ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ H ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

1. Κεραμέως : Έλεγχος στους μαθητές μόνο αν έχουν σύμπτωμα

Η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.

Κεραμέως στο MEGA: Έλεγχος στους μαθητές μόνο αν έχουν σύμπτωμα | in.gr
Και  θεούσα και ανεύθυνη και δημαγωγός!
Πού το  βρήκανε αυτό το “πράμα” να την κάνουν υπουργό Παιδείας εν έτει 2020,  ρε γαμώτο;
Κυρά μου, αν συμβεί να εισβάλει  κι εδώ  ο ιός, να κρυφτείς καλύτερα. Παίζουν σε κομματικό χρηματιστήριο με τέτοια ζητήματα υγείας;
Θα σε γράψει  στις μαύρες σελίδες  η ιστορία και γι αυτό σε λίγο. Εδώ  θα είμαστε.

2. ΕΙΠΕ Ο ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΚΟΝΤΕ

Ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε στην Ιταλία «επειδή ένα νοσοκομείο δεν τήρησε πλήρως το επιβεβλημένο πρωτόκολλο».
Αυτό ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της χώρας

Κοπέλα με μάσκα στο Μιλάνο

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα, ο οποίος ανήκει στην ακροδεξιά παράταξη Λέγκα, αντέτεινε ότι «ελπίζει οι δηλώσεις αυτές να οφείλονται στη κούραση των τελευταίων ημερών». Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ωστόσο, ο Κόντε συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με όλους τους περιφερειάρχες σήμερα το πρωί για τη διαχείριση της κρίσης, καθώς οι νεκροί του κορωνοϊού έχουν φθάσει τους επτά και τα κρούσματα μόλυνσης είναι εκατοντάδες.

****

Δε “στέγνωσε το μελάνι” από χτες που  λέγαμε πως υπάρχει ευθύνη και μάλιστα ακροδεξιά  στη Λομβαρδία που ξέφυγε ο ιός και έσκασε  η επαλήθευση.  Ο  ακροδεξιός περιφερειάρχης   ευθύνεται, αφού άφηνε τα καράβια στη Γένοβα να ελλιμενίζονται  ανεξέλεγκτα με προϊόντα από την Κίνα. Με πόσα τον τάισαν οι Κινέζοι;

Βέβαια, ο  Κόντε πάει να αποφύγει την ευρωπαϊκή κατακραυγή εναντίον της Ιταλίας, χώρα κι αυτή της διαφθοράς και της κομπίνας και εφεύρε  το..Νοσοκομείο, ως  υπεύθυνο για την εξάπλωση του ιού.Αλλά, ως προπέτης και ψεύτης, δε σκέφτηκε πως για να φταίει το νοσοκομείο, κάποιοι ασθενείς είχαν μολυνθεί από πριν.Πώς μολύνθηκαν αυτοί και  τους έκαναν εισαγωγή;

Η ακροδεξιά είναι  πανούκλα παντού. Σαν την παλιά θανατηφόρα επιδημία.

__________________________________

  1. ΝΑΟΜΙ ΖΑΪΠΤ

    Η 19χρονη «αντι-Γκρέτα Τούνμπεργκ» -Οι αρνητές της κλιματικής αλλαγής βρήκαν τη σταρ τους

Η Ναόμι Ζάιπτ με καπέλο στα μαλλιά

Mattel Barbie Dreamtopia Sparkle Lights Mermaid

Ναόμι Ζάιπτ & Γκρέτα Τούνμπεργκ

Η Ζάιπτ έχει σημαντικά μικρότερη δυναμική δεδομένου ότι έχει μόνο 5.000 followers στο Twitter συγκριτικά με τα 4 εκατομμύρια της Γκρέτα Τούνμπεργκ, που πρόσφατα ίδρυσε ΜΚΟ, ωστόσο, δεδομένης της έγκρισης της CPAC, αναμένεται να ενισχυθεί. Μάλιστα, στηρίζεται από διάφορους δεξιούς και ακροδεξιούς οργανισμούς και φορείς, όπως το κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία», όπως σημειώνει η Daily Mail.

‘ Ηταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν η Ζάιπτ δημοσίευε βίντεο στο Youtube διατρανώνοντας τις απόψεις της περί κλιματικής αλλαγής. «Κλιματική αλλαγή -αέρας κοπανιστός μήπως;», έγραψε ένας τίτλος, ενώ ένας άλλος σημείωνε: «Μήνυμα προς τα Media -Πώς τολμάτε.

****

Η.. Barbie  μίλησε! Και τί είπε; ΄Ο,τι της είπαν. Γιατί η ίδια  φαίνεται καθαρά πως δεν έχει κουκούτσι μυαλό.

Την πήραν,  λοιπόν , οι Φασιστο-Ναζί και την κανονάρχησαν .

-Τί είπαμε πώς είσαι κουκλίτσα μου;

-Τί είμαι, ρωτάει η  barbie, μετά από… 10 ωρών πρόβα.

 -Ακροδεξιά,μανάρι μου,ξύπνα.   Και ως τοιαύτη, θα  κάνεις ένα τουίτερ και θα λες  πως όσα λένε οι …αριστεροί, σαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ  περί κλίματος και Φύσης, είναι… μαμακίες.  Και αν  τα γράψεις έτσι καλά και ωραία, θα σου βρούμε και καλό γαμπρό να αποκατασταθείς να γίνετε με το συζυγάτο  και τα κουτσούβελά σας,   νοικοκύρηδες κι εσείς  σαν κι εμάς.

 

Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί  κανείς  με το μαϊμουδάκι. Το κύριο γνώρισμα των ακροδεξιών είναι πως έχουν πάρει διαζύγιο από τη λογική και το αυτονόητο.

Πέρα απ΄αυτό. Κοίτα τη Γκρέτα. Και πες μου ,αν είμαι άδικος ή παράλογος. Βλέπεις τον ακτιβισμό και τη σοβαρότητα στα μάτια της. Δες τώρα  και τη Ναομί.   Σα να   είναι βγαλμένο το κορίτσι στα 19 της χρόνια από ..λίφτινγκ και τις  ροζ  σελίδες  του παλιού “Ρομάντσου”!

“Θου, Κύριε”, μην καταντήσω  ρατσιστής  με τις “μούρες”. Αλλά  τί τα θες;  Το είπαν πριν  οι δικοί μας αρχαίοι. “Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή”. Και ήταν μήπως και τούτοι ρατσιστές;

Δεν τις πάω με τίποτα αυτές τς “κούκλες” του “καναπέ” σαν τη Ναομί.   Ο… θεός να με συχωρέσει!

 

2. Όταν ο Καρατζαφέρης «κάρφωνε» τον Άδωνη: Έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο

Σαράφης»: Η Novartis πλήρωνε τα «Παραπολιτικά» για να στηρίζουν τον Αδωνη

 

 

Εκτός από τον «Μάξιμο Σαράφη» σήμερα, και ο πολιτικός πατέρας του Άδωνη ΓεωργιάδηΓιώργος Καρατζαφέρης τον είχε κατηγορήσει πριν χρόνια ότι… «εκατομμυριάκια» σε ΜΜΕ στα οποία γινόταν πρωτοσέλιδο!

Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis τοποθέτησε για ακόμη μια φορά τον Άδωνη Γεωργιάδη στο κάδρο του ζοφερού σκανδάλου σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ.

Δείτε επίσης: «Σαράφης»: Η Novartis πλήρωνε τα «Παραπολιτικά» για να στηρίζουν τον Αδωνη

Σύμφωνα με τις “βόμβες” λοιπόν που φέρεται να εξαπέλυσε μεταξύ άλλων ο προστατευόμενος μάρτυρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαιτούσε από τον Φρουζή να πληρώνει ΜΜΕ για να τον στηρίζουν, κάτι το οποίο γινόταν για επικοινωνιακή εξυπηρέτηση του βουλευτή της ΝΔ. Μεταξύ άλλων ΜΜΕ που κατονόμασε, όπως το «Πρώτο Θέμα» και το «zougla.gr» συγκαταλέγεται και η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Μια εφημερίδα που διαχρονικά εμφανίζεται να στηρίζει με νύχια και με δόντια τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ με αναρίθμητα θετικά δημοσιεύματα.

Ο Σαράφης κατέδειξε ένα ολόκληρο σύστημα στρατευμένων ΜΜΕ που δρούσε υπέρ των συμφερόντων της Novartis και κατ’ επέκταση, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του μάρτυρα, λειτουργούσε χτίζοντας και το προφίλ του υπουργού.

Η εξαιρετική σχέση “Παραπολιτικών” και Άδωνη φαίνεται να κρατά μέχρι και σήμερα πάρα πολύ καλά. Αφενός τα δημοσιεύματα που τύπου “για καλό σεφτέ καλέστε τον γουρλή Άδωνη” πάνε και έρχονται και αφετέρου τα τιτιβίσματα από τον υπουργό αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Για χρόνια, και φυσικά και επί υπουργίας στο Υγείας του Άδωνη Γεωργιάδη, τα «Παραπολιτικά FM», αποτελούσαν φιλόξενη… γωνιά.

Όταν ο Καρατζαφέρης «κάρφωνε» Άδωνη

Πολλά χρόνια πριν τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, ο άνθρωπος που έδωσε την “ευκαιρία” στον ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη να εισέλθει στην πολιτική, ο Γιώργος Καρατζαφέρης “κάρφωνε” το “πουλέν” του για το ίδιο θέμα που σήμερα, κατέθεσε ο «Μάξιμος Σαράφης».

Μιλώντας για το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ στην τηλεοπτική εκπομπή του στο κανάλι του το ΑΡΤ, ο Καρατζαφέρης δηλώνει: “Όταν όμως κύριε Άδωνη έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο, είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις”.

Συνεχίζει: “Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις, αυτό είναι θέμα. Αυτά είναι θέματα. Πώς δόθηκαν τα λεφτά;”.

«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν το πληρώνεις εσύ όμως, το πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά λοιπόν θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», καταλήγει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

****

Γιατί λέμε πως “ο καλύτερος δημοσιογράφος έχει σκοτώσει τη μάνα του”; ΄Ασε οι εκδότες. Τούτοι τη βίασαν κιόλας, πριν τη σκοτώσουν!

Θαυμάστε ιδιοκτήτες  αισχρών και εγκληματικών Μέσων παραπληροφόρησης.

Αναστασιάδης, Μαυρίκος (μακαρίτες) Τριαναταφυλλόπουλος, Κουρτάκης . (Στο το κάδρο  μπαίνει και ο  ανεκδιήγητος αχυράνθρωπος και βασιλικός ανήρ Χρήστος  Ράπτης) .Και άλλοι βέβαια. Τεράστια  η λίστα.

Για φτύσιμο και φυλακή.

 

3. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ Η ΚΗΔΕΙΑ
Συγκίνηση: Το τελευταίο αντίο στην Κική Δημουλά -Παρόντες Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη [

Κηδεία Κικής Δημουλά

Ανάμεσα τους εκπρόσωποι των γραμμάτων και τεχνών αλλά και του πολιτικού κόσμου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλοπουλος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ζυράννα Ζατέλη, η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Νίκος Δήμου, ο Κώστας Γεωργουσοπουλος,ο Γιώργος Μεσσάλας, ο Γιάννης Παπαθανασίου κ.ά.

Πηγή: iefimerida.gr

***

΄Ολα τα …καλά παιδιά μαζεμένα στην κηδεία της ακροδεξιάς ποιήτριας. Αλλά,δεν κατάλαβα,γιατί πλήρωσα εγώ την κηδεία της Δημουλά,που όχι μόνο δε με εκφράζει και στον ποιητικό της λόγο (εξεζητημένος και ξύλινος,  με δανεικές  λέξεις  μέσα από το (αξεπέραστο)  λεξικό των “Συνώνυμων και  Συγγενικών”  του  Πέτρου Βλαστού και το “Αντιλεξικό” (επίσης δυνατό)  του Βοσταντζόγλου),  αλλά   είμαι ακριβώς  και στον αντίποδά της ιδεολογικά;

Ποια πρόσωπα τιμώνται με δημόσια δαπάνη στην κηδεία τους; Μπορεί η  …Γοργόνα του Μεγαλέξαντρου της  Αμφίπολης,  Μενδώνη να  μας πει; Αν ήθελε να τιμήσει τη φιλενάδα της , να έβαζε από τα δικά της λεφτά .

Ντροπή!

 

4. Επισκέπτης  Τάκης  Σημεωνίδης,  Σαλονικός, όπως υπογράφει (Σημεωνίδης  με η) ,

μας γράφει:

“…Αν, όπως λέτε,  φτάνετε σε λίγο τα 2 εκατομμύρια επισκέπτες,γιατί έχετε απενεργοποιήσει το twitter  και το instagram που είναι στο όνομά σας; Προσπάθησα να σας στείλω από εκεί μήνυμα,αλλά ενώ δείχνει  πως φεύγει  στην ουσία είναι νεκρά και τα δύο…”

Αγαπητέ Τάκη,

Το twitter  και το instagram  τα  ανοίξαμε παλιότερα για  συγκεκριμένους λόγους. Επειδή δε βάζουμε φωτογραφία μας στο σάιτ   και  το όνομά μας είναι κοινότατο (κάθε φορά που έρχομαι  από το Βενιζέλο ή φεύγω στον έλεγχο  οι “τελώνες” πέφτουν στο κομπιούτερ  πάνω σε 20  άτομα με το ίδιο όνομα επώνυμο και όνομα πατέρα! Και κάνουν μια ώρα να με …ταυτοποιήσουν . Εγώ έχω συνηθίσει, αλλά  οι άλλοι από πίσω στην ουρά με αγριοκοιτάζουν και…  “τελειώνετε,ρε!”.

Οπότε, πολλοί παλιοί γνωστοί στέλνανε μηνύματα στο μέιλ του σάιτ  του τύπου “είσαι ο Νίκος ο…δικός μας ή συνωνυμία;”. ΄Ετσι με συμβούλεψαν να ανοίξω twitter  και το instagram με φωτο.΄Οπως και έγινε.  Αλλά, απενεργοποίησα τις λειτουργίες,  γιατί, αν μη τι άλλο,  είναι γελοίο να αποκαλείς τον   άλλο…ακόλουθο  ,επειδή  κάνει κλικ στους λογαριασμούς σου.  ΄Ετσι μπορείς να δεις  στο  twitter  και το instagramτη τη μούρη  και τα άλλα στοιχεία μου,αλλά, απέρριψα τη λειτουργία – διαδικασία των…ακολούθων.

΄Ελεος πια. Ούτε  κινηματογραφικοί αστέρες  να ήταν κάποιοι ψωνισμένοι στο διαδίκτυο.