ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ- ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ…ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

IEFIMERIDA.GR

Θλίψη:  πριν από 3 ώρες — Πέθανε ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης, σε ηλικία 69 ετών.

——————–

Άρχισε η επέλαση του καύσωνα: Πού θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, πόσο θα διαρκέσει.

————————

“Γροθιά» στο στομάχι από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η δυστυχία για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

————————-

Γιώργος Μαρίνος: «Εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος»

****

Αν, ο μη γένοιτο, είχαμε μια…επέλαση εχθρικού  στρατού σε ελληνικό έδαφος ,  ποια λέξη, αλήθεια  θα χρησιμοποιούσε ο Χρήστος Ράπτης, για να παρουσιάσει την  φρικτή είδηση;

Την επέλαση την έκαψε στον… καύσωνα. ΄Αλλες συνώνυμες και συγγενικές, δε βρίσκεις εύκολα για τέτοιες τραγωδίες. Δεν έχει, όμως,  καμιά σημασία για το (ανύπαρκτο)  μυαλό της συμμορίας, εκεί στη φυλλάδα.  Λεπτομέρειες.   Αρκεί η λέξη να εμποιεί (ΚΥΡΙΩΣ) τρόμο, πανικό, υστερία, απόγνωση,αδιέξοδο.  Αυτή είναι η δουλειά τους.

Με κάθε τρόπο. Επιστρατεύουν  κάθε μέσο.  Ειδικά το ψεύδος,τη χάλκευση  και την παραπλάνηση.

Η Μετεωρολογία, από τα καλύτερα εργαλεία τους  και μάλιστα  “παντός καιρού “, χειμώνα καλοκαίρι. Επελάσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, Αρμαγεδώνες, έκτακτες ανακοινώσεις για σωτηρία από το κακό που ενέσκηψε.  Σκηνοθεσία  “Γκραν Γκινιόλ” για κουφιοκεφαλάκηδες,  φαν  του τρόμου και της ευήθειας.

Η   Αστρολογία η…επιστήμη της απάτης και του τσαρλατανισμού από κοντά. “Γροθιά στο στομάχι” από τη Λίτσα Πατέρα, αναμεταδίδουν. Η δυστυχία, λέει,  θα χτυπήσει  τα… κριάρια και τα βουβάλια.   Στο μεταξύ,  ο ποινικός κώδικας είναι σαφής σε περιπτώσεις που κάποιος  “δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες” και τιμωρεί το δράστη.  Καθαρά και ξάστερα. Αλλά τη  Λίτσα μας, αντί σήμερα να την έχει  στείλει ο εισαγγελέας    στο  κελί  του  Κορυδαλλού και ίσως  ξανασκεφτεί την επόμενη φορά να αποπατεί όπου βρίσκει,  απολαμβάνει  τη δροσιά  του κλιματιστικού της στο κομψό της προφανώς  παλατάκι ,ελέω αφροσύνης και ηλιθιότητας όσων την παίρνουν στα σοβαρά.

Η ..νεκρολογία, άλλο  δυνατό όπλο  τούτο  στο χέρι των κοντυλοφόρων. ΄Ετσι και αναχωρήσει κανένας επώνυμος (ή έστω και ημι-) για τον άλλο κόσμο, γίνεται πρώτη ή και έκτακτη είδηση. Και το  βιογραφικό του μακαρίτη με γαργαλιστικές ,κυρίως ,λεπτομέρειες, τους βγάζει από το αδιέξοδο στο κυνήγι της ύλης για καμιά εβδομάδα και βάλε.  Κι αν για ημέρες δεν τους σκάσει και δεν τους κάτσει  τέτοια δακρύβρεκτη  τύχη, χαλκεύουν,  εφευρίσκουν,κατασκευάζουν.   Καλή ώρα τον καψερό το  Γιώργο Μάγκα, που τον πέθανε ο  διαπρέπων ,αντί στη σκηνή  στην  ανακατωσούρα,  Σπύρος  Μπιμπίλας. Και άπαντα τα σοβαρά  ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ…ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αναπαρήγαγαν  την  έγκυρη μπουρδολογία του συνδικαλιστή  φασουλή χωρίς δεύτερη κουβέντα.  Και έγινε ο μη αποθανών, τελικά, Μάγκας,  ,πρώτη είδηση θανάτου . Για να   βγεί ο απέθαντος  κλαριτζής λίγο μετά    στα τηλεπαράθυρα και  να τον κάνει  με τα κρεμμυδάκια την κουρκουσούρα- τηλεμαϊντανό των  πρωινάδικων .

 

Αυτά για τις ξεφωνημένες φυλλάδες. Αλλά και η “κρυφές” δεν πάνε πίσω. Δείτε, το  ψαγμένο, ας πούμε  LIFO (σοβαροφανής βέρσιον της iefimerida.gr), που παρουσιάζει τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του  γελωτοποιού Γιώργου Μαρίνου. Στο μεταξύ, ο συντευξιαζόμενος μετά παρρησίας   διαβεβαιώνει το πανελλήνιο, επί λόγω τιμής του  πως δεν είναι απλά  πιστός,  φαν της Αστρολογίας, η οποία είναι…επιστήμη και όχι πάιξε γέλασε, αλλά και ο ίδιος αστρολόγος!

 

Ποιος θα μας  φυλάξει από τους…φύλακες;  Ουδείς. ΄ Οσο θα δίνεις κλικ στους διαφημισοθήρες   ιστότοπους, για να σε ταϊζουν σκουπίδια, όπως τα παραπάνω, θα είσαι άξιος της μοίρα σου.

Επιλέγεις δρόμους. ΄Εχεις την ευθύνη που έχασες εδώ και καιρό την πορεία  σου  και αργοπεθαίνεις  στη έρημο. Αλλά,  με κολαούζους  προσώπατα σαν τον Ράπτη και τον Μπίμπίλα,  εκεί  θα κατέληγες.   Τώρα, “σκάσε και κολύμπα” στις απέραντες  παραλίες της   Σαχάρας.