Ο …ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΕΧΕΙ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

  1. Στο στόχαστρο εμπρηστών η Εύβοια -Ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι πυρκαγιές [βίντεο]

Ενα αεροσκάφος τύπου καναντέρ πραγματοποιεί ρίψεις νερού

 

Αναφερόμενος στα δυο νέα μέτωπα που ξέσπασαν το βράδυ ο κ. Δήμας τόνισε:

«Είναι διαφορετικά συμβάντα από την πυρκαγιά στα Μανίκια. Μας έκανε εντύπωση ότι τα δυο μέτωπα ξεκίνησαν ταυτόχρονα, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ, σε σημεία (σ.σ. Αγ. Γεώργιο και Πυργί) που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους».

Επιπλέον, η πυρκαγιά στα Μανίκια «ξεκίνησε από διαφορετικό τρόπο και υλικά καύσης απ΄ό,τι οι φωτιές σε Αγιο Γεώργιο και Πυργί» εξήγησε ο Κώστας Δήμας.

                                                       *****

Σύμπασα η βιομηχανία παραπληροφόρησης της Δεξιάς σήμερα ανακάλυψε συντονισμένο σχέδιο εμπρηστών στην Εύβοια.  ΄Ενα σχεδόν χρόνο πριν, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με 100 νεκρούς, ούτε καν ως πιθανότητα ,ως ενδεχόμενο  άφηνε οι πυρκαγιές στην Κινέττα και στο Μάτι που ξεκίνησαν ταυτόχρονα, να είναι έργο εμπρηστών.΄Επεσαν   αμέσως και συντονισμένα (από τα γραφεία της Ν.Δ) στο…ψητό.  Πάνω στον Τσίπρα, ως υπεύθυνο της καταστροφής.

Η Δεξιά είναι αδίστακτη. Συνεργάζεται με Γερμανούς Ναζί, με αποβράσματα Χίτες και Μάυδες, με παρακρατικούς, με  ποινικούς, ακόμα και εμπόρους ναρκωτικών. Αρκεί να είναι ή να κερδίσει την εξουσία (διάβαζε φαγοπότι για τη “γαλάζια ακρίδα).

Θα δίσταζε να διαπράξει την΄Υβρη της  σκύλευσης;  Πολλώ μάλλον να κατονομάσει τους δικούς της αλήτες (εθνικιστές) που σε συνεργασία με τους Ρώσους πράκτορες έκαψαν τον κόσμο στο Μάτι;

2. ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
WSJ: Αγκάθια στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης στην Ελλάδα, όποιος κι αν νικήσει στις εκλογές

Μεγάλα αγκάθια στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης για την επόμενη ελληνική κυβέρνηση -όποια κι αν είναι αυτή – βλέπει η Wall Street Journal σημειώνοντας ότι το κοστούμι που έχουν ράψει οι πιστωτές για τη χώρα μας είναι πολύ στενό για να αφήνει μεγάλα περιθώρια ελιγμών.

*****

Να υποθέσουμε πως αυτό το ξέρει καλά ο Αλέξης Τσίπρας και έτσι εξηγείται, γιατί δε…σκίζεται να κερδίσει τις εκλογές;

Ο …Υιός του Αποστάτη έχει Γολγοθά μπροστά του. Τα έχουμε ξαναπεί. Η “γαλάζια ακρίδα” ενδιαφέρεται μόνο για να ρημάξει.΄Οπως έκανε και επί εποχής Κ.Καραμανλή που φούνταρε το σκάφος της χώρας. Ο “Κούλης”,αν ποτέ πάρει το τιμόνι, θα φέρει την Ελλάδα πάλι στο “παραπέντε”. Στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Πέρα από το γεγονός πως είναι ανίδεος από πολιτική και οικονομία, θα αντιμετωπίσει και σκληρή, συντεχνιακή -συνδικαλιστική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση ,δε θα διστάσει να θυμηθεί τον… παλιό καλό, δημαγωγικό εαυτό του. Κι αν συμβεί αυτό ,που θα συμβεί, “θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι” . Να το θυμάστε.

Συμφέρει ,επομένως, το διάλειμμα στους Συριζαίους.΄Εχουν χρόνια μπροστά τους (δυστυχώς) αλά περίοδος ΠΑΣΟΚ. Ειδικά με αρχηγό της Δεξιάς έναν…κουλό Κούλη.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται λέμε εμείς εδώ. Αλλάζουν χρόνοι και πρόσωπα μόνο.

Εκτός αν εμείς όλοι, οι καταγγέλοντες τη Δημοκρατία τους ως Ολιγαρχία και απάτη, συσπειρωθούμε και τους δώσουμε να καταλάβουν “τί εστί βερίκοκο” με τη μισή Ελλάδα να απέχει από την παρωδία των εκλογών. Και δεν αποκλείεται.

Η Δεξαμενή γέμισε καθάριο νερό. Κάποιος να αφήσει το νερό να αρδευτεί ο ξερόκαμπος χρειάζεται. Να γίνει ο τόπος πράσινος.

3. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ»
Le Point: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο «Eλληνας Μακρόν»

O πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Ο  ΄Ελληνας …Μκρόν -Πικρόν, ναι. Μακρόν, δεν του βγαίνει.

 

4.ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ
Ο Σταύρος Θεοδωράκης απολογείται σε έναν πιτσιρικά, γιατί το Ποτάμι δεν κατεβαίνει στις εκλογές
Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξηγεί γιατί το Ποτάμι δεν κατεβαίνει στις εκλογές

 

Σταύρο,ποιος είσαι,μα λες ,που  ξαφνικά αυτοαναγορεύεσαι και συ σε αγωνιστή μεγάλο; Δεν είσαι  ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σταύρος  Θεοδωράκης από  τους χειρότερους εκπρόσωπους και στυλοβάτες  της αισχρής βιομηχανίας  παραπληροφόρησης  και  σκουπιδοπαραγωγής;  Μη μας τρελάνεις!

 

5.Ημίγυμνοι και με σπαθιά στην πλάτη – Διαμαρτυρία για τις ταυροδρομίες στην Παμπλόνα

Διαμαρτυρία για τις ταυροδρομίες στην Ισπανία

Καλή η προσπάθεια. Αλλά γιατί με τα… μπούτια έξω; Αν τα σπαθιά ακουμπούσαν σε πλάτη με μπλουζίτσα  καλυμμένη  θα ήταν  λιγότερο αγωνιστική η διαμαρτυρία;

” Δυο καρπούζια την ίδια μασχάλη δεν κρατιούνται”.  Η σεξισμός ή ακτιβισμός.Μαζί δεν πάνε.

6. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ
Γέμισε από Μάρτυρες του Ιεχωβά το ΟΑΚΑ – Αντιδράσεις από την Εκκλησία [εικόνες]

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στο ΟΑΚΑ

 

Τούτα κι αν είναι …ούφο,.΄Οπως όλοι οι “Ταλιμπάν” της θρησκευτικής τύφλας, βέβαια.  Ιερατείο κι εδώ, πέρα απ κονόμα για τους πάνω.Οι κάτω ,κανονικοί χαχόλοι

7.ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΙΚΕΤΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ»
Ζουράρις: «Αν βγει ο Μητσοτάκης, θα ζητήσω άσυλο στη Γαλλία»
Ο Κώστας Ζουράρις

Ποιος περίμενε μυαλωμένο το Ζουρ(λ)άρι να λέει  τον τελευταίο καιρό  καλές και σοφές κουβέντες;  ΄Εγινε το θαύμα.

Μαζί σου …Κωνσταντίνε. Στην πρεσβεία εννοούμε. Μην παρεξηγηθούμε κιόλας.