“ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ”… ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ.

 

Σε αιματηρή ληστεία στο Χολαργό συμμετείχε ο τέταρτος δράστης της ληστείας στο Δίστομο

Γενετικό υλικό που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί βρέθηκε στο ταχύπλοο των ληστών του Διστόμου. Το υλικό ταυτίζεται με εκείνο που είχε βρεθεί σε αιματηρή ληστεία στο Χολαργό το 2008, με νεκρό έναν αστυνομικό.

Γενετικό υλικό που οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη “προσωποποιήσει” βρέθηκε στο σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στο Δίστομο για την διαφυγή τους.

Το γενετικό υλικό αυτό όμως ταυτοποιείται με εκείνο που είχε βρεθεί σε αιματηρή ληστεία τράπεζας στο Χολαργό το 2008, με έναν 39χρονο αστυνομικό νεκρό και έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Το ίδιο βιολογικό υλικό συναντούν οι αστυνομικοί και σε αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη ληστεία και είχε εγκαταλειφθεί στη Βάρη. Στο ίδιο αυτοκίνητο είχαν βρεθεί αποτυπώματα και του Σπύρου Δραβίλα.

Μα τί λένε τώρα; Δεν πρόκειται για ληστείες. “Απαλλοτριώσεις” κάνουν τα παιδιά. Και δεν είναι ληστές, αλλά …αντάρτες! Παλικάρια!

Οπότε στο Χολαργό δεν έχουμε “ληστεία μετά φόνου”,αλλά  απαλλοτρίωση με (απλώς)  μια “παράπλευρη απώλεια” για τον… ύψιστο σκοπό της επανάστασης που έχουν ξεκινήσει τα “παλικάρια της  φακής”.

Αλητεία και παλανθρωπιά του αισχίστου είδους!