ΙΟΥΛΙΑΝΑ 1965 ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019: “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ”!

α.Ο Κυριάκος, η ορκωμοσία με γραβάτα και η η οικογένειά του

Ορκωμοσία κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα παιδιά του Μητσοτάκη στην ορκωμοσία

Κωνσταντίνος, Σοφία, Δάφνη και Μαρέβα Μητσοτάκη στην ορκωμοσία

Αποστασία -Ιουλιανά , 1965.

 

Κανάκης Μάριος  : “ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ”

“Γεννήθηκα το 1955. Βλέπω   παραπάνω τις φωτογραφίες και τσιμπιέμαι να ξυπνήσω. Ξαναγίνομαι  10χρονος.  Τον πατέρα μου, παλιός Βενιζελικός και τότε   ψηφοφόρος του “Γέρου της Δημοκρατίας”, δεν τον άκουσα ποτέ να βρίζει. Εκείνο μόνο τον καταραμένο  Ιούλιο της Αποστασίας του ΄65, αυτός ο ήπιος και νουνεχής άνθρωπος, δε σταμάτησε λεπτό να μουτζώνει τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και να τον βρίζει… “Κάθαρμα”!

Πέρασαν από τότε 54 ολόκληρα χρόνια.  Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Οι λεπτοδείκτες του χρόνου κολλημένοι. Κι εγώ το ίδιο, σαν το γέρο μου, μια ζωή  ανεκτικός, χωρίς ξεσπάσματα, σήμερα δεν κρατήθηκα. Βλέπω στην ορκωμοσία τα κουστούμια και τις γραβάτες  και  τους μουτζώνω πατόκορφα.  Σιχτίρ, Μητσοτακέικο, καθάρματα”.

 

β. Ειρήνη Μασούρα. (Παλιά και αγαπημένη μαθήτρια από το Περιστέρι):
Καλησπέρα δάσκαλέ μου,
Σήμερα το πρωί, πριν πάω να ψηφίσω, άνοιξα την ιστοσελίδα σου και διάβασα το άρθρο σου “Αν γίνει πρωθυπουργός της χώρας ο υιός του Κων. Μητσοτάκη”. Μίλησες στην ψυχή μου πάλι! Συζητούσα τις προηγούμενες μέρες γι αυτό και κάποιοι μου έλεγαν ότι είμαι υπερβολική. Όμως αν και πάντα φώναζα σε όλους να πάνε να ψηφίσουν, αυτές τις μέρες έπιασα τον εαυτό μου να έχει την κρυφή ελπίδα για κάποιους να ψηφίσουν παραλία. Αν πήγαιναν κάποιοι για μπάνιο, ίσως ο λαός να μην είχε τον “ηγέτη” που του αξίζει. Ήθελα με κάποιον τρόπο να κλείσω τους Παλαιοφαληριώτες στα σπίτια τους και να μη φτάσουν ποτέ στην κάλπη.
Δυστυχώς υπήρχε κίνηση στους δρόμους από τις 8.30 το πρωί, ενώ άλλες φορές δεν κουνιέται κανείς πριν τις 10.00 πμ. Στο εκλογικό μου τμήμα βρήκα οκτώ άτομα μπροστά μου, η δικαστικός έφυγε δύο φορές για να πάει για ψήφους ΑμΕΑ και ένας πατέρας καθοδηγούσε την κόρη του, που είχε εμφανώς νοητική στέρηση. Τα θεώρησα, ελπίζω να βγω ψεύτρα, δείγματα φανατισμού. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο. Θεωρώ ότι θα γυρίσουμε πενήντα χρόνια πίσω. Όλα αυτά που γράφεις σε συνδυασμό με το “είναι καιρός να τελειώνουμε με την αριστερά” και μάλιστα με “τιμονιέρη” κάποιον που έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια με τέτοιου είδους προσωπικότητες σαν “παιδί ατύχημα” τα θεωρώ άκρως επικίνδυνα. Ελπίζω να γίνουν τα πράγματα γκρίζα και όχι μαύρα όπως τα βλέπω. Το να είναι αυτή η ελπίδα μου, το ξέρω, είναι κατάντια.

 

___________________________________________________________

  1. ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ HABER TURK
    Τουρκικά ΜΜΕ: Σήμερα φθάνουν στην Τουρκία οι πρώτοι S-400

Συστοιχίες ρωσικών πυραύλων S-400

Λάθος πληροφόρηση. Το… “φέρετρο” του Ερντογάν μετέφεραν οι S-400.΄Ολοι ξέρουν πώς λίγα είναι τα ψωμιά του δικτάτορα.  Άπ΄όπου κι αν το δεις.

 

2. Κάρπαθος: 27χρονος ψυχασθενής σκότωσε 68χρονο -«Ο Θεός μου έδωσε εντολή…» είπε απολογούμενος

Συγκεκριμένα, με εννέα απανωτές μαχαιριές έσφαξε τον 68χρονο ιδιοκτήτη του μπαρ στην Κάρπαθο. Το άγριο έγκλημα, που έχει αφήσει εμβρόντητους τους κατοίκους του νησιού, έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ο 27χρονος δράστης μπήκε στο νυχτερινό μαγαζί του θύματος. Ο 68χρονος δεν ήταν εκεί και λίγη ώρα αργότερα ο 27χρονος επέστρεψε για να τον δολοφονήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε προηγηθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για εξορκισμος

 

Ε, ναι. Ψυχοπαθής και παραδομένος “εξ απαλών ονύχων” στα κατηχητικά ,που διδάσκουν πως υπάρχει ο καλός Θεούλης και ο  κακός Σατανάς.  Και οφείλουμε τον  δεύτερο,ως καλοί χριστιανοί (διάβαζε ελαφρώς ή βαρέως  ψυχασθενείς) , να  τον εξοντώνουμε, είτε είναι μέσα μας  είτε… έξω μας.

Δεν έκανε κάτι διαφορετικό ο δολοφόνος για έναν που  διατηρούσε μάλιστα …αμαρτωλό  μπαρ  στο τουριστικό  νησί. Απλώς,μπέρδεψε το σταυρό με το μαχαίρι! (΄Οσοι έχουν δει εξορκισμό, καταλαβαίνουν την ομοιότητα).

΄Οπως πάντα.Το ιερατείο ηθικός  αυτουργός  κ αυτού του εγκλήματος.