 17χρονη κόρη του!  Δεν έμαθε κανείς τίποτα.  Οι λύκοι της παραπληροφόρησης το κράτησαν στις δεύτερες σελίδες της  επικαιρότητας και λίγο μετά, το έθαψαν. ΄Ελληνας  γαρ ,ο δράστης. Κι ας ήταν το έγκλημά του ειδεχθέστερο εκείνου του Πακιστανού ,λόγω της σχέσης αίματος δράστη και θύματος.

Πρόσφατα,  2-3  ημέρες πριν στην Ανδραβίδα,  ΄Ελληνας έπνιξε δυο μωρά, πυροβόλησε και σκότωσε τους γονιούς τους. Αλβανοί τα θύματα. Ολόκληρη οικογένεια. Από τα ειδεχθέστερα στα χρονικά  εγκλημάτων  στη χώρα μας. Ελάχιστα όμοια θα συναντήσεις.

Και όμως. Η βρώμικη  γκεμπελική μαφία , ενώ παρουσίασε το αποτρόπαιο έγκλημα,  ΔΕΝ φανέρωσε ακόμα  την  αλβανική ταυτότητα των θυμάτων, ούτε  την ελληνική του δράστη. Πολύ  περισσότερο δεν τόλμησαν  να σχολιάσουν αυτή τη…λεπτομέρεια. Και όχι μόνο. Η  ακροδεξιά πορνοφυλλάδα  iefimerida.gr  δεν κρύβει μόνο την επίσημη  ταυτοποίηση του ΄Ελληνα φονιά, αλλά γενικώς και αορίστως  γράφει πως… “έπνιξαν τα μωρά και  πυροβόλησαν τους γονείς”!

 

Φαντάζεται κανείς τί θα γινόταν σήμερα στη φυλλάδα του Ράπτη ας πούμε,  αν ένας “κωλοΑλβανός που είναι από ράτσα  φονιάδες”, στραγγάλιζε δυο μωρά Ελληνάκια  και σκότωνε τους γονείς τους;   Σήμερα θα είχαμε  αλβανικό πογκρόμ στις γκεμπελικές χωματερές. Η δε μισή Ελλάδα  θα βρισκόταν σύσσωμη στο πόδι και τους δρόμους ,για να εκφράσει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό  της που “μας  σφάζουν τα λαθρό στον τόπο μας και πνίγουν τα παιδιά μας”.  Κι αν ήταν έξω οι ΝεοΝαζί,   θα είχαν βγάλει στους δρόμους τα τάγματά τους σε παγανιά θανάτου μεταναστών και προσφύγων,

 Ρατσιστολαός οι ΄Ελληνες. Και ειδικά η Δεξιά   ως τα το μεδούλι.  Ο Αλβανός ειδικά στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια, ζει στο πετσί του αυτή την κατάρα. Σε μια χώρα, μάλιστα  την Ελλάδα, που έχει γράψει ιστορία ,ως λαός μεταναστευτικός και προσφυγικός.