Υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Ν.Δ: Επιστροφή στον εθνικισμό της . ΣΥΡΙΖΑ: Εμμονή με τον έμφυλο ρατσισμό του.

Πύρρος Δήμας στον γιο του Φρέντι Μπελέρη: Πέτρο μου, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί

Ο Φρέντι Μπελέρης - κοντινή φώτο με μπλε σακάκι και άσπρο πουκάμισο

Προεδρικό Μέγαρο: Εικόνες από τη Γιορτή για την 47η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

***

Δεν κράτησε και  πολύ το φλερτ  για τη ειρηνική διευθέτηση των διαφορών  με τον εχθρό  εξ Ανατολών    υπό την ηγεσία και πρωθυπουργία   του… πεφωτισμένου  Δεξιού, Κυριάκου Μητσοτάκη. ΄Αλλωστε, τί Μακεδονομάχος θα ήταν, αν τα έβρισκε με τον Ερντογάν  και πήγαιναν στη Χάγη ;  Δεν ήταν  αυτός που έκτισε το πατριωτικό  και ηγετικό του προφίλ (ως μη γηγενής Δεξιός, αλλά από πάσα του πατρός του στον πατριάρχη Κων. Καραμανλή),    πάνω στη  συμφωνία των Πρεσπών, ως αμείλικτος διώκτης  μιας τέτοιας ανίερης προσέγγισης με τους  Σκοπιανούς, που ισούται με  εθνική προδοσία ; Και τί αξίες και αρχές θα υπηρετούσε ο ίδιος,   αν αυτές  απέχουν ή απεμπολούν  το παραδοσιακό τρίπτυχο   της παράταξης «πατρίς – θρησκεία- οικογένεια»;

Μεγαλώσαμε οι γενιές των Ελλήνων  με τον πόνο των δασκάλων μας που μας τον μετέδιδαν ατόφιο και σπαρακτικό με τα εθνικά-πατριωτικά  μας τραγούδια και ποιήματα για τις  αλύτρωτες θυγατέρες  της Μητρός  Ελλάδος.   Μ. Ασία,  Κύπρος, Β. ΄Ηπειρος  ,Αν. Θράκη ,  περίμεναν την ώρα να …ανδρωθεί  εκείνη η  ιστορική,  γενναία  γενιά των Ελλήνων  , που θα τις ξανάφερνε στην αγκαλιά της μάνας.    Τόσα χρόνια,  στερήθηκε την παρουσία της και η θλίψη της ανείπωτη, ως σήμερα.

Αυτή ήταν (και είναι) η  εθνική μας ιστορία .  Και θα την κολοβώσει , θα την πετάξει τώρα  στα σκουπίδια  ο Κυριάκος  Μητσοτάκης με τα πάρε δώσε που άνοιξε με  έναν αμετροεπή Ερντογάν  που τόλμησε να απειλήσει πως «μια μέρα θα έρθουμε ξανά»;

Κι ανέκρουσε πρύμναν  ο… πασιφιστής από το Χάρβαρντ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Να μη μας κράξουνε, κιόλας, άγρια οι δικοί μας… Πολύ κράτησε το παραμύθι πως θα τα βρούμε με τους Τούρκους.

΄Αλλωστε,  η δουλειά  για την οποία στήθηκε η παράσταση, έγινε (διάβαζε για τις ασύλληπτες μίζες).  Ξεκίνησε πρώτα με ανήκουστες (όσοι θυμάστε) απειλές του ίδιου του Κυριάκου, ως αρχηγού παλιότερα και πρωθυπουργού μετά, κατά του Σουλτάνου που …δεν κρατιέται και θέλει να μας πάρει τα νησιά.  ΄Ηταν ο λόγος που ο υπερπατριώτης , ως πρωθυπουργός πια, για να θωρακίσει τη χώρα,  έστησε συμμαχία με Μακρόν ενάντια στον κοινό εχθρό  και τον φιλοδώρησε από μια   χρεοκοπημένη οικονομία με 15 ολόκληρα δισ (έξω οι μίζες).

Και όταν  η βρώμικη μπίζνα   διεκπεραιώθηκε , ξαφνικά ένα πρωί,  τα βρήκε με τον Ερντογά και πάνε τάχα για τη Χάγη.  ΄Ηταν τότε που ο Αλέξης Τσίπρας και τα  Συριζιανά εθνίκια , βγήκαν στη Δεξιά από τα  …ακροδεξιά  και ως  πατριώτες και  Τουρκοφάγοι , τον κατήγγειλαν  με άναρθρες, εθνικιστικές κραυγές  πως πέρασε τις «κόκκινες, γραμμές» και  παίζει με τα ιερά και όσια της πατρίδας!

Να, όμως,  η ώρα που  ο Κυριάκος ήρθε  επιτέλους εις τον ακροδεξιό εαυτό   του και το χαμένο πατριωτισμό του. Βάζει υποψήφιους ευρωβουλευτές  2 (!) Βορειοηπειρώτες που  κι αυτοί μεγάλωσαν στην Αλβανία  με το δικό μας εδώ  εθνικό  καημό , πότε θα έρθει η ώρα,  να πάρει η μάνα Ελλάδα πίσω  την όμορφη κόρη  στον κόρφο της ,που βρίσκεται χρόνια αλυσοδεμένη στην Αλβανία του… Ενβέρ Χότζα.

Και τί λουλούδια διάλεξε να στείλει στην Ευρώπη; Εκεί να δεις!  Ο ένας έγινε διάσημος γιατί κατάφερε να  κάτσει κάτω από  μπάρα με τα 180 κιλά  και έγινε Ολυμπιονίκης.   Αυτό   είναι από μόνο του αρκετό , να κάνει τον Πύρρο Δήμα  πολιτικό και μάλιστα Ευρωπαϊκής κοπής.

Τώρα,  αν και το  μουλάρι  του παππού  μου στο χωριό  σήκωνε και μάλιστα σε καθημερινή  βάση, υπερδιπλάσιες οκάδες βάρους από τον Πύρρο, αλλά δεν το κάνανε γι   αυτό και Δήμαρχο στην Ανδρίτσαινα, δεν του λέει κάτι του Κυριάκου.  Είναι  σελέμπριτι ο Πύρρος πια.  Και προπαντός πατριώτης και  προσφυγοφάγος.   Μέγιστες Δεξιές αρετές, που   φέρνουν ψήφους, ακόμα και Μηχαλολιακικούς.

Ο άλλος Καππαδόκης,  ο Φρέντι Μπελέρης,   πλην του Βορειοηπειρωτικού πατριωτισμού του, διαθέτει και το  πλέον αντιπροσωπευτικό προσόν   της παραδοσιακής  Δεξιάς,  εκτεινόμενης ως τη Χειμάρρα . Κι αυτό δεν  είναι άλλο από τη διαφθορά και την απάτη  Τον πιάσανε οι Αλβανοί με τη “γίδα στην πλάτη” να εξαγοράζει, ως υποψήφιος Δήμαρχος ,  ψήφους… τοις μετρητοίς. Και ως ήταν δίκαιο και ευρωπαϊκά επιβεβλημένο, δικάστηκε και πήγε φυλακή.  “Παλιά μου τέχνη κόσκινο”, άλλωστε  η “βία και η νοθεία” στην  εθνικόφρονα παράταξη.

Οι Αλβανοί το κάνανε ,ακριβώς όπως  οι Αμερικανοί.  Με το αμαρτωλό τους FBI  θέλησαν να στείλουν φυλακή τους  μεγάλου βεληνεκούς πολιτικούς της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα  τον ΄Αδωνι Γεωργιάδη και τον Ανδρέα  Λοβέρδο. Κι  έστησαν τη σκευωρία της Νovartis. Οι Αλβανοί, έκαναν το ίδιο με τον επίσης τεράστιας μορφής πολιτικό,  Φρέντι,  για να τον εξοντώσουν. ΄Εστησαν τη  νέα σκευωρία για  εξαγορασμένες, τάχα  εκλογές και έστειλαν  τον ΄Ελληνα πατριώτη και  υποψήφιο δήμαρχο ,στη φυλακή.

Οπότε, ο  φίλος πια με τον Τούρκο Ερτογάν, αλλά  εχθρός  του Αλβανού  Ράμα, Κυριάκος, αφού δεν μπόρεσε ο Διονύσης  να  γίνει δήμαρχος, θα τον προβιβάσει και θα τον κάνει απευθείας  … Ευρωβουλευτή. Και μάλιστα  με τα τσαρούχια!  ΄Ηταν η  ώρα που λέγαμε να πάρει από τους Συριζαίους πίσω το αίμα του, που τον κατηγορούσαν   για προδότη και Τουρκόφιλο.

 

 

 

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης , ως παλιός στο κουρμπέτι και  αλεπού εκ Χάρβαρντ , έπαιξε καλά τα χαρτιά του και γύρισε στα παλιά και πλούσια κέρδη του εθνικισμού.  Να μη μείνει στην κομματική γραμμή  και ο Στέφανος Κασσελάκης;

Τούτος, όχι μόνο δεν τόλμησε να  απαλλαγεί από   το σύνδρομο του σεξισμού  ,που εκδηλώθηκε χρόνια πριν στο κόμμα αχταρμάς, ως έμφυλος ρατσισμός και του στοίχισε την πανεύκολη πορεία του στην εξουσία, με ένα Μητσοτάκη  αντίπαλο και χωρίς τέτοια μοιραία  λάθη,  συνέχισε την ίδια  την  παράδοση της παλιάς “Κουμουνδούρου”. Κατά γράμμα!

Δεν υπάρχουν ΄Ανθρωποι για το ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα πολίτες. Υπάρχουν ΦΥΛΑ. Οι άφυλες κοινωνίες είναι για αφελείς και αιθεροβάμονες. Οι ΄Ελληνες διαχωρίζονται  σε άντρες και γυναίκες.  Οι βίαιοι εκ φύσεως,  βιαστές και δολοφόνοι σερνικοί και  οι  αδύναμες,  ως ασθενές φύλο, πάλι  εκ φύσεως και θύματα , γυναίκες. Και αναβίωσε με πρώτο διδάξαντα τον Αλέξη Τσίπρα,  το παλιό τσιτάτο «καλός άντρας ,ο νεκρός άντρας».

Ως  εκ τούτου:

-Οι πατεράδες, ως άντρες, δεν μπορούν να ασκούν συν επιμέλεια στο παιδί τους, αλλά να το βλέπουν στα πεταχτά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (κι αυτό , με επιφύλαξη, γιατί διατρέχει κίνδυνο να βιαστεί από κάποιο σερνικό της οικογένειας στο…ξένο σπίτι,  εν απουσία της μαμάς).

-Οφείλουν να καταβάλουν  ανελλιπώς και για τα επόμενα 18 χρόνια, διατροφή (για το παιδί, που την …εισπράττει η μάνα) και μάλιστα, όχι αναλογική με τους μισθούς της χρεοκοπημένης  χώρας,  άλλα ανάλογη με τις παροχές της δικαστίνας που βγάζει την απόφαση να   ασκεί η ομόφυλη δικαιωματικά ,ως θήλυ,  την επιμέλεια.  Και να στέλνει τον πατέρα  φυλακή, έτσι και κάποιο μήνα από τα 18 χρόνια, ξεχάσει ή δεν έχει να πληρώσει.

-Οι άντρες είναι βίοι γενικώς, απο τη φύση τους  και σφάζουν. ΄Απαντες εν δυνάμει δολοφόνοι . Αρκεί να δοθεί η αφορμή, κυρίως  απιστίας ή εγκατάλειψης.  Δε σφάζουν ,όσοι το κάνουν,   γιατί είναι ψυχάκηδες και τραμπούκοι, αλλά γιατί είναι… άντρες.   Λέξη  με συνώνυμες τη βία, την κακοποίηση, το νταϊλίκι, τον τραμπουκισμό.

Αυτός είναι συνήθως ο ΄Ελληνας άντρας.  Το υπέγραψε με ανεξίτηλη μελάνι ο Αλέξης Τσίπρας με τη Σία Αναγνωστοπούλου. Ανανεώνει την υπογραφή και σήμερα  ο νέος  αρχηγός στο ΣΥΡΙΖΑ με άλλη “Μαινάδα”, που ακούει στο όνομα Σοφία  Μπεκατώρου.  Και θα τη στείλει  και τούτη στην Εσπερία να διδάξει τις αφελείς Κουτοφράγκισσες  πώς μπορείς να «φτιάξεις όνομα»,και  να γίνεις μέχρι και Ευρωβουλευτίνα.

Τα προσόντα:

-Να είσαι Ολυμπιονίκις , όπως παραδέχεται η ίδια, αποσιωπώντας ένα  βιασμό που ισχυρίζεται πως διεπράχθη  πριν από 20 (και βάλε χρόνια) από μεγαλόσχημο στο…άθλημα. Και  δεν το κατήγγειλε τότε,  για να μη χάσει το μετάλλιο και την αθλητική της καριέρα. Και όταν  πια δεν τους είχε ανάγκη, τους…κάρφωσε.

-Ως βιασθείσα, έχει  ειδικά προνόμια και ατού.  ΄Οπως να προσκαλείται στο προεδρικό μέγαρο (ως τί;) , να αποκτά   δημοσιότητα ,που αυτόματα την  αναγορεύει η  ελληνική σόου μπίζνα , σε  σελέμπριτι.   Αυτό και μόνο το… εύσημο, μπορεί να την  οδηγήσει στην Ευρωβουλή  δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ και των αρχηγών του.

Το γεγονός πως η εν λόγω Ολυμπιονίκις  στο  ίδιο άθλημα του  επίσης Ολυμπιονίκη, μακαρίτη… βασιλέως Κωνσταντίνου ,  τον οποίο θαύμαζε , εκτιμούσε και το αποδείκνυε  αλαμπρατσέτα  στη φιέστα  του  Ζαππείου ,  δεν είχε,  ούτε έχει καμιά σημασία για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.  Εδώ έγιναν κυβέρνηση  με τις πλάτες του ακροδεξιού και επίσης βασιλόφρονος Πάνου Καμμένου. Στην Μπεκατώρου θα κώλωναν;

 

 

 

Τώρα,  αν  στις Ευρωεκλογές,  γινόταν να    μετρήσει στα εκλογικά τμήματα, πόσες ψήφους αντρών και μανάδων αγοριών εισέπραξε  ο  αρχηγός του Νέου ΣΥΡΙΖΑ  και πόσες έχασε  στην Αποχή- ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ , θα αντιληφθεί τη  μεγάλη …πατάτα που διέπραξε.

ΠΡΩΤΑ.  Με υποψήφια  στις  ευρωεκλογές  εκείνη που πρώτη εμνεύστηκε το στήσιμο του  μορφώματος  ΜΕ ΤΟΟ στην Ελλάδα,   με υλικά αποκλειστικά , από τον   έμφυλο ρατσισμό.  Γνωστό πια απο τις εξελίξεις πως η  Μπεκατώρου,   έστησε όλο αυτό  το τζέρτζελο ,  μόνο και μόνο για να αρπάξει  αυτή την ευκαιρία .

ΥΣΤΕΡΑ. Γι αυτό που αποφάσισε ο Στέφανος Κασσελάκης   από τους 5 υποψήφιους  Ευρωβουλευτές που δικαιούται  να επιλέξει ο  ίδιος, οι… 4  να είναι γυναίκες και ο ένας  (και καταϊδρωμένος, ως εκπρόσωπος φύλου βίαιου και αγροίκου) ,άντρας!

Οπότε, σίγουρα θα πάρει την απάντηση  σε ένα απλό ερώτημα.  Γιατί μετά το Μάη, θα πρέπει  να αρχίσει να σκέφτεται να τα μαζέψει από την Κουμουνδούρου;

Εμείς εδώ θα είμαστε στην ίδια θέση να λέμε τις   αλήθειες, που πολλοί, είτε δε θέλουν είτε δεν μπορούν να ακούνε και  λένε.  Εκείνος, μπορεί και να μην είναι.  Να «τρίζει η καρέκλα» του, μέχρι… τελικής πτώσης!