“ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ” ΔΕ…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Παραμύθι» το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή- Οι διαρροές της ΕΥΠ

 

 

 

΄Εμοιαζε με θρίλερ. Ομως τελικά, η δήθεν δολοφονία Καραμανλή, ήταν απλά μια απάτη. Διαρροές από την ΕΥΠ δεν αφήνουν πιά καμία αμφιβολία..

Πρόσφατα ανώτατος παράγων της υπηρεσίας που διέρρευσε στον τύπο σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ από πρώην πράκτορες που έχουν απολυθεί, ανέφερε ότι σε ανύποπτο χρόνο, ο ίδιος ενημέρωσε τον Καραμανλή περί της υπάρξεως του εγγράφου και της εσωτερικής έρευνας της ΕΥΠ, που αποκάλυψε οτι το σχέδιο δεν υπήρξε ποτέ. Ηταν προϊόν της φαντασίας ορισμένων υπαλλήλων που ήθελαν να παραπλανήσουν την υπηρεσία με δήθεν φοβερές πληροφορίες που διέθεταν…

Ολα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2009 οταν ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη Γ.Κ., σήμερα εν ενεργεία αστυνομικός διευθυντής, αποστέλλει στα κεντρικά της Υπηρεσίας έγγραφο σύμφωνα με το οποίο μία «πηγή» με κωδικό ΣΘ13, αναφέρει ότι έμαθε από αξιωματούχο ρωσικής μυστικής υπηρεσίας ότι υπήρξε «σχέδιο δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή».

Η Υπηρεσία ενημερώνει αμέσως τον τότε υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς και το γραφείο του Κώστα Καραμανλή.
Στις 13-3-2009, με την υπ’ αριθμόν 53 αναφορά του, ο επικεφαλής του κλιμακίου Θεσσαλονίκης της ΕΥΠ επανέρχεται και λέει οτι όπως τον ενημέρωσε και πάλι η «πηγή» ΣΘ13, το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή το απέτρεψαν ρώσοι πράκτορες της FSB (έτσι μετονομάστηκε η KGB), οι οποίοι βρίσκονταν, λέει, στην Ελλάδα για να διασφαλίσουν την επικοινωνία Καραμανλή – Πούτιν από παρεμβολές απο τρίτες δυνάμεις. Αυτοί οι ρώσοι πράκτορες διαπίστωσαν, υποτίθεται, ότι το διάστημα 20 με 25 Απριλίου 2008 ομάδα περίπου 20 άγνωστων ατόμων παρακολουθούσε στενά τον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια των μετακινήσεών του από το σπίτι του στη Ραφήνα μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Σε μία από αυτές τις επιχειρήσεις, οι Ρώσοι συνεπλάκησαν μάλιστα, στη Νέα Μάκρη, με κάποια από τα άτομα αυτά, τα οποία όμως κατάφεραν να διαφύγουν, αφήνοντας στον τόπο της συμπλοκής ένα λευκό βαν. Μέσα στο βάν η πηγή ανέφερε οτι βρέθηκε οπλισμός, εκρηκτικά, χάρτες και ξηρά τροφή.

Η υπόθεση ήταν ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης… Την ίδια στιγμή όπως και η ΕΥΠ διατάσσει την δική της έρευνα. Τα αποτελέσμα της εσωτερικής έρευνας της υπηρεσίας περιγράφονται στην υπ’ αριθμόν 509/17-3-2009 αναφορά, την οποία υπογράφει ο τότε διοικητής Ιωάννης Κοραντής. Σύμφωνα με το απόρρητο έως πρόσφατα περιεχόμενο του εγγράφου, η Υπηρεσία δηλώνει ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν ήταν αξιόπιστες οι πληροφορίες της πηγής» από τη Θεσσαλονίκη περί σχεδίου δολοφονίας του πρωθυπουργού. Και πως δεν επιβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της «πηγής» ΣΘ13.

Το έγγραφο αυτό διαβιβάστηκε αμέσως στον τότε υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, πολιτικό προϊστάμενο εκείνη την εποχή της ΕΥΠ, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Φαίνεται όμως ότι, δεν παραδόθηκε ποτέ στη Δικαιοσύνη, και ειδικότερα στον εισαγγελέα Φούκα, ο οποίος διερευνά ακόμα και σήμερα, ένα σχέδιο δολοφονίας το οποίο δεν υπήρξε ποτέ.

 

 

 

 

 

Δε θα σχολιάσουμε την είδηση. Θα παραθέσουμε μόνο τρία (3)  κείμενά μας από παλιότερες αναρτήσεις μας εδώ για το συγκεκριμένο θέμα και ας  βγάλει καθείς τα συμπεράσματά του.

 

 

1.
7-4-2013

«Οι καταγγελίες αφορούσαν σε έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ, που δημοσιεύθηκε σε εβδομαδιαίο έντυπο, σύμφωνα με το οποίο, υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της τότε κυβέρνησης.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν τότε, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες φέρονται να υποστηρίζουν ότι είχαν διενεργήσει, το 2008, αντιπαρακολουθήσεις και είχαν εντοπίσει ομάδα 20 ατόμων, μέλη ξένων μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούσαν, τον τότε πρωθυπουργό.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω και οι δύο υποθέσεις έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: Αποτελούν ενέργειες κατασκοπείας σε βάρος κρατικών αξιωματούχων, με κοινό στόχο και στις δύο, τον πρωθυπουργό της χώρας.

Απομένει να δούμε εάν θα φανεί επιτέλους φως στην άκρη του τούνελ του «ελληνικού Γουοτεργκέιτ» και αν η δικαιοσύνη θα μπορέσει να αποκαλύψει τις παρασκηνιακές ενέργειες του σάπιου κατεστημένου που γκρέμισε μία κυβέρνηση για να φέρει στο «τιμόνι» της χώρας μία θλιβερή παρέα, έτοιμη να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Και κυρίως, αν θα επέλθει η τιμωρία για τους Έλληνες συνεργούς των εγκεφάλων και των εντολοδόχων των υποκλοπών αλλά και της αποσταθεροποίησης της χώρας.»(MME)

 

Ρώσοι πράκτορες, Αμερικανοί πράκτορες ,διπλωματικοί, πρέσβεις, στρατός ολόκληρος .΄Ολοι πέσαν επάνω  να δολοφονήσουν τον Καραμανλή. ΄Ομως, οι  «καλοί» (Ρώσοι) καιροφυλακτούσαν και έσωσαν τον π. πρωθυπουργό από το πιστόλι των «κακών» (Αμερικανών).
Τίποτα άλλο έμεινε έξω από το περιπετειώδες  σενάριο;
Ναι,δύο πράγματα:
  1. Ακόμα δεν μας είπαν ποιος και γιατί σκότωσε τον  Κώστα Τσαλικίδη τον υπάλληλο της  Vodafone
  2. Το μέλλον του σεναρίου  (που τώρα είναι  στα χέρια της δικαιοσύνης)  είναι σίγουρο. Θα πάει κατευθείαν  στα σκουπίδια, δηλ. στο αρχείο, όπου είναι και η θέση του.
Εδώ θα είμαστε.

 

 

2.

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ TΗΣ ΟΙKΟΝΟΜΙΑΣ, «Ο ΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔ

 

04.04.13

   «Ο ανακριτής συνδέει υποκλοπές και σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή!

Tη συνένωση των δικογραφιών που αφορούν στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών και στο αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές. Τα Νέα επικαλούνται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δύο δικογραφίες συνδέονται μεταξύ τους και ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές δεν σταμάτησαν το 2005 – οπότε αποκαλύφθηκε η υπόθεση – αλλά συνεχίστηκαν τουλάχιστον μέχρι το 2007.»(MME)

 

 

 

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη -συνέχεια που αποφάσισαν κάποιοι (από το χώρο της δικαιοσύνης τώρα) να δώσουν   στην υπόθεση της…συνωμοσίας κατά της ζωής του Κ.  Καραμανλή και της συζύγου του, θέλουμε να θυμίσουμε στους «επιλήσμονες»  τα παρακάτω:
 Για μας δεν είναι καινούριο (το έχουμε γράψει άπειρες φορές και είναι η τεκμηριωμένη ιστορική μας κρίση) πως  πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής δικαιοσύνης έχουν αποδυθεί σε πραγματικό «αγώνα δρόμου», για να σώσουν τον Κώστα Καραμανλή από τη φυλακή, εφευρίσκοντας και υιοθετώντας εντελώς αστεία σενάρια, όπως αυτό της…δολοφονίας του π. πρωθυπουργού, που πιστεύουν πως θα αποτελέσουν στο μέλλον το υπερασπιστικό του  «άλλοθι», όταν έρθει η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει.
  Κανείς, φυσικά, ποτέ  δεν επιχείρησε να δολοφονήσει τον Καραμανλή ή να πειράξει την οικογένειά του. ΟΥΔΕΙΣ. Για ποιο λόγο άλλωστε; ΄Ολα αυτά είναι ένα κακογραμμένο και γελοίο σενάριο, που του εξύφαναν οι «παρακοιμώμενοι» και συνένοχοι του π. Πρωθυπουργού (Παυλόπουλος, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου, Πολύδωρας). Το «παραμύθι» αυτό ανέλαβαν να το σενιάρουν τα σαϊνια-δημοσιογράφοι της Ν.Δ (ο ανεκδιήγητος Τράγκας πρώτος και καλύτερος), να το αναπαράγουν και να το διαδώσουν, ώστε την κατάλληλη στιγμή ,όταν χρειαστεί, να γίνει η επίκλησή του για τη σωτηρία του τ(ότε) πρωθυπουργού.
Αλλά, δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σενάριο που  «παίζει» αυτή τη στιγμή, για να τεθεί σε δικαστικό απυρόβλητο το «τημ» της  Καραμανλικής Ν. Δημοκρατίας ,που ευθύνεται αποκλειστικά για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και την εγκατάλειψη του βυθιζόμενου «σκάφους» την πιο κρίσιμη στιγμή. Υπάρχουν μια σειρά από ενέργειες-δολοπλοκίες, που βρίσκονται  στο στάδιο της εξέλιξης  και άλλες  που έχουν ήδη τελειώσει και τους   πήγαν…δεξιά .
 Πριν όμως  μιλήσουμε γι΄αυτές,  ας εξηγήσουμε και πάλι εν συντομία (για εκείνους που δεν παρακολουθούν τα κείμενά μας),γιατί  η διακυβέρνηση της χώρας από τον ανιψιό του…Εθνάρχη  ήταν η «χαριστική βολή»   για την οικονομία της χώρας. Να πούμε επίσης και με ποιο τρόπο η ομάδα Καραμανλή δημιούργησε όλες  τις προϋποθέσεις και έκλεισε τότε κάθε διέξοδο, ώστε  να είναι πλέον αναπόφευκτη η κατάρρευση της οικονομίας.
Μέσα σε πέντε (5), λοιπόν, χρόνια, που κυβέρνησε ο Κ. Καραμανλής  η κυβέρνηση της Ν.Δ  ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ  ΣΤΟ 16% ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!. Ποτέ πριν (όχι στη μεταπολίτευση) , από τις αρχές, τουλάχιστον του προηγούμενου αιώνα, που έχουμε πλήρη ιστορικά στοιχεία, καμιά κυβέρνηση δεν τόλμησε να κάνει ένα τόσο φοβερό έγκλημα και να προκαλέσει τη μη αναστρέψιμη καταστροφή της οικονομίας.
 Πάνω από 20 δισ. ευρώ (με τους δικούς τους πάντα υπολογισμούς, γιατί είμαστε σίγουροι πως δεν έχουν έρθει ακόμα στο φως  τα πραγματικά νούμερα της σπατάλης, που τα υπολογίζουμε σε 25 δισ.) κατάκλεψε η συγκεκριμένη κυβέρνηση ,για να ταϊσει τη «γαλάζια ακρίδα» που επέπεσε στο δημόσιο χρήμα όλα αυτά τα χρόνια και «τίναξε την μπάνκα στον αέρα». Αν πάμε πιο πίσω για να αντιστοιχίσουμε «εποχές και συμπεριφορές», οι οπαδοί του  Α. Παπανδρέου, επίσης,  δεν υστέρησαν  σε άγριο  «φαγοπότι» και οι περίφημοι «πρασινοφρουροί» του για σχεδόν είκοσι (20) χρόνια κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, όπως ακριβώς και οι οπαδοί της Ν.Δ.
 Αλλά με μια διαφορά:  Ο Α. Παπανδρέου πρώτα γιατί οι συγκυρίες ήταν καλές  (χαμηλά  επιτόκια δανεισμού, μικρότερα τα δάνεια και ελεγχόμενα τα ελλείμματα), έπειτα λόγω της οικονομικής του κατάρτισης και εμπειρίας του ίδιου, δεν άφησε την οικονομία να εξοκείλει και όλα τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ  (και επί Σημίτη), είτε με τις αλλεπάλληλες υποτιμήσεις του τότε εθνικού νομίσματος (κυρίως) ,είτε με την εύκολη και συμφέρουσα δανειοδότηση,  πάντα πετύχαιναν οι πασοκικές κυβερνήσεις, ώστε  η οικονομία να είναι υπό έλεγχο, παρά τις τεράστιες σπατάλες για να κορέσουν την πείνα  του αδηφάγου πασοκικού  πλήθους.
Η κυβέρνηση της Ν.Δ, όμως, αν και οι συγκυρίες ήταν σχεδόν άριστες, ειδικά   μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων (αυξημένο γόητρο της χώρας, ευκαιρίες προσέλκυσης επενδυτών, συνάψεις  δανείων με  συμφέροντες όρους, δυνατότητα  αξιοποίησης των ποικίλων  ολυμπιακών «επενδύσεων», αλλά πρωτίστως    αύξηση των εξαγωγών και στήριξη της εγχώριας παραγωγής  με κονδύλια που τότε αφειδώς προσέφερε η Ευρώπη στη χώρα μας), έκανε ό,τι χειρότερο περνούσε από το χέρι της ,για να εξασθενίσει την οικονομία και τελικά να την «κηδέψει».
Παραδομένη σε ένα πρωτοφανές όργιο    ψηφοθηρίας  η κυβέρνηση και συγκροτούμενη  από εγκληματικά ανίδεους, αλλά και ανήθικους υπουργούς,  για να διαθέτει «ζεστό» χρήμα άμεσης ικανοποίησης των απαιτήσεων των κομματικών πελατών της, προχώρησε σε ένα δανεισμό της χώρας που όμοιός του δεν υπάρχει στην πολιτική ιστορία του τόπου, όπως είπαμε. Το να διπλασιάζεις το χρέος  μέσα σε τόσο μικρό διάστημα και να αφήνεις σε ανεξέλεγκτα ύψη τα ελλείμματα, να μην έχεις «πάρει είδηση» ούτε τί σημαίνει αυτό, ούτε πως η «βόμβα» έχε ήδη πυροδοτηθεί και από στιγμή σε στιγμή θα ακολουθούσε η έκρηξη, πρέπει ή να είσαι, ως κυβέρνηση, εντελώς ανίκανη και ηλίθια ή τόσο αφιονισμένη κομματικά, ώστε να μη νοιάζεσαι,  αν «γαία πυρί μ(ε)ιχθήτω».
Στο μεταξύ, μόλις οι Αμερικανοί (πρώτοι) ανακάλυψαν τη τεράστια «μαύρη τρύπα» της ελληνικής οικονομίας, έντρομοι από το μέγεθος της καταστροφής, που θα μπορούσε να συμπαρασύρει ακόμα και την παγκόσμια οικονομία,  στέλνουν τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση και την Ε.Ε  και απαιτούν «εδώ και τώρα» την άμεση λήψη μέτρων, για να κλείσει  προσωρινά (1-2 μήνες)  η «τρύπα» ,μέχρι να μελετηθούν- ληφθούν  (απόρρητα)  και να εφαρμοστούν στη συνέχεια αποτελεσματικά μέτρα, πριν γίνει το μεγάλο «μπαμ». Ο πανάθλιος  Καραμανλής και η παρέα του, αντί (όπως εύστοχα τους είχαν συμβουλεύσει οι Αμερικανοί) να επωμιστούν τις ευθύνες τους και να ξεκινήσουν την  επισκευή του τεράστιου «ρήγματος» στα «ύφαλα του  πλοίου” (που σήμαινε άμεση καταβύθιση, αν δεν έκλεινε εκείνη την ώρα), «σάλταραν’ την ίδια στιγμή  και το άφησαν ακυβέρνητο ,με τον κόσμο μέσα, να συντριβεί στους βράχους! Οι Αμερικανοί και φυσικά  ολόκληρη η υφήλιος λίγο μετά που πληροφορήθηκαν  τα κακά μαντάτα της Ελλάδας, έφριξαν και δεν μπορούσαν να «πιστέψουν στα αυτιά και τα μάτια» τους  πόσο τραγικά ανεύθυνη και εγκληματική  υπήρξε η κυβέρνηση αυτή για τη χώρα της.
Κι ενώ, μετά από όλα αυτά, στις πρώτες προτεραιότητες  της κυβέρνησης που ανέλαβε  ύστερα, τη διακυβέρνηση της χώρας ήταν να συνεργαστεί  με τα άλλα κόμματα και την ελληνική δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε  να οδηγηθεί ο Καραμανλής και η στενή του ομάδα,  σε «Ειδικό δικαστήριο», με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας ,συνέβησαν τα ακόλουθα:
1. Ο Γ. Παπανδρέου ΣΥΝ-κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ τον προκάτοχό του και «σφύριζε αδιάφορα» όλο αυτόν τον καιρό, προφασιζόμενος πώς προείχε η σωτηρία της χώρας και έπρεπε να ασχοληθεί αποκλειστικά μ΄αυτό το πρόβλημα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα σε όλα τα κόμματα πως μια καταδίκη Καραμανλή  εκείνη την ώρα, θα οδηγούσε σε εμφύλια σύρραξη.
2. Λίγο καιρό αργότερα οι πανικόβλητοι  Καραμανλικοί  υπόδικοι και αφού εκτίμησαν-διαπίστωσαν  πως ο ΣΥΡΙΖΑ  ήταν το ανερχόμενο «αστέρι» στο κομματικό στερέωμα της χώρας, συνεργάζονται με κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου και υπόσχονται να  εκχωρήσουν τις ψήφους της κεντροδεξιάς που ήλεγχαν τότε   απόλυτα (σήμερα λιγότερο),   με αντάλλαγμα τη στήριξή τους από την αξιωματική αντιπολίτευση . Η συμφωνία έκλεισε  και την ίδια στιγμή, παρά τις φωνές τότε μιας ευρύτατης κομματικής πλειοψηφίας (πλην Γ. Παπανδρέου) α. αποδυναμώνεται και λίγο μετά παγώνει εντελώς η προπάθεια προς την κατεύθυνση της παραπομπής του Κ. Καραμανλή σε «Ειδικό δικαστήριο» με τις γνωστές  διαδικασίες. β. ο Κ. Καραμανλής προχωράει παραμονές εκλογών στη διατύπωση της συμπάθειάς του στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με  την περίφημη φράση «τον Τσίπρα τον πάω». γ. την ίδια στιγμή σταματάει εντελώς από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλά και από τα ΜΜΕ που ελέγχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάθε υπαινιγμός για ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή και εστιάζουν την επίθεσή τους πλέον κυρίως στο «παλαιο-ΠΑΣΟΚ» (του οποίου τελικά «διαμοιράστηκαν τα ιμάτια»), στους χειρισμούς του Γ. Παπανδρέου και την υποταγή του τότε πρωθυπουργού στις εντολές της  Αγοράς και αργότερα στην ίδια τη  συγκυβέρνηση των τριων κομμάτων, υψώνοντας σε τέτοιο σημείο τις κραυγές αυτής  της αντιπολιτευτικής τακτικής-ανευθυνότητας, ώστε δεν ήταν πλέον δυνατόν να ακουστεί καμιά άλλη φωνή για την παραπομπή σε δίκη των πραγματικών ενόχων της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας. δ. Σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Κ. Καραμανλή και διατύπωση ανοικτού μηνύματος προς τους οπαδούς της κεντροδεξιάς (μεγάλη δεξαμενή «μετακινούμενων» κομματικών οπαδών στην Ελλάδα) το (κατ΄επίφαση αυτό) » αριστερό» κόμα του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττει το μέγα ιστορικό ανοσιούργημα να παραστεί ο αρχηγός του  στο μνημόσυνο του «θείου»  Κωνσταντίνου Καραμανλή  όπου και  εκφωνεί βαρυσήμαντο  «πανηγυρικό»  με τον οποίο αποκαθιστά ιστορικά  το σφαγέα των Ελλήνων αριστερών και «νεκροθάφτη» της χώρας  μετά τον πόλεμο ,τον αναγορεύει σε   Εθνάρχη και τον απαλλάσσει  από το  πολιτικό- εθνικό, εγκληματικό  παρελθόν του!(Θα μιλήσουμε σύντομα γι΄αυτό το ιστορικό ανοσιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ).
3 .Η ελληνική δικαιοσύνη ,που τότε (και  σήμερα) δεξιοκρατείται (συγκεκριμένα “Παυλοπουλοκρατείται”) στα ανώτατα κλιμάκια ,με καραμπινάτες  δεξιές επιλογές δικαστών στον ΄Αρειο Πάγο ,αλλά  και τοποθετήσεις σε νευραλγικές θέσεις (π.χ οικονομικοί εισαγγελείς) «δικών» τους   ανθρώπων ,σύρεται από τη γνωστή αυτή «ομάδα’ δικαστών σε παράλογες και ανήκουστες πράξεις. Συγκεκριμένα: Για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή ,αλλά και για να υψώσουν  προστατευτικό τείχος  στην προφύλαξη του υπόδικου πρωθυπουργού και των πρωτοκλασάτων υπουργών του, οι επίορκοι αυτοί δικαστές άρχισαν να ξετυλίγουν  το σενάριο «άγρα εντυπώσεων» με τους γνωστούς  θεατρινισμούς και τις  διώξεις «βιτρίνας»,  που προέβλεπε: α. φυλακίσεις  κάποιων επώνυμων «κλεφτοκοτάδων» (Γαβαλάς,  Παπαγεωργόπουλος, Τσοχατζόπουλος κ.α) β.  συλλήψεις φοροφυγάδων ,που ήταν τέτοιοι ολόκληρες  δεκαετίες, αλλά με  αποφάσεις  των ίδιων των δικαστών που σήμερα τους βάζουν φυλακή, όλοι αυτοί στο παρελθόν δεν πλήρωναν ποτέ δραχμή από τα χρέη τους.  γ. συνεχής «βομβαρδισμός» της κοινής γνώμης για την καλλιέργεια του στερεότυπου-πεποίθησης (που σημαίνει παντελής αποπροσανατολισμός της ελληνικής κοινωνίας) πως  η ελληνική οικονομία κατέρρευσε επειδή… ο φτερωτός γιατρός στο δήμο Θεσσαλονίκης , έκλεψε 17 εκατομμύρια , ο αστείος νομάρχης …Πανώτης διέγραψε τα πρόστιμα του Βενζινοπώλη οπαδού του, ο «όμορφος» του «ανδρεϊκού  ΠΑΣΟΚ»    πήρε μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο …γραφικός Γαβαλάς προτιμούσε να γλεντάει στη Μύκονο αντί να πληρώνει τα χρέη του στην εφορία!  Εξαιτίας αυτών, λοιπόν  ,  κατέρρευσε η οικονομία και όχι,  γιατί σε πέντε χρόνια μέσα  ο  Κ. Καραμανλής με την επέλαση της  «γαλάζιας  λαίλαπας»  εξανέμισαν-υπεξαίρεσαν  20 ,ίσως και 25, δις από το δημόσιο «κορβανά’ , που σημαίνει, όπως είπαμε, το ανήκουστο :ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ  ΣΤΟ  16%.!
4. ΣΥΡΙΖΑ και Καραμανλική Δεξιά   δράττονται της ευκαιρίας από  τους  ύποπτους χειρισμούς (πιθανότατα του επίσης Καραμανλικού  Διώτη)  στην υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» και  στήνουν εξεταστική στη Βουλή  με δυο στόχους α. τη συνέχιση του αντιπερισπασμού -αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που είναι και ο βασικός στόχος των «συνεταίρων» (στους οποίους προστέθηκε και ο Καμμένος) και της μετατόπισης της ευθύνης γα την κατάρρευση της οικονομίας σε άλλες,» πήλινες  πλάτες» .΄Ετσι, σήμερα με την «πλύση εγκεφάλου» που έχουν πετύχει τα «συνεταιράκια», αν ρωτήσεις το μέσο ΄Ελληνα, που τρέφεται ειδησεογραφικά με τα καθημερινά «σκουπίδια» των  Ευαγγελάτων- Χατζηνικολάου-Βαξεβάνηδων ποιος «έφαγε τα λεφτά», θα σου απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα  «ο Τσοχατζόπουλος, ο Ψωμιάδης , ο  Παπαγεωργόπουλος  και ο Παπακωνσταντίνου με τα ξαδέλφια του». Τον Κ. Καραμανλή ούτε τον θυμούνται πλέον!) β.την αποκόμιση κομματικών ωφελημάτων από την καθημερινή συντήρηση (ανόητων και ανούσιων) πληροφοριών στην εξεταστική της Βουλής για την υπόθεση αυτή της λίστας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα  οι στημένες…πολεμικές  σκηνές της κόρης του Κωνσταντόπουλου (απηνής διώκτης της…οικογενειοκρατίας-νεποτισμού)  και εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ και του κορυφαίου Καραμανλικού στελέχους Μαρκογιαννάκη, οι λεονταρισμοί των ακροδεξιών κ.α. Κανείς, όμως, από τους γελωτοποιούς – ηθοποιούς του θιάσου της εξεταστικής δεν μας είπε τη σχέση μπορεί να έχει μια  λίστα με  ονόματα Ελλήνων καταθετών σε ξένες τράπεζες (νόμιμη διαδικασία)  με την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. ΄Οση σχέση έχει ο «Φάντης  με το ρετσινόλαδο”, φυσικά!
 5.Τέλος, επανέρχεται στο προσκήνιο  το σενάριο της συνωμοσίας-σχεδίου (και η συντήρησή του με δικαστική σφραγίδα σήμερα) για τη…δολοφονία του Κ. Καραμανλή και της οικογένειάς του, που θα λειτουργήσει ως ασπίδα την ημέρα της «κρίσης» (είναι σίγουρο πως  θα έρθει η ημέρα αυτή, αφού άλλαξαν πια οι καιροί), όταν ο ίδιος ο π. Πρωθυπουργός  θα επικαλεστεί  αυτό το  άλλοθι ,πως έχασε, δηλαδή, τον έλεγχο της οικονομίας και ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ «ΣΚΑΦΟΣ» ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ,όχι από την  απίστευτα χυδαία φυγή του και τη διάπραξη του εγκλήματος της «εσχάτης προδοσίας», αλλά εξαιτίας του πανικού του για τη… ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του!
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Η παθογένεια της ελληνικής οικονομίας αριθμεί πολλές δεκαετίες (μάλλον κοντά δύο…εκατονταετίες) .Συγκεκριμένα: α. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης, ειδικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου ευθύνονται γιατί , αντί να στηρίξουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σε σταθερά (δικά της) πόδια, επέλεξαν τον εύκολο δρόμο του δανεισμού για να εξυπηρετείται  το γνωστό κομματικό-πελατειακό κράτος. β. Η συντήρηση της νοοτροπίας της μεγαλύτερης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας, πως  από τη μια μεριά η φοροκλοπή είναι «αρετή» και «μαγκιά» και από την άλλη πως το κράτος -πατερούλης οφείλει τα πάντα στους υπηκόους του, ενώ οι ίδιοι δεν του χρωστάνε τίποτα. γ.Η γιγάντωση του  κράτους των «συνδικαλιστών και των συνδικάτων» (αντί του κράτους δικαίου), που εξώθησε στα άκρα το ανίερο αλισβερίσι μεταξύ  κυβερνήσεων και  οπαδών (κομματική πελατεία) , προξένησε ανεπανόρθωτη φθορά στην ελληνική οικονομία και επιδείνωση της ήδη βεβαρημένης (για τους λόγους που προαναφέραμε) κατάστασης-παθογένειάς της δ. Η αλόγιστη και πρωτοφανής   διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στην πενταετία που κυβέρνησε η Ν.Δ υπό τον Κ. Καραμανλή τη χώρα, για να προσεγγίσει οπαδούς , να κρατήσει την κομματική πελατεία και   να εξαργυρώσει κομματικά «γραμμάτια», κατέφερε τη χαριστική βολή στην «πνέουσα τα λοίσθια» ελληνική οικονομία, η οποία τελικά κατέρρευσε οριστικά, όταν ο Κ. Καραμανλής και οι «παρακοιμώμενοί» του, αντί να παραμείνουν και να προσφέρουν τις («εκ των ων ουκ άνευ») «πρώτες βοήθειες»  στη διάρκεια του πρώτου «εμφράγματος» της οικονομίας, την εγκατέλειψαν στη τύχη της, με αποτέλεσμα να επέλθη ο οριστικός της θάνατος (χρεοκοπία).
Υ.Γ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Το 1922,μετά τη «Μικρασιατική καταστροφή» η λαϊκή οργή ήταν τέτοια που  για να εκτονωθεί η «άρχουσα τάξη» της εποχής έστησε  ακαριαία στρατοδικείο, που με συνοπτικές διαδικασίες καταδίκασε σε θάνατο σχεδόν ανεύθυνα πρόσωπα, καλύπτοντας έτσι τους βασικούς υπεύθυνους της καταστροφής, το βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Πάντα, δηλαδή,  «ανασύρεται από το χρονοντούλαπο της ιστορίας»  το γνωστό σενάριο: Τη βαλβίδα εκτόνωσης της (δικαιολογημένης ή όχι) λαϊκής οργής, την «τραβούν»  είτε εντελώς αθώοι άνθρωποι,  είτε «δευτεράντζες» ενόχων , που ως  «μαύρα πρόβατα» ή «Ιφιγένειες»  σύρονται να σφαγιαστούν   για τη σωτηρία των πραγματικών ενόχων,που μένουν τελικά  εσαεί ατομώρητοι.
΄Οχι, όμως ,τούτη τη φορά!
 3.
                                                   ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  CRASH (9-12-2011)
Στις πιέσεις και στις απειλές που δεχόταν αποδίδει την «έξοδο» του Κώστα Καραμανλή το περιοδικό «Crash», το οποίο αποκαλύπτει ότι απέναντι από το σπίτι του, σε ένα οίκημα είχε βρεθεί όπλο!
Το περιοδικό στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2011, επικαλείται μαρτυρίες στενών συνεργατών του, εκμυστηρεύσεις του ίδιου, το Wikileaks και τα ειδικά μηνιαία δελτία της ΕΥΠ και υποστηρίζει ότι είχε σταλεί μήνυμα προς τον Καραμανλή που έλεγε: «Φεύγεις τώρα, Είναι αδιανόητο χώρα -μέλος του ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».
Ο κίνδυνος και η «καραντίνα»
Ο τέως πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αλλάξει την καθημερινότητά του όταν κατάλαβε ότι η ζωή του και η ζωή της οικογένειάς του βρισκόταν σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με το «Crash» ξεκίνησαν αλλαγές στα δρομολόγιά του, έμενε για λίγο σε συγκεκριμένους χώρους και περιόρισε τους περιπάτους του και τις επισκέψεις σε οποιοδήποτε χώρο θα μπορούσε να γίνει στόχος εκτελεστών.
Το γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ήταν ότι είχε σε οίκημα απέναντι από το σπίτι του Καραμανλή είχε βρεθεί μακρύκαννο πολεμικό όπλο μεγάλης εμβέλειας με διόπτρα.
Ο Κώστας Καραμανλής ενημερώθηκε και όπως είπε ο ίδιος μπήκε για 242 ημέρες σε «καραντίνα», που άρχισε από το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, όταν ο Π. Παυλόπουλος του παρέδωσε πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για σχέδιο δολοφονίας του («Πυθία 1») και τελείωσε το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 2009, όταν η ΝΔ συνετρίβη στις εκλογές.
Το θέμα με το όπλο, υποβαθμίστηκε, αν και το όπλο θεωρήθηκε ως «μήνυμα» καθώς στο σημείο του σπιτιού όπου βρέθηκε, υπήρχε παράθυρο με θέα την πρωθυπουργική κατοικία.
Το περιοδικό επικαλείται τα λόγια του ίδιου του Καραμανλή:
«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βέβαια ότι δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσα, αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από το σπίτι και ότι εγώ δεν ακολουθούσα πλέον το πρόγραμμά μου. Η ασφάλειά μου είχε ενισχυθεί από τις μέρες των ‘Δεκεμβριανών’ του 2008, αλλά μετά τις πληροφορίες για παρακολούθηση των κινήσεών μου τριπλασιάστηκε«, εκμυστηρεύθηκε σε στενό φίλο του.
Σύμφωνα με το «Crash», το βράδυ των εκλογών του 2007, ο Κώστας Καραμανλής, είχε πει στη σύζυγό του ότι η κυβέρνησή του έχει το πολύ 15 μήνες ζωή.
Οι Αμερικανοί έδειχναν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την εξωτερική πολιτική του Κώστα Καραμανλή και των θεωρούσαν «αναλώσιμο».
Τρία περιστατικά που κλόνισαν τον Καραμανλή
Το περιοδικό αναφέρει τρία περιστατικά, στο διάστημα Μαρτίου-Απριλίου 2009, που ακολούθησαν τις πληροφορίες της FSB για το σχέδιο δολοφονίας του, τα οποία έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να αποχωρήσει. Αυτά είναι:
*Η πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ στις 19 Μαρτίου 2009, όπου βρίσκεται το κτίριο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου. Το γεγονός ότι έγινε στη συμβολή των οδών Κόνιαρη και Λ. Αλεξάνδρας και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση προκάλεσε ανησυχία. Αυτό που δεν έγινε γνωστό, ήταν ότι από το σημείο περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Κώστα Καραμανλή, όταν έφευγε από το διαμέρισμά του στον Λυκαβηττό.
*Στο τέλος Ιανουαρίου, η ΕΥΠ παραδίδει στον Καραμανλή τρία μηνιαία πληροφοριακά δελτία με ευρήματα από υποκλοπές που είχε κάνει η μυστική υπηρεσία σε Αμερικανούς διπλωμάτες.
«Σε 6 μήνες ο Καραμανλής θα είναι παρελθόν» αναφέρει ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, διπλωμάτης με μεγάλη και εχθρική δραστηριότητα στην περιοχή της Θράκης.
*Την ίδια περίοδο, στο διάστημα μεταξύ 15 Μαρτίου-15 Απριλίου, οι Αμερικανοί διαμηνύουν στον ίδιο των Κώστα Καραμανλή: «Είναι αδιανόητο χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».
Σύμφωνα με το «Crash» ο Κώστας Καραμανλής, είχε κλονιστεί και από την υπόθεση των υποκλοπών το 2006, όταν έμαθε ότι ήταν στόχος παρακολούθησης.
Εξηγώντας τους λόγους που η υπόθεση κρατήθηκε για ένα χρόνο μυστική ο τέως πρωθυπουργός φέρεται να είπε: «Δεν ήθελα να προκαλέσω αναταραχή. Δεν γνωρίζαμε από ποιο επίπεδο της αμερικανικής ηγεσίας είχαν δοθεί οι οδηγίες για κάτι τέτοιο. Εγώ ποτέ δεν είχα κινητό μαζί μου. Ένα είχα, που το έδωσα στη Νατάσα πολύ πριν κερδίσουμε τις εκλογές», είχε πει σε φίλο του.
Τα «όχι» του Καραμανλή
Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Καραμανλής είχε εξοργίσει τις ΗΠΑ με τις συνεχείς αρνήσεις του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Από το «όχι» στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μέχρι την άρνησή του να κάνει δήλωση κατά της Ρωσίας, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Γεωργία, ο κ. Καραμανλής έδειχνε να απομακρύνεται συνεχώς από τους Αμερικανούς, οι οποίοι μάλιστα τον είδαν να παραγγέλνει 450 άρματα μάχης από τους Ρώσους και να συναντιέται 8 φορές με τον Πούτιν.
Όταν μάλιστα αποφάσισε να προχωρήσει τη συνεργασία στον ενεργειακό τομέα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να του είπε: «Ασφαλώς και είσαι έτοιμος να δεχτείς επιθέσεις. Το έχεις μετρήσει;».
Σύμφωνα με το «Crash» ο Κώστας Καραμανλής δέχθηκε τελικά πολλές επιθέσεις, καθώς υπήρχαν πάνω από 1000 αναφορές (Intelligence Reports) που «έφευγαν» μέσα από το Μαξίμου και τον εμφάνιζαν, άλλοτε επιρρεπή στο ποτό, άλλοτε ψυχικά κλονισμένο και άλλοτε εκνευρισμένο με διάφορους υπουργούς. (MME)
 Ο Γιώργος Τράγκας (ο αποκαλούμενος στην «πιάτσα» του και …τζάμπα μάγκας) είναι από το «τημ» εκείνο της «Βιομηχανίας  ενημέρωσης» που είναι ό,τι πιο ανήθικο  και  βρώμικο «κυκλοφορεί» σ΄αυτό το χώρο. Ειδικά στο (επίσης) βρώμικο  κανάλι του  ΑΛΤΕΡ, μαζί με τον Χατζηνικολάου και τους άλλους…  πλανητικούς αστέρες του δελτίου ειδήσεων των 8, δίνουν όλοι μαζί ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, προπαγάνδας, απάτης, σκοταδισμού και χάλκευσης γεγονότων. Ενοχοποιούν, απενοχοποιούν, απαλλάσσουν, συκοφαντούν, φτιάχνουν στα χαλκεία τους ό,τι ονομάζεται «είδηση-πληροφορία-ενημέρωση»  στη …δημοσιογραφική αγορά της Ελλάδας (όρα «σκάνδαλο» Βατοπεδίου).
Εδώ, στο κείμενο που παραθέσαμε παραπάνω, ο άθλιος δημοσιογράφος (εκδότης του περιοδικού, που δημοσιεύει αυτό το κατάπτυστο κείμενο), ξεπερνά για άλλη μια φορά τον… εαυτό του. Θεωρώντας όλους τους ΄Ελληνες (όχι πως δεν είναι περισσότεροι) ,ως παντελώς ανίκανους να προχωρήσουν ακόμα και σε στοιχειώδεις λογικές διεργασίες και συνειρμούς (πρόβατα)  και για να απαλλάξει από τις τεράστιες ευθύνες του τον άνθρωπο-πρωθυπουργό που αντάμειψε τον μπαγαπόντη δημοσιογράφο για την πίστη του στην παράταξη (και σε όλη την καραμανλική οικογένεια) με την παροχή εκατομμυρίων ευρώ  κρατικών διαφημίσεων στα ΜΜΕ που είναι ιδιοκτήτης ή συμμετέχει σε εκπομπές, τί σκαρφίστηκε λέτε; ΄Επεισε τον φυγόδικο-κρυπτόμενο π.πρωθυπουργό, πως εκείνος (ο..Γιώργος) θα αλλάξει το εναντίον του «κλίμα», αν του δώσει μια συνέντευξη και, αφού την πήρε, κάθεται και φτιάχνει μια εντελώς ψεύτικη, παρανοϊκή θα λέγαμε «ιστορία για αγρίους», όπου μπλέκονται Ρώσοι εκτελεστές με ντουφέκια και διόπτρες, Αμερικανοί πράκτορες, τα μικρά παιδιά του με τη Νατάσα και αυτό τον αχταρμά συνέντευξη-ρεπορτάζ, τον παρουσιάζει στο πανάθλιο έντυπό του  ως αποκλειστική-μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία! Βέβαια, είναι τέτοια η αδεξιότητα και φανερή η αδυναμία του να πείσει  ακόμα και μικρά παιδάκια, που μόνο αυτός ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται.
Τί να πει κανείς; Τόσο ανήθικος και βρομερός αυτός ο τύπος, ο χαρακτηριστικότερος εκπρόσωπος της  ελληνικής «Βιομηχανίας ενημέρωσης», που θα μπορούσε, αν δεν υπήρχε ο Κουρής και κάποιοι άλλοι, να αναδειχτεί σε πατριάρχη της εξαρτημένης-στημένης ελληνικής δημοσιογραφίας.
Τί αισχρότητα!