ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Αν συμβεί το απευκταίο, δηλώνουμε πως  ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΜΕ  ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ   ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ  ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αύριο, 7/7/19, ημέρα των “εθνικών” εκλογών, κλείνουμε 12 ολόκληρα χρόνια με ανοιχτές της σελίδες του  σάιτ σε όλα τα θέματα , όπως ακριβώς  επιτάσσει η Ιστορία και ειδικά  ο  κλάδος της  Ιστορικής Δημοσιογραφίας.  Την ίδια ημέρα που ανοίξαμε, 7/7/07 και  12 χρόνια μετά, θα κλείσουμε το  HOMO NATURALIS  ως προς τις  αναφορές μας στις ελαφριές, κομματικές συμπεριφορές ,ως  ένδειξη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  για την ΄Υβριν που θα διαπραχθεί στην Ελλάδα,  αν  εκλεγεί πρωθυπουργός  μιας ιστορικής χώρας ένας   γόνος της “φαμίλιας”  Μητσοτάκη.

Οι λόγοι που θεωρούμε πραγματική ΄Υβριν αυτή την  πολιτική εξέλιξη  για τη χώρα είναι οι ακόλουθοι:

  1. Ο “πατριάρχης” της οικογένειας, Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ,ευθύνεται για μύρια όσα δεινά της χώρας , σημαντικότερο των οποίων (και αιτία πολλών άλλων) είναι η γνωστή ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ το 1965 και η προετοιμασία ομού με τον τότε Βασιλιά Κωνσταντίνο και τον  Γεώργιο Ζωιτάκη της δικτατορίας των στρατηγών, η οποία δεν  πραγματοποιήθηκε ποτέ,επειδή οι συνταγματάρχες  πρόφτασαν τους στρατηγούς και τους “έδεσαν”.΄Αγνωστα είναι ακόμα, αν δε μιλήσει ο τ.βασιλιάς πριν πεθάνει ,τα οικονομικά  ανταλλάγματα γι΄αυτή την επαίσχυντη πράξη-προδοσία  του Κ.Μητσοτάκη, που κατέστησαν  την οικογένεια μια απο τις πλουσιότερες της χώρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασιλιας Κωνσταντινος

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατηγος Ζωιτακης

Constantine Mitsotakis.jpg

2. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός της χώρας το 1990, έστω και για  δυόμιση χρόνια, λόγω της δολοφονίας του γαμπρού του Παύλου Μπακογιάννη από τους “Κουφοντίνες-Ξηρούς” ,που διεπράχθη όχι για λογαριασμό της 17Ν, αλλά  γα εκτέλεση “συμβολαίου θανάτου”,έναντι  χρηματικής αμοιβής. Ουδέποτε μάθαμε τους εντολείς αυτής τη δολοφονίας. Να θυμίσουμε μόνο πως  όλως…συμπτωματικά αυτή η ειδεχθής δολοφονία επισυνέβη τις παραμονές των “εθνικών” εκλογών και ενώ ήταν εντελώς απίθανη η νίκη του Κ.Μητσοτάκη, η δολοφονία του γαμπρού του εκτίναξε στα ύψη τη δημοτικότητα του “Αποστάτη-Βασιλοχουντικού”  και κέρδισε τις εκλογές εκείνες.

3. Τα παιδιά του Κ.Μητσοτάκη, ελέω του ελληνικού πολιτεύματος της …κληρονομικής  Δημοκρατίας,  κατέκτησαν  σημαντικές πολιτικές θέσεις “αβρόχοις ποσί”, μόνο και μόνο λόγω ονόματος και Νεποτισμού,χωρίς να διαθέτουν ουδεμία ιδιαίτερη πολιτική αρετή.

α. Η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη 1. ουδέποτε τόλμησε να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας του άντρα της. 2 Προώθησε ,εκμεταλλευόμενη κι αυτή την ίδια δολοφονία, το γιο της Κ. Μπακογιάννη στην πολιτική  και ετέθη ο εγγονός σε σειρά στη λίστα αναμονής για μεγαλύτερα αξιώματα απ΄αυτό του Δημάρχου. γ.Είναι ηθική αυτουργός της δολοφονίας του καθηγητή Γιώργου Τριάρχη στην Τασκένδη. Η ίδια,  ως Υπουργός Εξωτερικών τότε, αρνήθηκε σε συνεννόηση με την υπουργό Παιδείας την εποχή εκείνη  Μαριέττα Γιαννάκου να προστατεύσουν τη ζωή του τραγικού καθηγητή ,που με απεγνωσμένες αιτήσεις του, παρακαλούσε αμφότερες τις Νεοδημοκράτισσες Υπουργούς να το σώσουν από τα νύχια της μαφίας των “ομογενών” ,η οποία  βρισκόταν σε…αγαστή συνεργασία με τις  προειρημένες υπουργούς της  Ν.Δ

β. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 1.  Χωρίς καμιά ιδιαίτερη πολιτική αξία,αλλά ούτε και σοβαρή μόρφωση ,εξειδίκευση ή άλλη επαγγελματική καταξίωση, έφτασε να κατακτήσει ένα από τα υψηλότερα αξιώματα  στη χώρα ,όπως είναι  ο θεσμός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Και  σήμερα προαλείφεται για πρωθυπουργός , ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ λόγω του ονόματος και του άκρατου και αισχρού νεποτισμού που επικρατεί στη χώρα (  οικογένειες Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη στην πολιτική.  ΄Ομοια ακριβώς νοσηρή  συμπεριφορά παρατηρείται στη Ελλάδα σε όλους τους  χώρους, κυρίως στους επαγγελματικούς  ). 2.Ως βουλευτής και αρχηγός της Ν.Δ, διατηρούσε (και συνεχίζει)  οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις με κατηγορούμενους για σοβαρά ποινικά αδικήματα,όπως o Μ. Χριστοφοράκος της SIEMENS  ο Κ. Φρουζής της NOVARTIS και ο εφοπλιστής Β.  Mαρινάκης ( χρηματισμοί, παράνομο εμπόριο, διαπλοκή, διαφθορά, εμπόριο ναρκωτικών  κ.α) .΄Ιδιες  σχέσεις με τους  κατηγορούμενους έχουν και τα άλλα μέλη της “φαμίλιας” Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο νυν σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος  3. Ως αρχηγός της Ν.Δ παρέσχε (και συνεχίζει) αμέριστη συμπαράσταση και κάλυψη σε όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικούς στο μέγα σκάνδαλο  Novartis (υπαρκτό παγκόσμιο  σκάνδαλο,όπως  το αμερικάνικο FBI έχει ανακοινώσει).Μάλιστα, κάποιους από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους τοποθέτησε πρώτους στη λίστα επικρατείας, για να τους σώσει από τη φυλακή.4. Ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, είναι ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 100 συνανθρώπων μας στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι που άναψαν χέρια εθνικιστών,μετά την αισχρή και παραληρηματική  προπαγάνδα του ίδιου για το λεγόμενο “Μακεδονικό”. ε. Με θαλασσοδάνεια και χορηγίες  “ναρκοευρώ”  εξαγόρασε και άλωσε τον ελληνικό Τύπο σε μεγάλο αριθμό Μέσων . Από αυτά, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, λασπολογία, δημαγωγία και λαϊκισμό εναντίον όσων θεωρεί πως  είναι αντίπαλοι και εχθροί λόγω της κριτικής που του ασκούν.

 

Αν ένα τέτοιο μέλος μιας πολιτικής μαφίας με την ψήφο ΜΟΝΟ του 1/9 του ελληνικού εκλογικού σώματος,που είναι της ίδιας με τον αρχηγό τους “συνομοταξίας”, αναδειχθεί αύριο  πρωθυπουργός της Ελλάδας,θα έχει διαπραχθεί το Ιστορικό  έγκλημα της ΄Υβρεως. Εμείς από καθήκον, ευθύνη και ευαισθησία ιστορικού και πολίτη, καταγγέλλουμε τη διάπραξη αυτής της ΄Υβρεως και συμβολικά  αρνούμεθα να συνεχίσουμε από εδώ  να διαπραγματευόμαστε ιστορικά ό,τι οι κομματικοί βαπτίζουν ως πολιτική. την πραγματικότητα , τη δημαγωγία,το μαρογυαλουρισμό και τα κομματικά τους παιχνίδια.