ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ; ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

IEFIMERIDA. GR

ΕΛΛΑΔΑ  30/09/2022  10:50
Σοκ στην Καβάλα: Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό παιδί τους και αυτοκτόνησε

ΚΟΣΜΟΣ  30/09/2022  10:25
Μακελειό στην Ουκρανία, 24 άμαχοι νεκροί -Οι Ρώσοι βομβάρδισαν κομβόι με αυτοκίνητα [εικόνες & βίντεο]

ΚΟΣΜΟΣ  30/09/2022  10:00
Σκηνικό Αποκάλυψης στη Φλόριντα από τον τυφώνα Ίαν: 19 νεκροί, η καταστροφή σε 50 φωτό και βίντεο

****

  Με  το «καλημέρα» ,πρώτη σειρά και στη …σειρά,  τρία στασίδια φρίκης, τραγωδίας, πανικού. Μονοκοπανιά  η προσφορά . ‘Ασε η συνέχεια.  ΄Οπως κάθε ημέρα. ΄Ενα απέραντο φρενοκομείο τάχα ο κόσμος. Μόνο συμφορές και τραγωδίες συμβαίνουν σε αυτό τον πλανήτη.  Κι αν δεν έχει “αίμα”, όλο το υπόλοιπο είναι “σπέρμα” στη χειρότερη  εκδοχή της  έκκρισής του.

 Ποιος παραθέτει   τέτοια πιάτα;  Μα ποιος άλλος; Οι Γκέμπελς με τους κυρίαρχους   κανόνες της δημοσιογραφίας, όπως  είδηση δεν είναι η ευχάριστη, η καλοδεχούμενη πληροφορία (κατά το Βιβλικό, «ίασις  εις τα νεύρα σου και μυέλωσις εις τα οστά σου”) ,αλλά η φρικιαστική, η τρομακτική, η απαίσια, που σου  ξεσηκώνει  στο αίμα τις κακές ορμόνες , σε κάνει κουρέλι, νεύρα κλωστές  και υποτακτικό πλέον  στις ορέξεις των ίδιων, αλλά και κάθε είδους αφεντικού.

 Παράδειγμα, ο παραπάνω γνωστός ιδιοκτήτης της   διαδικτυακής  χαβούζας  ,κατά συρροή ,υπότροπος εκτελεστής  του Τύπου,  Χρήστος Ράπτης, σε καθημερινό παζάρι τέτοιων  απόβλητων και  λυμάτων.

Περπάτημα Νεκρούς, Ζόμπι

Γοτθικός, Γότθος, Φρίκη, Σκοτάδι

Τρως και πίνεις  κι εσύ από της χωματερής το σκουπιδαριό; Με τις υγείες σου!

 Μπες , ομως, σε  κανένα σοβαρό ιστότοπο  ενημέρωσης για θέματα ψυχικής υγείας. Και θα ανακαλύψεις  πως ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λεκτική κακοποίηση, φοβιστική,  απειλητική  διατύπωση, είναι  ισχυρό  ρίχτερ στη στατική επάρκεια    του σωματικού και του ψυχικού σου οικοδομήματος   στο   ανοσοποιητικό σου  σύστημα.

 

 

Κανέναν, επομένως, μην αιτιάσαι, για το χαρακίρι σου. Τη θλίψη και την κατά-θλιψη που κουβαλάς από την ώρα που θα ανοίξεις, ως τη στιγμή που θα κλείσεις  τα μάτια σου.

Αντίθετα, αν  κάθε ημέρα τα ανοίγεις και τα κλείνεις, χωρίς ούτε μια φορά να κοιτάξεις  στα   ζόμπι  που  αμολάει το μιντιακό αληταριό να τριγυρίζουν  δίπλα σου, για να σε τρομοκρατούν,  όλα θα αλλάξουν στο μυαλό και στον τρόπο που  αντιμετωπίζεις τη ζωή.

Δοκίμασε. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ  ΒΙΖΙΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ.   Μην  τους κάνεις τη χάρη και  αφήνεσαι έρμαιο στις άρρωστες ορέξεις τους. Αρρωσταίνεις  κι εσύ μαζί τους.

Ενσωματώσου  σε υγιείς παρέες. Αλλιώς, μόνος εκεί έξω ,θα σε κατασπαράξουν οι αιμοβόρες  ύαινες της  γκεμπελικής αγέλης.