ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ . ΑΙΣΧΟΣ!

       Η  ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΝ.

Ταφ Λάθος - Μαύρη Σημαία | Taf Lathos - Mavri Shmaia featuring Alloprosalos ( Official Audio ) - YouTube

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ  ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ  “ΥΒΡΙΝ”.

___________________________________

 

Αδαμαντία Οικονόμου.

Πήρε προαγωγή η εισαγγελέας που αθώωσε με την πρότασή της τη Χρυσή Αυγή!

Η εισαγγελέας είχε υποστηρίζει ότι όλοι οι χρυσαυγίτες δράστες δεν έκαναν τίποτε οργανωμένο, ότι όλα τα ναζιστικά εγκλήματα υπήρξαν «μεμονωμένα περιστατικά», εν αγνοία του Αρχηγού, των περιφερειαρχών, αλλά και των πυρηναρχών.

Αθώοι! Αυτή ήταν η πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου για τους χρυσαυγίτες βουλευτές, κόντρα σε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης με τα τάγματα εφόδου και τους ναζιστικούς ύμνους. Αθώοι όλοι πλην ενός. Του καθ ομολογία δολοφόνου του μουσικού Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά.

Η  εισαγγελέας μάλιστα είχε υποστηρίζει ότι όλοι οι χρυσαυγίτες δράστες δεν έκαναν τίποτε οργανωμένο, ότι όλα τα ναζιστικά εγκλήματα υπήρξαν «μεμονωμένα περιστατικά», εν αγνοία του Αρχηγού, των περιφερειαρχών, αλλά και των πυρηναρχών.

Από την έναρξη της μεγάλης δίκης, η κ. Οικονόμου δεν ασχολήθηκε ούτε λεπτό με τη διερεύνηση του κατηγορητηρίου, αλλά επέλεξε να λειτουργεί με τις ερωτήσεις της ως «εισαγγελέας υπεράσπισης».

Μάλιστα επιδόθηκε σε μια αδιάκοπη προσπάθεια να αποδομήσει τους μάρτυρες κατηγορίας και όχι μόνο υιοθέτησε την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής, αλλά ειδικά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τελικά την ξεπέρασε αφού ζήτησε να αθωωθούν όλοι πλην Ρουπακιά, όταν είναι ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος που «κάρφωσε» τον πυρηνάρχη Πατέλη και ολόκληρη την Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας, στην προσπάθειά του να φορτώσει αποκλειστικά σ’ αυτούς την ποινική ευθύνη και να γλιτώσει ο ίδιος.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό δεν προέκυψε ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός από το κόμμα ούτε εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Η εισαγγελέως αναφερόμενη στις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, είπε ότι είτε δεν είχαν ιδία γνώση και εξέφραζαν απόψεις, κρίσεις, συμπεράσματα, είτε όσον αφορά τους προστατευόμενους, ότι οι ισχυρισμοί τους συνίστατο σε αοριστίες, εικασίες, ανακρίβειες και γεγονότα «που δεν αντέχουν στη λογική»!!