H ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ … ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!

IEFIMERIDA.GR :

“Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται»!

*****

 

 

 

Η παλαιότερη απεικόνιση της Κιβωτού του Νώε σώζεται σε νομίσματα αρχαίας ελληνικής πόλης. Τι δείχνει

Ο παλιός Νώε  σε στιγμές “σπα”  με την παρέα του στη δικά του Κιβωτό.

Πατήρ Αντώνιος: Από τα «ψεύδη» στο ξήλωμα από την Κιβωτό του Κόσμου

Ο  π. Αντώνιος στη δική του νέα Κιβωτό , χαλαρώνει δίπλα σε  ποδοσφαιράκι

 

 

Κιβωτός του Κόσμου: Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος η Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Η περιχαρής οικονομολόγος (!)   για τη νέα της θέση καπετάνιου  στην  Κιβωτό (δίκην  αυτοφωράκια του Κυριάκου στη νέα του μπίζνα).

Κατ΄αρχήν:

Να με  “συχωρέσει”  ο   π. Αντώνιος που τον αποκαλούμε στον τίτλο  νέτα -σκέτα με το μικρό του όνομα. Αλλά    εδώ, κοτζάμ Νώε τον αναφέρουν οι …πηγές(!)  όλες, με το …βαπτιστικό του  σαν να ήταν ο πάσα ένας στην εποχή του!   ΄Ασε  δε  πια τον Κυριάκο.  Σαν  να είμαστε κολλητοί από το… Χάρβαρντ.

Αλλά κακά τα ψέματα.  Η προσφώνηση  με τα μικρά ονόματα , χωρίς επώνυμα και τίτλους   (κατα)δείχνει  πέρα από οικειότητα και ζεστασιά  και την κατάσοφη λαϊκή αλήθεια πως   α. «αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας»  και β. στο μάταιο τούτο κόσμο , όλοι στο τέλος,  δυο μέτρα γης θα πάρουμε .Κι όσοι  έχουν αξιώματα και γαλόνια ,ίδια και όμοια με τους πένητες, τους ασήμαντους  και τους καταφρονεμένους.

Πάμε τώρα στο ψαχνό.

Τί δε μου κολλάει εμένα σε αυτή την Ιστορία;   ΠΑΜΠΟΛΛΑ.

Μερικά:

  1. Του σούρνουν και του καταλογίζουν τόσα και τόσα του ιερωμένου , ιδρυτή  και   “ψυχή” της Κιβωτό του Κόσμου   και της παπαδιάς του. Και πέρα από μια εντελώς… ξενέρωτη διάψευση  αμφοτέρων πως όλα είναι ψέματα, το ζεύγος  μένει ακόμα άφωνο. Μουγκαμάρα πρωτοφανής.  Το χειρότερο.  Αν δεν είναι τα πράγματα , όπως τα καταθέτει ο καταγγέλλων 19χρονος, αλλά ζήλωσε και τούτος τον  τίτλο  και το  άθλημα «θύμα  παιδοβιασμού» , γιατί ο καταγγελλόμενος  «πατέρας Αντώνιος» , ας είναι και παπάς,  αν είναι  αθώος δεν έχει ακόμα  «κρεμάσει ανάποδα» το νεαρό,  μέχρι να ομολογήσει την αλήθεια, αν είναι αυτή που λέει  ή του είπανε να πει;   Εμένα, αν με κατηγορούσε άνθρωπος  για   τότοια  χοντρή εκτροπή ,  αν δεν την  είχα διαπράξει, θα τον έκλεινα σε «σπηλιά με  τσακάλια» , μέχρι να ομολογήσει την αλήθεια. (Καλύτερο από το να βάζεις ,όπως στην ελληνική αρχαιότητα στα χέρια ενόχων και  μαρτύρων  «οπτόν σίδηρον εκ πυρός», για να ομολογήσουν).
  2. Με τί κριτήρια τοποθέτησαν οι «πραιτοριανοί του Καίσαρα» αυτούς που διόρισαν   και τί  δουλειά έχουν τέτοιοι  στο διοικητικό  συμβούλιο ενός «ευαγούς  Ιδρύματος» ; Και μάλιστα , ως  πρόεδρος μια οικονομολόγος  ;  (!!) Μπίζνα είναι το ίδρυμα;  Τα προβλήματα δεν είναι παιδαγωγικής  πρωτίστως φύσης,  όπως τα παρουσιάζουν, όσοι  τώρα με μια απλή καταγγελία 19χρονου, απόκτησαν  “το πεπόνι και το μαχαίρι”;  Και ένας πρώην και μάλιστα  γνωστός στους παροικούντες»  εισαγγελέας, να δέχεται  εντολή αποδοχής μιας τέτοιας θέσης από μια κυβέρνηση κλεπτών  στη  οποία συμμετέχουν    υπόδικοι  για αυταπόδεικτο χρηματισμό  και με συναδέλφους του εισαγγελείς να σέρνονται  από την ίδια  αυτή «δωσίλογη»  κυβέρνηση στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου; Τι είναι ο Τέντες;  Σφογγοκωλάριος του Μητσοτάκη και αποδέχτηκε τέτοια εντολή;
  3. Γιατί  σκίζονται οι φυλλάδες του Κυριάκου με ναυαρχίδα τον  πορνοϊστότοπο του Ράπτη να αναπαράγουν καθημερινά όγκους ανώνυμων «καταγγελιών»   κατά  της παλιάς διοίκησης ,  αλλά ούτε μια φορά δε δημοσιεύουν κείμενα  (υπο)στήριξης,ειδικά  εκείνα  των  παιδιών που έζησαν χρόνια στο ίδρυμα  (ενήλικοι  πια) και θέλουν να  εξάρουν τη συμπεριφορά του ιδρυτή της Κιβωτού ,αλλά  μιλούν και  με τα χειρότερα λόγια, για τον  19χρονου που καταγγέλλει τον ιερωμένο  για σεξουαλική παρενόχληση;
  4. Τί βαριές κουβέντες ήταν αυτές που ξεστόμισε μια ακροδεξιά  “καλλιτέχνις” και τί συνειρμούς πάει να ξεσηκώσει;  (Αφροδίτη  Μάνου:  “Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον μέραν”.
  5. Στο ΄Ιδρυμα αυτό περιέθαλπαν και προσφυγόπουλα. Αυτά που πνίγει ο Μητσοτάκης στις  επαναπροωθήσεις. Πώς  ξαφνικά τους έπιασε πόνος  και τέτοιος ιερός ζήλος σε μια ακροδεξιά κυβέρνηση για τα «ασυνόδευτα» της Κιβωτού;

΄Εχουμε δεκάδες άλλα καυτά ερωτήματα. Και γράμματα συμπαράστασης από ανθρώπους στον ιερωμένο που γνώριζαν το έργο του Ιδρύματος. Μάλιστα, πήραμε  μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική επιστολή για την οικογένεια τσιγαρέμπορων  στην Καλαμάτα και τους λόγους της καταγγελίας τους.  Δεν τα βγάζουμε, όμως  . Θα περιμένουμε την έρευνα, η οποία πιστεύουμε να μην έχει τις σκοπιμότητες που υποπτευόμαστε.  Γιατί κακά τα ψέματα.  Ποιος  εμπιστεύεται τη φύλαξη προβάτων στο Λύκο Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λυκοαγέλη – αχυρανθρώπους του;

Κατακλείδα.  ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ   AYTH  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ  ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ  ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΩΝ   ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ  ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ  ΧΥΣΟΥΝΕ  ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ  ΔΕΞΑΜΕΝΗ  TOΥΣ   ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ  ΤΟΥ…ΤΜΗΜΑΤΟΣ  (ΠΑΡΑ-ΚΑΤΑ) ΣΚΕΥΗΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!