ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΄Η ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ;

ΤΟ HOMO-NATURALIS. GR ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΛΥΨΗ .

 Ελπίζουμε  σύντομα να έχουμε τη διασταύρωση των στοιχείων,  για να προχωρήσουμε στη δημοσίευση της όντως , συγκλονιστικής, αλλά όχι και απρόσμενης , πολιτικής αποκάλυψης .

_______________________________________________

Έρευνα: Το εμφιαλωμένο νερό μπορεί να περιέχει χιλιάδες πλαστικά – Πώς περνούν στο σώμα

Το εμφιαλωμένο νερό μπορεί να περιέχει εκατοντάδες χιλιάδες θραύσματα πλαστικού, τα οποία έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Proceedings of the National Academy of Sciences».

Τι διαπίστωσαν οι ερευνητές

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, κατά μέσο όρο ένα λίτρο εμφιαλωμένου νερού περιείχε περίπου 240.000 ανιχνεύσιμα πλαστικά θραύσματα, δηλαδή από δέκα έως 100 φορές περισσότερα από προηγούμενες εκτιμήσεις. Πρόκειται για νανοπλαστικά, τόσο μικροσκοπικά που μπορούν να περάσουν από τα έντερα και τους πνεύμονες απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια σε όργανα, όπως η καρδιά και ο εγκέφαλος.

*****

 

Τρόφιμα, νερό, αέρας, θάλασσα, κλίμα. ΄Ολη η φύση παραδομένη στην άγρια εκμετάλλευση των αφρόνων για το κέρδος.  Θερίζουν οι αρρώστιες από τη μια ως την άλλη άκρη του κόσμου.

Αν και ο καρκίνος και τα εγκεφαλικά,  πέρασαν πια σε δεύτερη μοίρα. Πάνω από το 60% του πληθυσμού των λεγόμενων  αναπτυγμένων χωρών (μεταξύ τους μεγάλος αριθμός παιδιών και εφήβων) είναι οι  άρρωστοι από διαβήτη ή προδιαβήτη  . Ο τελευταίος   σημαίνει…  μεγαλειώδη είσοδο στην πιο ύπουλη αρρώστια  της εποχής μας , με τεράστιες επιπτώσεις στην υγεία,   εξαιτίας του  υψηλού ζάχαρου. Αιτία, αποκλειστικά, σχεδόν,  η  νέα κουλτούρα διατροφής, που δεν είναι πια εκείνη, η παραδοσιακή,  που ξέραμε.

Οι άνθρωποι στον πλανήτη  ή θα  πεθαίνουν   από την κατανάλωση   σκουπιδοτροφής ή από την πείνα.  Ιλαροτραγωδία! Και μόνο οι άφρονες,   δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Παραδομένοι   στις παντός τύπου εξαρτήσεις  συμπεριφέρονται σαν φρικιαστικά  ζόμπι των αντίστοιχων ταινιών.  Και όταν λέμε εξαρτήσεις ,  να διευκρινίσουμε,  πως    δεν εννοούμε,  μόνο τις  γνωστές  «ουσίες» αλλά μια τεράστια όμοια με αυτές και χειρότερης επικινδυνότητας γκάμα, όπως  η αποβλάκωση  από την  φέικ πληροφόρηση και την προπαγάνδα  (η διατροφή μέσα σε αυτά) , ως το γηπεδισμό  και την  τραπ  ( αρρωστημένα αμφότερα).

Πίνουν αρρώστια και θάνατο στο μπουκάλι  του επιχειρηματία που εμπορεύεται το φυσικό νερό. Το  βάζει στο πλαστικό, το μολύνει και το στέλνει στην αγορά για κατανάλωση και υψηλά κέρδη. Και ο κρετίνος το αγοράζει!

Ακόμα  χειρότερα,  δικαιολογείται  πως δεν έχει πληροφόρηση (και  πώς να έχει από εκεί που τη ζητάει;)     Δεν  πήραν είδηση  πως πληρώνουν   για να   νοσήσουν, να γίνουν σακάτηδες, να οδηγηθούν αργά ή γρήγορα  στην κατάρρευση και την προσωπική   τραγωδία  που οδηγεί η απώλεια της υγείας .

Γράφαμε για το μεγάλο  ζήτημα  της ολοσχερούς  πια μόλυνσης της τροφικής αλυσίδας   στο σημερινό κόσμο.

“ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ”  ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (31/3/2016)

Πραγματικός διατροφικός εφιάλτης. Οι έμποροι της διατροφής, μεταξύ αυτών οι κρεατέμποροι, οι ιδιοκτήτες  των φαστ φουντ και όσοι φυσικά καλλιεργούν τη γη  και χρησιμοποιούν ισχυρά φυτοφάρμακα, μολύνοντας την τροφική αλυσίδα, διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δεκάδες αρρώστιες και ειδικά οι καρκίνοι, οι καρδιοπάθειες, η υψηλή αρτηριακή πίεση οφείλονται  στη θανατηφόρα  διατροφή που έχουν επιβάλει οι ανήθικοι θηρευτές του αισχού κέρδους.  Δεν είναι λιγότερο εγκληματίες κι αυτοί. Είναι οι “Τζιχαντιστές” της υγείας μας. Το ίδιο και περισσότερο επικίνδυνοι από αυτά τα τέρατα του ακραίου Ισλαμισμού.

Γράφαμε στις για το ζήτημα της αλόγιστης χρήσης ισχυρών φυτοφαρμάκων στη χώρα μας:

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ!

3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

«Από τα πιο ασφαλή στην ΕΕ τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά

Στη λίστα των πιο ασφαλών φρούτων και λαχανικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση περιλαμβάνονται τα ελληνικά, σε ό,τι αφορά τις υπερβάσεις σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων, όπως προκύπτει από τις καταγραφές του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Το σύστημα ανακοίνωσε συνολικά κοινοποιήσεις, από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για υπερβάσεις σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε φρούτα και λαχανικά, εισόδους από τρίτες χώρες ή ενδοκοινοτική διακίνηση εντός της ΕΕ. Μεταξύ αυτών των αναφορών, μόνο μία αφορά την Ελλάδα!

Τα στατιστικά στοιχεία σχολίασε , ο ειδικός σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS, Γιώργος Πολυχρονάκης: «

Οπότε… φάτε άφοβα  φρούτα και λαχανικά, το είπε και ο…Πολυχρονάκης (σύμβουλος  των εμπλεκομένων  επιχειρήσεων), που δεν έχει… ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον να πει ψέματα, αλλά τα λέει. Μόνο που τα ψέματα αυτά είναι δολοφονικά και μάλιστα  στη λίστα των υποψηφίων θυμάτων είναι και παιδιά! Και φυσικά ούτε ντρέπεται ούτε κανένας εισαγγελέας θα τον καλέσει αυτόν τον ασυνείδητο Πολυχρονάκη.

Εμείς ,λοιπόν, μάθαμε:

Τα σχετικά ενημερωτικά, που αναφέρει ο «σύμβουλος» στέλνονται από τα ίδια τα  κράτη και αφορούν τα δικά τους φρούτα και λαχανικά, όχι από έλεγχο  ανεξάρτητων αρχών της Ε.Ε. Είναι, επομένως, αυτονόητη και φανερή η  πλαστή πληροφορία. Ποια χώρα θα έλεγε για τα δικά της προϊόντα πως δεν είναι καλά;   Αυτογκόλ θα έβαζε;

 Η Ελλάδα είναι η χώρα-«παράδεισος» των σκληρών φυτοφαρμάκων. Το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι.

Γράφαμε εδώ  στις 9 Ιουνίου 2014

ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΙ!

«Οικολογικό έγκλημα στη Σάμο – χιλιάδες ψάρια νεκρά

Έντονη δυσοσμία συνεχίζουν να προκαλούν τα ψάρια τα οποία βρέθηκαν στην κεντρική παραλία του Καρλοβάσου την Παρασκευή το πρωί.

Πρόκειται για χιλιάδες μικρά ψάρια, τα οποία αντίκρισαν έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής, σε κεντρικό σημείο της παραλίας όπου πηγαίνουν για να κολυμπήσουν.

Τα ψάρια σύμφωνα με τους ψαράδες της περιοχής είναι πελαγίσια και πολύ μικρά σε μέγεθος. Εικάζεται ότι προέρχονται από ψαράδικο που δραστηριοποιείται σε βαθιά νερά το οποίο έπεσε σε κοπάδι με μικρά ψάρια κάτω του επιτρεπτού ορίου μεγέθους και υπό τον φόβο να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο οι ιδιοκτήτες του, τα πέταξαν στην θάλασσα και οι βοριάδες τα έβγαλαν στην παραλία της Σάμου.

Από την πλευρά τους οι ψαράδες αναφέρουν ότι αυτά τα ψάρια δεν μπορούν να αλιευθούν στα δίχτυα που διαθέτουν και θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού οι αιτίες αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες στο Αιγαίο που μπορεί να προκαλέσουν οικολογική καταστροφή.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και το ινστιτούτο θαλάσσιας προστασίας και ερευνών ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ για να πάρει δείγματα και να κάνει τοξικολογικές εξετάσεις για την διερεύνηση των αιτιών, ώστε να καταδειχθεί αν πρόκειται για μόλυνση των ψαριών ή για οικολογική καταστροφή που προήλθε από ψαράδες».

Από τους ψαρότοπους του  Αιγαίου και του Λιβυκού Πελάγους, από τους κάμπους της Λάρισας και της Ηλείας, από τα  κοτοπουλάδικα  της Εύβοιας και των Ιωαννίνων, ασυνείδητοι και «κατά συρροή» δολοφόνοι (δηλώνουν «ψαράδες», «αγρότες», «παραγωγοί-βιοτέχνες-βιομήχανοι») από τη δεκαετία του “ 70 και μετά, διαπράττουν ένα συνεχές ,αποτρόπαιο και ατιμώρητο έγκλημα: Μόλυναν (και συνεχίζουν ανενόχλητοι να το κάνουν)  με τα «δηλητήριά» τους το ελληνικό οικοσύστημα. Προξένησαν ανεπανόρθωτη, οικολογική καταστροφή στο νερό και το χώμα, δηλητηρίασαν από τη μια ως την άλλη άκρη  την τροφική αλυσίδα, δεκαετίες ολόκληρες. Στον πάγκο του ψαράδικου, του μανάβη, του σουπερμάρκετ, του παραγωγού-πωλητή της Λαϊκής αγοράς δεν ψωνίζεις εδώ και χρόνια πεσκανδρίτσα για την ψαρόσουπα του παιδιού σου, φρούτα και  ζαρζαβατικά  για το τραπέζι  σου,   αλλά   σκέτο δηλητήριο. Ορμόνες, φυτοφάρμακα, «ψαρομπογιές», καρκίνο, θάνατο. Μοσκοπληρώνεις  τους αλητήριους για να  σκοτώνουν τα παιδιά σου και σένα!

 Δε συνετίζονται, δεν υπολογίζουν τη ζωή του κόσμου. Ο παράς να πέφτει! Ραντίζουν με απαγορευμένα φυτοφάρμακα,  κόβουν καρπούς  με τα δηλητήρια πάνω, μπολιάζουν και τρέφουν  με ορμόνες   τα ζώα. ΄Ολα για το κέρδος, λεφτά βαμμένα με αίμα. Δε χαμπαριάζουν. Δηλώνουν  …τίμιοι ψαράδες, αγρότες, παραγωγοί. Και…αδικημένοι.  Αλήτες, δολοφόνοι είναι.

Θυμάμαι αρχές της δεκαετίας του ΄70 που ήρθαμε οικογενειακώς από το χωριό στην Αθήνα.  Πολλές άλλες οικογένειες από την Ανδρίτσαινα και τα γύρω χωριά  είχαν υποκύψει κι αυτές  στο δέλεαρ της αστυφιλίας για καλύτερη ζωή στο “κλεινόν άστυ». Παράτησαν το χωραφάκι και το «κεραμίδι» τους στου «Σέκουλα»  και ήρθαν στην «Πατησίων» να γίνουν θυρωροί και νεκροθάφτες στου «Ζωγράφου»!

Από τότε, δεν είχα κατέβη «κάτω» για κάποια χρόνια. Εκεί, στα τέλη της δεκαετίας του “ 80, ένα Πάσχα που πήγα στο χωριό μετά από 20 χρόνια, είδα τους περισσότερους «Αθηναίους» συγχωριανούς μου  και δεν τους γνώρισα!  Ανεξάρτητα από ηλικία, όλοι, μα όλοι τους ,με κάτι  κοιλιές  να ξεχειλώνουν από τα κουστούμια  και το μούτρο «ώχρα», σαν του πεθαμένου. Τίγκα στις ορμόνες και τα φυτοφάρμακα το αίμα τους από τα… καλούδια που τους ταϊζαν στην πρωτεύουσα. Ποτισμένα, πίσσα  τα πνεμόνια τους από το νέφος-δολοφόνο της.

 Τους θυμόμουνα αδύνατους, όλο «νεύρο»,   και μάγουλο ροδοκόκινο, σαν βερίκοκο.  Και τώρα  άρρωστοι, σακατεμένοι, χλεμπονιάρηδες, λες και περιμένανε την «ώρα» τους. Μερικοί μάλιστα, έμαθα, είχαν ήδη «φύγει» νωρίς,  ιδιαίτερα όσοι ήταν στην ηλικία των γονιών μου. Τους είχαν θερίσει ο καρκίνος και τα εγκεφαλικά. Για τέτοιο «εθνικό» έγκλημα μιλάμε. Τότε και σήμερα. Και δε βγάζουν τσιμουδιά. ΄Ενοχη σιωπή, «ομερτά». Συνένοχοι κράτος, παραγωγοί- έμποροι, βιομήχανοι, πελάτες.

Απεργούν οι  συντεχνίες, οι συνταξιούχοι, ωρύονται, για να τους δώσουν μια αύξηση 50 ευρώ παραπάνω. Να τα ξοδέψουν  στη Λαϊκή για πατάτα  φασολάκι και μήλο, εμποτισμένα ως το «μεδούλι»  στο φυτοφάρμακο. Να τους  «στείλουν»  πριν την ώρα τους. Και μέχρι τότε,  να αγκομαχούν να κουβαλάνε από του Βερόπουλου στο διαμέρισμα- κλουβί τις πρησμένες μπάκες και τις πλαστικές σακούλες με τα ψώνια-“απασφαλισμένες χειροβομβίδες».

 Στην Ανδρίτσαινα, αν και συνταξιούχοι πολλοί, μόνο κανένα μήνα, τον Αύγουστο,  κατεβαίνουν. ΄Εγινε πια Αθηναίος ο  Αμπελιωνίτης και ο Ζαχαίος.  Τους έρχονται πολύ …επαρχία τα χωριά τους.   Καλύτερα στο Γκύζι και στο Παγκράτι.

Η εκδίκηση της μάνα Φύσης!