ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ,” ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΚΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΗΣ”!

 

Η δίκη της χρονιάς! Δικάζεται σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης για το χαστούκι στη Λιάνα Καννέλη

 

– Γιώργος Παπαδάκης και Λιάνα Κανέλλη είναι παρόντες στα δικαστήρια

– «Έχω ηθικό χρέος να καταθέσω στη δίκη», είπε η κα Κανέλλη

– Με χειροπέδες μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Ευελπίδων ηΗλίας Κασιδιάρης

– Θυμηθείτε το επεισόδιο με το χαστούκι στην Λιάνα Καννέλη

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου σήμερα ια γίνει η δίκη του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, προσωρινά κρατούμενου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, για το περιστατικό επίθεσης σε βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, πριν από περίπου δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής, που έχει μεταφερθεί ήδη στα κρατητήρια της Ευελπίδων κατηγορείται για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που αφορούν τη χειροδικία σε βάρος της κ. Κανέλλη, καθώς και την εκτόξευση ενός ποτηριού με νερό στην κ. Δούρου.

Όπως προβλέπεται σε ανάλογες μεταγωγές ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών οι οποίοι τον οδήγησαν μέχρι την αίθουσα με χειροπέδες στα χέρια.

Και οι τρεις ήταν καλεσμένοι στην ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος είναι παρών στο δικαστήριο. Η δίωξη σε βάρος του βουλευτή ασκήθηκε αυτεπαγγέλτα από την εισαγγελία. Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε: «Οι κλέφτες στην Βουλή και εμείς στην φυλακή. Αλλά θα τα πούμε στις εκλογές, που τελειώνει Σαμαράς και Βενιζέλος».

Η κα Κανέλλη, έκανε λόγο για «πολιτικό φασισμό» και τόνισε, για την παρουσία της στην Ευελπίδων, ότι έχει «ηθικό χρέος» να καταθέσει.

Αν ήμουνα…Λιάνα Κανέλλη σήμερα στα δικαστήρια, θα έκοβα μια γερή (συμβολική-σημειολογική) “χαστούκα” στον Κασιδιάρη και θα αποχωρούσα. Κι ας με δικάζανε μετά.

Να μάθουν τα τέρατα του Ναζισμού πως “μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβης”. Ακόμα και ο Ιησούς Χριστός  επιβεβαίωσε αυτή την αλήθεια.