ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ . Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟΣ ΕΓΓΟΝΗ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΗ

“Στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ η ευρωβουλευτής • Ο βελγικός Τύπος αναφέρει ότι συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω • Τέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ. από τον Νίκο Ανδρουλάκη • Αναστέλλουν τη συμμετοχή τής Καϊλή οι Σοσιαλιστές • Μπαράζ ερευνών από τις βελγικές αρχές στις Βρυξέλλες”.
 ****

Σκοπός της Ιστορίας είναι ,πλην των άλλων,  να  καταφέρνει  (το ανθρωπίνως αδύνατο)  να ελαχιστοποιεί τα  λάθη στις κρίσεις  και τους χαρακτηρισμούς της. Και, ευτυχώς, πάντα ο χρόνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Scripta manent.

Είχαμε, πριν χρόνια,  προχωρήσει σε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τη διεφθαρμένη  αυτή ακροδεξιά… κυρία, που  ανήκει και τούτη στο ευαγές Τάγμα  της ελληνικής, δημοσιογραφικής μπίζνας  των αδελφών  Τράγκα , Χατζηνικολάου, Παπαχελά και λοιπών  γνωστών και μη εξαιρετέων… μούτρων.   Σήμερα, χωρίς να επιχαίρουμε , διασφαλίσαμε για άλλη μια διαφορά την ιστορική μας αξιοπιστία.

Μία, λοιπόν,  είναι η αλήθεια.   Ο  αντικομμουνιστής, ο  γόνος δωσίλογων και κουκουλοφόρων,  κουβαλάει στο ιδεοληπτικό του  γονίδιο , την προδοσία, την απάτη, την ατιμία.  Η εγγονή ενός  δωσίλογου Ναζιστή, η Εύα Καϊλη,   που κληρονόμησε τα κατακόκκινα από αίμα αθώων “αργύρια” του πανάθλιου παππού της,  έδειξε από την πρώτη στιγμή πως δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική από εκείνον. 

Να τί γράφαμε για αυτό το μπουμπούκι,  την Εύα Καϊλή   τον Αύγουστο του 2017

1. ΜΙΚΡΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.

 

1. Καϊλή: Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου

“Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Γιατί; Απλοί άνθρωποι ήταν, χωρίς πολιτική δράση. Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Ξένοι εκεί, ξένοι και εδώ. Στην Ελλάδα.

Ο θυμόσοφος λαός το λέει επιγραμματικά και… ξύπνια: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί». Η κυρία βουλευτίνα Εύα Καϊλή εδώ, η επονομαζόμενη και «Βarbie του ΠΑΣΟΚ», μάλλον στις Μυκονιάτικες συναναστροφές της δε συζητάνε λαϊκές ατάκες, που βρωμάνε …σβουνιά και κρεμμύδι. Γι΄αυτό  και διέπραξε το μέγα ολίσθημα της αμετροέπειας.

Εμείς, λοιπόν, είχαμε την περιέργεια, να ψάξουμε το θέμα ,που ανακίνησε η κυρία Πασοκίνα, περί της δολοφονίας του παππού της από τους κομμουνιστές, όπως κατήγγειλε η ίδια δημόσια και έμπλεη οργής και πόνου.  Και ο λόγος που το αποφασίσαμε  ήταν,  γιατί μας δόθηκε η εντύπωση πως η ώρα (συγκυρία) και ο πομπώδης τρόπος που διάλεξε να το αναφέρει η …παθούσα βουλευτίνα, ήταν για να κερδίσει  εντυπώσεις μάλλον, παρά από αγανάκτηση και συγκίνηση για το γεγονός ,αν συνέβη.

΄Ενα ήταν  αυτό. Από την άλλη, επειδή πια μας έγινε …βίτσιο να  «ξεβρακώνουμε» τον ψεύτη, ιδιαίτερα όταν  κρύβει την αλήθεια ή την παρουσιάζει μισή  και   κατέχει δημόσια θέση. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν είναι  γνωστό, πως  εύκολα περνάνε κάποιοι  το ψέμα τους, όταν ξέρουν και   κολυμπούν με άνεση   (και δεν τους νοιάζει) στα λύματα    της εμπορικής δημοσιογραφίας ή βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Και η ,εκτός των άλλων και δημοσιογράφος Εύα Καϊλή  αποδειγμένα είναι…δεινή κολυμβήτρια.

 Να παραδεχτούμε πως  δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ιντερνετικά  «από πού κρατάει η σκούφια» της εν λόγω, γιατί τουλάχιστον το 95% των δημοσιευμάτων  στο διαδίκτυο που την αφορούν, αν και πολιτικός,  είναι της ίδιας ακριβώς ποιότητας  με εκείνα που  αφορούν μοντέλα, τραγουδίστριες ή  άλλα πρόσωπα γκλαμουριάς. Επί πλέον,  διαπιστώσαμε πως τα περισσότερα από τα λήμματα που την αφορούν, βρίσκονταν στα λάιφ στάιλ περιοδικά και ήταν διανθισμένα κυρίως  με  ερωτικά-σεξουαλικά-σεξιστικά κουτσομπολιά και σκάνδαλα, αλλά και άλλα, ενδυματολογικής υφής   θέματα και εικόνες για     φούστες κλαρωτές και αποκαλυπτικά  μπικίνι στις μυκονιάτικες παραλίες. Και, βέβαια, αρκετά δημοσιεύματα περί της «καυτής» θητείας  Καϊλή στην δημοσιογραφική πασαρέλα του MEGA, υπό την ιδιότητα της …δημοσιογράφου, παρουσιάστριας ειδήσεων.

΄Ομως, πώς να το κάνουμε; «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Και ειδικά, όταν όλοι γνωρίζουν όλους στην «Ιερουσαλήμ». Και αν οι πομπές του καθενός δε φαίνονται από μπροστά, γιατί  κρέμονται κρυμμένες στην πλάτη, υπάρχουν και κάποιοι ψυλλιασμένοι, που κοιτάνε κι από την πίσω μεριά του σουλατσαδόρου.

Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, οι φίλοι μας  έμαθαν «ζωντανά», από πρώτο χέρι,  περισσότερα και ενδιαφέροντα  για την οικογένεια Καϊλή. Αξιοσημείωτο και αποκαλυπτικό είναι πως ο πατέρας της κομμουνιστοφάγας  Εύης, Αλέξανδρος Καϊλής ήταν φίλος  των γνωστών  ακροδεξιών και θορυβοποιών  αδελφών  Π. και Δ.Ψωμιάδη και μάλιστα είχε, ως μηχανικός,  διοριστεί  επί των ημερών του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη  Δ.Ψωμιάδη, Δ/ντης Τεχνικών υπηρεσιών.

 ΄Οσο, τώρα, για τον περίφημο  παππού της, που τον θρηνεί η εγγονή, γιατί τον εκτέλεσαν  «οι εγκληματίες κομμουνιστές», μάθανε πως στην «Κατοχή»  υπήρξε  από τα λαμπρότερα μπουμπούκια,  Συνεργάτης των Γερμανών και Μαυραγορίτης για χρόνια,  κάρφωσε πάνω από 10  παιδιά του ΕΑΜ στη Γερμανική διοίκηση  και αργότερα στο δεύτερο αντάρτικο, παράδωσε «με τεντωμένο δάχτυλο» στα τάγματα ασφαλείας και τους εθνικόφρονες συμμορίτες, αντάρτες και τα πρόσωπα που τους έκρυβαν ή τους πήγαιναν εφόδια.   Μάλιστα, παράδωσε, λένε, ακόμα και προσωπικό φίλο ή συγγενή  της οικογένειας, αριστερών φρονημάτων (πιθανότατα κουμπάρος  ή νονός κάποιου μέλους της οικογένειας!). «Λουλούδι» ο παππούς!

Αντί, λοιπόν,  η κυρία      «Barbie του ΠΑΣΟΚ και του MEGA» να προσπαθεί  να κρύψει τις οικογενειακές πομπές της, θα όφειλε να αισχύνεται και να απολογηθεί.   Σε άλλες χώρες ένας πολιτικός από οικογένεια φιλο-Ναζί η συνεργάτης κατακτητή, θα είχε παραιτηθεί. Στην Ελλάδα, επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες ευαισθησίες, η κυρία Εύα Καϊλή υποχρεούται τουλάχιστον   να ζητήσει δημόσια  συγγνώμη, τόσο για τα αθώα θύματα του παππού της ,τον οποίο θρηνεί τώρα υποκριτικά  ως εγγονή, όσο και για τα ψεύδη που αράδιασε η ίδια δημόσια.

Ο παππούς της δεν ήταν παρά  ένα…κουμάσι, όπως  επί λέξει τον χαρακτήρισε γέροντας ,που ξέρει πρόσωπα και πράγματα για εκείνες τις ταραγμένες εποχές. Κι αν λαθεύουμε, αν κάποια απ΄όσα μας εμπιστεύτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπάρχει εδώ «ελεύθερο βήμα», να φιλοξενήσουμε την άποψη της εγγονής… «του εκτελεσθέντος υπό των  αθέων κομμουνιστοσυμμοριτών»  ,Εύας  Καϊλή.