“ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ 21 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ!

ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Η Μέρκελ, μαυροφορεμένη, πρώτη φορά στο Αουσβιτς: «Νιώθω βαθιά ντροπή για τα εγκλήματα των Γερμανών εδώ»

H Άνγκελα Μέρκελ στην πύλη του Μπιρκενάου στην Πολωνία

Αυτονόητη η ντροπή που νιώθει η Καγκελάριος για τα εγκλήματα των Ναζί συμπατριωτών της. ΄Οπως κι εμείς εδώ, νιώθουμε ντροπή για τους “κουκουλοφόρους” και τα “παλουκώματα” της ελληνικής Δεξιάς. Ναζιστικά και τούτα εγκλήματα.  Και οι αριθμοί δεν έχουν σημασία. Το έγκλημα δε μετριέται με νούμερα αλλά με την αγριότητά του.

_______________________________

1.α.  Yeni Safak: «Η Ελλάδα φοβάται τουρκική επίθεση -Ενεργοποίησε τους S-300 στην Κρήτη»

β. Παναγιωτόπουλος: Θα κάνω την αναβάθμιση των F-16 «και ας με πάνε σε Εξεταστική»

4966328

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, στην επιτροπή της Βουλής όπου συζητείται το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών, τόνισε ότι για την αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων «τώρα είναι η ώρα και όχι αύριο».

****

Είναι τα ίδια ακριβώς που έλεγε ο Τσοχατζόπουλος για την αγορά του αιώνα. Μόνο που εκείνος το είχε σίγουρο (έτσι ήταν τότε η..παράδοση) πως δε θα καθόταν  σε σκαμνί  γι΄αυτό και  δε φοβόταν   προανακριτικές  εξελίξεις. Και όντως ,αν δεν είχε πτωχεύσει η εταιρία με τα “ανισόρροπα”   υποβρύχια, σήμερα κι αυτός, όπως όλο οι προηγούμενοι ομόλογοι στο ΄Αμυνας,  θα είχε βγει λάδι.  Μπορεί να ήταν και πρόεδρος του  ΚΙΝΑΛ.

Ο Παναγιωτόπουλος, όμως,  ξέρει πως θα τα  βρει μπροστά του όλα τούτα.  ΄Οσοι  δεν είμαστε χαχόλοι Δεξιοί δε χάβουμε τα παραμύθια του για την… υπεράσπιση των πατρώων εδαφών μέσω της αναβάθμισης των F16.  Αλλού να τα τσαμπουνάει αυτά. Οι μίζες είναι ο πατριωτισμός του. Και οι άλλες αγορές όπλων που  έχουν προγραμματίσει.

Ο δικτάτορας Ερντογάν  από απέναντι  έκανε το ίδιο. Πηγές στρατιωτικές  λένε πως  οι μίζες  στην οικογένεια Ερντογάν από τους Ρώσους  ήταν υπέρογκες γα την αγορά των s-400. Θα τρώνε 10 γενιές!  Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε εδώ και καιρό  τις απειλές και τους λεονταρισμούς. ΄Ηταν όλα στο πρόγραμμα. Πέρα από τις μίζες, ήθελε,βέβαια, και τον ελληνικό  “μπαμπούλα” για εσωτερική κατανάλωση. ΄Εχει τη μισή  Τουρκία φυλακή και διωκόμενη, ως γνωστό.

Τώρα έκανε την πάσα στην κυβέρνηση του  ΄Ελληνα “Ορμπάν”. ΄Εχουν τακιμιάσει.  Ο  Υιός του Αποστάτη  έπιασε το νόημα και κάνει τα ίδια με τον δικτάτορα .Θα αγοράζει και τούτος όπλα για τον…επικείμενο πόλεμο, με τεράστιες μίζες . “Βοήθα με να σε βοηθώ”,  να τρελαθούμε .. στο ψητό.   Παράλληλα, θα ανακόψει την ορμή των μπαχαλάκηδων, που του χαλάνε το ίματζ . Οι  απειλές του συνεταίρου  του απέναντι είναι ό,τι πρέπει.

Κανένας  πόλεμος δε θα γίνει.  ΄Ολα είναι στημένα  μεταξύ τους για τις μίζες και για εσωτερική κατανάλωση.

Από την άλλη, έχουν αμφότεροι την έγκριση  και την ευλογία του Τραμπ. ΄Ιδια πάστα και τούτος. Μέγα λαμόγιο. ΄Εδεσε το γλυκό με τους τρεις ακροδεξιούς.

Καλώς όρισες στο τιμ  “΄Ορμπαν της Ελλάδας”.  Καλές δουλειές και οι τρεις σας!

 

2. α. 77 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: 21 συλλήψεις σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη
Φωτιά μπροστά από ΜΑΤ

β. Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα -21 χτυπήματα σε ΑΤΜ, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες

Σπασμένη τζαμαρίαΟι διαδοχικές επιθέσεις εκτιμάται ότι έγιναν ως «αντίποινα», μετά τις συλλήψεις και τις προσαγωγές έπειτα από τις πορείες για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η αστυνομία έκανε 7 προσαγωγές για το μπαράζ των επιθέσεων, αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα.

***

Είναι εντελώς ανιστόρητοι. Ως  αδιάβαστοι γενικώς. ΄Ορα Χρυσοχοϊδη. Δεν είδε, δε διάβασε πουθενά,  δεν έμαθε πως η βία φέρνει βία;  Και  φυσικά προπαγανδίζουν την ακροδεξιά άποψη  πως υπάρχει… νόμιμη βία που την ασκεί μόνο το κράτος!  Αλλά και  οι μπαχαλάκηδες πιστεύουν  στη ανταποδοτική βία.   Οπότε , ο ένας θα δίνει στον άλλο τη σκυτάλη της  αγριότητας.  Αυτό λέγεται κράτος πια;

Η καταστολή θα διογκώσει τις αντιδράσεις.΄Οσα δεν έκαναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι μπαχαλάκηδες, έγιναν μέσα σε 4 μήνες. Χάος. Η εγκληματικότητα σε ύψη ρεκόρ. Η βία των ομάδων που  θεωρούν  δικαίωμα και υποχρέωση την  αντίδραση στη βία του κράτους, κορυφώθηκε χτες με 21 χτυπήματα μέσα σε  δυο ώρες! Δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Ηθικός αυτουργός φυσικά ο Χρυσοχοϊδης,

Να μας πει, αν τα  προηγούμενα χρόνια  σε τέτοιες επετείους, υπήρξε ποτέ τέτοιο   ρεκόρ προσαγωγών και συλλήψεων και αν σε αυτό είχαμε απάντηση  με  21 επιθέσεις σε δυο ώρες!  Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβεις πως όταν κάνεις τέτοιους   τσαμπουκάδες, οι άλλοι θα σου απαντούν με το ίδιο νόμισμα; Τόσο ανόητοι κυβερνούν αυτό τον τόπο;

Είχαμε και πριν λίγο καιρό κάνει την ίδια ερώτηση.  Με το  σύνθημα “νόμος και  τάξη” τί κατάφερε η κυβέρνηση ; Με 5. 000  αστυνομική δύναμη που μάζεψε στα Εξάρχεια, άφησε ολόκληρη την Ελλάδα στο έλεος της εγκληματικότητας.  Αυτό ήταν  το αποτέλεσμα της φασιστικής, κατασταλτικής  τακτικής της επίθεσης κατά παντός δικαίου και αδίκου.

Πέτυχε, δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο. Εκτόξευσε στα ύψη την εγκληματικότητα, αλλά  και τις επιθέσεις των μπαχαλάκηδων . Γιατί δε δίνουν  τα στατιστικά για σύγκριση; Τί φοβούνται;

 

3. Θεοδωρικάκος για προσλήψεις: 19.700 στο δημόσιο, 8.000 στους ΟΤΑ
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία

΄Οργιο.΄Καμιά κυβέρνηση,και από τις  χειρότερες,δεν τόλμησε  ακόμα  δε έκλεισε μισό χρόνο, να κάνει ένα τόσο μεγάλο αριθμό προσλήψεων. Ξέρουν πως είναι λίγα τα ψωμιά τους και θέλουν να προφτάσουν. Το ίδιο και με τις αγορές όπλων.

Αυτή η κυβέρνηση σύντομα θα χαρακτηριστεί και με όσα επακολουθήσουν, η χειρότερη της Μεταπολίτευσης. Οι  επόμενοι ,θα έχουν  να αντιμετωπίσουν  σοβαρές δυσκολίες, για να φέρουν  την κατάσταση σε μια ισορροπία. Αδίστακτοι, θρασείς,  διεφθαρμένοι.

4. Φρίκη στην Ινδία: Βιαστής έβαλε φωτιά στο θύμα του για να μην καταθέσει στο δικαστήριο

Πλήθος πανηγυρίζει για τον θάνατο των δραστών ομαδικού βιασμού στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας

΄Εγινε πριν λίγα χρόνια και στην Ελλάδα το ίδιο. Στην Ξάνθη. Αληταράς βίασε  και έκαψε μετά το θύμα. Τέτοια φρίκη! Και τα Μέσα Παραπληροφόρησης την πέρασαν στα ψιλά.

Αντίθετα την κακοποίηση  της  Μυρτώς από τον Πακιστανό αλητήριο και χωρίς βιασμό   (για μας δεν έχει διαφορά το έγκλημα, οποιοδήποτε όργανο δεχτεί κακοποίηση), έγινε ο χαμός! Χρόνια τώρα,ως πακιστανικό έγκλημα της…λαθρομετανάστευσης  έκαναν το θύμα “σημαία” οι Ναζί και οι εθνικιστές.

Γράφαμε γι΄ αυτό  το παράλογο και ρατσιστικό   να χωρίζουν οι Ελληνάρες τα εγκλήματα σε  ημεδαπά και αλλοδαπά:

Πριν κάμποσο καιρό, ένας αλήτης ΄Ελληνας βίασε και έκαψε ζωντανή (!!) μια κοπέλα στην Ξάνθη. ΄Οταν έγινε το φρικαλέο αυτό έγκλημα, γράψανε οι φυλλάδες παραπληροφόρησης κάτι ,το είπανε και στα τηλε- παράθυρα και μετά το…ξέχασαν. ΄Οταν το άλλο τέρας ο Πακιστανός, κατάντησε  “φυτό” τη Μυρτώ στην Πάρο, λύσσαξαν μαζί με τους Ναζί και οι φυλλάδες -τηλεαποχαυνωτές να λένε συνέχεια και να τονίζουν την αγριότητα του εγκλήματος ως…πακιστανικής προέλευσης. Ούτε μια στιγμή δεν το ξέχασαν εδώ και ενάμιση χρόνο. Αν  το είχε διαπράξει ΄Ελληνας, θα είχε ξεχαστεί την ίδια ημέρα ,όπως κι αυτό της Ξάνθης.

Πόσο μυαλό μπορεί να διαθέτει κανείς για να  καλλιεργεί το ρατσισμό  ακόμα και μέσα από ένα ειδεχθές έγκλημα!

Ελληνικό έγκλημα, κανονικό…έγκλημα. Πακιστανικό όμως;

“ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!! Επανέρχονται στη ζωή Μυρτώ και Ασπασία!  

“Πάρος, καλοκαίρι 2012, το καλοκαίρι που έμελλε να στιγματίσει για πάντα τη Μυρτώ, την οικογένειά της αλλά και το πανελλήνιο.

Η κοινή γνώμη παγώνει όταν ένα 15χρονο κορίτσι πέφτει θύμα βιασμού αλλά και άγριου ξυλοδαρμού, από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακά.

Ο δράστης καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη, στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Σύρου.

Η μητέρα της Μυρτώς, Μαίρη Κοτρώτσου, τότε είχε δηλώσει «Καμία καταδίκη από ανθρώπους, για μένα, δεν θα είναι αυτή που αξίζει» και συμπλήρωσε «Μια καταδίκη πρέπει να υπάρξει για το παιδί. Για εμένα όχι. Το παιδί δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν».

Το κορίτσι είναι φριχτά βασανισμένο και χτυπημένο. Η κατάστασή της είναι τόσο σοβαρή όπου μετά την πρώτη νοσηλεία μεταφέρεται σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη όπου παραμένει εκεί για επτά ολόκληρους μήνες.

Στις 24 Ιανουαρίου επιστρέφει στην Ελλάδα και από τότε βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα

Μιλώντας τότε στο theTOC.gr η επιστημονική διευθύντρια του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας «ANIMUS», Κατερίνα Σαραμούρτση μας έλεγε ότι «Η επικοινωνία γίνεται με τα μάτια και με κάρτες. Η Μυρτώ ήταν χαμογελαστή, αντέδρασε πολύ καλά

Και η Ασπασία επανέρχεται.

Η ιστορία της Ασπασίας Μπόγρη, μοιάζει απίστευτη. Η 17χρονη δέχεται δολοφονική επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα. Την πυροβόλησε εξ επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο για φαγητό στα Φιλαράκια, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους. Τα οικονομικά προβλήματα αλλά και το γεγονός ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε ήταν οι λόγος που όπλισαν το χέρι του και τον έστρεψαν εναντίον του παιδιού του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Η μητέρα της το μόνο που ζητάει είναι προσευχές για το παιδί της.

Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά, βρίσκεται στη Λάρισα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus όπου όπως λέει στην Espresso η κα Σαμαμούτση «Η Ασπασία αναπνέει και καταπίνει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη. Βρίσκεται σε ένα στάδιο όπου είναι σε εγρήγορση καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας και επικοινωνεί κάνοντας κινήσεις με το κεφάλι. Δεν μπερδεύεται και έχει μνήμη. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες θυμήθηκε έναν συμμαθητής της που έχει γενέθλια. Προσπαθεί και η Ασπασία να βγάλει φωνούλες, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να σταθεί όρθια» (“tromaktiko”).

 Την Ασπασία ομολογώ δεν την ήξερα. ΄Η, κι αν είχα ακούσει κάτι, όταν συνέβη η τραγωδία, το ξέχασα. Κι αυτό σίγουρα  λόγω έλλειψης επανάληψης του δράματος από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης.   Αντίθετα, την άλλη, την επίσης τραγική περίπτωση της Μυρτώς,  την ήξερα «απ΄έξω κι ανακατωτά» μέχρι τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες. Από την ώρα που την άφησε «φυτό» το τέρας (και δεν τη βίασε, όπως λέει το πάντα έγκυρο…”τρομακτικό”) μέχρι και σήμερα, που μαθαίνω για την καλή πορεία της υγείας της.

Κι όμως.Την Ασπασούλα την άφησε «φυτό» ο ίδιος ο πατέρας της. Το σπλάχνο του, τη ζωή του. Δυο φορές πιο ένοχος από το βασανιστή της Μυρτώς. Αλλά, η Ελλάδα το πέρασε «ντούκου» το περιστατικό της Ασπασίας.  Βλέπετε η Μυρτώ είχε την… τύχη να την αφήσει με βαριές αναπηρίες ένας…Πακιστανός ,ενώ την Ασπασία κόντεψε να την εκτελέσει ο…΄Ελληνας πατέρας της. Τεράστια διαφορά στην …ποιότητα της κακοποίησης. Εκείνο που μέτρησε  τελικά στην έκταση της δημοσιότητας που έδωσε η εμπορική δημοσιογραφία στα δύο αυτά δράματα  δεν ήταν το μέγεθος του κακού που προξένησαν οι δράστες στα θύματα,αλλά η εθνικότητά των τεράτων.

Μη λέμε πολλά, γιατί τα έχουμε πει χίλιες φορές. Κάντε συνειρμούς, παραλληλισμούς, συγκρίσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας οι νοήμονες. Για τους  πανάθλιους  ρατσιστές, τους ανεγκέφαλους πατριωταράδες ούτε πρόκειται να  τους αλλάξουμε, όσο «μελάνι» κι αν χυθεί εδώ, ούτε  έχουν  έλεος,  όπως, ακριβώς,  τα άγρια ζώα.

Το ευχάριστο είναι πως και οι δυο ψυχούλες συνέρχονται, επιστρέφουν στη ζωή. Ας δούμε μόνο αυτή την ευχάριστη πλευρά της σκληρότητας   και ας ευχηθούμε να είναι γίνουν εντελώς καλά τα δύο κοριτσάκια.