Ελλάς της  παράνοιας,  της ευήθειας και της ατιμωρησίας των πραγματικών ενόχων.

1. Σύνταγμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας (που δεν έγινε ποτέ ) για τον άγριο  θάνατο  ενός ανθρώπου από  δολοφόνο με όπλο τη σοκαριστική  εκπαίδευση  των  αιμοβόρων  σκυλιών του

Η άτυχη 50χρονη

“Όπως λέει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών είχε εγκατασταθεί σχετικά πρόσφατα στην περιοχή και έμενε στο πατρικό του σπίτι.

«Ένα ρεμάλι είναι. Μέσα στα βουνά έμενε μαζί με τα τρία σκυλιά. Στον φράχτη του είχε τρύπες και έβγαιναν τα σκυλιά έξω και είχαν δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στο χωριό, μέχρι που έγινε το μοιραίο και κατασπάραξαν και την πρώην γυναίκα μου. Εγώ κατ’ αρχήν ζητάω από την ελληνική δικαιοσύνη να γίνει πολύ πιο αυστηρή η νομοθεσία για τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων σκύλων, επιτίθενται και σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν φταίνε τα ζωντανά, φταίνε οι ιδιοκτήτες 1.000%. Πρέπει να γίνει πολύ πιο αυστηρή η νομοθεσία. Όχι μόνο για την περίπτωση που ένας πολίτης θα κλωτσήσει μία γάτα. Εκεί θα παρέμβουν οι φιλοζωικές και θα τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη με 20.000 πρόστιμο και 5 μήνες φυλάκιση. Στην περίπτωση που τα δεσποζόμενα ζώα σκοτώσουν άνθρωπο ποια θα πρέπει να είναι τα πρόστιμα και ποιες θα πρέπει να είναι οι ποινές φυλάκισης; Σκότωσαν στο παρελθόν ροτβάιλερ ένα παιδάκι. Πραγματικά, θα ήθελα να μάθω ποια ήταν η ποινή τους, γιατί ακούγεται ότι ήταν ποινή-χάδι. Είναι δυνατόν να είναι εξοντωτικές οι ποινές σε κάποιον που κάνει κακό σε ζώο και όταν ένα δεσποζόμενο ζώο σκοτώνει έναν άνθρωπο η ποινή στον ιδιοκτήτη του να είναι ποινή-χάδι; Τι θα πω εγώ στα παιδιά μου; Και τα ζωντανά αυτά θα πρέπει να θανατωθούν γιατί έχουν δολοφονικά ένστικτα. Γιατί έχουν αυτή τη συμπεριφορά επειδή έτσι έχουν εκπαιδευτεί από τον ιδιοκτήτη τους. Δεν υπάρχει γυρισμός».

Όπως λέει ο κ. Στέργιος, η πρώην σύζυγός του ήταν υπόδειγμα μητέρας, δραστήρια και χαμογελαστή και πάντα βοηθούσε τους συμπολίτες της.

«Για τη γυναίκα μου μη ρωτάτε εμένα, δεν θέλω να παινέψω την πρώην γυναίκα μου, ο κόσμος από μόνος του μιλάει, η κοινωνία από μόνη της μιλάει. Οι πράξεις της από μόνες τους μιλάνε. Όποιον και να ρωτήσετε στο χωριό θα σας πει τα καλύτερα λόγια για την Ελισάβετ. Με τη φιλανθρωπία της, με το χαμόγελό της, με την αγάπη της για όλο τον κόσμο. Εάν ρωτήσετε τους συγχωριανούς της θα διαπιστώσετε και μόνοι σας για τι άνθρωπο μιλάμε», σημείωσε.

2. Σύνταγμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα

Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη για την κακοποίηση και τον θάνατο του σκύλου.

 

Σύνταγμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα

Στο άρρωστο μυαλό ενός  άφρονα ,ο θάνατος ενός σκυλιού μετράει καταλυτικά  περισσότερο από το θάνατο ενός ανθρώπου.

Ο λογικός, ο σώφρων , ο  ευαίσθητος άνθρωπος  θα περίμενε έτσι να έχουν γίνουν τα πράγματα.   Χτες να βγαίναν οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα ,για να καταγγείλουν  τη βαρβαρότητα  ενός ψυχανώμαλου  στο σκύλου  ΄ Ολιβερ  και σήμερα για το μαρτυρικό  θάνατο  ενός ανθρώπου από ένα   δολοφόνο με όπλο τα άγρια σκυλιά που εκπαίδευσε για να  σκοτώνουν.

«Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι”. Αλλά δεν έγινε έτσι.

 

  Ελλάς  της φαιδράς πορτοκαλιάς.Της  παράνοιας,  της ευήθειας και της ατιμωρησίας των πραγματικών ενόχων.