” ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ” ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !

1. Η αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσης του Τραμπ με τον Ερντογάν – Τα έχουν όλα συμφωνημένα (ΕΘΝΟΣ)

Η αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσης του Τραμπ με τον Ερντογάν - Τα έχουν όλα συμφωνημένα

Ο Ερντογάν έχει παραβιάσει όλες τις συμφωνίες με την Αμερική. Έχει εξευτελίσει τις ΗΠΑ και τον πρόεδρό τους. Έγινε η υπηρέτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν για να διαλύσει τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ

Οι πληροφορίες καταφθάνουν ως ριπή πολυβόλου. Μέχρι να δημοσιευθούν και να αναλυθούν ακολουθούν άλλες χειρότερες. Χθες πληροφορήθηκε η αμερικανική κοινή γνώμη ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ερευνάται για την ανάμειξη του στη διάσωση της αμαρτωλής τουρκικής τράπεζας HalkBank.

Είναι η τράπεζα, που με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν, παραβίασε το αμερικανικό εμπάργκο στο Ιράν και αντάλλασσε με χρυσό το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που έστελναν οι Μουλάδες της Τεχεράνης στην Τουρκία. Οποιαδήποτε άλλη χώρα συμμετείχε σε αυτή την απαίσια παρανομία, οι Αμερικανοί θα την είχαν… βομβαρδίσει με κυρώσεις.

Επειδή δεν ομιλούμε για οποιαδήποτε άλλη χώρα, αλλά την Τουρκία, η κυβέρνηση του κ. Τραμπ όχι μόνο δεν την τιμώρησε, αλλά όπως καταγγέλλει συγκεκριμένος γερουσιαστής, προσπάθησε να την καλύψει.

Πρόκειται για πολιτική και διπλωματική αλητεία, που στέλνει λάθος μηνύματα σε όλο τον κόσμο και φοβάμαι πως θα αυξήσει δραματικά τον αντιαμερικανισμό. Πρωταθλήτρια, βεβαίως, του αντιαμερικανισμού είναι η Τουρκία, η οποία όμως καλύπτεται από τον ίδιο τον πρόεδρο της Αμερικής.

H εν λόγω τράπεζα έκανε (και κάνει) όλες τις βρώμικες δουλειές της οικογένειας του Ταγίπ Ερντογάν και ο τραπεζίτης Ατίλα που συνελήφθη και φυλακίστηκε στην Αμερική είναι ο προσωπικός ταμίας της προεδρικής οικογένειας της Τουρκίας.

******

Είναι  ένας από τους χειρότερους προέδρους που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ.  Για να φτάσει κανείς σε τέτοιο αξίωμα και όχι μόνο στην Αμερική ,χρειάζεται να διαθέτει  κάποια συγκεκριμένα προσόντα και να προπαγανδίζονται,μάλιστα  στους ψηφοφόρους,  ακόμα κι αν δεν υπάρχουν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ,θα μείνει στην Ιστορία ως ο μοναδικός πρόεδρος,που εξελέγη στο τιμόνι της υπερδύναμης , τονίζοντας όχι τις αρετές του (ανύπαρκτες ούτως ή άλλως),αλλά τις …διαστροφές του. Ακροδεξιός, ρατσιστής, φαλλοκράτης, άρπαγας, άφιλος και  φυσικά απαίδευτος.  Αν δει κανείς τα βιογραφικά  των τελευταίων  προέδρων, μόνο του Νίξον  η δημοτικότητα,  μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ , κατά την αποχώρησή του από το Λευκό Οίκο ,είχε πέσει στο 24%.

Αναμένεται πως και ο Τραμπ, αν δεν καθαιρεθεί, όπως πολλοί προβλέπουν, θα αποχωρήσει  από την προεδρία με πολύ πιο χαμηλά ποσοστά από το Νίξον  και φυσικά δεν πρόκειται να επανεκλεγεί για δεύτερη τετραετία. Ακόμα και οι ίδιοι οι Ρεπουμπλικάνοι, επώνυμα στελέχη του συντηρητικού κόμματος δεν τον πάνε με τίποτα τον ανεκδιήγητο  αυτό πρόεδρο.

Οπότε,με τέτοιο ήθος και  χαρακτήρα  ήταν  αναμενόμενα και  το σκάνδαλο με τις μπίζνες του στην Ουκρανία,αλλά και πρόσφατα ,όπως  διαπιστώνεται εκ των υστέρων,  η συνεργασία του με το δικτάτορα της Τουρκίας. Κι αυτή υποκρύπτει κάποιο  οικονομικό αλισβερίσι ,που σύντομα θα ξεσπάσει  σε νέο σκάνδαλο. Ας περιμένουμε εξελίξεις.

΄Αρα, δεν είναι τυχαία η αλλαγή της αμερικάνικης πολιτικής στη Μ. Άνατολή, ούτε η πρόσφατη αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Β.Συρία, η προδοσία  και η εγκατάλειψη των Κούρδων στο μαχαίρι του  Σουλτάνου. Γραμμάτια φαίνεται πως ξεχρεώνει ο αχρείος  Τραμπ και ένας θεός ξέρει τί είδους.    Προμελετημένη και συμπεφωνημένη κίνηση , που έβγαλε πλέον έξω από το παιχνίδι στη  Συρία την Αμερική, αφήνοντας κυρίαρχους τους τρεις δικτάτορες Πούτιν, ΄Ασαντ και Ερντογάν.

Και να θυμόμαστε  πως παραμένει ακόμα ατιμώρητος ο Ντόναλντ Τραμπ  και για το  λίαν σοβαρό  σκάνδαλο της συνεργασίας του με το Ρώσο δικτάτορα,ο οποίος τον βοήθησε να εκλεγεί  σε βάρος της  Χίλαρι Κλίντον. Μια παρέμβαση στην αμερικάνικη εκλογική διαδικασία,που δεν έχει προηγούμενο.  ΄Ολα  αυτά και ποιος  ξέρει πόσα ακόμα  τρομακτικά  επίκεινται,  μπορούν  να οδηγήσουν τον Αμερικανό πρόεδρο  σε καθαίρεση,σπάνιο φαινόμενο στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ.

Αλλά, σε σχέση με την εκλογή του προβληματικού αυτού προέδρου στο τιμόνι της Αμερικής,οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής. Ο Ντόναλντ Τραμπ δε βγήκε μόνος του. Δεν..κατέβασε τανκς ,για να καταλάβει την εξουσία. Νόμιμα την  κατέχει με την ψήφο των Αμερικανών.Και ούτε έκρυψε την προεκλογική περίοδο ποιος ήταν. Μιλούσε ανοιχτά με ακροδεξιά, ρατσιστική,ακραία ρητορική  και μάλιστα επαίρονταν οι οπαδοί του για τις ιδιότητες αυτές του  εκλεκτού τους. Και όσοι τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν πρόεδρο ,δεν είναι διαφορετικοί από εκείνον . Διακατέχονται από τα ίδια σύνδρομα, είναι στην προσωπική τους ζωή και τούτοι μικροί “Ντόναλντ”.

Και το περίεργο και παρανοϊκό  είναι πως σε μια Αμερική  που ο πληθυσμός της*  σύγκειται  από  μετανάστες, πρόσφυγες, φτωχούς και αδικημένους όλων των φυλών της  οικουμένης (οι “κολασμένοι της γης”  έκτισαν  την Αμερική), σχεδόν ένας στους δυο Αμερικανούς απόγονος μεταναστών  ή μετανάστης ο ίδιος, μισεί τους καινούριος πεινασμένους,που προσδοκούν και  τούτοι μια καλύτερη τύχη. Παράνοια! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

 

*Ο πληθυσμός των ΗΠΑ σχεδόν τετραπλασιάστηκε τον 20 αιώνα σε άνοδο σχεδόν 1,3% τον χρόνο από 76 εκατομμύρια το 1900 σε 281 εκατομμύρια το 2000. Ο πληθυσμός έφτασε τα 200 εκατομμύρια το 1968 και τα 300 εκατομμύρια στις 17 Οκτωβρίου 2006. Η πληθυσμιακή αύξηση είναι μεγαλύτερη στις μειοψηφίες και σύμφωνα με έρευνες του ομοσπονδιακού γραφείου απογραφών του 2012 50,4% των παιδιών Αμερικανών ανήκουν σε μειονότητες.

 

2. Εσσεξ: Σοκ από τα νέα στοιχεία -Ματωμένα ίχνη στο φορτηγό, χτυπούσαν τις πόρτες να σωθούν

όταν οι διασώστες άνοιξαν το φορτηγό του θανάτου στο Εσσεξ, έπειτα από τηλεφώνημα του οδηγού, Μο Ρόμπινσον, βρήκαν ματωμένα ίχνη στις πόρτες.

«Οταν άνοιξε η πόρτα του κοντέινερ, σοκαρίστηκαν στο θέαμα δεκάδων πτωμάτων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Υπήρχαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού όπου πρέπει να χτυπούσαν ζητώντας βοήθεια», ανέφερε η πηγή της βρετανική

****

Κι αυτή η τραγωδία…αφιερωμένη όπως και πάμπολλες όμοιες  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης  (σε μας εδώ καθημερινές) στους  απανταχού του πλανήτη  εθνικιστές, πατριώτες και ρατσιστές  . Τους ηθικούς αυτουργούς τέτοιων εγκλημάτων.

Δε θέλω καμιά σχέση μαζί  του,ούτε την καλημέρα του παλιανθρώπου , που ανοίγει το στόμα  του και ξερνά υπόνομο για τον πρόσφυγα,το μετανάστη,το διωκόμενο, τον κολασμένο. Τον Βορίδη και το Γεωργιάδη σου κι αλλού.

Δεν υπάρχουν πατρίδες, σύνορα, ιδιοκτησίες, δικά σου και δικά μου. ΄Ολα ανήκουν σε όλους. Μόνο το  διεστραμμένο  μυαλό σου  φαντάζεται πως είσαι  ξεχωριστός, γιατί έτυχε να  είσαι  Εγγλέζος, Γάλλος,  ΄Ελληνας. Τίποτα  δεν  είσαι , μια ασχήμια  μόνο στην  ομορφιά που δώρισε η Φύση και δεν την αξίζεις.

Πατριωταράδες και νοικοκυραίοι! Μην τους αφήσουμε  με κάθε τρόπο σε χλωρό κλαρί. Η γη είναι δική μας, δε τους ανήκει.΄Εξω από  2  μέτρα ,που είναι ο τάφος τους.

 

3. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡ1ΑΤΙΑΣ
Παυλόπουλος: Ο Αγ. Δημήτριος παράδειγμα για το πώς πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά δίκαια

Ο Παυλόπουλος όρθιος σε εκκλησία

«Ο Αγιος Δημήτριος, με το μαρτύριο του, μας δίνει το παράδειγμα για το πώς πρέπει, ως λαός και ως Έθνος, να υπερασπιζόμαστε, έναντι πάντων, τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας Δίκαια», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

****

Ούτε ιστορικό πρόσωπο είναι ο …΄Αγιος Δημήτριος ούτε  και καμιά σχέση έχει με τη Θεσσαλονίκη. Αυτά τα επινόησε  στις συνόδους και τα μοναστήρια   το ιερατείο. Ανυπόστατες και εξωφρενικές όλες τούτες οι διηγήσεις στα συναξάρια, εκτός των άλλων λόγων και για τον εξής πολύ σοβαρό, ιστορικό.

Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, όπως έχουμε αναπτύξει στην   εργασία μας με τίτλο Η ΡΩΜΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,  ήταν τόσο ανοιχτή σε θέματα εθνικά, γλωσσικά ,θρησκευτικά που ουδέποτε πριν την ίδρυσή της και  μετά τη κατάρρευσή της, γεννήθηκε άλλη περισσότερη ανεκτική σε τέτοια.  Ουδέποτε η Ρώμη καταδίωξε τους χριστιανούς ή τους έριχνε στα λιοντάρια και στις αρένες.  Ασύστολο ψεύδος της παπαδο-ιστορίας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα   η συμπεριφορά των Ρωμαίων στους Εβραίους και τους Δάκες.  Οι δεύτεροι μάλιστα  πολέμησαν για έναν αιώνα τους Ρωμαίους και ήταν ορκισμένοι εχθροί τους. Στο τέλος,όμως, χωρίς πίεση και  βία όχι μόνο υιοθέτησαν τη λαϊκή,  λατινική γλώσσα  των λεγεώνων, αλλά και ως σήμερα οι Ρουμάνοι  μιλούν τα αυτά τα λατινικά καυχώνται πως είναι απόγονοι Ρωμαίων.

Σε αντίθεση με εκείνη  τη θνησιγενή  αυτοκρατορία του Αλέξανδρου,ο οποίος επέβαλε στα πέρατα της τότε οικουμένης τον…πολιτισμό της Μακεδονίας με φωτιά και σίδερο. Το ίδιο και το Βυζάντιο. Να σκεφτούμε μόνο πως οι Μανιάτες που διατηρούσαν  την εθνική τους πίστη  για αιώνες, σφαγιάστηκαν  από την Κωνσταντινούπολη , για να αλλαξοπιστήσουν  (Νίκων ο Μετανοείτε) με πραγματική γενοκτονία ,που έχει αποκρύψει  η  στρατευμένη εθνικιστική Ιστορία.

Όταν, λοιπόν,  ο “πρώτος πολίτης” της χώρας δε διστάζει συνειδητά  να καταφύγει στο ψεύδος (ανιστόρητος δεν είναι ο Προκόπης  Παυλόπουλος) ,για να  χαϊδέψει τ΄αυτιά  ενός λαού, που ακόμα  τρέφεται με τον ελληνοχριστιανικό μύθο πώς σ’  αυτή τη χώρα να μην έχει αναχθεί σε επάγγελμα  (και μάλιστα κερδοφόρο) ο ψευτοπατριωτισμός, η πατριδοκαπηλία,  το ψεύδος,η  υποκρισία; Και ένας λαός με τέτοια παθογένεια  χαίρεται  να τρέφεται από τα ψεύδη μιας  φτιασιδωμένης και θλιβερής , εθνικιστικής και εκκλησιαστικής ιστορίας.

1