ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 100% ΜΠΑΝΑΝΙΑ!

Αν οι υποκλοπές και οι παρακολουθήσεις ρίξουν τη  κυβέρνηση και  όχι

 α. ο κίνδυνος να συρθεί η Ελλάδα σε πόλεμο για τις μίζες του Κυριάκου Μητσοτάκη

β.  η  χρεοκοπία  της χώρας και η  δεινή οικονομική κρίση που φτωχοποίησε την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας

γ. η με δόλο και προμελέτη δολοφονία  χιλιάδων συμπατριωτών μας από τον εγκληματικό  τρόπο της διαχείρισης της πανδημίας από την  μαφιόζικης συμπεριφοράς ,κυβέρνηση

ΤΟΤΕ

 Είμαστε μια   χώρα 100%  Μπανανία με ένα ιδιώτη λαό, που ελέω κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας “αποφασίζει” πως η μειοψηφία έχει νόμιμο δικαίωμα να κυβερνήσει και να διαπράττει ατιμωρητί εγκλήματα.  Και  δε νιώθουν, φυσικά,  την ανάγκη να  εξηγήσουν στους υπεύθυνους πολίτες ,  ποιος αποφάσισε   για τη νομιμότητα τέτοιων αφύσικων επιλογών.

  Παράδειγμα:  Την κυβέρνηση της ντροπής και της διαφθοράς του Υιού του Κων. Μητοστάκη, μιας  διεφθαρμένης δυναστείας- φαμίλιας, που όμοια δε συνάντησε ο τόπος από  συστάσεως ελληνικού κράτους,  την εξέλεξαν περίπου δυόμιση εκατομμύρια ψηφοφόροι (ό,τι  χειρότερο ως ανθρώπινο υλικό σε παιδεία και ηθική υπάρχει  σε αυτή τη  χώρα).

Το εκλογικό σώμα  της Ελλάδας στο μεταξύ, ανέρχεται σε 10.000.000 ψηφοφόρους. Κι αυτό το Σύστημα το αποκαλούν με τη συνείδησή τους ήσυχη ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!  Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ   ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.  ΄Η ΣΤΗΝ  ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ  ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ…ΧΟΥΝΤΑ!

Αυτά συμβαίνουν,  όταν την Ιστορία  του τόπου  δεν επιτρέπει το Σύστημα  να την γράφουν  ανεξάρτητοι από κάθε δέσμευση  θεσμικοί ιστορικοί, αλλά οι υποδυόμενοι τους ιστορικούς  Παπαχελάδες, αισχροί κα διεφθαρμένοι κοντυλοφόροι, που έναντι αδράς αμοιβής,  αγιοποιούν δολοφόνους και κατάπτυστους παλιανθρώπους  του τόπου.