ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. O Νετανιάχου συναντήθηκε με τη νικήτρια της Eurovision Νέτα και χόρεψε σαν κότα

 

«Τι κέφι να συναντάς την Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ!» δηλωσε

Είναι πραγματικό “κήτος”   και στην ψυχή, αυτό το πανάθλιο υποκείμενο, νικήτρια στο επίσης αισχρό εμπορο-πανηγύρι  των ψωνισμένων της Ευρώπης. Αντί να βγάλει μια κρυαγή, έστω και ένα ψίθυρο, τώρα που απόκτησε “φωνή” για την εν ψυχρώ  δολοφονία τόσων αμάχων στη Γάζα, πήγε να κάνει καραγκιοζιλίκια με τον Νετανιάχου. ΄Εναν υπόδικο  πλέον για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Σιχτίρ, σκουπιδάθρωποι . Ασελγείτε πάνω στα ζεστά ακόμα πτώματα των αθώων στο μακελειό της Γάζας.  Σιχτίρ!

 

2. ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ
Σε λίγο Τσίπρας-Ζάεφ ανακοινώνουν πακέτο με τα επόμενα βήματα στο Σκοπιανό
Τετ α τετ Τσίπρα-Ζάεφ στη Σόφια / Φωτογραφία: INTIMENEWS

Για να δειτε πως μετά από τα “μαύρα” (εν πολλοίς) γράμματα με τα οποία κατέγραψε και έκρινε η Ιστορία  το αρνητικό έργο μεταπολεμικά των…μεγάλων  Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, ήρθε η σειρά να καταγραφεί-κριθεί ιστορικά με “χρυσά” γράμματα το θετικό έργο (στο μεγαλύτερο μέρος)  του  “μικρού”, αλλά συνετού, όπως εξελίχτηκε , πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα.

Μπράβο, Αλέξη! Τελείωνε και το  “Σκοπιανό”. Τόσο χαζό και ανιστόρητο θέμα ταλαιπωρεί δυο λαούς, που  όφειλαν να  πορεύοντα αγκαλιά εδώ και χρόνια, αν δεν υπήρχαν οι ανεγκεφαλο-θερμοκέφαλο και στις δυο μεριές.

 

3. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Financial Times: Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, εφιάλτης στην Ιταλία -Σφίξτε τις ζώνες!
Financial Times: Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, εφιάλτης στην Ιταλία -Σφίξτε τις ζώνες!

Είπαμε,τα ρώσικα ρούβλια έπιασαν τόπο. Αλλά, θα επιτρέψει η Ε.Ε να τη διαλύσουν οι  εθνικιστές- λαϊκιστές και ο συρφετός που τους ακολουθεί;

Να απαγορευτούν δια ροπάλου σε ακροδεξιά, ναζιστικά και εθνικιστικά μορφώματα να συμμετέχουν σε εκλογές. Πολλώ μάλλον, να συνασπίζονται  και να κάνουν κυβερνήσεις.

4. α. ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Πώς ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σακελλαρίου βρέθηκε εκτός ΣτΕ -Το παρασκήνιο
Πώς ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σακελλαρίου βρέθηκε εκτός ΣτΕ -Το παρασκήνιο
β. Τα μέλη της Ενωσης Δικαστών ΣτΕ «σφάζουν» με το γάντι τον Σακελλαρίου
Τα μέλη της Ενωσης Δικαστών ΣτΕ «σφάζουν» με το γάντι τον Σακελλαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον Πρόεδρό του.

Οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας παραμένουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο της απονομής της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με ανεξάρτητο φρόνημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το Σύνταγμα και το νόμο. Δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν

Είναι εκλεκτός της ακροδεξιάς ο ανεκδιήγητος αυτός π. πρόεδρος του ΣτΕ .Και μάλιστα του συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Καμμένου, ο οποίος εκτός  των άλλων, είναι σκληροπυρηνικός καραμανλικός.

Και ακριβώς γι αυτό επέλεξαν τον αχυράνθρωπο στο ΣτΕ. Να διαφυλάξει τα εγκληματικά στίφη της καραμανλικής Ν.Δ που ως κυβέρνηση διέπραξαν εγκλήματα, όπως αυτό της χρεοκοπίας της χώρας. Και όχι μόνο. Κορυφαία στελέχη της βαρύνονται επίσης   ως ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών.

Και τους κάλυψε όλους ο πανάθλιος Ν. Σακελλαρίου.  ΄Εχει πολλές πομπές  αυτός ο ρίψασπις  δικαστής .

5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ
Μία πρόσφυγας 111 ετών: Πήρε άσυλο αλλά εγκλωβίστηκε στην Ελλάδα
 Μία πρόσφυγας 111 ετών: Πήρε άσυλο αλλά εγκλωβίστηκε στην Ελλάδα

Απάνθρωποι, πέρα από παράφρονες. 111 ετών, άθλιοι! Οφείλατε να γονατίσετε μπροστά της όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διαδικασία χορήγησης ασύλου.  Αλλά πού τσίπα και αξιοπρέπεια!

 

6. Σάλος στην Ισπανία: Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos αγόρασε σαλέ 540.000 ευρώ με πισίνα
Σάλος στην Ισπανία: Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos αγόρασε σαλέ 540.000 ευρώ με πισίνα [εικόνες]

 

Λεφτά από τη Βενεζουέλα και τη Ρωσία είναι αυτά. Τί νομίζατε; Τζάμπα έδινε ρεσιτάλ στο λαϊκισμού ο Πάμπλο? Πήρε …ντοκτορά σε αυτό το επάγγελμα. Μόνο που οι Ισπανοί τον πήραν  είδηση και τον “έφτυσαν” κανονικά.

7. ΑΝΑΜΕΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΡΑ ΣΑΛΒΑΤΡΟΥΤΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ.

Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία: AP

 

Η  ρώσικη μαφία δεν είναι πιο μαλακή. Το αντίθετο. Αλλά εκεί είναι Ρωσία και με πρόεδρο μαφιόζο. Πώς επιτρέπει, όμως,  μια Αμερική την ύπαρξη στα σπλάχνα της τέτοιας εγκληματικής οργάνωσης; Και δεν είναι σημερινή η δράση της. Χρόνια τώρα ασελγεί στο πολιτισμό (πολιτικό, δικαικό, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.α)   μιας χώρας, που είναι  σχεδόν ο καλύτερος στον κόσμο.

Αν καταφέρει ο Τραμπ και ξεδοντιάσει αυτά τα άγρια θηρία, που κατά λάθος γίνανε άνθρωποι,θα έχει πράξει μέγα θαύμα.Θα μείνει στην Ιστορία.

Διαβάστε στη συνέχεια για τί είδους εγκληματική οργάνωση μιλάμε:

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2664332/sta-adita-tis-adistaktis-simmorias-mara-salvatroutsa