ΕΚΛΟΓΕΣ 25/5/2014:ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ” ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ…ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η βιομηχανία παραπληροφόρησης, όπως πάντα, ζητά “αίμα στην αρένα”, για να επιβιώσει. ΄Ετσι και σ΄αυτές τις εκλογές, τα αφεντικά και τα δουλικά τους συνέχισαν την ίδια τακτική της παραπληροφόρησης και της διαστρέβλωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Βέβαια,δεν πείθουν κανένα σοβαρό πολίτη, παρά μόνο τους “οπαδούς-πρόβατα” (“λύκοι μέ ένδυμα προβάτων” για τα δύο μορφώματα). Η αλήθεια είναι άλλη και απέχει παρασάγγες απ΄αυτή που υποστηρίζουν οι Τριανταφυλλόπουλοι, ο Τράγκες, οι Χατζηνικολάου.

Και η αλήθεια της ιστορικής Δημοσιογραφίας (η μόνη που έχει και την αρμοδιότητα και τα εχέγγυα να μιλά γι΄αυτή με ιστορική ευθύνη ) είναι η ακόλουθη:

1.ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Μετά και τις πρόσφατε ευρω-εκλογές ,πρώτη δύναμη με συντριπτικά ποσοστά πάνω από 42% (περίπου 4.500.000 ΄Ελληνες) είναι η ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ. Οι “πατριάρχες” της εμπορικής δημοσιογραφίας, όντας και ανιστόρητοι, αλλά και  αχόρταγα “αρπαχτικά” (μοναδικός τους “θεός” το κέρδος), ενώ μένουν…ενεοί (διάβαζε χάσκουν) και θριαμβολογούν για αύξηση(!!) του ποσοστού των Ναζί ,περνούν στα ψιλά και τα ποσοστά, αλλά και τους λόγους της ΑΠΟΧΗΣ. Η πραγματικότητα, όμως, είναι άλλη. Ο αριθμός των Ναζί στην Ελλάδα τα τελευταία 75 χρόνια κυμαίνεται από 200- 450.000, όπως θα αναλύσουμε στη συνέχεια και παρακολουθεί αναλογικά την αύξηση του πληθυσμού της χώρας.

Απόδειξη πως τα ανήθικα έντυπα και κανάλια “θάβουν” την ΑΠΟΧΗ και εξυμνούν το… θρίαμβο(!) του φυλακισμένου Μιχαλολιάκου είναι το ακόλουθο απλό και εύκολο παράδειγμα. Ο καθένας μπορεί να το διαπστώσει, αν αναζητήσει  από τις αρχές του 2012 μέχρι σήμερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (το αισχρό έντυπο που ίδρυσαν οι χειρότεροι εκπρόσωποι της βιομηχανίας παραπληροφόρησης) πόσες σκουπιδο-σελίδες του διαθέτει (ανάλυση-εκστασιασμό -προπαγανδισμό) για τους Ναζί και πόσες για το φαινόμενο της ΑΠΟΧΗΣ και τί ιδεολογικά ζητούμενα εκπροσωπούν οι φορείς τους. Τα στοιχεία τα δικά μας με ενδελεχή έρευνα δείχνουν 100/1!). Το ίδιο και ο Τριανταφυλλόπουλος,ο Τράγκας,τα “αστέρια” του ΣΚΑΪ και άλλοι από τα δικά τους “λαγούμια”.

Γράφαμε στις 21 /5/2014 στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ (NEW SITE)
ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΕΣ 25/5/2014: ΑΠΟΧΗ ΄Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ;
…”Αλλά ,ας επανέλθουμε στο θέμα της ΑΠΟΧΗΣ στις τελευταίες εκλογές. Εμείς πιστεύουμε πως οι πολίτες στη μεγάλη πλειοψηφία τους, που δεν προσήλθαν στις κάλπες στις 17 Ιουνίου 2012,έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, αλλά  έκριναν πως κανένα από τα κόμματα που εκπροσωπούσαν αυτή την τάση (Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ),δεν ήταν καταξιωμένο στη δική τους, προσωπική,πολιτική συνείδηση-εκτίμηση για να του δώσουν την ψήφο τους. Πολύ δύσκολο να πιστέψουμε πως έστω και ελάχιστοι από τους πολίτες της ΑΠΟΧΗΣ ήταν οπαδοί κάποιου από τα αντιευρωπαϊκά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,Ε.Ε,Χ.Α) και δεν πήγαν να τα ψηφίσουν! Είναι παράλογο και αντιφατικό. Γι΄αυτό επιμένουμε  πως το τμήμα εκείνο του εκλογικού σώματος που δεν προσήλθε στις κάλπες ,είναι το πλέον  «υποψιασμένο» και «προχωρημένο» πολιτικά, η πιο ριζοσπαστική εκδοχή της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και της καταδίκης του υφιστάμενου κομματικού και «πολιτικού» στάτους, που εκφράζονται και πραγματώνονται μέσα από το πολίτευμα της λεγόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Επομένως, με βάση αυτή την εκτίμηση,που είναι η λογικότερη και οφθαλμοφανώς επικρατέστερη, οι «Ευρωπαϊστές» στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ “…

Να τελειώνουμε,λοιπόν, με τους “Χατζηνικολάου” στην Ελλάδα. Είναι και ψεύτες και καιροσκόποι και ανήθικοι. Και στις ευρω εκλογές στις 25/5/2014 θριάμβευσαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ. Αυτοί που έχουν την πραγματική Δύναμη στα χέρια τους ,γιατί είναι σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας, να εξαφανίσουν ανά πάσα στιγμή και τα “πρόβατα και τους λύκους”. Οι φορείς της Αποχής έχουν ιδεολογική συνοχή και ενότητα,κι αυτό είναι  το μεγαλύτερο ατού τους. Σε αντίθεση με τους “οπαδούς” που είναι διασκορπισμένοι σε χίλια “μικρομάγαζα”, άλλος “μέσα γωνία”, άλλος “ημιυπόγειο” και άλλος εντελώς “υπόγειο”.

΄Οταν ακούσουν (και θα την ακούσουν) την πραγματικά σθεναρή φωνή των πολιτών που απέχουν από το θέατρο των εκλογών εδώ και πολύ καιρό,θα φοβηθούν και θα κρυφτούν πολλοί. Και πρώτα απ΄όλους οι Ναζί με “στολή”.

2.Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ  ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.

Σύμφωνα με την αποτίμηση των αποτελεσμάτων, η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές επικρατεί στις 7 από τις 13 περιφέρειες, Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόλις δυο περιφέρειες.

Στην Ελλάδα πιλότος και πρόκριμα για το ποιος κερδίζει τις εθνικές εκλογές είναι ΠΑΝΤΑ (ή σχεδόν πάντα) το κόμμα που εισπράττει υψηλά ποσοστά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι “άρχοντες” της επαρχίας είναι, ως γνωστόν, οι κομματάρχες, που μοιράζουν τα …ταξίματα στους οπαδούς -πελάτες. Τα “αργύρια” της συναλλαγής. ΄Ολους αυτούς, χρόνια τώρα, ο κομματικός δήμαρχος και ο  περιφερειάρχης συνηθίζεται να τους οδηγούν στις εθνικές εκλογές “μπουλούκι”, ψηφίζοντας στις κάλπες “μονοκούκι”. Ο λόγος απλός. Ο τοπικός κορβανάς από τον οποίο υπεξαιρούν κονδύλια οι οπαδοί και οι “άρχοντες”, αν δεν γεμίσει από την “κεντρική” παροχή της κομματικής κυβέρνησης, γρήγορα αδειάζει.

Η Ν.Δ όντως κατήγαγε μια συντριπτική νίκη ουσίας στις τοπικές εκλογές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίστηκε. Σε…αντάλλαγμα “φιλοφροσύνης” ο Σαμαράς άφησε στον Τσίπρα τη θριαμβολογία για τον “αέρα”, που του προσέφερε αφειδώς η ελληνική βιομηχανία παραπληροφόρησης. Ο “πονηρός” Μεσήνιος έχει τώρα “την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο”.΄Με ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ ,όποτε θέλει, πηγαίνει σε εθνικές εκλογές περίπατο.

Από την άλλη, η συγκυβέρνηση (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ) βγήκε ενισχυμένη ,αφού μετά από τη χιονοστιβάδα των αντιλαϊκών μέτρων που “επέλασαν” επί της κεφαλής των Ελλήνων, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν οι κυβερνώντες, αλλά …ανταμείφθηκαν με ένα ποσοστό ψήφων κοντά στο 31%, την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση με την άνεση του δημαγωγικού λόγου της, μόλις και κρατήθηκε στο 26%. Αν αυτό δε θεωρείται επιτυχία για τη συγκυβέρνηση μετά από τη λαίλαπα των αντιλαϊκων μέτρων που ζήσαμε και ζούμε όλοι οι ΄Ελληνες τόσο καιρό, μήπως  να θεωρήσουμε  νίκη του Μιχαλολιάκου την εξασφάλιση των ίδιων πάντα ναζιστικών ψήφων για την εγκληματική  οργάνωση των “σφαγέων” εδώ και 75 ολόκληρα χρόνια;

3. Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: (ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ).

Οι ρίζες της νεότερης ελληνικής ακροδεξιάς πρέπει να αναζητηθούν στο καθεστώς του δικτάτορα Μεταξά. Την περίοδο της Κατοχής η ίδια ακροδεξιά ήταν εκείνη που συνεργάστηκε με τους Ναζί κατακτητές και αποτελούσε μικρή μειοψηφία του πληθυσμού. ΄Ηταν οι γνωστοί σε όλους τότε “μελανοχίτωνες”-εγκάθετοι της δικτατορίας. Οι περίφημοι Γερμανοτσολιάδες,οι δωσίλογοι, οι Μάιδες και οι λοιπές ακραίες ομάδες δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό πανελλαδικά τις 200-300.000 . ΄Ολοι τους  βουτηγμένοι στο έγκλημα, βασανιστές, ανθρωποφύλακες, ανθρωποκτόνοι, αδίστακτοι, καιροσκόποι. ΄Ο,τι πιο βρώμικο και σάπιο ξερνούσε η   τότε κοινωνία,  χυνόταν εύκολα στο “βόθρο” της μεταξικής δικτατορίας .Γι αυτό και με μεγάλη προθυμία συνεργάστηκαν με τον κατακτητή. Δεν είχαν ενδοιασμούς, αντιστάσεις,ενοχές, πατριωτισμό. ΄Οπως πάντα, άλλωστε,οι Ναζί.

Εδώ οφείλουμε να κάνουμε μια παρατήρηση. Υπάρχει μια σύγχυση που κι αυτή τη δημιούργησαν οι παλιότερες βιομηχανίες παραπληροφόρησης, πως, δηλαδή, η ελληνική Δεξιά είναι ταυτόχρονα και Ακροδεξιά .Σε καμιά περίπτωση. Οι Ακροδεξιοί όντας μειοψηφία, αλλά ανέκαθεν εγκληματικές φυσιογνωμίες, λούμπεν και σκοτεινά στοιχεία, ζητούσαν “χιτώνα” νομιμότητας από τη Δεξιά,τον οποίο, ακόμα και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ,δεν αρνήθηκε να τους τον προσφέρει για λόγους ψηφοθηρικούς. Ανεξάρτητα απ΄αυτό ,όμως, άλλη είναι η ιδεολογία της ελληνικής (εθνικιστικής κυρίως) Δεξιάς (σήμερα κομματικά ξεκινά από τη Ν.Δ και εξικνείται μέχρι τους ΑΝ.ΕΛ και το ΛΑ.Ο.Σ) και άλλο ο ναζισμός, που στην Ελλάδα σήμερα τον εκφράζουν ΜΟΝΟ οι φορείς του, που κρύβονται πίσω από τα “νόμιμα” μορφώματα Χ.Α και Ε.Α. Θα λέγαμε μάλιστα πως οι εθνικιστές,΄Ελληνες Δεξιοί  τρέφουν “ιστορικό” μίσος για τους Ναζί, επειδή ήταν εκείνοι που υποδούλωσαν τη χώρα και  τη βύθισαν στη συμφορά και την οδύνη.

Με την πτώση της Χούντας τον Ιούλιο του 1974 οι χουντικοί και οι Ναζί ,αν και πέρασαν από “φωτιά και σίδερο” μεταξύ τους με τη συνεχή φαγωμάρα και το άσπονδο μίσος που τους χώριζαν, τελικά, κατάφεραν να κατέβουν πάλι με νόμιμο ένδυμα (ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ) στις εκλογές του 1977 και έλαβαν ποσοστό 6,8% (εξέλεξαν πέντε βουλευτές). Μετά από μια δικτατορία 7μιση χρόνων και με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να την αποδέχεται (χωρίς, βέβαια, να ταυτιστεί μαζί της ) και να καρπώνεται τις φιλολαϊκές παροχές των δικτατόρων , το ποσοστό που πήραν οι Χουντικοί-Ναζί σ΄εκείνες τις εκλογές, οι μοναδικές που κατέβηκαν ενωμένοι (οι άλλες στις οποίες κατέβηκαν πάλι ενωμένοι ήταν πολύ αργότερα ,το 2012) ήταν απρόσμενα χαμηλό, μέχρι και εξευτελιστικό. Την ψήφισαν, δηλαδή, πάλι γύρω στις 450 χιλιάδες. Γι΄αυτό και λίγο μετά διασπάστηκαν σε 100 κομμάτια. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 37 ολόκληρα χρόνια και η δύναμη των Ναζιστών στην Ελλάδα, παρέμεινε σχεδόν η ίδια γύρω στις 300- 450.000 (Ναζί πλέον,οι χουντικοί απορροφήθηκαν) ,όταν ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι πια σχεδόν 11.000.000.

Ο Ναζισμός, όπως έχουμε αναλύσει αλλού,είναι αρρώστια,αφύσικη ,εκτροπή των ιδιοτήτων του ανθρώπου και υποβιβασμός του σε ζώο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση εξαφάνισής του, αφού “μεταδίδεται”  ως θανατηφόρος ιός από γενιά σε γενιά και αποτελεί μερικές φορές «ντενεϊκή» αρρώστια μελών σε οικογένειες με… ιστορικό, όπως το διατύπωσε σοφά ο λαός μας: «Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιος» και …Ουρανία.

Πάντα κάποια μέλη της κοινωνίας θα χάνουν τη μάχη με τα ένστικτα και τη λογική και θα ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους ξεκοιλιάζοντας “διαφορετικούς”,λόγω χρώματος, φυλής, εθνικότητας και άλλοι απολαμβάνοντας το δράμα του βασανισμού και της θανάτωσης 20.000.000 Εβραίων και άλλων… “σκατοφυλών” στο “Ολοκαύτωμα”.  Τελευταία, έχουμε κι αυτούς (ανατριχιαστικό για μας τους φυσιολογικούς), που ηδύνονται από την είδηση του πνιγμού στο Αιγαίο μανάδων με μωρά παιδιά στα χέρια! Η διαστροφή , η βαρειά ψυχασθένεια δεν έχουν όρια και πλήττουν μια μικρή μερίδα της ανθρώπινης κοινωνίας, ποτέ την πλειοψηφία. ΄Οσο η ελληνική πολιτεία  δεν αποφασίζει να εξοντώσει ριζικά αυτό το καρκίνωμα του ναζισμού, θα το έχουμε στα πόδια μας, ως δείγμα του ξεπεσμού σε ζωώδη κατάσταση και έσχατης κατάντιας μιας ελάχιστης μειοψηφίας ανθρώπων.

Σήμερα, η “παράδοση” συνεχίζεται και στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Πάλι οι Ναζί στις ευρω-εκλογές στις 25/5/2014 συγκέντρωσαν τα ίδια ποσοστά , όπως πάντα τα τελευταία 75 χρόνια! Κι αυτή τη φορά με τη νομιμότητα που τους χάρισε ο “ασθενής” θεσμός της ελληνικής Δημοκρατίας, που ακούει στο κατ΄ευφημισμό όνομα ελληνική “Δικαιοσύνη”.

Γιατί, επομένως, τρελαίνονται οι ανιστόρητοι «Τριανταφυλλόπουλοι» με ένα 9,38% των Ναζί στις τελευταίες εκλογές ; Αυτό το ποσοστό είναι το ίδιο (επαναλαμβάνουμε) τα τελευταία 75 χρόνια, αναλογικό με τον πληθυσμό της χώρας. ΄Ιδιοι και τόσοι παραμένουν οι φορείς της παράνοιας,του δωσολογισμού, του παρακράτους, των δολοφονιών, των επιθέσεων και κακοποιήσεων πολιτών . Και να μη ξεχνάμε πάντα πως σήμερα ο πληθυσμός της Ελλάδας δεν είναι πια εκείνος του 1940 και του 1977, αλλά 11.000.000 Ελληνες. Δεν είναι,άρα, «σταγόνα στον ωκεανό» οι Ναζί;

Αλλά είναι και κάτι άλλο. Γιατί δε μετράνε οι “Χατζηνικολάου” τους φορείς του ναζισμού στη Γερμανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία (για να μη μιλήσουμε για τους κρυφο-Ναζί στη Γαλλία και την Αγγλία); Θα διαπιστώσουν πως στις παραπάνω χώρες (αναλογικά με τους πληθυσμούς τους ) οι Ναζί επίσης είναι ελάχιστοι. Και στην Ελάδα ακόμα πιο…ελάχιστοι και αμελητέοι.

Τα άλλα είναι θριαμβολογίες της εγκληματικής οργάνωσης, που σιγοντάρεται για λόγους καθαρά τηλεθέασης-αναγνωσιμότητας (διάβαζε κέρδους) από τα επίσης εγκληματικά Μέσα παραπληροφόρησης.

4.  ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ “ΜΟΡΦΩΜΑ” (ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ)

Η λεγόμενη Αριστερά στην Ελλάδα πέρασε κι αυτή ,όπως η Ακροδεξιά από “χίλια κύματα”. Η “ιστορική Αριστερά” ανέκαθεν ήταν το ΚΚΕ των Ελλήνων Ανταρτών, του Μπελογιάννη, του Πουλόπουλου, του Βελουχιώτη. Καθαροί “παρτιζάνοι” ήρωες, Μαρξιστές, Λενινιστές, Τροτσκιστές, που πίστεψαν αγωνίστηκαν και τελικά θυσιάστηκαν για τον κομμουνισμό. Το ιστορικό ΚΚΕ στην Ελλάδα, εκτός από μετρημένες εξαιρέσεις, όχι μόνο δεν είχε σχέση και συγγενή ιδεολογία με το σταλινισμό της Ρωσίας (διάβαζε “αριστερό ναζισμό”), αλλά τελικά προδόθηκε απο τους Σοβιετικούς στη Γιάλτα και τον Αύγουστο του 1949 στο Γράμμο και το Βίτσι τους παράδωσαν να τους πετσοκόψουν οι αδίστακτοι συμπατριώτες μας  Ακροδεξιοί) . Εδώ τελειώνει η ένδοξη περιπέτεια της ιστορικής Αριστεράς.

Στη μεταπολεμική εποχή η Αριστερά έγινε χίλια κομμάτια (ΚΚεξ, ΚΚεσ, ΕΔΑ, Τροτσκιστές, Λενινιστές, Μαοϊκοί, Α΄17 Νοέμβρη, η “Αριστερά” του ΠΑΚ κ.α ). “Κέραμοι και λίθοι ατάκτως ερριμένα”. Μετά τη λεγόμενη Μεταπολίτευση η Ελληνική Αριστερά εκφράστηκε επίσημα και νόμιμα από α. Το ΚΚΕ (σταλινικοί) β. Μια άλλη εντελώς “χλιαρή”,όμως και “ανάλατη” αριστερά (πολλοί οπαδοί της αρνιούνταν ακόμα και την κομμουνιστική της ιδεολογία μαζί με τη σταλινική) με δεκάδες τίτλους κομμάτων και “συνασπισμών” κατά καιρούς.(Αυτή η Αριστερά σημαδεύτηκε περισσότερο από την καταλυτική παρουσία των ιστορικών ηγετών της Ηλιού και Κύρκου) γ. Μια άλλη, επίσης ιδιόμορφη σοσιαλιστική Αριστερά, που ως δεξαμενή άντλησης οπαδών είχε αρχικά το ΚΚΕ , τις άλλες αριστερές και κεντρώες δυνάμεις και εκφράστηκε από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η άνοδος στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ συρρίκνωσε το ΚΚΕ, τους άλλους αριστερούς ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ και την ΄Ενωση Κέντρου σε ποσοστά χαμηλά.

Η αποτυχημένη σοσιαλιστική διακυβέρνηση της Ελλάδας από τους Πασόκους επί πολλά χρόνια,έβαλε την «ταφόπλακα» στην ιδιόμορφη αυτή Αριστερά που περιγράψαμε . Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό γι΄αυτό το χώρο.  Η Αριστερά πλέον έχασε την ταυτότητά της στην Ελλάδα και μετά την ντροπιαστική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ εκφράζεται επίσημα και σταθερά ΜΟΝΟ από το ΚΚΕ . Οι οπαδοί του ΚΚΕ είναι πέρα από συνεπείς κομμουνιστές ( σταλινικοί όμως), η μόνη αριστερή δύναμη στη χώρα που δεν έχει αρχηγούς-γραμματείς «Μαυρογυαλούρους»-δημαγωγούς ούτε οπαδούς διαπλεκόμενους ή σχέσεις πελατειακές με το κόμμα τους . Εξαίρεση αποτελεί μια σκληροτράχηλη και πολυπληθής ομάδα “συντρόφων”,που δραστηριοποιείται στο ΠΑΜΕ, η οποία τη δυναμική, σταλινική συμπεριφορά της, τη δικαιολογεί επικαλούμενη το …αγωνιστικό δικαίωμα-πρόσχημα του εργαζόμενου να τα κάνει…λίμπα!

Αντίθετα, στο…αριστερό ΠΑΣΟΚ οι αλήστου μνήμης πρασινοφρουροί έδωσαν τη χαριστική βολή στον όποιο αριστερό-σοσιαλιστικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ. Τότε, που αν δεν είχες γραφτεί στην “κλαδική”, ήσουν “χαμένος από χέρι”, όπως επί Κωνσταντίνου Καραμανλή,που αν δεν είχες καθαρό πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, δεν άνοιγες ούτε περίπτερο ή σε πέταγαν “κωλοφάνταρο” στα σύνορα.

΄Οταν έχασαν οι πρασινοφρουροί το “μέλι” διαλύθηκαν “εις τα εξ ων συνετέθησαν”. Και…”ο σώζων εαυτόν σωθήτω.” ΄Ομως, από τα συντρίμμια εκείνα οι περισσότεροι παλιοί πρασινοφρουροί, συνδικαλιστές,συντεχνιάκηδες, κομματικοί πελάτες, οι οποίοι, όταν έκλεισε το “μαγαζί”,έμειναν στους “πέντε δρόμους”, συσπειρώθηκαν με τους λεγόμενους “Αγανακτισμένους των πλατειών” της οικονομικής κρίσης και ίδρυσαν ένα μόρφωμα-αχταρμά, το ΣΥΡΙΖΑ,  που δεν έχει καμιά σχέση με την Αριστερά. Στις τάξεις του παραπάνω κομματικού “αχταρμά” προστέθηκαν και νεότεροι “επήλυδες”, κατά κανόνα άεργοι καιροσκόποι, αεριτζήδες, φοροφυγάδες καθώς και  η γνωστή “κινούμενη άμμος” που “τρελάθηκε” μόλις έκλεισε η στρόφιγγα του πελατειακού χρήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρω-εκλογές της Κυριακής που πέρασε , αν αφαιρέσουμε τα ποσοστά ψηφοφόρων που πήραν το ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ , έλαβε πάλι τα ίδια ποσοστά που έπαιρνε στις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις το δημαγωγικό ΠΑΣΟΚ και σε νούμερα οι οπαδοί δεν ειναι περισσότεροι από 1.500.000. ΄Ολοι αυτοί, απολιθώματα μιας κομματικής εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί (και δε λένε να το καταλάβουν) ελπίζουν πως μιας μέρα θα “αναστηθεί” το ΠΑΣΟΚ των πρασινοφρουρών και θα φάνε πάλι με “χρυσά κουτάλια”. Αυτά όμως συμβαίνουν μόνο στα …ανεγκέφαλα κεφάλια των οπαδών του μορφώματος, ποτέ στην Ιστορία.

                                            ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Ο πολιτικός χάρτης στην Ελλάδα δεν άλλαξε. Είναι έτσι ακριβώς ,όπως προέκυψε  από τη μεγάλη πανελλαδική έρευνα-δημοσκόπηση που δημοσιεύσαμε στις 24/5/2014.  Δηλαδή:

1. Οι φορείς της ΑΠΟΧΗΣ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ (4-4.500.000 Πολίτες) είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν σύντομα θα τους αναγκάσουν να λάβουν μέρος στα πολιτικά “Δρώμενα” της Ελλάδας, που σημαίνει θεμελιακή ανατροπή των πολιτικών σχηματισμών στη χώρα . O αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας με τις…ναζιστικές ευαισθησίες για τις διώξεις της εγκληματικής οργάνωσης των Ναζί, δήλωσε  στον Παπούλια πως με 3.89% ποσοστό (επί των ψηφισάντων) υπάρχει…δυσαρμονία μεταξύ λαϊκής βούλησης και κυβέρνησης και ζήτησε εκλογές.΄Ομως με 42% και 4.500.000 Πολίτες εκτός πολιτικής, δε διαπίστωσε καμιά…δυσαρμονία τόσο καιρό. Ως γνήσιος “Μαυρογυαλούρος” με επιλεκτικές ευαισθησίες, τον ενδιαφέρει μόνο η εξουσία.΄ Αθλιος!

2.Οι “Ευρωπαϊστές” είναι η συντριπτική πλειοψηφία στη Ελλάδα. Υπολογίζονται περίπου στα 6.000.000 .

3.Οι “αντιευρωπαϊστές” λογαριάζονται σχεδόν στα 2μιση εκατομμύρια και με το χρόνο (πολύ σύντομα) θα περιοριστούν σε ενάμιση με δύο .

4. Οι Ναζί παραμένουν οι ίδιοι αριθμητικά εδώ και 75 χρόνια (από… “παππού σ΄εγγόνι”). Δεν είναι παραπλανημένοι ψηφοφόροι, όπως τους χαρακτήρισε ο φίλος τους Τσίπρας κι αυτό φάνηκε στις εκλογές της 25ης Μαϊου. Είναι μια βάση Ναζιστών “τσιμεντένια”, όχι περιστασιακή. Είναι το ίδιο εγκληματίες, όπως και τα στελέχη του μορφώματος που είναι φυλακή ή θα μπουν σε λίγο και η Πολιτεία οφείλει, όπως για κάθε εγκληματία, να τους καταγράψει και να τους τιμωρήσει. Είναι εν δυνάμει φορείς βαριάς μορφής εγκληματικότητας. Δεν μπορεί η Δημοκρατία να θεωρεί τους αναρχικούς ως επικίνδυνους και να τους “φακελώνει”,όταν οι περισσότεροι απ΄αυτούς είναι “ιδεολόγοι”  (κάποιοι, μάλιστα, γραφικοί) και τους εγκληματίες Ναζιστές να μην τους έχει ακόμα καταγράψει ,όπως έκανε η Γερμανία, η Σουηδία ,η Νορβηγία και φυσικά η Αμερική. Το βασικό μέλημα της επόμενης κυβέρνησης είναι να θέσει εκτός νομιμότητας αυτό το μόρφωμα, όχι, όμως, χωρίς βαριές τιμωρίες των φορέων του. 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις περιμένουν ακόμα να ταυτοποιηθούν οι  δράστες. Το άλλο, εξίσου σοβαρό και  άμεσο μέλημα είναι η εκκαθάριση της ελληνικής αστυνομίας από τους Ναζί, που ανέρχονται σήμερα σχεδόν στο 45% των υπηρετούντων στο “Σώμα”.

5. Μια νέα “πολιτική” δύναμη θα προκύψει από την κοινή κομματική στέγη που κτίζουν Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ. Δυστυχώς, θα μονοπωλήσουν την εξουσία, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών ,αν δεν δραστηριοποιηθούν σύντομα οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ για τα επόμενα ,τουλάχιστον 10 χρόνια. Ο Σαμαράς, όπως είπαμε, με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, έχει πλέον στο χέρι του ένα ισχυρό άλλοθι να προκηρύξει εκλογές, όποτε τον συμφέρουν με το πρόσχημα πως το ζήτησε η αντιπολίτευση. (Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο δημαγωγός, είναι και εντελώς αστοιχείωτος πολιτικά (εκτός των …άλλων).

6. Μετά το χτεσινό αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πως στέρεψε η δεξαμενή ψηφοφόρων.΄Ολοι κι όλοι είναι αυτοί. 1.500.000 “πελάτες”, που αν δε τους ” ταϊσουν”  σύντομα,  θα …λακίσουν. Με αυτά τα “κουκιά” δεν παίρνει εξουσία, έστω κι αν συνεργαστεί με τους Ναζί, με τους οποίους έχουν, άλλωστε , πολλά κοινά . Ο Μιχαλολιάκος ελπίζει πως αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγεί από τη φυλακή, ο δε Τσίπρας, ανιστόρητος και απαίδευτος πολιτικά, όπως είπαμε πως είναι, φαντάζεται πως θα κάνει …δραχμική κυβέρνηση δυο “μορφωμάτων” στην Ελλάδα, εν μέσω…ΗΠΕ. Δε γίνονται αυτά ΠΟΤΕ στην Ιστορία.

7. Μετά τις εθνικές εκλογές ( Ο Σαμαράς-Βενιζέλος θα τις προκηρύξουν μάλλον πριν το Μάρτη του 2015) και την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ σε εκείνες να γίνει κυβέρνηση, θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στο μόρφωμα αυτό της δημαγωγίας και της οπισθοδρόμησης της χώρας. Η αλλαγή της ηγεσίας (ο Τσίπρας “σέρνεται” πλέον και το γνωρίζουν όλοι στην Κουμουνδούρου ) είναι σίγουρη. ΄Εχει ήδη δρομολογηθεί. Μένει να δούμε το διάδοχο.

8. Η Ε.Ε ολοταχώς ( υπό την πίεση της συντριπτικής υπεροχής της ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) βαίνει στην ίδρυση των ΗΠΕ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) με με μια κεντρική κυβέρνηση στις Βρυξέλες. Αυτό “υπογράφει” στα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια, το θάνατο του εθνικισμού και την ανάδειξη στην Ευρώπη ενός νέου ανθρώπου,του “Νέου Ευρωπαίου Πολίτη”.

Παρατήρηση: Η ιστορική πρόβλεψη για την ίδρυση των ΗΠΕ (8) ενδέχεται να αντραπεί μόνο από την εξέλιξη του λεγόμενου “ανατολικού ζητήματος” (ρωσικού). Αν δε συλληφθεί και δεν παραπεμφθεί ο δικτάτορας της Ρωσίας Πούτιν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ,η ειρήνη, όχι μόνο της Ευρώπης ,αλλά και του κόσμου ολόκληρου, είναι επισφαλής.