ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR

 

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  ΣΑΪΤ  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

 

                            ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλοί φίλοι και επισκέπτες του σάιτ μας στέλνουν το  παράπονό τους πως κλείσαμε το Homo-Naturalis  , χωρίς να ενημερώσουμε για τους λόγους, που το κάναμε .  Δεν έχουν άδικο.

Είναι  πολύ σοβαροί αυτοί οι λόγοι.  ΄Ομως , κατά την άποψή μας, δεν πρέπει να λάβουν δημοσιότητα αυτή την ώρα.   Θα ανακοινωθούν,  βέβαια, εν καιρώ και λεπτομερώς.

 Προς το παρόν, αποφασίσαμε μαζί με την αναστολή λειτουργίας του  ιστότοπου  να στείλουμε παράλληλα και   σε κάποιους «αρμόδιους» κρατικούς φορείς, αναλυτική καταγγελία για το τι μεσολάβησε, πριν προχωρήσουμε στο κλείσιμο του σάιτ.  Και φυσικά δεν περιμένουμε ούτε θέλουμε τις ενέργειές τους , γιατί γενικώς και… ειδικώς δεν εμπιστευόμαστε ΚΑΝΕΝΑ κρατικό φορέα ή θεσμό  σ΄αυτή τη χώρα.

 Ωστόσο, η καταγγελία έγινε περισσότερο «κατά καθήκον»  και  για τυπικούς  λόγους .Κι αυτό  επειδή πιστεύαμε πως δεν υπάρχει πρόθεση   και πολιτική βούληση να διορθωθούν οι  σοβαρές και χρόνιες  παθογένειες ή να αλλάξουν νοοτροπίες στον τόπο μας με την παρέμβαση κυβερνητικών  και κρατικών «αρμοδίων».

Ζητάμε κατανόηση και συγγνώμη από τους φίλους.