Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του …σαραντακατό: “Χ#στήκαμε, έχουμε το μαχαίρι και το πεπόνι . Σας έχουμε γραμμένους”!

α. Κυριάκος Μητσοτάκης: Δε θα δεχτώ να μου κουνάτε το δάχτυλο

β.Π. Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς – Ελέγχεστε για πολεοδομική παράβαση

 

Π. Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς - Ελέγχεστε για πολεοδομική παράβαση

 

Ελίζα Βόζεμπεργκ

****

« Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες».  (Τυφλοί οδηγοί , που περνάτε από  ψιλό σουρωτήρι το κρασί, μήπως  καταπιείτε κάνα  κουνουπάκι  ενώ «κατεβάζετε»  μια ολόκληρη γκαμήλα.)

Είναι η περίφημη φράση του Χριστού για τους υποκριτές Φαρισαίους, που σήμερα ταιριάζει γάντι στο Μητσοτάκη και την παρέα του.

 

 

 

Για δυο πράγματα έμεινε στην ελληνική ιστορία η κυβερνητική συμμορία  του γιου του αλήστου μνήμης πατέρα του,  Κων. Μητσοτάκη. Για την ασυγκράτητη  διαφθορά  και   το θράσος  τους (για να το πούμε…ποδοσφαιρικά), να… «πετάνε την μπάλα στην εξέδρα».  Κατά τας Γραφάς, “να διυλίζουν μια σταλιά   κουνούπι και να καταπίνουν ολόκληρη   καμήλα”! Πραγματικός άθλος!

Αν σε κάτι βγάζουμε το καπέλο στον Κυριάκο είναι η εφευρετικότητά του. Μην πάει ο νου σας στο…καλό. Η επιρρέπεια  αυτού του τύπου  στο κακό, είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Δεν είναι η δεύτερη, αλλά η πρώτη του φύση. Είναι η ίδια η  ενσάρκωση του κακού.

Σαν το σκορπιό  στο μύθο με το βάτραχο του Αισώπου. Στο πι και φι να επινοήσει την  ατάκα, να αμολήσει μελάνι,  να  βγει λάδι, να σε  αφήνει…μαμάκα!  Πώς το λέει η λαϊκή σοφία; «Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»!

Αυτός είναι ο μέγας Κυριάκος Μητσοτάκης . Στρατηγός άνεμος και ασύμμετρη απειλή!  Δεν πιάνετε πουθενά. Αρμαγεδώνας!

Κάντε μια περατζάδα στα παλιά, όχι στα πολύ, στα πενταετίας και τα   τρέχοντα. Κι απ΄αυτά , μείνετε μόνο σε… όσα βγάζουν μάτι . Κι έχετε τις αποδείξεις στο πιάτο,  άνετα και με την πρώτη.

-Εκτόξευσε το δημόσιο χρέος στα 407 δις (δεύτερη στον κόσμο  η χώρα) για να ταϊσει την γαλάζια ακρίδα του και να αρπάξει μίζες από τα εξοπλιστικά (και όχι μόνο απ΄αυτά). Καταδίκασε σε αργό  θάνατο  τις γενιές των Ελλήνων για τα επόμενα 50 χρόνια.

Και η απάντηση της συμμορίας Μητσοτάκη  ;

«Χ#στήκαμε, έχουμε το μαχαίρι  και το πεπόνι. Σας έχουμε γραμμένους!  Εμάς κρίνετε, δε βλέπετε  την…παράνομη στέρνα  Κασσελάκη;  Δεν ακούτε τα ..φρικτά  «γαλλικά» του  ευρωβουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ;    »

-Σκότωσε 20.000 αθώους  ανθρώπους στην πανδημία γιατί δεν υπήρχαν ΜΕΘ .Την ίδια εποχή αγόραζε άχρηστα  Ραφάλ,  πετώντας στον αέρα  15 δισ και πάνω, για να τσεπώσει μίζες.  ΄Αφησε  στην Πύλο  αβοήθητους να πνιγούν 700  εξαθλιωμένους μετανάστες  και πρόσφυγες με τα παιδιά στα χέρια. Και ένα χρόνο μετά ,δολοφονεί στα Τέμπη ανύποπτο κόσμο,  αφού  φάγανε μεταξύ τους τα κονδύλια για τα τρένα, αντί να εξοπλίσουν με όργανα για στοιχειώδη ασφάλεια.

Και η απάντηση της συμμορίας Μητσοτάκη;

«Χ#στήκαμε, έχουμε το μαχαίρι και το  πεπόνι. Σας έχουμε γραμμένους!  Εμάς κρίνετε, δε βλέπετε  την…παράνομη στέρνα  Κασσελάκη;  Δεν ακούτε τα ..φρικτά  «γαλλικά» του  ευρωβουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ;”

-Σε κράτη με στοιχειώδη πολιτικό  πολισμό  ο Τύπος και η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητοι θεσμοί.  Στην Ελλάδα το Μητσοτακικό καθεστώτος αντιγράφει το Πουτινικό, ακόμα και σε λεπτομέρειες. Εξαγοράζει  το σύνολο, σχεδόν,  των ελληνικών Μέσων  προπαγάνδας και  διορίζει δικαστές που το προφέρουν στο πιάτο  στήριξη, συσκότιση, παραπληροφόρηση,  αποφάσεις, “παραθυράκια”  και ό,τι απαιτεί το θέατρο  του κοινοβουλευτισμού,  για να φέρνει η κυβερνητική συμμορία σε πέρας  τα εγκληματικά και παράνομα σχέδιά της

Και η απάντηση της συμμορίας Μητσοτάκη;

«Χ#στήκαμε, έχουμε το μαχαίρι και το  πεπόνι. Σας έχουμε γραμμένους!  Εμάς κρίνετε, δε βλέπετε  την…παράνομη στέρνα  Κασσελάκη;  Δεν ακούτε τα ..φρικτά  «γαλλικά» του  ευρωβουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ;”

– Από τους πλέον αξιόπιστους παγκόσμιους, κρατικούς  θεσμούς  η αμερικανική δικαιοσύνη και το FBI, βγαίνουν και λένε καθαρά και ξάστερα, χωρίς  ψιλά γράμματα και αστερίσκους , «βάλτε φυλακή τους απατεώνες πολιτικούς της Ελλάδας που κλέψανε   τα λεφτά του κοσμάκη  για  να τα τσεπώσει η  Νovartis και αρπάξανε τις μίζες. Εμείς κάνουμε αυτό που νομικά  μας επιτρέπεται. Τους παίρνουμε πίσω όσα μας έκλεψαν ».

Και η απάντηση της συμμορίας  Μητσοτάκη;

«Χ#στήκαμε, έχουμε το μαχαίρι και το πεπόνι. Σας έχουμε γραμμένους!  Εμάς κρίνετε, δε βλέπετε  την…παράνομη στέρνα  Κασσελάκη;  Δεν ακούτε τα ..φρικτά  «γαλλικά» του  ευρωβουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ;”

-Καίνε πρόσφατα την Αττική και έχουν παραδώσει στις φλόγες ολόκληρη τη χώρα, την ίδια ώρα που η  κυβερνητική  συμμορία, στελέχη  και οπαδοί,  τρώνε μέχρι σκασμού το δανεικό  χρήμα-θηλιά στο λαιμό των γενιών, αντί να έχουν στοιχειώδη  πυρόσβεση με σύγχρονα μέσα και προγράμματα.

Και η απάντηση της συμμορίας στις κραυγές απελπισίας κι απόγνωσης του κόσμου;

«Χ#στήκαμε, έχουμε το μαχαίρι και το πεπόνι . Σας έχουμε γραμμένους!  Εμάς κρίνετε, δε βλέπετε  την…παράνομη στέρνα  Κασσελάκη;  Δεν ακούτε τα ..φρικτά  «γαλλικά» του  ευρωβουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ;”

 

 

 

Μην οργίζεσαι, φίλε. Μη σε πιάνει απελπισία. Δεν υπάρχει λογική, αρχή,  μέση και άκρη   σε τέτοιες συμπεριφορές. Τους χαρακτηρίσαμε συμμορία δολοφόνων.  Περίμενες από τέτοια μέλη  ηθική  μέσου  ανθρώπου;

Στοχάσου πως  αυτό το είδος δίποδων  δε διαθέτει ίχνος πέτσας και μεταμέλειας.  ΄Εχουν όλοι  και ανέκαθεν στο διάβα της Ιστορίας, τα ίδια χαρακτηριστικά.  Αμετανόητοι  ,θρασείς και αναίσθητοι.

Θυμίσου  λίγο πριν δώσει τέλος στη άθλια ζωή του ,το τέρας του Ναζισμού, ο Αδόλφος Χίτλερ.

Δε διαφέρουν. Μη νομίζεις. Οι αριθμοί των θυμάτων τους  είναι απλώς υπολογισμοί της αριθμητικής. Ποτέ της φυσικής ηθικής  και των διαχρονικών, αρχέγονων και απαράγραπτων αξιών.

Λίγο πριν   «βγει η άθλια ψυχή» του στην  υστερική εξομολόγησή του  εις επήκοον  της ναζιστικής παρέας, όπως το διέσωσε η γραμματέας του, καυχήθηκε:  «Αυτό είναι το τέλος. Και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, τουλάχιστον, κατάφερα να εξοντώσω   αυτό το βρώμικο είδος των Εβραίων»! (πρβλ. ταινία  Η Πτώση (γερμανικά   Der Untergang‎.‎)

 

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ας μην το λένε φωναχτά, για τους δικούς τους λόγους, όσοι όφειλαν να το διασαλπίζουν,κατάφερε να εξοντώσει έναν ολόκληρο λαό  με   τις γενιές του για τα επόμενα, τουλάχιστον 50 χρόνια! Η «Κάθαρση» είναι το ζητούμενο πλέον. ΄Οσοι (επι)ζήσουν  από αυτή την τραγωδία, είναι σίγουρο πως  θα τη ζήσουν. Η σκληρή  τιμωρία της ανήθικης και παρανοϊκής  συμμορίας, είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ!