“ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Βόλεψε άλλα δύο ξαδέλφια στη Βουλή”. Ε,ΚΑΙ;

 

 

Βόλεψε άλλα δύο ξαδέλφια στη Βουλή

Σε γραφείο ευρέσεως εργασίας για το σόι του αρχηγού της έχει μετατραπεί η Χρυσή Αυγή. Παιδιά, ανίψια, κουμπάροι, ακόμη και λογιστές των στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος έχουν βολευτεί από τα στελέχη του σε κάποια θέση σε Βουλή, Ευρωβουλή και κόμμα.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το δημοσίευμα του «Εθνους της Κυριακής» για την οικογενειοκρατία στο νεοναζιστικό μόρφωμα, αποκαλύπτεται σήμερα ότι ακόμη δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου έχουν αποσπαστεί στη Χρυσή Αυγή!

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Μιχαήλ Μιχαλόλια και τον δημοτικό υπάλληλο Αθανάσιο Μιχαλόλια, που είναι και οι δύο πρώτοι εξάδελφοι του αρχηγού. Με την είσοδο της ΧΑ στη Βουλή, άφησαν τις θέσεις τους στο 89ο Δημοτικό Σχολείο στον Νέο Κόσμο ο πρώτος και στη Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας του Δήμου Αθηναίων ο δεύτερος και έπιασαν δουλειά στον κομματικό μηχανισμό του ξαλέλφου τους.

“Πλάκα” έχει το ΕΘΝΟΣ. Παρουσιάζει το θέμα της οικογενειοκρατίας  στην Ελλάδα σαν  για πρώτη  φορά να συμβαίνει τέτοιο πράμα στη χώρα ή σαν ο Μιχαλολιάκος να είναι τόσο… “υπεράνω”,ώστε να αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους, που κι αυτός, ο  έντιμος, ο αξιοπρεπής, ο αφιλοκερδής   ο πατριώτης επιδίδεται και ατός του στο γνωστό, ελληνικό, εθνικό σπορ του νεποτισμού!

Ο Μιχλολιάκος στην προκειμένη περίπτωση  λειτούργησε, όπως  όλοι οι συν-Ελληνες. Στη χώρα μας “κράζουμε”  τους άλλους ποτέ τον εαυτό μας. Εμείς είμαστε στο απυρόβλητο της κριτικής. Για παράδειγμα. Οι πιο φανατικοί πολέμιοι των… εφοριακών είναι οι κλέφτες φόρων στην Ελλάδα. Και όταν οι… εφοριακοφάγοι λένε “ναι στην πάταξη της φοροδιαφυγής”, εννοούν ΜΟΝΟ σε επίπεδο… Βαρδιονογιάννη και πάνω. Εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στα εκατομμύρια των μικρών Ελλήνων  φοροφυγάδων.

Μια φορά συμπεριφέρθηκε και ο Μιχαλολιάκος σαν πραγματικός… ΄Ελληνας και τον πήραν  στο “κατόπι”!