ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ Μ.ΓΛΕΖΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;

 1.  Μανώλης Γλέζος για τις δικαστικές διώξεις των Ναζί:       ” O Ναζισμός δεν αντιμετωπίζεται με διώξεις, αλλά με πολιτικά μέσα”.

 

2.  Ευρωεκλογές 2014: «Σαρώνει» ο Γλέζος .

 

3  HOMO-NATURALIS.GR (ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA, 12-3-2014)
                     ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΕΣ…ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ !
  Διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ
…κατά τη συζήτηση εκφράστηκαν από αρκετούς βουλευτές σοβαρές επιφυλάξεις, που πρώτος είχε εκφράσει ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Ν. Βούτσης, ο οποίος είχε επισημάνει την διαφορά μεταξύ άρσης της ασυλίας βουλευτών και απόπειρας να κηρυχθεί εμμέσως η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου – κάτι με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί.
Το σκεπτικό  διατυπώθηκε από στελέχη όπως ο Π. Λαφαζάνης, ο Αλ. Μητρόπουλος, ο Γ. Μιχελογιαννάκης αλλά και οι Μαν. Γλέζος και Ζωή Κωνσταντοπούλου…
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ιδεολογία δεν είναι αριστερό κόμμα.  Ο λαϊκισμός δεν είναι έκφραση και ζητούμενο της Αριστεράς. ΄Οπως είπαμε, είναι ένα μόρφωμα, ένας αχταρμάς αγανακτισμένων, χωρίς ιδεολογικό “μπούσουλα”. Μοναδικό ,ουσιώδες χαρακτηριστικό των οπαδών, η  πελατειακή νοοτροπία, η ελπίδα να έρθει το κόμμα στην εξουσία, για να βολευτούν. ΄Ενα αυτό.
Το δεύτερο είναι πως πολλά από τα μέλη και μάλιστα στον ηγετικό πυρήνα  του ΣΥΡΙΖΑ, εμφορούνται από απόψεις και επιδεικνύουν συμπεριφορές, σταλινικές, ολοκληρωτικές, τις οποίες εκφράζουν με έμμεσο μεν ,αλλά εμφανή τρόπο,   σε πολλές περιπτώσεις. Να μην ξεχνάμε πως ο αρχηγός του  ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας  είναι πρόεδρος της λεγόμενης ” Ευρωπαϊκής  Αριστεράς” στην οποία ανήκουν “πολλά και ποικίλα”  σταλινικά απολιθώματα. Αλλά και σε περιπτώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο έτερο μόρφωμα  με χιτλερικές τούτοι συμπεριφορές, τη Χ.Α, είναι φανερό πως δεν κρύβουν την  ολοκληρωτική, φασιστική συγγένειά τους με τους Ναζί γι αυτό   και αφειδώς  τους τις παρέχουν.(Ας μην ξεγελιέται κανείς από τις γνωστές… υψίφωνες κορώνες του “αριστερού” ρεφρέν που άδουν για πολλά ευαίσθητα κοινωνικά και άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα εκείνο του ρατσισμού.΄Ολα αυτά, είναι το “κερασάκι στην τούρτα”. Δεν εκφέρουν πολιτικό, αλλά φορτισμένο “μαυρογυαλούρικο”, “μιχαλολιακικό”  λόγο,διανθισμένο με  λαϊκισμό και τσιτάτα.)
 Βούτσης, Γλέζος ,Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Μητρόπουλος, Μιχελογιαννάκης  είναι… φαεινά παραδείγματα τέτοιας συγγένειας. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας από  το αστείο σκεφτικό των παραπάνω στελεχών του μορφώματος για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους Ναζί.
Οι ύμνοι Μιχαλολιάκου, όλων των στελεχών και των περισσοτέρων οπαδών των Νεο-Ναζί στο Χίτλερ, η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος, η δολοφονία Φύσσα, τα τάγματα εφόδου, τα όπλα, οι 60 δολοφονίες και οι 3.500 επιθέσεις σε αλλοδαπούς, όλα αυτά δεν είναι αρκετές αποδείξεις για τους σταλινικούς “συγγενείς”  του Μιχαλολιάκου, για να χαρακτηριστεί η ναζιστική οργάνωση εγκληματική . “Φτύνουν”  κι αυτοί πάνω στα 20.000.000 θύματα του ναζισμού στα κρεματόρια και τους άλλους τόπους μαρτυρίου.
Ντροπή σας!  Ντροπή για το κατάντημά σου ,Μανώλη Γλέζο!”

Να θυμίσουμε με την ευκαιρία πως και ο “έτερος Καπαδόκης” πάλαι ποτέ αριστερός Μίκης Θεοδωράκης έχει εδώ και πολύ καιρό ακολουθήσει τον ίδιο ολισθηρό, ιδεολογικό κατήφορο του Μ.Γλέζου. Μάλιστα, δεν είναι πολύς καιρός που οι Αυστριακοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ συναυλίες με έργα του Μίκη Θεοδωράκη στη χώρα, επειδή θεωρούν πως ο μουσικοσυνθέτης  με τις κατά καιρούς δηλώσεις του δε επιδεικνύει τον οφειλόμενο σεβασμό  στα τραγικά θύματα του Ολοκαυτώματος και δε χάνει ευκαιρία να επιτίθεται κατά των Εβραίων. Ο πάλαι ποτέ  Λαμπράκης και ήρωας της Αριστεράς, σήμερα  εθνικιστής-Ελληνάρας, Τουρκο-Σκοπιανο-Εβραιο-φάγος, ρατσιστής έθαψε ο ίδιος το αριστερό παρελθόν του και κατάντησε η “σκιά” του παλιού, εκείνου Μ.Θεοδωράκη που γνωρίζαμε  και υποκλινόμαστε.

Ακόμα χειρότερος ο Μ.Γλέζος, που ταυτίστηκε με τους Ναζί και διέπραξε το ιστορικό έγκλημα όχι μόνο να συμφωνήσει με την παρουσία τους στη Βουλή των Ελλήνων  (ψήφισε και τη συνέχιση της καταβολής του μισθού τους), αλλά και να υποστηρίξει το πρωτοφανές, σκανδαλώδες και ανιστόρητο  πως ο ναζισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται με… πολιτικά μέσα ! Σαν ποια μέσα, βέβαια,και πού αλλού εφαρμόστηκαν, ούτε κουβέντα.

Ντροπή και στα δύο πρώην “ιερά τέρατα” της Αριστεράς. Ατίμασαν την προσωπική τους ιστορία και τα γεράματά τους.  Ακόμα και οι… παππάδες   γνωρίζουν και  τρέμουν την κατάρα της αισχύνης στα γεράματα  και προσεύχονται για  τα …”ανεπαίσχυντα  τέλη της ζωής ημών”. Ακόμα και οι παππάδες !

΄Ο,τι και να λένε   πια και οι δύο πρώην αριστεροί, για να τα “μαζέψουν”, είναι αργά.”΄Επεα πτερόεντα” ,που …φύγανε και πάνε. Κανέναν δεν πείθουν. Πόσο μάλλον την ιστορία, που εδώ και πολύ καιρό τους έχει  βάλει … “σαλόνι” στις  μαύρες δέλτους της.

Τώρα, ευτυχώς, ήρθε η ώρα να καταλάβουν ο ευρωβουλευτής και “σφογγοκωλάριος” του Τσίπρα Μ.Γλέζος μαζί με τους φίλους του  Ναζί που θα τολμήσουν να διαβούν το κατώφλι του ευρωκοινοβουλίου “τι εστί βερίκοκο” και “πόσα απίδια πιάνει ο σάκος” . Να δούμε πού θα κρυφτούν εκεί οι ζηλωτές   του ναζισμού και του σταλινισμού. Εμείς θα γελάσουμε. Εκείνοι όμως;

 

Ευρωεκλογές 2014: «Σαρώνει» ο Γλέζος - Ανατροπές στη μάχη