Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ TΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ”  ΦΥΛΛΑΔΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ… ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

Image result for Προσφυγοπουλο

Image result for Προσφυγοπουλο

Image result for Προσφυγοπουλο

Image result for Προσφυγοπουλο

Image result for Προσφυγοπουλο

______________________________________

1. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
΄Ασκηση με πραγματικά πυρά σε Εβρο και Αιγαίο -Η Ελλάδα θωρακίζεται
Ασκηση του ελληνικού στρατού στον Εβρο

Μιλάμε για ακροδεξιό,κυβερνητικό αληταριό.  ΄Ασκηση με πραγματικά πυρά!

Δηλαδή,ρε, ψευτόμαγκες ,εθνικισταράδες μου, ποιους θα χτυπήστε; Τα ανύποπτα και αθώα  προσφυγάκια; Αυτά το μόνο που ξέρουν και ζητάνε είναι μια αγκαλιά και ένα κομμάτι ψωμί.

Επαναλαμβάνουμε. Και αληταριό και ακροδεξιοί. Γι΄αυτό και η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Στα σκουπίδια της Ιστορίας.

Πέρα απ΄αυτό, ας μην ξεχνούν πως για τέτοια εγκλήματα υπάρχουν διεθνείς οργανισμοί και δικαστήρια. ΄Οπως για τους εγκληματίες πολέμου. ΄Ιδιοι είναι.

 

2. Στέλιος Πέτσας: Fake news το βίντεο για νεκρό στα ελληνοτουρκικά σύνορα -Τουρκική προπαγάνδα

Ο Στέλιος Πέτσας

Αργά ή γρήγορα θα έχεις και νεκρούς με το ακροδεξιό μυαλό που έχετε.Και θα είστε ΜΟΝΟ εσείς υπεύθυνοι,αν συμβεί κι αυτό.  Νομίζετε πως με τους πατριωτικούς δεκάρικους θα τη γλιτώσετε; Εμείς δε συγχωρούμε,ούτε ξεχνούμε.

Πέτσας λες πως είσαι, μα… πέτσα δεν έχεις.΄Οπως  όλο το ΝεοΔημοκρατικό αληταριό.

Πατριδοκάπηλοι και διεφθαρμένοι!

 

3. Μόσιαλος κατά καρναβαλιστών που αψήφισαν την απαγόρευση: Η απόλυτη ανευθυνότητα και γαϊδουριά

Ηλίας Μόσιαλος - κορωνοϊός, Πάτρα

Ελληνάρες. Ανεύθυνοι,τζάμπα μάγκες. Κανονικά γαϊδούρια! ΄Οπως και με το τσιγάρο.

΄Οταν  είναι να δείξουν σε άλλα, σοβαρά ζητήματα  ανυπακοή,  γίνονται  κότες. Για τέτοια ελαφριά και φαιδρά , όπως να …καρναβαλίζουν, πρώτοι και καλύτεροι.

Και δεν είναι μόνο η ανευθυνότητά τους  σε ό,τι αφορά  τον ιό.  Γλεντοκοπάνε σε μια συγκυρία  ,που στον ΄Εβρο συνάνθρωποι,εγκαταλελειμμένοι, διωκόμενοι, χωρίς  στον ήλιο μοίρα, απειλούνται  από τη φασιστική κυβέρνηση του “΄Ορμπαν της Ελλάδας” και με αληθινά πυρά! Και όχι μόνο χημικά.

Ντροπή πανάθλιοι,Καρνάβαλοι!

 

4. Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό -Τι προσάπτει στην κυβέρνηση

Μετανάστες επιχειρούν να περάσουν από τα σύνορα στον Εβρο

Ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει την κριτική του στο γεγονός ότι δεν προχωρά το σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών αλλά και στο γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, η ελληνική κυβέρνηση δεν πιέζει αρκετά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα, στην Κουμουνδούρου τονίζουν ότι ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται το ζήτημα μεγαλώνει τον κίνδυνο όξυνσης φαινομένων ακραίας βίας.

***

Αφήστε τις αμφισημίες,  Συριζαίοι μου.  Ναι, μεν,αλλά. “Δυο καρπούζια”, όπως πάντα, “στην ίδια μασχάλη”.

Βγες, Αλέξη Τσίπρα, και   εξηγήσου καθαρά.  Παιδιά, ανήμποροι, άλλες ευπαθείς ομάδες, εδώ και τώρα ,να μπουν μέσα στη χώρα. Το υπογράφεις; Να φιλοξενηθούν  σε ξενοδοχεία και  ενοικιαζόμενα δωμάτια.  Στους  υπόλοιπους πρόσφυγες να παρασχεθούν όλα τα μέσα.   Προπαντός  “στέγη” ,τροφή, φάρμακα.

Πάψτε να ψαρεύετε  κι εσείς σε θολά νερά. Τί  πισινή  κρατάτε;΄Η να υποθέσουμε πως όλες οι εξουσίες ίδια σκ@τά είστε;

5.ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πού έχει εξαφανιστεί ο κ. Τσίπρας; Πετάει χαρταετό;»

nd-grafeia

Ν.Δ “Αλήθεια, ο κ. Τσίπρας που έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές;”

Μπορεί να είναι Χαχόλοι και μικρής διανοητικής  εμβέλειας  οι ΝεοΔημοκράτες,αλλά είναι πονηροί. Πέρα από την κακότητα που τους διακρίνει για όλους και για όλα.

΄Οπότε,  ο Αλέξης Τσίπρας,  ας μην κρύβεται. Ας πάρει θέση ευθέως και ειλικρινώς για το προσφυγικό.΄Οπως η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με την έντιμη ανακοίνωση: «Με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα ζήσουμε μαζί»

Μπράβο, λεβέντες!

6. ΚΚΕ για ΚΥΣΕΑ: Να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση στην ΕΕ
Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας για ΚΥΣΕΑ

Το ΚΚΕ επισημαίνει αρχικά για τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ ότι «όσο η κυβέρνηση δεν αμφισβητεί την πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που ξεριζώνουν λαούς, που μεθοδεύουν τον εγκλωβισμό των προσφύγων σε νησιά και σύνορα και στηρίζουν τον Ερντογάν για τα δικά τους συμφέροντα, τόσο το πρόβλημα θα οξύνεται.

***

΄Αλλο κομματικό   απολίθωμα  το ΚΚΕ.  Στην υποκριτική κοσμάρα τους και  οι Σταλίνες.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ. ΟΧΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ  ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. Σαν τους ανεγκέφαλους Ρουβίκωνες, καλοταϊσμένοι και τούτοι   με ρουσικά ρούβλια,όπως παλιότερα  το ΚΚΕ. (Τώρα δεν έχει ανάγκη του ΚΚΕ. Υπάρχουν  εφοπλιστές και άλλοι πλούσιοι  χορηγοί,που συνεισφέρουν παχυλώς. Και  όσο κι αν τους κρύβουν, εμείς ξέρουμε ένα-ένα τα ονοματάκια τους. “Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”,σύντροφοι).

 

7. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Μεταναστευτικό: Τι είναι το άρθρο 78 της Συνθήκης της ΕΕ που επικαλείται η ελληνική κυβέρνηση

Γιατί η Ελλάδα επικαλείται το άρθρο 78

Το άρθρο 78 παρ. 3 αναφέρει συγκεκριμένα: «Εφόσον ένα ή περισσότερα κράτη μέλη αντιμετωπίζουν επείγουσα κατάσταση, λόγω αιφνίδιας εισροής υπηκόων τρίτων χωρών, το Συμβούλιο μπορεί να εκδίδει, μετά από πρόταση της Επιτροπής, προσωρινά μέτρα υπέρ του εν λόγω κράτους μέλους ή των εν λόγω κρατών μελών. Το Συμβούλιο αποφασίζει μετά από διαβούλευση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

***

Δεν πρόκειται  για υπηκόους, αλλά για πρόσφυγες πολέμου. ΄Αλλο οι μετανάστες.  Οι πρόσφυγες  πολέμου, οι αιχμάλωτοι, άλλες τέτοιες  ομοιοπαθείς  ομάδες με τέτοιες  ιδιαιτερότητες (π.χ  θύματα φυσικών καταστροφών) , είναι   περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται    από άλλες διεθνείς διατάξεις.Και είναι όλες υπέρ των προσφύγων. Καμιά υπέρ της χώρας που φτάνουν  πρόσφυγες.

Αφήστε τις κουτοπονηριές.  Το κάνανε πάλι το 2015.  Περιθάλψτε τους πρόσφυγες. Είστε υποχρεωμένοι από γραπτό και άγραφο δίκαιο.

 

8. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ερντογάν για μεταναστευτικό: Ήρθε η ώρα να πάρετε το μερίδιο που σας αναλογεί από το φορτίο μας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του

Αναφορικά με το Συριακό, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι ελπίζει να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός στο Ιντλίμπ της Συρίας, στις συνομιλίες που θα έχει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν αυτήν την εβδομάδα.

***

Δεν έχει άδικο τούτη τη φορά ο Σουλτάνος. Ως  τώρα το κύριο βάρος της προσφυγιάς το φορτώθηκαν οι γείτονες. Καιρός να μη νίπτει τα χέρια της η Ευρώπη.

΄Ομως,  μη μας  δουλεύει ο Τούρκος δικτάτορας.  Τα τελευταία πλήθη  των προσφύγων δημιουργήθηκαν εξαιτίας του . Με την εισβολή στο Ιντλίμπ.

Πούτιν,΄Ασαντ  και Ερντογάν. Και οι τρεις  εγκληματίες δικτάτορες.  Απολύτως υπεύθυνοι για το μέγα προσφυγικό πρόβλημα.

 

9. α. Βίντεο – ντοκουμέντο: Τουρκική ακταιωρός καθοδηγεί βάρκα με μετανάστες προς τα ελληνικά νησιά

Συνοδεία τουρκικών ακταιωρών επιχειρούν να εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα λέμβοι με πρόσφυγες και μετανάστες στο ανατολικό Αιγαίο.

β. Ανθρωπιστικό δράμα στα σύνορα, η Ευρώπη «συμπαρίσταται»

 

Ανθρωπιστικό δράμα στα σύνορα, η Ευρώπη «συμπαρίσταται»

΄Οχι, μη βιάζεστε. Τα δυο  πρωτοσέλιδα πιο πάνω, δεν είναι από την iefimerida.gr ή τα Παραπολιτικά,  αλλά από τις… αριστερές εφημερίδες Documento   και  efsyn.

“Μια στο καρφί και μια στο πέταλο” και τούτες. ΄Οπως είναι ακριβώς και τα κόμματα που στηρίζουν. Αλλά και οι πελάτες που τις  διαβάζουν.

Τραγική, πέρα από εγκληματική , η βιομηχανία παραπληροφόρησης. Ειδικά όταν “παίζει εν ου παικτοίς” σε θέματα σαν το προσφυγικό.

Ακόμα και τα μικρά “μαγαζιά”,όπως  αυτά του Βαξεβάνη και της παλιάς Ελευθεροτυπίας  και νυν της   κολεκτίβας  κοντυλοφόρων για μεροκάματο.

Παίδες, ” Το χειρότερο ψέμα, είναι η μισή αλήθεια “. “Ψιλά  γράμματα”  κι αυτά;