ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ!

Ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο στα χέρια των ισχυρών.Τα ιερατεία στη μακραίωνη ιστορία της κατακτητικής δράσης τους , εδραίωσαν την εξουσία τους πάνω στο φόβο των μαζών. Οι θεοί  πρωτίστως  είναι τιμωροί, όσων δεν έχουν “φόβο θεού” και δεν υπακούουν στη θέλησή τους, που είναι ,φυσικά, ταυτόσημη  με εκείνη των ιερατείων. Κορυφαία η εντολή του Γιαχβέ στους Εβραίους δια του Μωυσή:  ” 5. Εγώ γάρ εἰμί Κύριος ὁ Θεός σου, Θεός ζηλωτής, ἀποδιδούς ἁμαρτίας πατέρων ἐπί τέκνα,  ἕως τρίτης καὶ τετάρτης γενεᾶς τοῖς μισοῦσί με”!

Αντίθετα ,η συμμόρφωση στα θέσφατα και τις εφετμές των θεών, δεν αποκλείει μόνο    την τιμωρία,αλλά καλλιεργεί και την προσδοκία της αμοιβής σε παράδεισο στον άλλο κόσμο και της απόκτησης  “αγαθών” στον παρόντα.  Υπόσχεται πάλι  ο Μωυσής: “6 . Ειμί Κύριος ο Θεός σου ,οποιῶν ἔλεος εἰς χιλιάδας τοῖς ἀγαπῶσί με καὶ τοῖς φυλάσσουσι τὰ προστάγματά μου”.

Ας τολμήσουν οι παπάδες όλων των θρησκειών να μην τάζουν   Νιρβάνες, Εδέμ,Παραδείσους με 72 παρθένες,  αλισβερίσι κάθε είδους πιστού και  θεού.  Θα κατέβαζαν ρολά την ίδια ώρα  σε τέτοια ζημιάρικα μαγαζιά Ναών.

Κάθε χρόνο 10.000.000 άνθρωποι ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ πεθαίνουν από καρκίνο  οι περισσότεροι μέσα σε φρικτούς πόνους. 10.000.000!  Στο χρόνο μέσα, επίσης, γύρω στα 20.000.000 συνάνθρωποι θα είναι τα νέα κρούσματα-θύματα του “ξορκισμένου” κακού.  Φάρμακο δεν υπάρχει και οι ελπίδες είναι συνήθως ελάχιστες για θεραπεία ,τουλάχιστον, όσων βρίσκονται στα τελευταία στάδια της “επάρατης” αυτής ασθένειας.

Για την όντως τρομακτική αυτή μάστιγα, εξαιτίας της υψηλής  θνησιμότητας, αλλά και των άλλων επώδυνων συνεπειών της στα θύματα της, δεν έγινε ποτέ μια παγκόσμια  σταυροφορία για σοβαρή ενημέρωση,κυρίως για τα αίτια που την προκαλούν και τη πρόληψη, που είναι η μοναδική σχεδόν θεραπεία. Και όχι μόνο αυτό. Καμιά, ούτε καν σε κρατικό ,περιφερειακό επίπεδο,  υπήρξε ποτέ απαγόρευση των βασικών αιτιών του καρκίνου, όπως είναι η δηλητηρίαση της τροφικής αλυσίδας από ορμόνες και φυτοφάρμακα, ο καπνός, η μόλυνση της ατμόσφαιρας και τα παρεμφερή.

Ο… κωλ@κορονοϊός,  μια μορφή  γρίπης στην ουσία,καθόλου πιο σκληρή από άλλες στο παρελθόν, που το δικτατορικό καθεστώς της Κίνας επέτρεψε να εξελιχθεί σε πανδημία, σε ανεύθυνες και κατευθυνόμενες   στατιστικές, είχαν  σε 6 μήνες μέσα ,λιγότερα από 350.000 θύματα. Την ίδια περίοδο ,πάνω από 5.000.000 άνθρωποι υπέκυψαν στον καρκίνο και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ΄αυτόν .

Οι ειδικοί,μάλιστα, όσοι δεν κατάντησαν αχυράνθρωποι των εξουσιών,μας διαβεβαιώνουν πως ο αριθμός αυτός των θυμάτων της γρίπης του κορόνα είναι  100% φέικ   και ασφαλώς πολύ πιο χαμηλός, ακόμα και κάτω από 100.000.  Δοθέντος πως όσοι πιστοποιήθηκαν επίσημα  ως νεκροί από τον κορόνα, υπέκυψαν από άλλη αρρώστια, κυρίαρχη αιτία θανάτου που βάραινε το ιατρικό τους ιστορικό.  Ουδέποτε έζησε η ανθρωπότητα τέτοιας έκτασης παραπληροφόρηση και εκμετάλλευση  μιας επιδημίας-πανδημίας φυσιολογικής,  “λογικής” επικινδυνότητας.

Η γκεμπελική  παγκόσμια βιομηχανία παραπληροφόρησης είδε ως θεόσταλτο δώρο την εξάπλωση του συγκεκριμένου ιού. Την ίδια στιγμή  επιστράτευσε αυθωρεί  πεινασμένους για δημοσιότητα και χρήμα    λοιμωξιολόγους και άλλους “ειδικούς”και ανήγαγαν μια απλή και συνηθισμένη στη  ιστορία των ιώσεων , περίπτωση επιδημίας  ιού, σε  παγκόσμια  “πυρηνική”απειλή,σε Αρμαγεδδώνα και θανατηφόρο μάστιγα,που όμοια της δε ξανάγινε στη γη!  Η προπαγάνδα της μαφίας του Τύπου ,στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Και έφερε ανέλπιστο  και πολύ χρήμα στην ανίερη αυτή εμπορική επιχείρηση.

Οι κυβερνήσεις, θορυβημένες και παρασυρμένες από τη… συνάδελφο,  “τέταρτη” εξουσία, υπέκυψαν κι αυτές στον  πειρασμό της δημαγωγίας ,αλλά  και του φόβου της απώλειας της πρωτοπορίας στην άσκηση των εξουσιαστικών… καθηκόντων τους,   αν ολιγωρούσαν. Και  κάποιες απ΄αυτές,ευτυχώς οι λιγότερες,   επέβαλαν πρωτάκουστα και πρωτοφανή  μέτρα,που σκόπευαν   τάχα στον περιορισμό  της μετάδοσης του ιού .

Βεβαίως,άλλες κυβερνήσεις υπακούοντας  στη λογική και τις  εισηγήσεις πραγματικών και ανεξάρτητων  επιστημόνων και μάλιστα δίπλα ακριβώς στην εστία της επιδημίας  (Ταϊβάν, Βιετνάμ) εφάρμοσαν ήδη με το ξέσπασμά της , αυστηρά και αναγκαία μέτρα, όπως υποχρεωτική μάσκα,συνεχή έλεγχο και εντοπισμό κρουσμάτων. Το  αποτέλεσμα καταπληκτικό και σωτήριο. Ούτε το γενικό και πρωτίστως αντισυνταγματικό  μέτρο της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας να επιβάλουν , ούτε, φυσικά,  ανεξέλεγκτα κρούσματα να μετρούν ούτε θανάτους αποκλειστικά  από το κορονοϊό.

Αυτά, ακριβώς, τα παραδείγματα είναι  οι κατήγοροι όλων  εκείνων  των κυβερνήσεων και των “ειδικών” που και καθυστέρησαν να λάβουν μέτρα ή επέβαλαν άλλα ανεπίτρεπτα, παράλογα, αντιεπιστημονικά και χαρακτηρίζοντα  ακροδεξιά, ολοκληρωτικά και φασιστικά καθεστώτα,τύπου Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας,  Ελλάδας, Αμερικής, Ρωσίας κ.α.

΄Ομως, το χειρότερο και πλέον καταστροφικό τέτοιο  μέτρο,  τόσο για τα συνταγματικά και με αίμα κατακτημένα  συνταγματικά δικαιώματα  του ατόμου στην υφήλιο,  όσο και για την οικονομία των χωρών που το επέβαλαν ,ήταν το περίφημο LOCKDOWN , η απαγόρευση για περισσότερο από 2 μήνες της κυκλοφορίας  των ανθρώπων και της εμπορικής, αλλά και λοιπής δραστηριότητας των κοινωνιών. Με τη λήξη του ναζιστικής έμπνευσης αυτού μέτρου, οι έγκλειστοι, ως ιδρυματοποιημένα πλέον  “ζόμπι”, ξεχύθηκαν αλαφιασμένοι  στους δρόμους,κουβαλώντας σκληρές ψυχικές διαταραχές, που ακόμα, ούτε οι συνέπειές τους έχουν ερευνηθεί,ούτε ο τρόπος καταπολέμησή τους.

Οι συνέπειες αυτού του μέτρου που καταγράφτηκαν, υπήρξαν επίσης ανυπολόγιστες στην οικονομία.  Η ελληνική , για παράδειγμα, που ήδη βαρύνεται τα τελευταία 12 χρόνια με μια   χρεοκοπία, κατρακύλησε και πάλι σήμερα  σε μια αχαρτογράφητη  ύφεση. Να υπολογίσει κανείς  πως μόνο το εγκληματικό αυτό lockdown του Κούλη τους επέφερε μέσα ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ  απώλειες στην οικονομική ζωή της χώρας της τάξης των  12 δισ, ευρώ . Απίστευτο!

Τα πλήθη, όπως πάντα,  υπέκυψαν αμαχητί στην προπαγάνδα Τύπου -Κυβερνήσεων και στρατευμένης Επιστήμης.  ΄Ομοια παραδείγματα έχουμε  επίσης  άπειρα στην ιστορία . Το πλέον πρόσφατο  εκείνο του  Γερμανικού Ναζισμού ,όταν  ο Γκέμπελς  με την καθολική επιστράτευση και κυριαρχία του Τύπου της εποχής, κατάφερε να προπαγανδίσει την καθαρότητα της Αρίας Φυλής και να καταντήσει ένα ολόκληρο λαό  ναζιστικά, αιμοβόρα τέρατα.

Η σταυροφορία και η η επικράτηση της προπαγάνδας για την …καθαρότητα της  θανατηφόρας  απειλής και μάλιστα άνευ προηγουμένου στην ιστορία των επιδημιών  του  σχεδόν ακίνδυνου Κορόνα,  είναι η δεύτερη περίπτωση μετά τη Ναζιστική, σε παγκόσμια  κλίμακα, μέσα σε λιγότερο από  έναν αιώνα. Οι μεταπολεμικές γενιές, ουδέποτε ακούσαμε ή ζήσαμε τέτοιες,κατοχικές εξαγγελίες απαγόρευσης κυκλοφορίας. Και, δυστυχώς,  δεν είμαστε καθόλου  σίγουροι πως δε θα επαναληφθούν,αφού η  πρόσφατη προφυλάκιση των πληθυσμών,   ως “πρόβα τζενεράλε”, πέτυχε απολύτως τους στόχους της,

Τα λοβοτομημένα εν τω μεταξύ   από τη πλύση εγκεφάλου των  “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” και… μαστουρώνουμε από μοναξιά και ψυχοπάθεια ζόμπι, εκτός των άλλων και θύματα του  “Συνδρόμου της Στοκχόλμης”, αντί με την αποφυλάκισή τους να ξεχυθούν στους δρόμους και να τα κάνουν “λίμπα”, αρχής γενομένης από τους βόθρους  της παραπληροφόρησης και το άντρο του “Μαξίμου”, έχουν  φτάσει σε τέτοιο σημείο ταπείνωσης και εξευτελισμού, ώστε να… ευχαριστούν τους θύτες τους! Τους είναι ευγνώμονες για το μαρτύριο που τους επέβαλαν οι “Κούληδες και οι Ψάλτες” του!  Το …αφοπλιστικό  τους  επιχείρημα;  Μας… μπουζουριάσανε δικαίως.  Αλλά, για  το…καλό μας ,ρε γαμώτο! Τέτοιος μαζοχισμός δε ξανακούστηκε.

Το ανθρώπινο είδος αγνώριστο στους αιώνες.  Αντί για πρόσωπο, μια μουτσούνα γουρουνιού, μετα(παρα)μορφωμένη  από το ραβδί της Κίρκης των εξουσιών. Και πρωτίστως αυτής τα παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας.