ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ, ΝΙΚΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΕ!

Αν υπήρχε θεσμός δικαιοσύνης στην Ελλάδα και όχι αυτός  που υπηρετούν ο Ντογιάκος  και ο Ζαχαρής, σήμερα θα είχε κληθεί ο  συνταγματικά αναλφάβητος …συνταγματολόγος (πέρα από  βιαστής  της ελληνικής γλώσσας) να απολογηθεί .   Αποκάλεσε άρρωστους  στα μυαλά,    ψυχοπαθείς, δηλαδή,   όλο εκείνο το πλήθος των Ελλήνων  (πλειοψηφία, όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα συμπεράσματα της σε εξέλιξη ερευνάς μας ) για τους οποίους   σκόπιμα και αναληθώς ισχυρίζεται ότι συμπορεύονται με τον Κουφοντίνα.

Ο ανεκδιήγητος και φασίζων αυτός νομικός όφειλε να γνωρίζει πως στην περίπτωση Κουφοντίνα καταπατώνται κορυφαία ατομικά, ,συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα. Και  εν προκειμένω , του απεργού πείνας -δίψας Δημ. Κουφοντίνα.

Γι ΄αυτά συμπαραστεκόμαστε  στον άνθρωπο που έβαλε αμανάτι  την ίδια του τη ζωή για τα αυτονόητα δικαιώματα του.  Αυτό  τον Κουφοντίνα υπερασπιζόμαστε .Και μέσω αυτού,  το κράτος δικαίου που γκρέμισε ο γιος του Αποστάτη και επικεφαλής της  φασιστικής  κυβέρνησης,  η οποία  κυβερνά τούτη την ώρα τον τόπο με τις πλάτες  αχυρανθρώπων σαν τον Αλιβιζάτο.

Και ο πανάθλιος συνταγματολόγος  μας υβρίζει και μας συκοφαντεί.  Αλλά, είναι γνωστός στους  παροικούντες την  Ιερουσαλήμ.   Το ήθος και η …Δεξιοσύνη του Αλιβιζάτου .

“΄Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”!

Θαυμάστε ήθος  συκοφάντη και υβριστή:

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»
Καταπέλτης ο Αλιβιζάτος: Εκδηλη η συμπάθεια ΣΥΡΙΖΑ προς την πολιτική βία -Συμπορεύεται με τον Κουφοντίνα

Νίκος Αλιβιζάτος/Φωτογραφία Eurokinissi

IEFIMERIDA.GR
Ένα άρθρο-καταπέλτη εναντίον όσων συμπορεύονται με τους «θιασώτες της βίας», και ειδικότερα με τον τρομοκράτη Κουφοντίνα, έγραψε στην «Καθημερινή» ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, με τίτλο «Η agenda, οι περιθωριακοί και οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο συνταγματολόγος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Αλιβιζάτος, καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ονομαστικά, για την υπόθεση Κουφοντίνα και το σπιράλ της βίας που κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες.

«Μόνον αρρωστημένα μυαλά μπορούν να θεωρούν ότι περιστατικά όπως οι βόμβες μολότοφ στις ”ειρηνικές” διαδηλώσεις συνιστούν κανονικότητες, που θα πρέπει κάποιος να τις ανέχεται στο πλαίσιο της ελευθερίας της έκφρασης» γράφει, οργισμένος, ο Νίκος Αλιβιζάτος και ρίχνει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί διεκδικεί ευμενή μεταχείριση για έναν τρομοκράτη.

«Με την ουσιαστική συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κουφοντίνα δεν έχουμε πια να κάνουμε με την αντιπαράθεση ενός τρομοκράτη, από τη μια μεριά, και της κυβέρνησης από την άλλη. Βρισκόμαστε ξανά, όπως το 2008 και το 2011, ενώπιον μιας ακόμη εκδοχής της προνεωτερικής σύγκρουσης Δεξιάς και Αριστεράς για την ανοχή που θα πρέπει να επιδεικνύεται στην πολιτική βία», γράφει ο κ. Αλιβιζάτος και αναφέρει το πώς μπορούμε να βγούμε από «το σπιράλ της έντασης»: