O ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ “ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ” ΚΑΙ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ “ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ”

Γράφαμε πρόσφατα:

“Παράλληλα,ο Τσάρος,   έκανε αναφορά  και στην Αγγλικανική Εκκλησία, που, όπως είπε, σχεδιάζει να προωθήσει έναν ουδετερόφυλο θεό. «Δεν ξέρουν τι τους γίνεται», συμπλήρωσε. «Διαστρεβλώνουν ιστορικά γεγονότα, επιτίθενται συνεχώς στον πολιτισμό μας, στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και σε άλλες παραδοσιακές θρησκείες της χώρας μας. Δείτε τι κάνουν με τους δικούς τους λαούς: την καταστροφή της οικογένειας, την πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, τη διαστροφή και την κακοποίηση. Τα παιδιά θεωρούνται κανόνας. Και οι ιερείς αναγκάζονται να ευλογούν τους γάμους ομοφυλόφιλων. Οπως έγινε γνωστό, η Αγγλικανική Εκκλησία σχεδιάζει να εξετάσει την ιδέα ενός ουδέτερου ως προς το φύλο Θεού. Εκατομμύρια άνθρωποι στη Δύση καταλαβαίνουν ότι οδηγούνται σε μια πραγματική πνευματική καταστροφή… Η οικογένεια είναι η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας».  (Υπενθυμίζεται ότι υπό τον Πούτιν, η ρωσική κυβέρνηση έχει επεκτείνει τους νόμους κατά των ΛΟΑΤΚΙ).

****

Τα ονόματα στον τίτλο είναι παρμένα στην τύχη. ΄Οπως βουτάς από  δυο  σακούλες με κλήρους  δεκατισμού , δυο νούμερα. Με τα μονά η μια, με τα ζυγά η άλλη.  Εν προκειμένω , ο ένας  τυχερός να είναι, ή να δηλώνει,  συντηρητικός  και ο άλλος .,..τούμπαλιν.  Κι αν δεν ταιριάζει ή δεν ικανοποιεί  η παρομοίωση, άντε να πούμε  πως τα επιλέξαμε λόγω του…εύηχου και της σημειολογίας    των ονομάτων. Ράβει ο ένας…ξηλώνει ο άλλος (σύνηθες  έργο το “ράβε -ξήλωνε”  του παππά  της ενορίας) .

Λοιπόν. Στη Ρωσία ο δικτάτοράς της στον πρόσφατο δεκάρικο που εκφώνησε  ενώπιο της μαφιόζικης παρέας του που λυμαίνονται  τη δύστυχη χώρα και κατ΄ επέκταση ,απευθυνόμενος και στο  λαό   με ένα ευάριθο μέρος  του σε απόλυτη σύγχυση και λοβοτομή. λόγω δεινής προπαγάνδας , φέικ νιους και παραπληροφόρησης, οι πλέον θερμοκέφαλοι,  μάλιστα,  να ρουφούν  τις μεγαλοστομίες, τις ανοησίες και  τα ασύστολα  ψεύδη του Τσάρου , ως θέσφατα,  ορκίστηκε   πως ο πόλεμος της  Ρωσίας δεν είναι κατακτητικός, ιμπεριαλιστικός,   αλλά ΙΕΡΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ.   Η,  ηθική στα…ήθη ,  θρησκευόμενη  και μάλιστα  Ορθοδόξως,  Ρωσία , ενάντια στην  έκφυλη, πνευματικά ανάπηρη  ή και  πεθαμένη ηθικά  Δύση.

Δυο σημεία του λόγου του   είναι αρκούντως επίφοβα και αποκαλυπτικά  με ποιον έχει να κάνει ο κόσμος μας.  Ποιος είναι ο νέος Χίτλερ  με, επιπλέον, και πυρηνικά στα χέρια. Διέρρηξε, λοιπόν,  τα ιμάτιά του,  πρώτα γιατί  ο/η Θεός δεν είναι σερνικός και ύστερα. γιατί γέμισε η Δύση…πούστηδες και λεσβίες. Αυτό, ακριβώς,  είπε σε κόσμιο (προφανώς, μπορεί και όχι)  ρώσικο λόγο.

Μπόχα βαρβατίλας-φαλλοκρατίας, αλλά και επικίνδυνου ρατσισμού,  ομοφοβικού ξεσπάσματος που θύμιζε παραμονές πογκρόμ του άλλου , παλιού Χίτλερ της Γερμανίας. Μάλιστα, να θυμηθούμε με την ευκαιρία,  τον Πούτιν  στις καλές ημέρες του, εκείνες της άθλησης, των κοιλιακών,    των ελαφοκυνηγίων, της αρρενωπότητας, αλλά και τις επιδόσεις του    σε ρόλο …κλαρινογαμπρού,  να καμακώνει αβέρτα αθλήτριες (το χόμπι του)  και να τις  πηγαίνει σωρηδόν  στο κρεβάτι.

Το θέμα μας,όμως,  δεν είναι αυτό. Τα πάνω  ήταν παρεμπιπτόντως .    Να επιχειρηματολογήσεις σε ανοησίες  πως ο Θεός, αν υπάρχει, δεν είναι θρησκευτικός, ανθρωπόμορφος, δεν έχει σωματική, θνητή ανατομία, ούτε… γεννητικά όργανα, άρα  δεν είναι απλώς ακαθόριστου, αλλά ανύπαρκτου φύλου ; Να του πεις (και  να φρίξει, ως σκληρός ομοφοβικός)   πως  ο ομοφυλόφιλος δεν είναι αφύσικος, ούτε ανώμαλος,  ούτε καν διαφορετικός;  Αν ένα ελάττωμα έχει κι αυτός,  είναι τούτο. Σαν τους περισσότερους …στρέιτ  (τρομάρα μας!) στο σημερινό,  πορνολάγνο  κόσμο, είναι και ελόγου του σεξιστής

Τον αποτροπιασμό μας για τα όσα υποστήριξε ο δικτάτορας,  τον εκφράσαμε  εδώ δυο μέρες πριν.   Δεν περιμέναμε, ασφαλώς, από ένα Χίτλερ να μην τα βάλει ΚΑΙ με τους ομοφυλόφιλους. Το έχουν βίτισιο,τελικά,  όλοι οι μη  έχοντες σώας τας φρένας, να την πέφτουν άτσαλα σε αυτή  την κατηγορία των σεξολατρών .   Κι αν ήταν στο χέρι του,  θα τους έριχνε και τούτος σε φούρνους ή θα τους εκσφενδόνιζε από τις ταράτσες.  Τα είπαμε.

Ο προβληματισμός του αφελή, του αγαθού   είναι άλλος. Και, πάντως, όχι και δικός μας, αφού δεν έχουμε καμιά αμφιβολία περί της .βεβαιότητας του… βεβαίου.  Είτε, λοιπόν,  ως προβληματισμός άλλων , είτε ως  βεβαιότητα δικιάς μας, το ζητούμενο είναι η αναφορά και η τεκμηρίωση της ανηθικότητας  των πάσης φύσεως Γκεμπλίσκων εν Ελλάδι.

΄Εγινε σεισμός σε άλλους μιντιακούς χώρους΄στο εξωτερικό   στις αναφορές αυτές του Τσάρου. Επισήμεναν και κατακεραύνωναν συνεχώς  τις 3 τελευταίες ημέρες,  τις αμετροέπειες  και τον υστερικό  λόγο του Τσάρου.  Μίλησαν για πρόκληση στον πολιτισμό, τον ανθρωπισμό, τις διαχρονικές αξίες και αρχές. Τον παρομοίωσαν  με Ιερή Εξέταση του Μεσαίωνα,  άλλοι  με Χίτλερ που  θέλει να  ξανανάψει φούρνους για τσιγγάνους και ομοφυλόφιλους, τύραννο, δεσπότη, πατριάρχη,  ψυχοπαθή, υστερικό, ψεύτη ολκής.

Και μόνο στην Ελλάδα,  άκρα  του τάφου σιωπή.  Α ναι.  Ο Ράπτης κάτι ψέλλισε στην πορνοφυλλάδα του.    Ο συντηρητικός  κοντυλοφόρος και εκδότης είπε, δύο έστω , κουβέντες. ΄Αντε  για την τιμή των όπλων,  αναφέρθηκε  στον παροξυσμό του δικτάτορα.

Ο “Παππάς” τσιμουδιά. Κανένας προοδευτικάριος ,που τάχα  σκίζονται κατά  τα άλλα   για τη διαφορετικότητα  για τα δικαιώματα των “μειοψηφιών”, των ΛΟΑΤΚΙ κ.α, (τίς οποίες βέβαια, σε άλλη περίπτωση, τις έχουν χεσμένες, αν δεν υπάρχει διάφορο),  δεν άρθρωσε ,έστω δυο  κουβέντες διαμαρτυρίας και αγανάκτησης.  Να την “πέσουν” στο δικτάτορα  για τη φαλλοκρατική  και ρατσιστική του υπεροψία.

Στο ζήτημα  του παρανοϊκού Τσάρου -ιμπεριαλιστή,  έχουμε, δυστυχώς στην Ελλάδα,κι  άλλη μια  πρωτιά . Ουκ ολίγους πουτινικούς αλλά  και ισαποστάκηδες.  Οι λόγοι πολλοί.

-Είναι κάποιοι,   συνήθως από τον…καλλιτεχνικό κόσμο, που για να ακούγονται , μπορούν να πουν όποια κοτσάνα τούς κατέβει. Αρκεί  να στοχεύει στο κοινό τους. Να το «φτιάχνει» (πρβλ Νταλάρας, Μποφίλιου και λοιπούς αλλοπαρμένους  συναδέλφους).

-Μετά έχουμε τους  ρουβλιοαμειβόμενους. Πολλοί στην Ελλάδα. Από το Μιχαλολιάκο και τον Καμμένο, μέχρι τους Ρουβίκωνες και το ΚΚΕ. Πέρυσι τέτοιο καιρό με την εισβολή, για παράδειγμα , ο Καμμένος κυκλοφορούσε στα τηλεοθόνες    με μια ρώσικη κονκάρδα στο πέτο. Από την άλλη,  οι  Ρουβίκωνες που κάνουν  ντου στα σπίτια των…παιδοβιαστών, ηλκίας 17 και πάνω (!)   δεν πέρασαν ούτε απ΄έξω , για τα μάτια , να πετάξουν μια “πέτρα” διαμαρτυρίας  στη ρώσικη πρσβεία. (Αχ, μωρέ..Πάργα , “τα άσπρα  πουλήσαν το Χριστό, τ ΄άσπρα  πουλούν και σένα”).

-Και την ανομοιογενή  ομήγυρη, κλείνουν οι άνθρωποι της αριστεροφροσύνης (καμιά  σχέση με την Αριστερά).  Με δεξιά πάντα τσέπη,  μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία, αλλά και δεινή εν τω κρανίω φουρτούνα.

Τούτοι , από κεκτημένη παλαιόθεν,  μπολσεβίκικη ταχύτητα,  έχουν  μπερδέψει  το  Φάντη με το ρετσινόλαδο.  Η  Μέκκα, τάχα της Αριστεράς,   είναι η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ρωσία. ΄Αρα…ό τι ρώσικο,ακόμα και ως άκουσμα  , είναι ιερό.

Ας διαλέξει ο καθένας το  πόστο του. Πάντως, όποιο και να είναι, εμείς το λέμε  κατάπτυστο, αξιολύπητο   και,  σαφώς,  ανήθικο.Και πάντως,  στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας , περασμένο.