ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ-ΠΟΡΤΣΟΣΑΛΤΕ, ΟΙ… ΑΝΤΑΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ , ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !

Η Σόφι Ιν’τ Βελντ, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζει την εντολή Ντογιάκου να διεξαχθεί μυστική έρευνα για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Πρόκειται για την εγκύκλιο που απεστάλη προς όλες τις εμπλεκόμενες εισαγγελικές και άλλες κρατικές υπηρεσίες που διενεργούν τις έρευνες που ζητείται να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης

Η Ολλανδή ευρωβουλευτής, βάζει στο στόχαστρό τον Ισίδωρο Ντογιάκο σημειώνοντας πως είναι ο ίδιος άνθρωπος «που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα για το Predator».

«Καρφώνει» Ντογιάκο και για την Πύλο η Ιν’τ Βελντ – «Ίδιο μοτίβο με το σκάνδαλο υποκλοπών»

Η ανάρτηση της Σόφι Ιν’τ Βελντ

«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος θέλει η έρευνα για το ναυάγιο στην Πύλο να είναι μυστική. Πρόκειται για τον ίδιο Ισίδωρο Ντογιάκο που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα στο σκάνδαλο με το Predator. Είναι ορατό το μοτίβο;»

Και ο  …κουτσαβάκης του Αλαφούζου έφα:

Ο Άρης Πορτοσάλτε

 

«Η Ελλάδα έχει σύνορα και σε θάλασσα και σε αέρα από το 2019 και αυτά φυλάσσονται. Η Ελλάδα δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, ούτε θα λιάζονται εδώ οι μετανάστες, όπως είπε κάποτε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να το γνωρίζουν. Αυτό το θέλουν το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και άλλωστε η Σακελλαροπούλου είπε προχθές ότι ο φράχτης είναι τα σύνορα της πατρίδας μας. Τέλος» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία.