Κώστας Χαρδαβέλλας: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΟΗΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Η προφητεία των Μάγιας ήρθε προ των πυλών

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Με γνώσεις γύρω από την αστρονομία που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν, οι Μάγιας κατασκεύαζαν πυραμίδες που τις χρησιμοποιούσαν σαν αστρονομικά παρατηρητήρια για να παρακολουθούν τους αστερισμούς και τις κινήσεις των πλανητών στον ουρανό, αλλά και τον κύκλο των ηλιακών κηλίδων.

Το μεγαλύτερο και πιο πολυσυζητημένο ωστόσο μυστήριο που μας κληροδότησαν οι Μάγιας σχετίζεται με τα περίφημα ημερολόγιά τους, που για πολλούς περιλάμβαναν μέχρι και προφητεία για το Τέλος του Κόσμου. Ως πιθανή ημερομηνία εμφανιζόταν το 2012! Για τουλάχιστον δύο χρόνια ολόκληρος ο πλανήτης ζούσε στον ρυθμό αυτής της «προφητείας», χωρισμένος σε τρία κυρίως «στρατόπεδα»:

Στο ένα ήταν οι ακραίοι που υποστήριζαν ότι η ζωή στη Γη θα τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012.

Στο άλλο ήταν όλοι όσοι χαρακτήριζαν «γραφικότητες», «γελοιότητες» και «θεωρίες συνωμοσίες» τα περί προφητείας των Μάγιας.

Και στη μέση ήταν εκείνοι που επέμεναν ότι κάποιο μεγάλο και ανατρεπτικό γεγονός θα συμβεί τότε και θα αλλάξει τη ζωή στον πλανήτη μας όπως την ξέραμε.

Μία από τις εκδοχές που υποστήριζαν με θέρμη οι «μετριοπαθείς» αφορούσε μία μεγάλη ηλιακή καταιγίδα που οι επιστήμονες εκτιμούσαν ότι θα κατευθυνθεί προς τη Γη το 2012 και θα προκαλούσε εκτεταμένες καταστροφές. Η NASA διέψευδε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτό, οι Έλληνες και ξένοι αστροφυσικοί έκαναν λόγο για «αστειότητες» που προσφέρονταν για σενάριο ταινίας ή βιβλίο επιστημονικής φαντασίας…

Και να που σήμερα, με καθυστέρηση δύο ετών, έρχεται η αποκάλυψη του τρομακτικού μυστικού: το 2012, η Γη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τον όλεθρο. Έναν όλεθρο που (συμπτωματικά ή μη…) είχαν «προφητεύσει» οι Μάγιας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και η βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», στις 23 Ιουλίου 2012, ο Ήλιος, μετά από μία εκτίναξη στεμματικής μάζας, έστειλε προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας μια πανίσχυρη μαγνητική «καταιγίδα», με ταχύτητα 3.000 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο, η οποία πέρασε «ξυστά» από τον στόχο της, δηλαδή τη Γη!

Επρόκειτο για την ισχυρότερη ηλιακή καταιγίδα των τελευταίων 150 ετών και η ισχύς της ήταν τέτοια που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανυπολόγιστες καταστροφές στον σύγχρονο πολιτισμό. «Αν η ηλιακή έκρηξη είχε συμβεί μόνο μια εβδομάδα νωρίτερα, η Γη θα είχε βρεθεί ακριβώς στη γραμμή του πυρός», δήλωσε ο καθηγητής ατμοσφαιρικής και διαστημικής φυσικής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Ντάνιελ Μπέικερ και πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος περισσότερο από ποτέ ότι η Γη και οι κάτοικοί της ήταν απίστευτα τυχεροί, όταν συνέβη η ηλιακή έκρηξη του 2012. Αν είχαμε χτυπηθεί, ακόμη θα μαζεύαμε τα κομμάτια».

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ! Αφού ασέλγησε επί δεκαετίες στο μυαλό και την ψυχή εκατομμυρίων Ελλήνων ένας από τους αθλιότερους εκπροσώπους της εμπορικής δημοσιογραφίας, συνεχίζει και σήμερα  το ίδιο έγκλημα και με τις νέες γενιές.

Δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα  της παραπληροφόρησης, της προπαγάνδας, του απροπροσανατολισμού του κόσμου,της συγκάλυψης, της χάλκευσης της είδησης.

΄Ολα σπονδή στο βωμό  του “κερδώου Ερμή”.  Και θύματα  των στερητικών σύνδρομων της   αναγνωρισιμότητας οι πανάθλιοι “δεινόσαυροι” της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Καμιά τσίπα, ούτε στοιχειώδη αξιοπρέπεια.