“AΛΗ-ΤΕΣ, ΡΟΥ- ΦΙΑ-ΝΟΙ, ΔΗΜΟ- ΣΙΟ- ΓΡΑΦΟΙ “

Πρωτοφανής ομιλία Μητσοτάκη για τη θεωρία των δύο άκρων μπροστά στον Τζο Μπαίντεν και περισσότερους από 100 ηγέτες

Μητοστάκης: “Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, η γενέτειρα της δημοκρατίας, βίωσε από πρώτο χέρι τη διχαστική πολιτική συμπεριφορά, τις υποσχέσεις που διαψεύστηκαν και την κενή ρητορική τόσο του ακροαριστερού όσο και του ακροδεξιού λαϊκισμού -και απέρριψε και τους δύο» για να προσθέσει ότι «ύστερα από μια δεκαετία οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες αντιλήφθηκαν την ανάγκη για πραγματική αλλαγή, υποστηρίζοντας μία μεταρρυθμιστική ατζέντα που ήταν πατριωτική, παρά εθνικιστική».

***

Ο Έλληνας ΄Ορμπαν, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της χώρας  με υπουργούς   Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Θεοδωρικάκο και άλλους, ίδιους αστέρες  από τη φασιστική Δεξιά και πέρα , τολμάει να μιλάει  για ακροδεξιό  λαϊκισμό!  Σε μια Ευρωπαϊκή χώρα που το πολίτευμά της αυτή την ώρα, είναι η κοινοβουλευτική δικτατορία Μητσοτάκη.

Θα πέσει πάνω τους το ταβάνι του …Ναού της Δημοκρατίας, που γεννήθηκε στην Ελλάδα, όπως  τόλμησε να θυμίσει ο  πολιτικός προϊστάμενος και φίλος  του Πλεύρη που το παράπονό του είναι,  γιατί ο Χίτλερ δεν ξεπάστρεψε όλους τους Εβραίους!

Αυτό θα πει να είσαι γόνος Μητσοτάκη. Δεν ορρωδεί  προ ουδενός. Δεν κωλώνει  σε τίποτα, όπως θα έλεγε ο ίδιος

                                                           ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. ΣΥΡΙΖΑ: Κρύβουν και τον ιδιοκτήτη της Opinion Poll

Αν δεν επρόκειτο για μούφα  Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής  με ζητούμενο πώς μοιράζεται η πίτα των κρατικών διαφημίσεων στα αρπακτικά της ελληνική μαφίας του Τύπου και είχαμε μια πραγματική και σε βάθος έρευνα για το τί συμβαίνει στη χώρα μας με αυτό το  δημοσιογραφικό, γκεμπελικό αληταριό ,   πρώτοι στη λίστα  κατηγορoυμένων  δε θα έπρεπε να έχουν τον Ράπτη , τον Αλαφούζο και το Μαρινάκη,  αλλά τον  Βαξεβάνη, τον Παππά και το Ζαφειρόπουλο (Τα όνοματα ενδεικτικά κι  από το σωρό).

Είναι αυτοί που κουβαλάνε την κύρια ευθύνη του  εγκληματικού τρόπου λειτουργίας  του ελληνικού Τύπου για τον εξής βασικό λόγο. Η πρώτη Δεξιά ομάδα των τριών αντιπροσωπευτικών ονομάτων που παραθέσαμε και το συναφές ,λοιπό…  κακό συναπάντημα, πάντα από Δεξιά, είναι γνωστό και μη εξαιρετέο.   Γκέμπελς που επιστράτευσαν έναντι αδρών (κυρίως οικονομικών)  ανταλλαγμάτων οι πάτρωνες του  Κούλης τους, για να τον κάνουν πιόνι – πρωθυπουργό, να αθωώσουν διεφθαρμένους, να ξαναφάνε  μίζες και να στερήσουν για άλλη μια φορά τη δυνατότητα, έστω κι από μια ανάπηρη Αριστερά, να έρθει στην εξουσία.

Δεν περιμένεις δα από  λασπωμένη πηγή να τρέξει γάργαροι και καθαρό νεράκι.  “Εκ  γαρ του περισσεύματος της καρδίας λαλούν, άλλωστε,   πένες και  μικρόφωνα   Και η λαϊκή σοφία θα το διατυπώσει ανάλογα: “Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”. Γνωστά όλα τούτα.

Καθόλου περίεργο, λοιπόν,   που αυτή η   Δεξιά  εκδοτική και δημοσιογραφική μαφία  έχουν στήσει γλέντι τρικούβερτο  και ξεκοκαλίζουν δημόσιο χρήμα με αντάλλαγμα να προσφέρουν στους δωρητές- χορηγούς τους υπηρεσίες ορντινάντσας.  Να γράφουν γλοιώδη και κατάπτυστα κείμενα για το πόσο χαρισματικός είναι ο  (δια διδάκτρων  και ως εκ τούτου αστοιχείωτος)  διπλωματούχος του  Χάρβαρντ και πόσο, εν μέσω  σφοδρής και συνεχόμενης  λαίλαπας σε πολλά μέτωπα , που αντιμετωπίζει σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης    ο ελληνικός λαός, εν τούτοις  στην άνετη πλειοψηφία του, ο κόσμος  θαυμάζει  και θεωρεί τον Κούλη τον καλύτερο πρωθυπουργό της χώρας!   Και όλες τούτες οι διαπιστώσεις, είναι  προϊόντα πέτσινων  δημοσκοπήσεων  των  γνωστών  εταιριών  κερδοσκοπίας  στην Ελλάδα, που τα κατασκευάζουν στα  χαλκεία-γραφεία τους.

Και  ως εδώ καλά.  Τα είπε  (έστω  και με μισόλογα)   και ο  πρόεδρος της Ελεγκτικής Αρχής Δημοσκοπήσεων, Θ. Χατζηπαντελής στην Εξεταστική,  όπως   η Εφσυν δια χειρός Κ. Ζαφειρόπουλου, τα δημοσιεύει σήμερα. Για απολαύστε τα και συγκρατήστε τα στο μυαλό:

ΣΥΡΙΖΑ: Κρύβουν και τον ιδιοκτήτη της Opinion Poll

Αποκαλυπτική κατάθεση του προέδρου της Ελεγκτικής Αρχής Δημοσκοπήσεων, Θ. Χατζηπαντελή, χτες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ● Παραίτηση Φιλιππάκη από τη διοίκηση της ΕΙΗΕΑ.

Ουδέποτε ελέγχθηκε από την αρμόδια ελεγκτική αρχή η εταιρεία Opinion Poll, η οποία τον περασμένο Μάιο δημοσίευσε μια αμφιλεγόμενη δημοσκόπηση χωρίς ταυτότητα έρευνας. Είναι η ίδια εταιρεία που ταυτόχρονα έπαιρνε από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, μέσω του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Ερευνας, απευθείας αναθέσεις έργων, με τη Νέα Δημοκρατία να αρνείται να καταθέσει στην Επιτροπή ο ιδιοκτήτης της Opinion Poll, Μιχ. Διαμαντής, προκειμένου να εξηγήσει πώς μέσω άλλης εταιρείας συνδεδεμένης με την Opinion (Reposition Strategy LTD») πήρε 270.000 ευρώ από το Δημόσιο για έργο αμφίβολης σκοπιμότητας.

Ο μη έλεγχος της Opinion ήταν το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από την πολύωρη χθεσινή κατάθεσή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής του Θεόδωρου Χατζηπαντελή, προέδρου της Ελεγκτικής Αρχής Δημοσκοπήσεων.”

Ξαφνικά, λοιπόν, οι επαγγελματίες Γκέμπελς της αριστεροφροσύνης  σήμερα, ανακάλυψαν το μέγα έγκλημα  των πλαστών  δημοσκοπήσεων , αυτό  ακριβώς που εμείς  εδώ (ανάμεσα σε πολλά άλλα) το έχουμε αναδείξει ως ένα από τα χειρότερα  στη χώρα. Κι αν  μια-δυο φορές όλα αυτά τα χρόνια και τούτοι  μίλησαν για στημένες δημοσκοπήσεις, όμως πάντα  με μισόλογα,  χωρίς αναφορά σε ονόματα  και περισσότερο  για…την τιμή των όπλων (διάβαζε για τα  μάτια του κόσμου) !

Και το χειρότερο , έσπευδαν  να υιοθετήσουν   αυτά τα πλαστά αποτελέσματα , να τα  απενοχοποιήσουν και να τους προσδώσουν εγκυρότητα, αφού    δημοσίευαν  άνετα και χωρίς σχόλια τις κατά καιρούς   πέτσινες αυτές  δημοσκοπήσεις του Φαναρά του Παναγόπουλου και του Διαμαντή.  Σαν να ήταν   αυθεντικές.  Αναπαρήγαγαν με άλλα λόγια και επικύρωναν ως αληθές   το  ψεύδος και την απάτη από τα αριστερά τούτοι,  στο όνομα  της συντεχνιακής αλληλεγγύης.

Διαβάστε  τί  τους σούρναμε συνεχώς από  εδώ    γι αυτό το έγκλημα και   μάλιστα με ονομαστική αναφορά .  ΄Ενα άλλο αποτρόπαιο κατόρθωμα  του χρησιμοθηρικού γκεμπελισμού είναι αυτό. Να βαπτίζουν  δια της..προσευχής, ως Μεσαιωνικοί καλόγεροι,  το κοτόπουλο σε ψάρι.  Τους  “Διαμαντήδες”  σε  αξιότιμα μέλη  της  μαφιόζικης συντεχνίας. Και φυσικά με βαρύτητα δημοσιογραφικού και δημοσκοπικού λόγου,  ως έχοντος αριθμό εμπορικού Μητρώου! Τις δικές μας,  όμως, για παράδειγμα, δημοσκοπήσεις που δεν ανήκουμε σε κανενός είδους επαγγελματικό ή άλλο επιμελητήριο, ούτε για δείγμα μνημόνευσαν μια.

Και μόλις οι  “Διαμαντήδες”, θρασείς και παμφάγοι,  τους   άρπαξαν  στο “πάρτα όλα” και τα σώβρακα και   δεν  περίσσεψε    τίποτα, ούτε   ψίχουλα για δαύτους,  γίνανε   “Τούρκοι” οι Βαξεβάνηδες. ΄Οπως σήμερα  η  εφσυν ,που περνάει γενεές 14 το Διαμαντή και τα 270 χιλιάρικα που τσέπωσε. Μέχρι χτες, όμως ,  τις πέτσινες δημοσκοπήσει τους, τις ανέβαζαν ως γνήσιες  και ενημερωτικές και τούτα τα παλικάρια.  (Τρομερό  και πλειστάκις  ανήθικο,  να είσαι Γκέμπελς και να υποδύεσαι το κήνσορα  της αντιπληροφόρησης) .

Δεν είναι,  όμως , μόνο αυτό το ζήτημα. Το νόμισμα έχει δυο όψεις.   Η δική σου ευθύνη,  του συνειδητοποιημένου πολίτη που ,ναι μεν, πιάνεις αμέσως στη μύτη σου τη μπόχα του Ράπτη και δεν μπαίνεις στο βόθρο του,  όμως δεν κάνεις  το ίδιο, όταν  η  μπόχα από τις φυλλάδες της αριστεροφροσύνης απαλύνεται    από τα αποσμητικά  χώρου που  ψεκάζουν  οι εξ αίματος αδελφοί του Πορτοσάλτε, του Πρετεντέρη, του Κουρτάκη, του Μαυρίδη.  Δεν απαλείφεται και  η δική σου ενοχή, φίλε. Μην βαυκαλίζεσαι.

Γράφαμε:

α. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ . Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

“Δύο μονάδες πτώση για τη Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου.

Στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Τα Νέα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με 49,8% έναντι 31,6% του Αλέξη Τσίπρα” (εφσυν).

***

Δεν είπαμε; Μεγαλύτερο δημοσιογραφικό αληταριό  από τον  επαγγελματία  “αριστερό” δεν  υπάρχει. Είναι κάτι σαν την πέμπτη   φάλαγγα, αν έχετε ακουστά.

Τί μας λένε εδώ οι  “δραχμοδίαιτοι”,οι  φουκαράδες συντάκτες της κολεκτίβας;    Μια πέτσινη 1000% δημοσκόπηση  που παράγγειλε  ο Μαρινάκης  σαν όλες τις γνωστές  ως τώρα,  που   κατασκευάζουν στα γραφεία οι εξαγορασμένοι  “Παναγόπουλοι και Φαναράδες,” η  καλή  εφημερίδα από τα παλιά  “κουρέλια” της Ελευθεροτυπίας  (“τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα”) ,  τη σενιάρουν, την  υπογράφουν, τη στηρίζουν  και την ανεβάζουν  στη φυλλάδα τους,  ως γνήσια και αυθεντική δημοσκόπηση!  Χωρίς  σχόλια και ίχνος  αμφισβήτησης .Ούτε καν υπόνοια να αφήσουν.

Οπότε, ούτε λίγο  ούτε πολύ,  μαθαίνουμε πως ο  Κυριάκος  Μητσοτάκης,   μισητός πανελλαδικά πρωθυπουργός , ακόμα και από τους ίδιους τους οπαδούς της Ν.Δ (ρωτήστε  και τον  Αντώναρο) , είναι…ο δημοφιλέστερος   πρωθυπουργός  των Ελλήνων! Και δε βγάζουν οι πανάθλιοι κοντυλοφόροι τσιμουδιά, το δημοσιεύουν έτσι, χωρίς ένα απλό σχόλιο.  ( Δε ζητούσαμε  να διαρρήξουν και  τα ιμάτιά τους!). Να κρατήσουν έστω απλώς τα προσχήματα. Ούτε αυτό.

Αν είσαι αριστερός, ακτιβιστής, έντιμος και συνειδητοποιημένος πολίτης και δίνεις κλικ σε   αυτούς  που έκανα την αριστεροφροσύνη επάγγελμα, είσαι συνένοχος.  Δεν έχεις δικαιολογία.

Λίγο ακόμα, πάντως, και θα ανακηρύξουμε το Ράπτη  εντιμότερο των ατίμων.  Ειλικρινέστερο  των ψευδομένων.  Τελευταίο   δαιμόνιο στη χορεία των αγγέλων που ξέπεσαν. Και το Παππά, Αρχισατανά .   Διάβολο Εξαποδώ!

β.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΓΗ. ΟΙ “ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ

 Δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό του Mega Channel

efsyn.gr
“Οι ερωτηθέντες πιστώνουν στην κυβέρνηση ότι τα πήγε καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας με τις θετικές γνώμες να φτάνουν το 84% (87% τον Απρίλιο), στον μετασχηματισμό του κράτους με 73% (74%), στην εγκληματικότητα με 56% (60%) και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με 52% (60% τον Απρίλιο).

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνονταν βουλευτικές εκλογές, οι ερωτηθέντες δίνουν 40,3% στη Νέα Δημοκρατία (42,5% τον Απρίλιο), 20,9 στον ΣΥΡΙΖΑ (21,4%), 5,1% στο Κίνημα Αλλαγής (5%), 4,6% στο ΚΚΕ (4,7%), 2,6% στην Ελληνική Λύση (2,9%), 2,5% στο ΜέΡΑ25 (3,2%), 1,6% στη Χρυσή Αυγή (1,5%).

Ωστόσο, οι πολίτες είναι κατηγορηματικά εναντίον της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, με το 84% να τάσσεται κατά και μόλις 13% υπέρ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 27 Μαΐου με τη μέθοδο της τηλεφωνικής συνέντευξης σε δείγμα 1.201 ατόμων άνω των 17 ετών”.

***

Αναρωτήθηκες γιατί  η ακροδεξιο-παρνοφυλλάδα του αχυράνθρωπου Χρ.Ράπτη (iefimerida.gr) έχει  ,έστω και με τα φέικ στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζει, κάποια  εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ η “κολεκτίβα” των Συντακτών της π. Ελευθεροτυπίας και νυν Εφσυν (άκου τίτλος!)  ή ο Συριζοκολλητός Κώστας Βεξεβάνης και η πάλαι ποτέ Αριστερή  “Αυγή”, έχουν ένα φτωχό επισκεπτήριο;  Απλό, απλούστατο.

Η Δεξιά, ως γνωστό, ελέγχει σχεδόν το 90% της ντόπιας βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Σιχαμερό δημοσιογραφικό  αληταριό ,αλλά νταβραντισμένο, χορτασμένο από τον Κούλη τους και από τα  ξεπλυμένα ναρκοδολάρια της αγοράς,  δεν κωλώνει πουθενά. Σε “σταυρώνουν” στο λεπτό, σαν το Χριστό. Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό .Και πώς να έχουν; Οι “καλύτεροι από δαύτους, σκότωσαν τη μάνα τους”.

Και οι…πριμαντόνες ,οι μη δεξιές; ΄Οπως οι τρεις  αυτές “προοδευτικές” … ναυαρχίδες efsyn ,  documento και Αυγή; Γιατί φυτοζωούν με κάποιες εκατοντάδες αναγνώστες; Λογικά και στατιστικά έχουμε τους ακόλουθους συλλογισμούς:

  1. Η εκλογική δύναμη της Δεξιάς δεν είναι παραπάνω από  2μιση εκατομμύρια ψηφοφόρους στα 10 εκατομμύρια. Οι περισσότεροι μάλιστα  απ΄αυτούς τους χαχόλους είναι από εντελώς  αγράμματοι μέχρι ημιμαθείς. Την τύφλα τους τη μαύρη ξέρουν από κυβερνοχώρο. Κι αν μπαίνουν σε ιντερνέτ , είναι για να δουν καμιά τσόντα ή μπάλα.  Οπότε, αυτό και μόνο δείχνει τη φέικ πληροφόρηση του Χρ, Ράπτη πως έχει τάχα εκατομμύρια επισκέπτες!  Σοβαρός άνθρωπος, αριστερός, προοδευτικός ,που σε αντίθεση με το δεξιό , συνήθως παίζει στα δάχτυλα την περιήγηση στον κυβερνοχώρο ,  θα έκανε κλικ στο βόθρο iefmerida.gr;  Μη τρελαθούμε.
  2. Πού πάνε τα υπόλοιπα 7μιση εκατομμύρια , λοιπόν, των ψηφοφόρων, που ούτε χρωματιστούς  δε θέλουν να βλέπουν τους δεξιούς πορνοϊστότοπους;  Πολλώ μάλλον  να μπαίνουν  σε δαύτους. Λογικά, ακόμα και οι  “υποψιασμένοι” και μη μαντρωμένοι της ΑΠΟΧΗΣ, σχεδόν 4 εκατομμύρια τούτοι, θα έπρεπε κάπου -κάπου  να επιλέγουν  ενημέρωση, έστω κι από περιέργεια  από  τα τρία προαναφερθέντα….προοδευτικά έντυπα .   Κι όμως, και τα τρία μαζί μετρούν κάτι μικρά νούμερα, εξευτελιστικά μερικές φορές. Γιατί;

Ο κόσμος, που δεν τρώει  κουτόχορτο  γνωρίζει πολύ καλά πως ο Χρ. Ράπτης που δεν τα βάζει ευθέως και ευθαρσώς με τους Ναζί, δεν είναι χειρότερος από  τον Τάκη Παπά, ας πούμε, της “κολοκτίβας”, που πετάει σπίθες ο κοντυλοφόρος του, όταν γράφει για τη Χ.Α. Αμφότεροι ανήκουν στην ίδια οικογένεια των γουρουνιών και  έχουν ίδια μούρη. Αλλάζουν χρώμα. “Μαύρα γουρούνια, άσπρα γουρούνια,  πλύμα να τρων και   βελανίδια” ,όπως  λέγαν  στην Ανδρίτσαινα. Η διαφορά τους είναι , ποιο τρώει το πλύμα με πολύ   πίτουρο και ποιο το φτωχό και άνοστο  βελανίδι.

Ο “καλός κόσμος”, λοιπόν, ο “υποψιασμένος”, δε διαβάζει  ΄”κολεκτίβα” (ισχύει και για τις άλλες  δυο …κυρίες),γιατί δεν ανέχεται να τον δουλεύουν οι..προοδευτικοί, αλλά μη “υποψιασμένοι” τούτοι  συντάκτες της.   Ξέρουν καλά πως στα ίδια σκ@τά κολυμπάνε και τούτοι.

Παράδειγμα, η παραπάνω απάτη, η “πουστιά” που λέμε (κι ας με συγχωρήσουν οι θιγόμενοι, η λέξη δεν έχει να κάνει με αυτούς) που διαπράττουν. Γράφουν: “Οι ερωτηθέντες πιστώνουν στην κυβέρνηση ότι τα πήγε καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας με τις θετικές γνώμες να φτάνουν το 84% (87% τον Απρίλιο)”.

Παρουσιάζουν χωρίς σχόλια τα στοιχεία  της (τάχα μου) δημοσκόπησης (!) που ανάθεσε το ναρκοδολαριοκάναλο Μega στη επίσης ναρκοδολαριοαμειφθείσα  εταιρία ,ως απολύτως …φυσικά και αληθή. Αποδέχονται, δηλαδή,   και οι “Παπάδες” στην Εφημερίδα Συντακτών πως όντως  στους 10 ΄Ελληνες, οι 9 παρά κάτι, συμφωνούν απολύτως με τον εγκλεισμό τους στους 4 τοίχους, τη δυστυχία, την ανέχεια, την κλοπή δυο μηνών της ζωής, που διέπραξε η άτιμη κυβέρνηση του Κούλη.

Φυσικά, όλοι οι νοήμονες αντιλαμβάνονται  πως καμιά τέτοια δημοσκόπηση δεν έγινε, όλα τα στοιχεία που παρουσίασαν είναι “πέτσινα” και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανεξάρτητων πηγών   σε ευρύ κύκλο,  σχεδόν το 60% του κόσμου είναι “πυρ και μανία” με τα δικτατορικά  και  εξοντωτικά  αυτά μέτρα που έλαβε το ακροδεξιό καθεστώς της Ελλάδας.  Το 60% “πνέει  μένεα”  !

Και οι άθλιοι κοντυλοφόροι της Εφσυν το γνωρίζουν. Εν τούτοις, κάνουν  πως δεν καταλαβαίνουν την απάτη.   Θάβουν την αλήθεια ,όπως κάνουν και για το μεγαλύτερο κομμάτι   της γνήσιας πληροφόρησης.  Γιατί,  αν  σχολιάσουν   την αλήθεια, τότε παραδέχονται   πως για να καταβροχθίσουν και τούτοι  το  μεγάλο κομμάτι της πίτας  που της πρόσφερε η κυβέρνηση, για να τη στηρίξουν  στο συνταγματικό της πραξικόπημα , έφτασαν  να γλείφουν και δαύτοι εκεί που τάχα έλεγαν  πως φτύνουν . Τέτοιο κουμάσια.

Και οι τρεις αυτές ….προοδευτικές φυλλάδες όλο αυτό τον καιρό της “Πολιορκίας”, έδωσαν ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης.  “Βασιλικότερες του βασιλέως”. Αποδέχτηκαν το πραξικόπημα του lockdοwn  μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης, χωρίς να βγάλουν κιχ, συσκότισαν και απέκρυψαν την πραγματικότητα για τον κορόνα, παρουσίασαν κι αυτές  μια μορφή  γρίπης ως…καρκίνο!

Και όλα αυτά, για να  ξεκοκαλίσουν, όχι 11 εκατομμύρια που λένε οι ίδιοι πως πήγαν στα ταμεία τους,  αλλά σχεδόν 45, όπως λένε τα δικά μας στοιχεία. 50  δημοσιογραφικοί “βόθροι”  ,άλλος μικρός, άλλος μεγάλος,    μοιράστηκαν  σε δυο μήνες μέσα  αυτό το αστρονομικό ποσό!  Με μόνη υποχρέωση  τη στήριξη στην κυβέρνηση.

Μιλάμε για χωματερές. Και έχουν  την απαίτηση να θέλουν να  μεταμορφώσουν σε σκουπιδοφάγους τη μεγάλη μερίδα των πολιτών που ούτε πρόσφερε ούτε πρόκειται ποτέ να προσφέρει “γην και ύδωρ” στους γκεμπελίσκους της ναζιστικής βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται ο Φίλης, ο Παπάς και ο Βαξεβάνης. “Εκεί, εκεί στη Β΄Εθνική”!

 

 

2. Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. : Πολλαπλές οι κακώσεις – Συνελήφθη ο σύζυγος

Metoo Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Metoo Εικόνες | Depositphotos®

Χτες είχαμε  στη Γλυφάδα άλλη μια δολοφονία  ενός άντρα από  τις δεκάδες  όμοιες  μέσα στο 2021 (μας δίνουν στατιστικά  στοιχεία  για “γυναικοκτονίες”,δε βρίσκουμε, όμως, αντίστοιχες   για τις πολύ περισσότερες   “αντροκτονίες”!). Αλλά,  ουδείς από τη γνωστή μαφία  της παραπλάνησης , μίλησε για ‘ανδροκτονία’.

Λες και οι γυναίκες ,  δολοφονούνται   μόνο  ως… θηλυκά!  ΄Ολες  δηλαδή, οι δολοφονίες γυναικών, όπως και τούτη στην Αλεξανδρούπουλη έχουν κίνητρα .σεξουαλικά. Συλλήβδην. Ποτέ  χρήμα,  ψυχοπάθεια, μίσος, ιδρυματοποίηση – lockdown, δεκάδες άλλες αιτίες που δεν είναι  καν σεξιστικές.

΄Οσο  αυτού τους είδους τα εγκλήματα χαρακτηρίζονται  σεξουαλικά, δίνουν άλλοθι σε διαταραγμένα μυαλά να τα μιμούνται και να τα αναπαράγουν.  Οθόνες και φυλλάδες καθοδηγούν ,επηρεάζουν και βάζουν το όπλο στο χέρι των φονιάδων . Είναι  ηθικοί αυτουργοί όσοι  αποδίδουν  τέτοια, σεξιστικά  κίνητρα σε τέτοιες   βιαιότητες.

Είπαμε  αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι.  Όπου  βρωμάει  “σπέρμα¨, πέφτουν σαν τα  κοράκια στα  ψοφίμια.   “Ευφραίνεται η καρδία τους”!

 

3.Συνέλαβαν» τον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα»

“Προπηλάκισαν και «συνέλαβαν» τον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα»! Το σχολείο βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας καθώς τηρεί, ως οφείλει, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν αφήνει μαθητές να εισέρχονται χωρίς μάσκα και self test στο σχολικό συγκρότημα.

Σε συλλήψεις μετατρέπονται οι προσαγωγές των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» που το πρωί πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του γυμνασίου Αιγινίου, στην Πιερία, με την αιτιολογία ότι παραβιάζει το Σύνταγμα.

Εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχής τους στο περιστατικό, με την οποία αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές οι πράξεις που τούς αποδίδονται, αλλά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το αδίκημα της αρπαγής, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το αδιανόητο περιστατικό η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της ομάδας ήταν ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Αιγινίου Πιερίας με καταγγελίες να φθάνουν προς τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Μάλιστα είχε προηγηθεί η αποστολή εγγράφου (στις 24 Νοεμβρίου) στο σχολείο, που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων»!

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 το πρωί. Οι δράστες πλησίασαν τον διευθυντή, τον προπηλάκισαν, τον «συνέλαβαν», τον έβαλαν σε ένα από αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας- Κολινδρού, παραδίδοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα»!

  • Για το ακραίο περιστατικό μίλησε στην ΕΡΤ η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Μεταξία Τσιαργαλή. «Στόχος τους ήταν οι διευθυντές των σχολείων. Ψάχνανε να βρουν και τον διευθυντή του Λυκείου, ο οποίος δεν είχε προσέλθει ακόμα στη σχολική μονάδα», ανέφερε και πρόσθεσε πως «οι γονείς είναι ανάστατοι. Παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο».
  • «Ο τέλειος παραλογισμός. Oι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Status ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας.
 ***

 Δεν αναγνωρίζουν  δικαστές, δασκάλους και λοιπούς θεσμικούς παράγοντες του Κράτους.   Τη μόνη Αρχή που αναγνωρίζουν, είναι αυτή  της  Αστυνομίας. Κι εκεί πήγαν σιδηροδέσμιο τον άμοιρο  Γυμνασιάρχη.

 “Καλά πληροφορημένες πηγές”, μας λένε πως τουλάχιστον οι μισοί απ΄αυτούς στην περιοχή  είναι παιδιά… τζιμάνια. Μακεδονομάχοι  παλιά, σφόδρα μάχιμοι,  που έπιναν νερό στο όνομα του  Κούλη, γνωστός την εποχή εκείνη για τον Μεγαλεξαντρισμό του.    Σήμερα, ο ίδιος  άλλαξε μεν αυτό το βιολί,  αλλά, συνεχίζει  το άλλο.  Ως   “Παπαδόπουλος” τώρα  της κοινοβουλευτικής του  Δικτατορίας,