iefimerida.gr: ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΕΙ…ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!

  1. Ο…ΚΟΥΛΟΣ ΜΠΟΞΕΡ

Παλιός  φίλος από το Λονδίνο,που εδώ και χρόνια τον κέρδισε η γηραιά   Αλβιών,  μεταξύ άλλων αναμνηστικών και ευτράπελων μας γράφει:

“…Και όσο για το χθεσινό σου θέμα, συμφωνώ και επαυξάνω. Θα διαφωνήσω μόνο με τον τίτλο σου.  Θα του πήγαινε το εξής:

ΓΙΑΤΙ  ΕΝΑΣ… ΚΟΥΛΟΣ ΜΠΟΞΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ”

Συμφωνώ και επαυξάνω ,παλιέ φίλε και φλεγματικέ (πια),  Εγγλέζε μου! Είναι όντως ακατανόητο.

 

2.α. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟΣ
Εχασε τη στήριξη των Ευρωπαίων ηγετών ο Τσίπρας -Ούτε μια δήλωση, ούτε μια συνάντηση
Ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνει από αυτοκίνητο

 

β. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΓΚΩΜΙΑ
Ο Σόιμπλε υπέρ Τσίπρα για τις Πρέσπες: Αξιοσημείωτη επίδοση ενός statesman
Πηγή: iefimerida.gr –

O πρόεδρος της Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Μας (παρα)πληροφορεί  στο πρώτο  θέμα η προρνοφυλλάδα του Χ.Ράπτη  πως οι Ευρωπαίοι δε στηρίζουν Τσίπρα.΄Ομως, λίγα  θέματα παρακάτω ,άλλος σαϊνι “κονδυλοφόρος” της δημοσιεύει  άρθρο με διθυράμβους  Σόιμπλε για Τσίπρα. Και όχι μόνο, λέμε εμείς. Μακρόν,Μέρκελ,απερχόμενοι αξιωματούχοι της Ε.Ε “πίνουν νερό στο όνομα του Τσίπρα”.

Η πορνογραγία, ο κιτρινισμός και ο  γκεμπελισμός έχουν κι άλλο  συνώνυμο: iefimerida.gr

 

3.ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ 48 ΕΤΩΝ
Χειροπέδες στον φερόμενο αρχηγό της «Κρυπτείας»

Προσήχθη σήμερα, Πέμπτη (04/07) και κρατείται στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής ένας 48χρονος ακαδημαϊκός, ο οποίος φέρεται ότι εμπλέκεται στη ρατσιστική οργάνωση «Κρυπτεία».

Το περιστατικό με τον 11χρονο Αμίρ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 48χρονος φέρεται ως ηγετικό μέλος της οργάνωσης, η οποία ενέχεται σε σειρά ρατσιστικών επιθέσεων, όπως εναντίον του σπιτιού 11χρονου Αφγανού που είχε κληρωθεί ως σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017, σε στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια, σε καταυλισμό μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, αλλά και σε άλλους τόπους.

Μάλιστα το περιστατικό με τον 11χρονο Αμίρ είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις, αφού είχε προκληθεί αντίδραση και από τους Times. Ειδικοί στον τομέα των πληροφοριών, με τους οποίους είχε επικοινωνήσει η βρετανική εφημερίδα, υποψιάζονταν ότι η «Κρυπτεία» είναι ένα βίαιο παρακλάδι της Χρυσής Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 48χρονος αντιμετώπιζει κατηγορίες για εμπρησμό, φθορές ξένης περιουσίας και απειλές κατ’ εξακολούθηση, καθώς επίσης και για οπλοφορία.

*****

Το …ονοματάκι του και η φωτογραφία του Ναζιστή πού είναι παιδιά εκεί, στην εισαγγελία; Είναι καλύτερος, δηλαδή, τούτος από τον παιδεραστή που του ανεβάζετε (και καλώς) φόρα παρτίδα τη μούρη ; Και τί πάει να πει είναι ακαδημαϊκός; Της…Ακαδημίας Αθηνών;Εκτός αν  στα άπταιστα ελληνικά σας αυτό σημαίνει πανεπιστημιακός.

 

 

4.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πολίτης αποκαλεί τον Ζουράρι «προδότη» και «Πήλιο Γούση» και εκείνος τα χάνει [βίντεο

 

Ζουράρις Θεσσαλονίκη

Αυτό κι αν είναι θράσος Οι απόγονοι δωσίλογων , ταγματασφαλιτών, Γερμανοτσολιάδων και κουκουλοφόρων,μιλούν για προδοσία! Πρόκληση …καρατίων. “Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”.

 

5.Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι αμετανόητος, ψάχνει να βρει αρένα να πλακωθεί με κάποιον

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ως φαίνεται, μας διαβάζει και ο Μητσοτάκης. Μιλάει για αρένες και πλακωμούς. Χτες μιλούσαμε για αυτά.Μόνο που, όπως λέγαμε ,ο Υιός είναι ένας …κουλός μποξέρ. Τί να πλακωθεί και με τί ελπίδες.

 

6.Πήραν «φωτιά» οι καταστροφείς εγγράφων στο υπουργείο Οικονομικών -Γεμίζουν δεκάδες σακούλες
Πηγή: iefimerida.gr

Σακούλες σκουπιδιών γεμάτες κατεστραμμένα έγγραφα στο ΥΠΟΙΚ

Αυτογνωσία αυτή η πορνοφυλλάδα. Αναγνωρίζει πως είναι  σκουπιδαριό και βάζει και τη φωτογραφία της  για να μην έχουμε αμφιβολία.

Δεν έχουμε,καλέ μου Χρήστο Ράπτη. Η χωματερή σου είναι από τις πλέον πλούσιες σε υλικό ,πέρα από  ευρύχωρες. Δεν υπάρχει απορριματοφόρο που να μην αδειάζει εκεί το βρώμικο περιεχόμενό του. Είναι γνωστό