ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

  1. H MIΚΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΛΟΡΕΝ ΧΙΘ. ” ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ”
  2. Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ-Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΤΟ ΤΡΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ… ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!
3.ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ    ΤΩΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.
4. ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΙΑΣ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

5.  ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ 60 Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ. ΚΑΙ… Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΓΓΥΣ!

 

1. ΣΤΟ ΡΕΝΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Η αυτοθυσία μιας μάνας -Σκοτώθηκε για να σώσει το παιδί της από φορτηγό

Μια νεαρή μητέρα, έπεσε στις ρόδες ενός φορτηγού στο Ρέντινγκ της Αγγλίας σε μια προσπάθεια να σώσει την μικρή της κόρη από βέβαιο θάνατο, χάνοντας όμως τη δική της ζωή.

Η Λορέν Χιθ που ήταν λίγο μεγαλύτερη από 20 χρονών, έσπρωχνε το ροζ καροτσάκι με την μόλις ενός έτους κόρη της Μίλι, όταν συνειδητοποίησε ότι αυτό βρισκόταν στην πορεία ενός μεγάλου μπλε φορτηγού.
Η μητέρα έσπρωξε μακρυά το παιδικό καροτσάκι σε μια προσπάθεια να σώσει το παιδί της από το μεγάλο όχημα που κατευθυνόταν προς τα πάνω τους.
Το κοριτσάκι που θα γιόρταζε τα πρώτα γενέθλια του την ερχόμενη Δευτέρα απεγκλωβίστηκε ζωντανό κάτω από τις ρόδες της νταλίκας, όχι όμως και η μητέρα του, η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο.


Η Λορέν, η οποία είχε ένα τατουάζ πάνω από το σημείο όπου βρισκόταν η καρδιά της, με το όνομα της κόρης της και την ημερομηνία γέννησης της, διέμενε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της κοντά στον τόπο του δυστυχήματος.
Οι γονείς της νεαρής μητέρας εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία και τονίζουν, «Η Μιλεί ήταν ο κόσμος όλος για την Λορέν. Είμαστε περήφανοι που η τελευταία πράξη της κόρης μας ήταν να σώσει την μικρή Μίλι».

“Υμείς έστε το άλας της γης. Εάν δε το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται;”  (Ας μη χαλάμε τη λαμπρότητα και τη μεγαλοπρέπεια της πράξης με …ανάλατες κουβέντες).

2. α. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡ ΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
 β. Αλλάζουν όλα στη ΝΔ- Ριζοσπαστικές προτάσεις Μητσοτάκη στο Συνέδριο
(MotionTeam-ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Εύλογη απορία. Με  Μητσοτάκη,Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη στο τιμόνο της Ν.Δ ,  πώς μπορεί να υπάρξουν ριζοσπαστικές αλλαγές σ΄αυτό το κόμμα; Με το γνωστό   αχταρμά ιδεοληψιών και ιδεολογημάτων, την ξέρα  ιδεολογιών και αρχών που χαρακτηρίζουν το νέο  κεντροδεξιο-ακροδεξιο- βασιλικο-ναζιστικό κομματικό σχήμα,τί νέο και δροσερό θα μπορούσε να προκύψει;  Μια “Σαχάρα”, μόνο από ανυδρία, ξεραϊλα  και πνιγηρή σκόνη μαστίζεται.  Την ΄Οαση που έχει απόλυτη ανάγκη σήμερα η χώρα, αυτά τα συγκεκριμένα παλαιοκομματικά απολιθώματα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να την προσφέρουν. Κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν είναι σε θέση από μόνο του να δουλέψει και να πετύχει την ανόρθωση αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα αυτή την ώρα  χρειάζεται σοβαρούς ανθρώπους για να τη βγάλουν από τη δεινή  κρίση. Και σίγουρα ο Κυριάκος,  με τον ΄Αδωνι  και τον Αποστόλη μόνο σοβαροί και ικανοί δεν είναι για τέτοιο έργο.

 

3. ΥΠΕΣ Βελγίου: Πολλοί μουσουλμάνοι χόρευαν στις πολύνεκρες επιθέσεις
ΥΠΕΣ Βελγίου: Πολλοί μουσουλμάνοι χόρευαν στις πολύνεκρες επιθέσεις

Ενα σημαντικό μέρος του μουσουλμανικού πληθυσμού της χώρας χάρηκε με τις τρομοκρατικές επιθέσεις δήλωσε ο Υπ. Εσωτερικών του Βελγίου Γιαν Γιαμπόν και επέρριψε ευθύνες στις πολιτικές που εφαρμόζονταν οι οποίες δεν μπόρεσαν να ενσωματώσουν τους μετανάστες στη βελγική κοινωνία.

Ο υπουργός δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις επιθέσεις που έγιναν τον περασμένο μήνα στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών και είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 άνθρωποι.

«Ένα σημαντικό μέρος της μουσουλμανικής κοινότητας χόρευε όταν έγιναν οι επιθέσεις», είπε ο Γιαμπόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα De Standaard.

Ο υπουργός κατηγόρησε επίσης τους μουσουλμάνους κατοίκους της συνοικίας Μόλενμπεκ ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης που έγινε τον περασμένο μήνα για τη σύλληψη ενός υπόπτου για τις επιθέσεις του Παρισιού.

«Εκτόξευαν πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της σύλληψης του Σαλά Αμπντεσλάμ. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Τους τρομοκράτες μπορούμε να τους μαζέψουμε, να τους απομακρύνουμε από την κοινωνία. Όμως αυτή δεν είναι παρά μόνο η πληγή. Από κάτω κρύβεται ο καρκίνος που είναι πολύ πιο δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Μπορούμε να το κάνουμε, αλλά όχι σε μια νύχτα», πρόσθεσε.

Ο κίνδυνος που συνδέεται με τη ριζοσπαστικοποίηση των νέων που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες διαμένουν στο Βέλγιο επί τρεις και τέσσερις γενιές είναι «πολύ βαθιά ριζωμένος» επειδή το Βέλγιο «επί πολλά χρόνια αγνοούσε τα προειδοποιητικά σημάδια», συνέχισε.

Μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι, ο Γιαμπόν είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο Βέλγιο όταν υποσχέθηκε ότι «θα καθαρίσει το Μόλενμπεκ», τη φτωχική συνοικία των Βρυξελλών με την οποία συνδέονταν πολλοί από τους δράστες.

Η ουσιαστική και αποτελεσματική ενσωμάτωση αυτών  των κοινοτήτων στην υπόλοιπη ευρύτερη κοινωνία, θα έπρεπε να είναι το βασικότερο μέλημα στις χώρες με τέτοιους πληθυσμούς εδώ και χρόνια. Ηταν μέγα σφάλμα η περιθωριοποίηση-γκετοποίηση ενός μεγάλου τμήματος του ισλαμικού  κόσμου και στο Βέλγιο και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Εξέθρεψε το φανατισμό και την ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση των “πεταμένων κορμιών” στα “γκέτο”. Οι δεινές παθογένειες της ανεύθυνης και εθνικιστικής, κρατικής αυτής πολιτικής, ήταν αναμενόμενες.

Αν δεν υπάρξει άμεση, ουσιαστική και  αποτελεσματική ενασχόληση με τα προβλήματα των περιθωριοποιημένων αυτών ομάδων στις ευρωπαϊκές χώρες. Αν ο ρατσισμός και οι διακρίσεις συνεχιστούν προκλητικά, όπως τόσα χρόνια.  Αν χρειάζονται τους μουσουλμάνους και τους λοιπούς,  ξένους εργάτες  “στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές”, μόνο και μόνο, για να εκμεταλλεύονται τη δύναμή τους, σαν να είναι κτήνη. Αν συνεχιστεί η ίδια, απαράδεκτη και εγκληματική συμπεριφορά απέναντι στις αλλοδαπές  μειονότητες, θα δρέψουν πάλι οι ευρωπαϊκές κοινωνίες τα “επίχειρα της κακίας” και   της αφροσύνης τους .

Οι “τυφλές” επιθέσεις των μακελάρηδων στο Παρίσι παλιότερα και οι πρόσφατες στις Βρυξέλλες, ήταν οι καρποί αυτών των αφρόνων πολιτικών των κυβερνήσεων. Δε χρειάζεται πολύ μυαλό, για να το ανατιληφθεί κανείς.

4. Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Είχα εθιστεί στο τζόγο. Δεν είχα χρήματα να πάρω γάλα στο παιδί μου»!

«Εκδικήθηκα τη φτώχεια μου, τα πέτρινα χρόνια. Κέρδισα, πλήρωσα, διασκέδασα. Γύρω στα 2,5 χρόνια είχα “αρρωστήσει” με το σατανικό παιχνίδι του τζόγου…

 

Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Είχα εθιστεί στο τζόγο. Δεν είχα χρήματα να πάρω γάλα στο παιδί μου»!

Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Είχα εθιστεί στο τζόγο. Δεν είχα χρήματα να πάρω γάλα στο παιδί μου»!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος δε δίστασε να εξομολογηθεί πως εξαιτίας του πάθους του για τον τζόγο δεν είχε χρήματα να πάρει γάλα στο παιδί του.

Εσείς περάσατε δύσκολες στιγμές οικονομικές που σας στιγμάτισαν όπως έχετε πει. Για χρήματα και ζωή;

«Εκδικήθηκα τη φτώχεια μου, τα πέτρινα χρόνια. Κέρδισα, πλήρωσα, διασκέδασα. Γύρω στα 2,5 χρόνια είχα “αρρωστήσει” με το σατανικό παιχνίδι του τζόγου…

Δείτε περισσότερα στο www.govastileto.

Το παιχνίδι για ηλίθιους το ξεκινάει… ποιος άλλος; Η βαριά βιομηχανία παραπληροφόρησης Yahoo .gr με τον… εφτασφράγιστο τίτλο που διαβάζετε. Ποιος είναι ποιος o..ηθοποιός;

 Ο σκουπιδοφάγος θαμώνας, με  τα σάλια του να τρέχουν, κάνει το πρώτο κλικ  για να πάρει τη σκουπιδομπουκιά του, αλλά τον στέλνουνε πιο κάτω. Και, πού αλλού; Στη βοθρόλιμνα  Zougla.g.  Ξαναπατάει ο πανάθλιος  με αγωνία και φανερά τα στερητικά σύνδρομα (αντί να τους φτύσει και να αλλάξει σελίδα)  και οι δυνάστες του συνεχίζουν να τον βασανίζουν και να τον εξευτελίζουν, εξαποστέλνοντάς τον… πού αλλού;  Στη ζέχνουσα μεγαλο-χωματερή govastileto.gr.

Εδώ πια τα τσακάλια της κομπίνας  αποκαλύπτουν στον εξαρτημένο της παραπληροφόρησης  εκείνο που θα μπορούσαν να το πουν από την αρχή και σε μια σειρά. Αλλά, αν το έκαναν έτσι,  πώς θα κονόμαγαν από τις   διαφημίσεις;΄Αλλο ένα, κι άλλο τρία κλικ.

Ο μέγας, όμως, ένοχος δεν είναι οι χωματερές της εμπορικής δημοσιογραφίας. Είναι ο πανίβλακας σκουπιδοφάγος, που τις συντηρεί. Δε θέλει να απεξαρτηθεί,να φάει μια φορά κι αυτός καθαρό, θρεπτικό και νόστιμο φαγί.  Εκεί, να ψάχνει στην μπόχα των βροθολυμάτων. ΄Αξια η τροφή του!

5. α. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε την πραγματική ηλικία της Άννας Βίσση στην ταυτότητά της..
 
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε την πραγματική ηλικία της Άννας Βίσση στην ταυτότητά της... [photo]

– See more at: http://www.ingossip.gr

Δείτε πόσο χρονών είναι τελικά η Άννα Βίσση;

3615.jpg

β. Jaclyn Smith: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 70 ο μελαχρινός άγγελος του Τσάρλι!
Jaclyn Smith: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 70 ο μελαχρινός άγγελος του Τσάρλι!

Ο μελαχρινός άγγελος του Τσάρλι, Jaclyn Smith μεγάλωσε και σήμερα είναι 70 ετών! H ηθοποιός σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή της βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και τους εντυπωσίασε όλους με το στιλ και την ομορφιά της.

Η Smith πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα λευκό φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε ο χρόνος της έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καλά.

 

Οι ίδιες χωματερές που λέγαμε στο προηγούμενο θέμα, ενισχυμένες με τη σούπερ ingossip.gr, στα χέρια πιστιρικάδων κονδυλοφόρων τώρα, εκτός των άλλων και ηλικιακών ρατσιστών  (τρόμαξα, όταν διάβασα πως “θα πάθω πλάκα”  με τη Βίσση, νόμισα πως πέθανε η γυναίκα). Συνεχίζουν το ίδιο, αποπνιχτικό  ανακάτεμα της βρώμας.  Εδώ, μαθαίνουμε πως είναι  του θανατά  όποιος  πατήσει τα -ήντα (“για του παππά το κουτάλι”,  το έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά) και πως είναι μεγίστη δυστυχία, αν δεν είσαι πια -άντα!

 Η ιλουστρασιόν πέτσα μόνο μετράει στο φτωχό-μικρό μυαλό τους.  Η βιτρίνα πάντα εντυπωσιάζει τους αφελείς . Πώς να καταλάβουν τα “παιδάκια” και  πώς να φτάσει η κρίση τους να αντιληφθούν ότι  είναι θείο δώρο να μεγαλώνεις, να αποκτάς γνώση, δύναμη πνευματική, εμπειρίες πλούσιες  “σε λιμένας πρωτοειδωμένους”!

 Είναι κατάκτηση, θησαυρός,  το μεγάλωμα του ανθρώπου.  Ειδικά, όταν έχει κάνει “σωστή” ζωή, δίχως καταχρήσεις, οπότε έχει υγεία και δυνάμεις . Οι στατιστικές λένε πως  τη μεγαλύτερη ευτυχία νιώθουν οι άνθρωποι στις ηλικίες από 68-79. Επειδή, ακριβώς,  έχουν οκλοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο ζωής κι επειδή για όσους είναι φιλοσοφημένοι, ο θάνατος, όταν έρθει,  είναι καλοδεχούμενος , ως φυσική εξέλιξη, ως νίκη. “To γήρας είναι γέρας”, λέει ο Δ. Μαρωνίτης.

Θυμάμαι, ένα μαθητή μου, ο οποίος, αστειευόμενος στην τάξη,  με αποκάλεσε… παππού. Δε θα ήμουνα τότε ακόμα 50 χρόνων. Γέλαγαν οι άλλοι. Του απαντάω:  -Μεγάλε, εγώ κοντεύω τα 50. Εσύ ξέρεις αν θα φτάσεις τα 20;  Ποιος είναι ο πιο… μάγκας;

Ο ηλικιακός ρατσισμός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον εθνικισμό, το φυλετικό μίσος, το φασισμό. ΄Ολοι οι ρατσισμοί είναι αρρωστήματα μικρού και  ανόητου  μυαλού.