ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ. “ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ…” !

“Τ.  ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε.Δ”

 

(http://www.topontiki.gr/article/71335/Poios-einai-pragmatika-o-Takis-Mpaltakos-Ena-taragmeno-biografiko)

Καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλο και της εκπομπής «Παρεμβάσεις», ήταν τη Δευτέρα (24/11) ο πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος για ακόμη μία φορά μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα.
«Αυτό που κάνω είναι συζητήσεις με ανθρώπους όχι από τον χώρο της πολιτικής αλλά από το χώρο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και το χώρο της Εκκλησίας», συμπλήρωσε.
Ανέφερε ότι είναι ακόμα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι δήλωσε μόνος του την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα, συμπληρώνοντας ότι δεν τον έδιωξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Αν είμαστε σε πλήρη συμπόρευση με τον Σαμαρά δεν θα το έλεγα ποτέ», τόνισε προσθέτοντας ότι δεν πάει και δεν πήγαινε ποτέ σε εκδηλώσεις του κόμματος.
Έκανε λόγο για μια «ορφανή δεξαμενή ψηφοφόρων, η οποία εμποδίζει τη Ν.Δ. όχι μόνο να είναι πρώτο κόμμα αλλά και να είναι αυτοδύναμη. Είναι αυτή που την καταδικάζει δημοσκοπικά να είναι δεύτερη δύναμη», ενώ υποστήριξε ότι αν σταματήσει η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τότε η Νέα Δημοκρατία θα καλύψει το κενό. «Η Ν.Δ όταν βρει την ευκαιρία θα απαλλαγεί από τον βραχνά του ΠΑΣΟΚ», είπε.
«Η Ν.Δ αναγκάζεται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, για λόγους που είναι γνωστοί. Όταν λοιπόν κινείται σε κεντρώο χώρο, αναγκαστικά δημιουργεί ένα κενό» συμπλήρωσε.
Σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ανέφερε ότι «η Ν.Δ. αναγκάζεται να εφαρμόσει το Μνημόνιο. Έχουμε μια κυβέρνηση εκλεγμένη αλλά και δανεισμένη», ενώ για το χρέος είπε ότι «αν το χρέος είναι βιώσιμο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η χώρα. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή κατεύθυνσης, να είμαστε πιο σκληροί με την τρόικα και τους δανειστές. Μονομερώς αν χρειαστεί. Τώρα εκείνοι φοβούνται πιο πολύ από εμάς γιατί μας έχουν υπερδανείσει και γιατί μια πιθανή έξοδος της χώρας από το ευρώ θα συμπαρασύρει τον ευρωπαϊκό νότο και θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους».
Στην ερώτηση για το αν υπήρξε θεματοφύλακας της Χρυσής Αυγής απάντησε: «Αυτοί που ξέρουν, ξέρουν αυτοί που δεν ξέρουν, δεν θα μάθουν. Θεωρώ τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής πατριώτες. Εκείνο το οποίο λέω για τους ψηφοφόρους είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι Νεοναζί. Για την ηγεσία πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους αν είναι Ναζί».
Για τις offshore του Καρατζαφέρη, δήλωσε ότι δεν γνώριζε κάτι. «Ποτέ δεν μας είπε κανείς κάτι και δεν είχαμε λόγο να το διερευνήσαμε. Γνώμη για το θέμα δεν εκφράζω καθώς το θέμα είναι έξω από τον χώρο των αρμοδιοτήτων μου», είπε.
Τέλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση «Energa», την οποία χαρακτήρισε «άνευ σημασίας».

” Πρέπει να υπάρξει αλλαγή κατεύθυνσης, να είμαστε πιο σκληροί με την τρόικα και τους δανειστές. Μονομερώς αν χρειαστεί. Τώρα εκείνοι φοβούνται πιο πολύ από εμάς γιατί μας έχουν υπερδανείσει και γιατί μια πιθανή έξοδος της χώρας από το ευρώ θα συμπαρασύρει τον ευρωπαϊκό νότο και θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους».
Στην ερώτηση για το αν υπήρξε θεματοφύλακας της Χρυσής Αυγής απάντησε: «Αυτοί που ξέρουν, ξέρουν αυτοί που δεν ξέρουν, δεν θα μάθουν. Θεωρώ τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής πατριώτες. Εκείνο το οποίο λέω για τους ψηφοφόρους είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι Νεοναζί. Για την ηγεσία πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους αν είναι Ναζί».

Ο Μπαλτάκος είναι Μπαλτάκος, δεν αλλάζει. Φιλο-Ναζί, παλιάνθρωπος, κουτοπόνηρος. Αλλά, καλά αυτός. Ο Σαμαράς πήγε και  διάλεξε έναν τόσο ανήθικο πολιτικά άτομο και τον είχε τόσο καιρό “εξ απορρήτων”;  Μα, τί λάθη είναι αυτά επιτέλους που κάνει ο πρωθυπουργός;

Σιγά μη  σχολιάσουμε τις ανοησίες του φίλου και συνομιλητή του Κασιδιάρη. Είνα κατάπτυστες, όπως και ο ίδιος.  Μόνο σε  δυο “κουβέντες” του θα σταθούμε, έτσι για να μην έχουν αμφιβολίες κάποιοι για τους χαρακτηρισμούς που του προσάπτουμε παραπάνω.

1. “Να είμαστε σκληροί με τους δανειστές μας” , λέει, “μονομερώς” .

Τώρα , δηλαδή, που πιάστηκαν κορόιδα οι ξένοι και μας έδωσαν το χέρι να μην γκρεμοτσακιστούμε, ας τους τη “φέρουμε”. Θαυμάστε τον! Αλλά, έτσι  ήταν (και είναι) ανέκαθεν η συμπεριφορά και  ο χαρακτήρας ενός ακροδεξιού.  Η  ψευτομαγκιά, η κουτοπονηριά, η μπαμπεσιά, η απάτη, η αχαριστία είναι τα κύρια γνωρίσματά του.  Τί άλλο θα έλεγε ,δηλαδή, ο φιλοναζιστής Μπαλτάκος; Δεν έχει μπέσα, δεν έχει παλικαριά αυτή η φάρα.

 Εξ ού και η αποκάλυψη. Το έπαιζε  σε δυο ταμπλό, “έπαιρνε” κουβέντες από το Σαμαρά και ενημέρωνε πάραυτα  τον κολλητό του  Κασιδιάρη. Τέτοια…λεβεντιά ,μιλάμε. και τί προτείνει ο παλιάνθρωπος; Να μη σεβαστούμε,λέει, την υπογραφή μας, το λόγο μας.  Καμιά υποχρέωση, καμιά ευθύνη. Τέτοιο ήθος !

2.”Είναι πατριώτες οι οπαδοί του Μιχαλολιάκου”,συνεχίζει ο αδίστακτος υποκριτής. Ναζί είναι, πανάθλιε,όχι πολίτες και πατριώτες. Εγκληματίες, εκδικητικοί, απάνθρωποι, κακοί. Σιγά που δε γνώριζαν οι οπαδοί τί είναι ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς. Και το μάθανε ξαφνικά τώρα, πως οι αρχηγοί είναι Ναζιστές, θαυμάζουν το “Ολοκαύτωμα”, τιμούν τον Χίτλερ και ορκίζονται στο όνομά του. Και αφού το μάθανε και δεν είναι οι ίδιοι Ναζιστές .γιατί δεν… λάκησαν αμέσως μακριά τους οι… αγνοί πατριώτες;  (΄Οπως και σύ φυσικά). Σε ποιους τα λέει αυτά ο φιλοναζιστής Μπαλτάκος; “Τσιμέντο” είναι οι οπαδοί της Χ.Α ,συμπαγής μάζα, σταθερή…αξία! Ναζί ,με όπλα κρυμμένα, με μίσος στην ψυχή τους, προετοιμασμένοι και έτοιμοι να χύσουν αίμα.

400 χιλιάδες είναι όλος και όλος ο συρφετός των Ναζί στην Ελλάδα σήμερα. Οι περισσότεροι είναι λούμπεν στοιχεία: Νταβατζήδες, πορτιέρηδες, φουσκωτοί, εκβιαστές της νύχτας, παλιάνθρωποι γενικώς.΄Ισως η Ελλάδα αποτελεί μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως ,να έχει δώσει βήμα στο κοινοβούλιο σε  αποδεδειγμένα παράνομους και μαφιόζους, η θέση των οποίων κανονικά είναι στη φυλακή (και όχι μόνο επειδή είναι Ναζί). Απίστευτο για μια δημοκρατική χώρα να  εκπροσωπούνται στη Βουλή της  οι υπόδικοι, οι σκληροί παραβάτες του νόμου, οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι,οι ληστές. ΄Ισως και στη Ρωσία,το Μεξικό και σε κάποιες τριτοκοσμικές λεγόμενες χώρες, θα συναντούσε κανείς όμοιο φαινόμενο. Τραγική για τη Ελλάδα μια τέτοια σύγκριση!

Εδώ και πολλούς μήνες, κάθε εβδομάδα (Κυριακή) που ξεκινάμε τη νέα ιστορική δημοσιογραφία, έχουμε μόνιμη ανάρτηση που γράφει πως πρέπει να συλληφθούν ΟΛΟΙ οι  σκληροί Ναζί, οι οπαδοί του Μιχαλολιάκου και όχι μόνο τα μέλη της τρομοκρατικής-εγκληματικής οργάνωσης. Δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι και ένοχοι απο τον αρχηγό τους οι οπαδοί.

Αλλά, όχι μόνο δεν έχει ακόμα συλληφθεί κανένας τους, όχι μόνο δεν υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία τους στις αστυνομικές αρχές,ως Ναζιστές τρομοκράτες, αλλά και η ίδια η αστυνομία σε ποσοστό πάνω από 40% έχει αλωθεί από Ναζί,οπαδούς του Μιχαλολιάκου. “Ελλάς της φαιδράς πορτοκαλέας”!

Φυσικά, στη φυλακή είναι και  θέση  του φιλοναζιστή Μπαλτάκου και όχι να παραμένει ελέυθερος και να παραχωρεί  και προκλητικές συνεντεύξεις. Παραμένει ακόμα επικίνδυνος, επειδή ακριβώς είναι ανήθικος πολιτικά, χωρίς εντιμότητα, χωρίς φερεγγυότητα . Και οπωσδήποτε αμετανόητος  φίλος και συνομιλητής των Ναζί.

΄Η μήπως Ναζί (“Δούρειος  ΄Ιππος τους ) και ο ίδιος;