Ο ΑΦΥΣΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο…ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑΖΙ

” Σάλο προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο στην Επιτροπή του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
«Θα ξεκαθαρίσω τη θέση μας. Είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Η φύση έκανε τον άντρα και τη γυναίκα. Αν ήταν φυσιολογικό να γεννούν τα ομόφυλα ζευγάρια θα το είχε προβλέψει η φύση. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια στη φύση για να ικανοποιήσουμε το βίτσιο κάποιων ανθρώπων που αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη νοοτροπία. Υπάρχουν ξεκάθαρα οι οικογένειες με έναν άντρα και μία γυναίκα. Δεν μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες. Το πρότυπο του πατέρα, το πρότυπο της μητέρας δεν μπορούμε να το στερήσουμε από τα παιδιά. Δεν είναι υγιές και δεν θα έχουμε μια υγιή κοινωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος προκάλεσε την ατντίδραση των παριστάμενων”.

 

Oι Νεο-Ναζί, όπως και οι παλαιο-Ναζί, αν διαφέρουν σε κάτι, είναι μόνο  ηλικιακά, χρονικά. Η εγκληματική φύση που διακρίνει την ανθρωποειδή παρουσία  τους σε όλες τις εποχές,  είναι το κύριο και μόνιμο χαρακτηριστικό τους. Να θυμηθούμε μόνο πως η ναζιστική θηριωδία κόστισε στην ανθρωπότητα κατά τους σύγχρονους  ιστορικούς υπολογισμούς σχεδόν 20.000.000 θύματα. Απ΄αυτά ,πάνω από 5.000.000 ήταν  Εβραίοι Ρομά και ομοφυλόφιλοι.

Ουδέποτε η   γραφίδα της ιστορίας κατέγραψε με μαύρη μελάνη  “από καταβολής κόσμου” τέτοιο πανανθρώπινο κακό. Πουθενά στη γη! Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος,  ήταν  η φονικότερη, μαζική σύγκρουση  όλων των εποχών και  είχε αποκλειστική αιτία την παρανοϊκή και εντελώς αφύσικη  ναζιστική ιδεοληψία περί  ανώτερων και  κατώτερων φυλών, περί απαραίτητης κατίσχυσης της  παρουσίας των  δυνατών , της εξαφάνισης των  αδύνατων (και των πάσης φύσεως  αναπήρων), περί της  υπεροχής (δίκην “περιούσιου λαού”) του  Γερμανικού  φύλου (ως το πλέον αντιπροσωπευτικό της Αρίας,  λεγόμενης φυλής) και άλλες τέτοιες εξωφρενικές, πρωτίστως αφύσικες,  θεωρίες, που μόνο σε βάρβαρες  στιγμές της ανθρωπότητας παρατηρήθηκαν και πάντως ακόμα και τότε, ποτέ σε τέτοια μαζική έκταση-αποδοχή  και   υστερική  επικράτηση  σε  θηριωδία.

Το κυρίαρχο  χαρακτηριστικό γνώρισμα της ναζιστικής ιδεοληψίας, είναι το  ΑΦΥΣΙΚΟ  ,το  έξω από τους φυσικούς νόμους  διαστροφικό  περιεχόμενό της και ο υποβιβασμός των φορέων της  από το  ανθρώπινο είδος  σε εκείνο του ανθρωποειδούς (αν ποτέ υπήρξε ο άνθρωπος, ανθρωπίδης).  Η  Φύση στην πανθομολογούμενη “σοφία” της  και κόντρα στις περισσότερες θρησκευτικές αντιλήψεις περί υπόδουλου  στην “προπατορική αμαρτία” όντος, κατέστησε τον ΄Ανθρωπο (τουλάχιστον στον δικό μας πλανήτη) κυρίαρχο του “κόσμου”.  Μάλιστα ,για να αποκτήσει και να διατηρήσει αυτή την ιδιότητα,  τον εξόπλισε με δυνατά ένστικτα  για την επιβίωση και τη διαιώνισή του, αλλά και  με ένα κορυφαίο και μοναδικό δώρο,  στον αριστοτελικό ορισμό του, εκείνο του  ΝΟΥ.

Ο ΝΟΥΣ αποδέχεται ως καλό μόνο ό τι είναι φυσικό. Το αντίθετο το θεωρεί κακό .  Για τούτο ο άνθρωπος ως “tabula rasa” και πριν η κοινωνικοποίησή του αποδυναμώσει τα φυσικά του χαρακτηριστικά, έχει ήδη εξασφαλίσει χωρίς κόπο, ως ένστικτο και παρόρμηση ,  την  ορθή αντίληψη περί ηθικού και μη.  Το Φυσικό το αναγνωρίζει ως τέτοιο και το αφύσικο ως ανήθικο. Και μάλιστα, έστω κι αν οι κοινωνικοί κανόνες τις περισσότερες φορές διαστρέφουν τη σωστή αντίληψη περί ηθικού και ανήθικου, το  άτομο, ακόμα και αιχμάλωτο τέτοιων διδασκαλών, κυρίως θρησκευτικών, δεν αποδέχεται συνειδητά την ισχύ τους. Γιά αυτό και είναι από τα συνήθη φαινόμενα στον ανθρώπινο βίο  η “παρεκτροπή”, η παρέκκλιση από τους κοινωνικούς κανόνες (super ego) κατά Φρόυντ) και η υπακοή του ατόμου όλων των εποχών και κάθε κουλτούρας  στη φυσική ηθική, που είναι αυθεντική και κυρίαρχη, ως  απορρέουσα εκ  της Φύσης.

Ο προπαγανδισμός των  ναζιστικών ιδεολογημάτων, όπως συνοπτικά τα καθορίσαμε, είναι “έγκλημα καθοσίωσης”.  Το να προσπαθείς  να  να προσηλυτίσεις, ένα άτομο, ειδικά ένα παιδί σε  φρικιαστικές  θεωρίες, όπως  η αναγκαιότητα της εξαφάνισης κάποιων φυλών, ως κατώτερες ή διαστροφικές δια της  μετάλλαξής τους   σε…   “σαπούνι”, ή πως η  δολοφονία ή η κακοποίηση  “λαθρό” ή άλλων  “κολασμένων  της γης”, που πέσανε  στην ανάγκη σου,  είναι …εθνικόν καθήκον, τέτοιου είδους  εγκληματικά και αφύσικα παραληρήματα , αποτελούν στις μέρες μας  (πέρα από την εντελώς ηθική απαξίωση τέτοιων εγκληματικών πράξεων) και  σοβαρό ποινικό αδίκημα .  Και δεν είναι τυχαίο που τουλάχιστον στην Ευρώπη, πλην Ελλάδας και Ιταλίας, απαγορεύεται αυστηρά  η πολιτική δράση και κυρίως η  κοινοβουλευτική εκπροσώπηση Ναζί και η παρουσία Ναζιστών στα κοινοβούλια.

 Με δεδομένες και  αυτονόητες αυτές τις αλήθειες, έχουμε   να επισημάνουμε τα εξής: Στις οργανωμένες κοινωνίες και τις συντεταγμένες πολιτείες, ακόμα και με στοιχειώδη πολιτικό και δικαιικό πολιτισμό,    απαγορεύεται σε άτομα ομάδων  με εμφανή και κυρίαρχα στοιχεία παθογένειας,  όπως  εξάρτηση από ουσίες,  παιδεραστές,  οπαδούς ακραίων  θρησκευτικών ή άλλων αντιλήψεων, να ασκούν επιμέλεια σε δικά τους παιδιά ή εξ υιοθεσίας.  Αν, μάλιστα,  ένας εκ των γονέων, ο  “υγιής”,  ζητήσει να ασκεί ο ίδιος εξ ολοκλήρου την επιμέλεια ,για να απομακρύνει τα «ευπαθή» άτομα, σαν τα παιδιά, από ένα τέτοιο παθογενές περιβάλλον, όπως το ορίσαμε και στο οποίο ζει ο έτερος των γονέων, είναι σίγουρο πως  το δικαστήριο θα του αναθέσει την επιμέλεια. Και ορθώς.

΄Ενα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, δεν είναι αφύσικο ή διεστραμμένο. Είναι μια επιλογή, που κρίνεται ως  απαράδεκτη , κυρίως σε  κοινωνίες με χαμηλό πολιτισμικό μπαγκράουντ, αλλά σίγουρα δεν είναι  διαστροφική.  Στην χειρότερη περίπτωση, αν  σε μια τέτοια   σχέση  κυρίαρχο και έμμονο χαρακτηριστικό είναι  το σεξ,  θα  την καθορίζαμε ως  σεξιστική. ΄Οπως ακριβώς σεξισμός (συνεχής και αδιάλειπτη ενασχόληση με το σεξ)    είναι και η ερωτική εμμονή (έρωτας-καψούρα)  των ετερόφυλων ζευγαριών.

Η  υιοθεσία  από ομόφυλους γονιούς, σύμφωνα και με τη λογική των άκληρων ζευγαριών, δεν μπορεί να αποκλειστεί σε τέτοιες κοινωνικές ομάδες. Μάλιστα, αν επισημάνει κανείς το γεγονός πως   το οικογενειακό περιβάλλον σε πολλές περιπτώσεις ετερόφυλων ζευγαριών, δεν είναι και το καταλληλότερο, για να μεγαλώσουν παιδιά, ένα ήρεμο, στοργικό, με αγάπη και θαλπωρή οικογενειακό περιβάλλον ομοφυλόφιλου ζευγαριού, ασυζητητί ,ως λογικό,   είναι καταλληλότερο και οι τέτοιοι γονείς απολύτως αποδεκτοί για την ανατροφή παιδιών.

Σε μια περίπτωση θα διαφωνούσαμε με την παραμονή υπό την  ίδια στέγη παιδιού και ομόφυλων γονιών.  Αν ασκείται προπαγάνδα στο παιδί για το  συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό και καλλιέργεια της εντύπωσης πως μοναδική και…φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά είναι αυτή που ακολουθούν τα συγκεκριμένης σεξουαλικής επιλογής άτομα. Το παιδί πρέπει να μένει ελεύθερο και ανεπηρέαστο  να κάνει αργότερα τις δικές του επιλογές σε όλα τα ζητήματα και όχι μόνο τα σεξουαλικά.

 Ούτως εχόντων των πραγμάτων, είναι επιεικώς απαράδεκτη η πρόσφατη επίθεση του Χρυσαυγίτη “βουλευτή” στη Βουλή  για τα ομόφυλα, που σχολιάσαμε στις χτεσινές μας αναρτήσεις. Και επιμένουμε πως αν η πολιτεία οφείλει να δείχνει υπευθυνότητα και αυστηρότητα σε θέματα υιοθεσίας  ή  παραμονής παιδιού σε ακατάλληλο   οικογενειακό περιβάλλον, αυτές δεν αφορούν σε καμιά περίπτωση τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Αντίθετα, κανονικό έγκλημα είναι ,όπως λέγαμε χτες, ένας  Ναζί να έχει το δικαίωμα να αποκτά, να αναθρέφει ή να υιοθετεί παιδί και να  του επιτρέπεται ανεμπόδιστα  να ασκεί ναζιστική προπαγάνδα  στο αιχμάλωτο παιδί του.   Το χαρακτηρίσαμε ως έγκλημα καθοσίωσης ,επειδή ακριβώς ο Ναζισμός είναι διαστροφή και φυσική ανωμαλία. Και διεστραμμένα,  εγκληματικής  επιρρέπειας, αφύσικα εν τέλει  άτομα, δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν το γονικό  λειτούργημα.

 

παραθέτομε το χτεσινό μαςκέιμενο:

  Σάλος με την τοποθέτηση Χρυσαυγίτη για τα ομόφυλα: Αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά
Φωτογραφία: IntimeNews

 

Δηλαδή,  μας λέει ο  Χρυσαυγίτης, μπορεί ένα ζευγάρι σαν το Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια να κάνουν και να αναθρέφουν  μια….Ουρανία.  Να  γεννοβολάνε  οι Νεο-Ναζί  ελεύθερα και  να μεγαλώνουν παιδιά μέσα στο μίσος και την τύφλα. Αλλά, δεν έχουν δικαίωμα  άλλες, διαφορετικές ομάδες, να υιοθετούν παιδιά!

Με μια τέτοια λογική,  ο φαν του Χίτλερ  παραπάνω, μπορεί, αν δεν έχει κιόλας, να αποκτήσει παιδιά. Όμως, ουδείς εισαγγελέας θα αφαιρέσει την επιμέλεια από το Χιτλερολάγνο αυτόν αρνητή του Ολοκαυτώματος,αφού  κανονικά ένα τέτοιο τέρας δεν πρέπει να  έχει δικαίωμα να μεγαλώνει παιδιά.

 Μάλιστα,  μιλάει ο  διεστραμμένος και αφύσικος για… Φύση! Αυτοί που σε ό,τι κάνουν και λένε βιάζουν καθημερινά τη Φύση. Τί θράσος!Τί σύγχυση φρενών! Τί  αμετροέπεια από ένα ανθρωπίδη,που αντί να βρίσκεται φυλακή, μας δίνει και μαθήματα φυσικής συμπεριφοράς ως…εθνοπατέρας.