ΕΚΔΟΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ. “ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΗΣ”!

Η Βρετανία εκδίδει τον Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ

Τζούλιαν Ασάνζ ΗΠΑ Βρετανία έκδοση

Η Γκεμπελική εξουσία  που εξεμάνη από τον τρόπο της πραγματικής άσκησης της Δημοσιογραφίας από τον ακτιβιστή και ήρωα πια, Τζούλιαν ΄Ασανζ, ήταν αυτή που κατάφερε να τον εκδώσει στους Αμερικανούς του Γκουαντάναμο.  Τώρα ο…Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν θα αποδείξει, αν είναι  μόνο ένας δημαγωγός-φαφλατάς,  όπως οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ή  σε κάτι   διαφορετικός  από τους μέχρι σήμερα  Αμερικανούς προέδρους, που επιβεβαίωσαν   πως η  Δημοκρατία τους, ακόμα και στην Αμερική,   είναι στα λόγια. Δεν αντέχει ούτε την κριτική ούτε τα άπλυτά της στη φόρα. Τα περί ελευθερίας του λόγου και τα όμοια ηχηρά είναι…έπεα πτερόεντα ενός Συστήματος που ναι, μεν, διαφέρει από πολλά άλλα, όμως σχεδόν πάντα στα… δύσκολα, βαθμολογείται, όπως τα καθεστώτα στην Κίνα και τη Ρωσία.

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», λέγανε , πρόεδρε Μπάιντεν οι παλιοί  στη χώρα που  γέννησε τη Δημοκρατία  για την οποία  σεμνύνεσθε κι εσείς.  Να δούμε, λοιπόν,αν είσαι κι εσύ ένας “ανήρ κομπαστής” ή συνετός και μετρημένος Πρόεδρος.

Τζο Μπάιντεν, εδώ και τώρα ΧΑΡΗ στον ηρωικό μπλόγκερ Τζούλιαν ΄Ασανζ,  Τόλμησε, όσο ποτέ κανείς πριν, να  ξεσκεπάσει τα ειδεχθή εγκλήματα των κυβερνήσεων παγκοσμίως. Και όχι μόνο των Αμερικανών.

Κι αυτό λέγεται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.  Σε αντίθεση με την Τέταρτη εξουσία που  χειραγωγεί  τις άλλες  και είναι αυτή που  υπογράφει με τη  “πένα” της κι ανάλογα με τα συμφέροντά της , τα εγκλήματα  δικτατόρων και  τυράννων,αλλά και  διεφθαρμένων ηγετών και δημαγωγών σε  όλα τα καθεστώτα.  Μη και του αμερικάνικου εξαιρουμένου.