Μήπως είσαι…ιδιώτης απεργός-διαδηλωτής και δεν το ξέρεις;

Απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός κατά της ακρίβειας Μητσοτάκη – «Απαιτούμε ζωή με αξιοπρέπεια»

Απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός κατά της ακρίβειας Μητσοτάκη – «Απαιτούμε ζωή με αξιοπρέπεια»

Η Ελλάδα αποκτά αντιαεροπορικό αντι-drone θόλο όπως το Ισραήλ -Εχει ήδη δρομολογηθεί, λέει ο Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας
***

Σίγουρα η πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των απεργών, και διαδηλωτών  είναι  Αντιδεξιό . Το χαρακτηρίζουν, μάλιστα … αντικυβερνητικό Μέτωπο,  στο οποίο  θα πρωτοστατεί, όπως πάντα,  το ηρωικό…ΠΑΜΕ!

Τύποις,  θα το χαρακτηρίζαμε εμείς,  Αντιδεξιό κίνημα ή αντικυβερνητικό  Μέτωπο . Γιατί με πραγματικούς, πολιτικούς  και μάλιστα  μαρξιστικούς όρους ,δεν είναι.

 

Γιατί το λέμε; Και πώς εξασφαλίζουμε ως ιστορική κρίση την εγκυρότητά της;  Να το δούμε αναλυτικά.

Απαιτούν από το Μητσοτάκη  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , την οποία ,όμως, δε διαθέτουν οι ίδιοι.  Ούτε τσίπα. Ούτε αυτογνωσία έχουν.  Για  πολιτικοποίηση, δε, ούτε κουβέντα. Στείρος κομματισμός,  φανατίλα και οπαδισμός. Που μόνο πολιτικό άρωμα δεν μπορούν να αναδίδουν.

Αυτά,  για  να τα  (δια)χειρίζεσαι,  ως ισχυρά  εργαλεία στη ζωή σου,  πάνε πακέτο.  ΄Η  τα έχεις, ή δεν τα έχεις.  Μοναδική προϋπόθεση, όμως… κατοχής και διάθεσης, είναι  να  υπάρχει απλό  ΜΥΑΛΟ!  Αν είσαι ιδιώτης,  είναι ανύπαρκτα και άχρηστα.

Με τέτοιο συνειρμό, εξηγούνται όλα.   ΄Όπως για παράδειγμα ,γιατί επιτρέπεις να φτιάχνει θόλους …αμυντικούς ο Μητσοτάκης ή να πετάει δισ σε άχρηστους εξοπλισμούς, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ  ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΙΖΕΣ,   την ίδια ώρα που:

– ο πατέρας σου πεθαίνει από απλές παθήσεις στο διάδρομο του νοσοκομείου, γιατί δεν υπάρχουν ΜΕΘ.

-σκοτώνουν τα μέλη της ίδιας μαφίας το παιδί σου στα Τέμπη, για να κλέψουν τα κονδύλια της Ευρώπης.

-πληρώνεις τη βενζίνη με 600 ευρώ σύνταξη, 2 ευρώ και  σε κοροϊδεύουν  πως φταίει γι΄αυτό , παλιότερα  ο Τσάρος και σήμερα ο …Χομεϊνί  που  σκέπασε τον ουρανό του Ισραήλ με drones.

Τα ξέρεις όλα αυτά. Και απαιτείς  εκδίκηση και δικαιοσύνη. Αλλά,  τα επιτρέπεις. Πώς;

Πόσες    φορές  πήγες    στις κάλπες και το έριχνες   “δαγκωτό” στο ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ  και την Πλεύση;  Και   δεν ήξερες (δε σε άφηνε η τύφλα σου να ξέρεις)  πως  αυτή  σου η  ψήφος, εσένα “δάγκωνε”, αφού   πήγαινε  κατ΄ ευθείαν  στην εγκληματική φαμίλια;  Και   φωνάζεις  τώρα,  γιατί σου στέρησε ο Μητσοτάκης  την αξιοπρέπεια!  Τόσο ανόητος και κουφιοκεφαλάκης!

 

Είσαι  ιδιώτης!   Πες μου ένα λόγο, για να πάρω πίσω το χαρακτηρισμό μου. Δε θα βρεις. Μόνο τις παλαβομάρες   θεωρεί ως   επιχειρήματα    η τύφλα.  Το είπαμε. ΄Οποιος  δεν έχει , μυαλό,  ούτε αξιοπρέπεια,  ούτε τσίπα, ούτε αυτογνωσία. ΠΟΛΫ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΗΣΗ διαθέτει.  ΄Όλα τούτα είναι πολυτέλεια για το βλάκα.

Σε ένα απλό ερώτημα   είσαι σε θέση να απαντήσεις, ως οπαδός του ΚΚΕ, ας πούμε ;  ΄Όχι, λέμε εμείς, δε θα δώσεις τη σωστή  απάντηση,  γιατί έχεις τρικυμία εν τω κρανίω.  Και, ακόμα χειρότερα, το  θράσος να ισχυρίζεσαι   πως δεν πρόκειται για  θαλασσοταραχή ,αλλά για … δροσερό,  μαρξιστικό  κύμα!  Ανάποδα τα βλέπεις.  Καπιταλιστική και  σκοτενιασμένη είναι η ματιά σου ,πέρα ως πέρα  .

Σκούπισε  λίγο το γράσο από τα μάτια, βάλε το χέρι στην καρδιά και πες.   ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΗΤΑΝ Ο  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;   ΄Ηταν ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ  λέει η λογική απάντηση.  Και μάλιστα γνώριζες πολύ καλά  ποιες θα ήταν οι καπιταλιστικές  και λοιπές ανήθικες επιλογές μιας διεφθαρμένης  κυβέρνησης με όλα τα γνωρίσματα   του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.

Και αφού ήταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ , γιατί ψήφισες έναν ανόητο Κουτσούμπα;   Ως…τον Άριστο, μήπως; Ικανό να πάρει, να χειριστεί και να ασκήσει  κυβερνητική  εξουσία;   Είναι  …μαρξιστική   επιλογή αυτή  τώρα και σοφία;

Η παρατήρηση με καθαρή όραση  και η  λογική λένε πως Αλέξης  Τσίπρας, ως πρωθυπουργός στη θέση του Κυριάκου  Μητσοτάκη, ΜΠΟΡΟΥΣΕ  να σώσει το “κεραμίδι”  του φτωχού από  τους τραπεζίτες. Ο Κουτσούμπας με τις  παρλαπίπες που τσαμπουνάει από  το βήμα της  αντιπολίτευσης   μπορούσε;   Σώζουν  τέτοια τσιτάτα και ο ξύλινος λόγος του ,  το σπιτάκι του οικονομικά παραδομένου ΄Ελληνα;  Είναι μαρξιστική αντίληψη και τί είδους να συντάσσεσαι με τον ταξικό σου αντίπαλο  και να υπηρετείς τα συμφέροντά του ;

Ποιος είναι ο …ταξικός εχθρός του φτωχού τώρα, που έχασε το  διαμερισματάκι  του και που θα το γλίτωνε, αν ήταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός σήμερα  ;   Ο  Μητσοτάκης  μόνο και  η γαλάζια ακρίδα του ή και ο  γραφικός Κουτσούμπας με τον επίσης ανεγκέφαλο ψηφοφόρο του, εσένα;   Ποιος ρίχνει  ανελλιπώς, δεκαετίες τώρα, «νερό στο μύλο» της Δεξιάς  και όχι του  Αντιδεξιού  Μετώπου ;

Δεν μπορείς να ανήκεις σε ένα τέτοιο Μέτωπο   με  την πλαστή ταυτότητα της καπηλείας των αγώνων του ιστορικού ΚΚΕ. Ούτε με  τις κορώνες για το ΝΑΤΟ και τους “φονιάδες των λαών Αμερικανούς”   της  συστημικής σου  αφασίας, που  θέλεις να περνιούνται ως πολτικά επιχειρήματα. Είναι και ανήθικο και αντιμαρξιστικό αυτό που κάνεις.

 

 

Φώναξε τώρα και χτυπήσου,  όσο μπορείς στους δρόμους. ΄Όπως κάνει και  ο Κουτσούμπας και ο Ανδρουλάκης  σας  στο βήμα της Βουλής.  Χέστηκε ο Κυριάκος,  για τις στρακαστρούκες που αμολάνε.   Τρίβει τα χέρια  του, αυτά που  εσύ με  την ψήφο σου , του  έλυσες,  γατί  έχει έτοιμους τους  κομπάρσους στο  παράλογο ( κοινοβουλευτικό, πάντως, όλα κι όλα!) θέατρο που παίζει.

 

΄Εχετε όλοι μαζί, ως  θεατές και ηθοποιοί ,  τέτοια μορφής άνοια και  έλλειψη  στοιχειώδους λογικής   που ούτε  δυο γαϊδουριών άχυρο , δεν μπορείτε  να  μοιράσετε.  Και  παριστάνετε τα θύματα.  Καμώνεστε     πως  δε γνωρίζετε για το στημένο   θέατρο.  “Στο ίδιο έργο θεατές”.  Και δεν τολμάτε,  ασφαλώς,   να δώσετε τη σωστή   απάντηση  για τη χαμένη και απολίτικη  ψήφο σας.  Αυτή   βρίσκεται έξω πια  στην καθημερινή σου τρέλα.  Στις αντλίες των βενζινάδικων, τα ράφια του σούπερ Μάρκετ  ,  στην Πύλο και τα Τέμπη.

Ποιος είναι,τώρα υπεύθυνος και ένοχος για  τον «Αρμαγεδώνα»  που ζει η χώρα αυτή την ώρα;  Δεν είναι η ανόητη ,ως φανατική και απολίτικη,  ψήφος  σου;  Τί στα κομμάτια φωνασκείς και χτυπιέσαι σαν παλιάτσος  τώρα;

Με απλή αριθμητική, δεν μπορείς να υπολογίσεις  στην ουσία, στην πράξη  τα ποσοστά  της δύναμης που θα μπορούσε  να έχει ένα πραγματικό ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ,   ΜΕΤΩΠΟ;  ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ  ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ;  Και που  δεν είναι τέτοια,  γιατί:

ΕΣΥ ,είσαι ευήθης ,ανόητος και απολίτικος.

Και

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΟΥ, Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ ,Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ , Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ,   ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ  ΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΤΙΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ.

 

Ιδιώτης!  Με το “Ι” κεφαλαίο.   Ως  οπαδός.  Οι αρχηγοί σου, όπως πάντα,  παμπόνηροι, Μαυρογυαλούροι,  ιδιοτελείς και ανήθικοι. Μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ δεν είναι.  Ούτε ΠΟΛΤΙΚΗ  μπορούν να παράγουν και να  ασκούν , τέτοιοι που είναι.