ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 379.722  ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!

Δίκη Χρυσής Αυγής: 13 χρόνια κάθειρξη στον Μιχαλολιάκο και σε άλλους 5 από το διευθυντήριο

Η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Η Πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη  ανακοίνωσε πρώτα  την ποινή για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά. Στον Γιώργο Ρουπακιά το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή των ισοβίων και 10 χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Ο συνεργός του Ιωάννης Καζαντζόγλου, ο άνθρωπος ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο συνοδηγός του, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για συνέργεια στη δολοφονία και σε 6 χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Οι ποινές για την εγκληματική οργάνωση
13 χρόνια κάθειρξη στον Νίκο Μιχολιάκο και σε όλη τη διευθυντική οργάνωση (Παπάς, Λαγός, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Γερμενής), πλην του Ματθαιόπουλου που καταδικάστηκε σε ποινή 10 ετών.

Οι Ηλιόπουλος και Κούζηλος κάθειρξη 7 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Οι Ζησιμόπουλος, Γρέγος, Μπραμπαρούσης, Ζαρούλια και Κουκούτσης καταδικάζονται σε ποινή κάθειρξης 6 ετών

****

20/9/2015.

Βουλευτικές Εκλογές.  Και  Χ.Α  θεωρείται τρίτο κόμμα στη Βουλή, με  ποσοστό 6.28% ,που αντιστοιχεί σε 379.722  ψήφους   και 17 έδρες. Τα δύο μεγάλα κόμματα στις ίδιες εκλογές πήραν, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ (35,46%) 1.926.526 και η Ν.Δ(28,09%)  1.526.400 ψήφους.

Με άλλα λόγια, το πρώτο και  δεύτερο κόμμα, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ έχουν αντίστοιχα διαφορές  από τη  Χ.Α, αν έχουμε κάνει σωστά τους υπολογισμούς , 1.546.804  και 1.146778  ψήφους.   Μιλάμε, δηλαδή,  για διαφορά… “μέρα” “νύχτα”.  Και πόσο μάλλον  στο  σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων ,που είναι 10.000.000.  Εδώ,  το ποσοστό της Χ.Α καταποντίζεται πιά κάτω από 2%. Που σημαίνει (στρογγυλά)  υπάρχουν 9.600.000  ψηφοφόροι    από τη μια μεριά και   380.000  από τη άλλη.  Μέγα βάραθρο!

Βραδιά εκλογών 20  Σεπτέμβρης 2015, λοιπόν.   Στα ψευδοκάναλα  δίνουν ρεσιτάλ  εξαπάτησης κα παραπληροφόρησης στις οθόνες τους   οι γνωστοί, ίδιοι και ίδιοι για δεκαετίες,   βιαστές της πληροφορίας, της είδησης και της κριτικής . Ο   εκλογολόγοι-μπουρδολόγοι   ” Νικολακόπουλοι”  και οι επίσης γνωστοί και μη εξαιρετέοι κοντυλοφόροι   “Χατζηνικολάου”.

Θρίαμβος της  Χρυσής Αυγής  αποφαίνονται  άπαντες! Ακόμα και οι παριστάμενοι μαϊντανοί,  κομματικά ζόμπι  σε εκείνα τα τραπέζια το επιβεβαιώνουν.   Τρίτο  κόμμα στη Βουλή η Χ.Α !  Χωρίς πολλά πολλά σχόλια,  πέρα από “δυστυχώς” και “αλλοίμονο”.

“Κιχ”  για την “ταμπακιέρα”, την  πραγματική δύναμη ης Χ.Α, που ήταν τότε γύρω στις 380.000 ψήφους.  Ανύπαρκτη ,δηλαδή, στη ουσία, συγκρινόμενη με τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων,  αλλά και πρώτα-πρώτα με  εκείνο της Αποχής.

Τάχα έκπληκτοι, αιφνιδιασμένοι, αναστατωμένοι .  Αγαλλόμενοι ,βέβαια,  στη  συντεχνία της χάλκευσης και της απάτης , αφού… νέο πεδίο δόξας και άκοπο  μπλα-μπλά ανοιγόταν  μπροστά τους με τη νέα…. επιτυχία (!) των Ναζί. Το γλεντούσαν οι παλιάνθρωποι.΄Εστω κι αν η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Τσιμουδιά ,  όλα τα ανθρωποειδή στα τραπέζια.  Πρώτα για τη μεγάλη  Αποχή, τα ΄Ακυρα και Λευκά ,που άγγιξαν σε σύνολο  το 40% των   ψηφισάντων.   Δηλαδή 4.000.000  εκλογείς έφτυσαν το Σύστημα!   Τα καθαρματοειδή, όμως, στα πάνελ, αναλυτές και σχολιαστές, κουβέντα, κατάπιναν τη γλώσσα τους. ΄Εδιναν ποσοστά χωρίς ποτέ να μνημονεύουν την απλή, αλλά τόσο απαραίτητα ευαίσθητη  διευκρίνιση  πως  τα ποσοστά  που  αναφέρουν είναι επί των   ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ και όχι επί ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

΄Ετσι, οι άθλιοι “Χατζηνικολάου” και “Νικολακόπουλοι” ξεδιάντροπα,  ξετσίπωτα  με την άνεση του απατεώνα, σε  πίεζαν να αποδεχτείς    πως  ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε    35,46%)  και επομένως  συγκέντρωσε  κάπου 3.600.000 ψήφους  και όχι  1.926.526 που ήταν οι  πραγματικές ψήφοι   και η Ν.Δ(28,09%) ,γύρω  στις 2.800.οοο και όχι  1.526.400!  Υπάρχει αθλιότερη και πλέον διεφθαρμένη  συμπεριφορά της γκεμπελικής αυτής βιομηχανίας παραπληροφόρησης από τούτο και μόνο το έγκλημα που διαπράττουν όλες τις νύχτες των εκλογών;

Η  επομένη μέρα η Απάτη κρεμασμένη πάλι, τώρα  στα “μανταλάκια” με  χρωματιστούς πηχυαίους τίτλους “ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”! Σχεδόν όλοι οι αλητήριοι   εκδότες κυκλοφόρησαν τις φυλλάδες τους με αυτόν τον παραπλανητικό τίτλο. Ούτε λέξη για…τρίτο και καταϊδρωμένο κομματικό μόρφωμα!

Με τέτοιες μεθόδους και τακτικές η βιομηχανία παραπληροφόρησης επί 8 χρόνια εξαπατούσε τους ΄Ελληνες. Προωθούσε και προπαγάνδιζε ασύστολα και  γκεμπελικά την ψεύτικη…αλήθεια πως η Χ.Α ήταν  τρίτο κόμμα στη Βουλή και όχι ένα κομματικό μόρφωμα με ελάχιστους τρελαμένους ψηφοφόρους.

Και, φυσικά,  ποτέ δεν εξήγησαν μια αλήθεια που έβγαζε μάτι. Η  Χ.Α  έπαιρνε αυτή τη θέση στην κατάταξη   για τον ίδιο λόγο που αν τρέχουν  10,   ο πρώτος και δεύτερος είναι βολίδες  και οι άλλοι  …ντακότες,  αλλά εκείνος που  τερμάτισε τρίτος,  έστω και με μια… ώρα διαφορά από τους δύο πρώτους ,  βραβεύεται κι αυτός   ως νικητής!

Αλλά δεν είναι μόνο οι αρουραίοι από τα λαγούμια της εμπορικής  δημοσιογραφίας που ανάδειξαν με τέτοιους άτιμες μεθόδους  τους Χρυσαυγίτες. ΄Εχουν ασφαλώς την βασική ευθύνη. ΄Εστω κι αν σήμερα το παίζουν άπαντες αντιστασιακοί.

Μετά απ΄αυτούς, ευθύνη σημαντική φέρουν όλα τα κόμματα της Βουλής που τάχα για τη θωράκιση της νομιμότητας,  συναγελάζονταν τόσα χρόνια  στη Βουλή με τους ΝεοΝαζί και κανείς από τους αισχρούς βουλευτές όλο αυτό το διάστημα, δεν αρνήθηκε να καθίσει στα ίδια έδρανα και να σπεύσει να παραιτηθεί. Η διατήρηση της ….νομιμότητας τους μάρανε,τους παλιανθρώπους .

 

Τέλος, εκτός από  τα δυο αυτές μήτρες που κυοφόρησαν  το Ναζισμό, έχουμε ασφαλώς και κάποιες   άλλες  πλάτες. Είναι οι λογής Κογιόνηδες, ανιστόρητοι  και καιροσκόποι που μπήκαν   από κάτω να στηρίξουν  τα τέρατα του χρυσαυγιτισμού να πάρουν κεφάλι.

Με αφελείς αναλύσεις, πονηρές ,πολλές φορές,  ανιστόρητες και απολίτικες, εξασφάλιζαν βήματα  και θελητά η αθέλητα προπαγάνδιζαν το μόρφωνα της Χ.Α.  Παραθέτουμε δυο τέτοιες ενδεικτικές εξηγήσεις  για την άνοδο της Χ.Α, τόσο αφελείς και ανιστόρητες ,που… βγάζουν μάτι .Και οι δυο εξηγούν τάχα σπουδαιοφανώς  γιατί  380.000 οπαδοί ψήφισαν τη Χ.Α.  Αφέλεια, ανοσία, έλλειψη στοιχειώδους κρίσης,  πονηρία ίσως;

  1. Θάνος Τζήμερος:

“Γύρισε ο ιδιοκτήτης από το εξωτερικό και βρήκε στο σπίτι του να μένουν άλλοι! Κάποιες “αυτοδιαχειριζόμενες συλλογικότητες” το είχαν διαρρήξει, είχαν κάνει κατάληψη και είχαν στρογγυλοεγκατασταθεί σαν κύριοι! Άραζαν στο καθιστικό του, μαγείρευαν στην κουζίνα του, κοιμόντουσαν στην κρεβατοκάμαρά του! Τι θα περίμενες να προβλέπει το κράτος δικαίου, σ΄ αυτή την περίπτωση; Να πας στην αστυνομία, μαζί με το συμβόλαιο αγοράς ή το ενοικιαστήριο, να αποδείξεις ότι το σπίτι είναι δικό σου και σε 5 λεπτά να έρθει η αστυνομία να συλλάβει τους καταληψίες και να τους πάει αυτόφωρο. Να δικαστούν την άλλη μέρα το πρωί και να παν κατευθείαν φυλακή. Να σου επιδικασθεί επίσης αποζημίωση για όσες φθορές έχουν προκαλέσει. Υπάρχει ένας λογικός άνθρωπος στον κόσμο που να σκέφτεται κάτι άλλο; Κι όμως! Το ελληνικό κράτος “δικαίου” σού λέει: “Δεν ξέρουμε αν είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης. Το αστυνομικό όργανο δεν μπορεί να το διαπιστώσει. Πρέπει να τους κάνεις μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης για να αποφασίσει το δικαστήριο σε ποιον ανήκει το σπίτι!” Πότε θα αποφασίσει; Όταν ορισθεί δικάσιμος. Σε κανέναν χρόνο αν είσαι τυχερός, μπορεί και παραπάνω. Δηλαδή: πήγαινε να ζήσεις σε ξενοδοχείο, με όλα τα πράγματά σου στη διάθεση των καταληψιών (αν σ’ αφήσουν να πάρεις κανένα σώβρακο να πεις κι ευχαριστώ), κάνε μήνυση πληρώνοντας παράβολα, δικηγόρους κ.λπ. – και περίμενε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και να εκδοθεί εισαγγελική παραγγελία εκκένωσης! Και τελειώσαμε εκεί; Όχι! Διότι μετά θα πρέπει κάποιος να τους πετάξει έξω. Ποιος; Η αστυνομία; Ξέρεις πόσες παραγγελίες εκκένωσης έχουν εκδώσει εισαγγελείς, αλλά δεν έγινε τίποτε διότι έπεφτε τηλέφωνο από το υπουργείο: “αφήστε τα τα παιδιά”; Μπορεί να περιμένεις και χρόνια. Οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι ήδη έκλεισαν τρεις δεκαετίες περιμένοντας.

Ο άνθρωπος της ιστορίας μας δεν τα ήξερε όλα αυτά. Τα άκουσε από τον αξιωματικό υπηρεσίας, όταν πήγε αλλόφρων στο τμήμα να καταγγείλει την κατάληψη. Κόντεψε να μείνει στο τόπο. Ευτυχώς, το μυαλό του λειτούργησε “παράνομα”. Πήρε τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή, που έστειλε κάτι νταβραντισμένα αγοράκια, που πλάκωσαν στο ξύλο τους καταληψίες και τους πέταξαν έξω εν τω άμα. Εσύ τι θα έκανες, αν είχες να διαλέξεις ανάμεσα στον “νόμιμο” και στον “παράνομο” τρόπο;

2. Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ:

 

“Δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε σε εμφύλιο πόλεμο»

«Νομίζω ότι φταίει η εμφυλιακή κρίση. Δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε σε εμφύλιο πόλεμο. Δεν πάψαμε ποτέ να έχουμε αυτόν το διχασμό», δήλωσε δίνοντας την δική της ερμηνεία για τα δεινά που μας κατατρέχουν. Και μιλώντας για δεινά, η κ. Αρβελέρ δήλωσε περί Χρυσής Αυγής: «Η Χρυσή Αυγή καλπάζει, όπως και η Χαμάς στην Παλαιστίνη. Είσαι μεγάλη γυναίκα, πας να πάρεις τις πέντε πεντάρες σου και σε περιμένει ο πεινασμένος μετανάστης να σου τις πάρει, σε παίρνει το αγόρι της Χρυσής Αυγής, σε πηγαίνει πιο κάτω, οπότε το λες στον εγγονό, στην κόρη, στον γιο. Δεν ήρθαν οι δικοί σου να σε πάνε και σε πήγε η “Χρυσή Αυγή”. Oπότε να ψηφίσουμε “Χρυσή Αυγή”, γιατί αυτοί θα πηγαίνουν στη θέση μας, αντί να παίρνουμε εμείς την γιαγιά την παίρνουν αυτοί”.

 

Σήμερα, με την απόφαση των δικαστών που τους τιμάμε και αναγράφουμε τα ονόματά τους στις “χρυσές σελίδες”  της Ιστορίας, επήλθε η κάθαρση σε αυτή την τραγωδία που έζησε ο τόπος.  “Τέλος καλό, όλα καλά”. Είναι, όμως, αυτό η αλήθεια;  ΄Οχι, λέμε εμείς.

Το δικαστήριο δίκασε  τους πρωταίτιους, τις κεφαλές” της εγκληματικής οργάνωσης  και  κάποια μικρότερα στελέχη .Αλλά δεν τελείωσε εκεί η υπόθεση των ενόχων της Χ.Α

Πέρα απ΄αυτούς,  έχουμε χιλιάδες οπαδούς της  εγκληματικής οργάνωσης  με ολόκληρο τον ποινικό κώδικα στην πλάτη τους. Δολοφονίες, τραυματισμοί, κακοποιήσεις, επιθέσεις, ρατσισμός, εμπρησμοί, άλλες υλικές καταστροφές, οπλοκατοχές και οπλοχρησίες, τραμπουκισμοί, απειλές, συκοφαντίες, προσβολές ,απάτες. Εκατοντάδες τέτοια εγκλήματα των οποίων ,εκτός  από το “διευθυντήριο” και οι οπαδοί υπήρξαν φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί.

Θα τιμωρηθούν και τούτοι   κάποτε; Μόνο  στο δικαστήριο της Ιστορίας. Η συστημική δικαιοσύνη  δε θέλει και δεν μπορεί να τους δικάσει.

Οπότε, τούτες οι καταδίκες σήμερα  ήταν συμβολικές. Η κεφαλή του φιδιού συνετρίβη. Πριν,  όμως,  η έχιδνα  φρόντισε   και άφησε πίσω της  φιδάκια.  Κι  αν δεν τα συντρίψουμε και τούτα, κάποια μέρα θα γίνουν πάλι  οχιές φαρμακερές και επικίνδυνες.