ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1. Σάλος με την τοποθέτηση Χρυσαυγίτη για τα ομόφυλα: Αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά
Φωτογραφία: IntimeNews

 

Δηλαδή,  μας λέει ο  Χρυσαυγίτης, μπορεί ένα ζευγάρι σαν το Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια να κάνουν και να αναθρέφουν  μια….Ουρανία.  Να  γεννοβολάνε  οι Νεο-Ναζί  ελεύθερα και  να μεγαλώνουν παιδιά μέσα στο μίσος και την τύφλα. Αλλά, δεν έχουν δικαίωμα  άλλες, διαφορετικές ομάδες, να υιοθετούν παιδιά!

Με μια τέτοια λογική,  ο φαν του Χίτλερ  παραπάνω, μπορεί, αν δεν έχει κιόλας, να αποκτήσει παιδιά. Όμως, ουδείς εισαγγελέας θα αφαιρέσει την επιμέλεια από το Χιτλερολάγνο αυτόν αρνητή του Ολοκαυτώματος,αφού  κανονικά ένα τέτοιο τέρας δεν πρέπει να  έχει δικαίωμα να μεγαλώνει παιδιά.

 Μάλιστα,  μιλάει ο  διεστραμμένος και αφύσικος για… Φύση! Αυτοί που σε ό,τι κάνουν και λένε βιάζουν καθημερινά τη Φύση. Τί θράσος!Τί σύγχυση φρενών! Τί  αμετροέπεια από ένα ανθρωπίδη,που αντί να βρίσκεται φυλακή, μας δίνει και μαθήματα φυσικής συμπεριφοράς ως…εθνοπατέρας.

2. ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
Ερευνα: Οι νέοΤι στην Ελλάδα γυρίζουν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και στα δημόσια ΜΜΕ
Ναι στην Ευρώπη, λένε οι νέοι αλλα είναι δύσπιστοι απέναντι στους θεσμούς/Φωτογραφία: Eurokinissi

Σχεδόν επτά στους δέκα νέους στην Ελλάδα πιστεύουν ότι το πολιτικό σύστημα λειτουργεί άσχημα και χρειάζονται ριζικές αλλαγές όπως προκύπτει από έρευνα του Ιδρύματος του ομίλου TUI.

Η έρευνα που έγινε σε επτά χώρες (Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Βρετανία και Ιταλία) καταδεικνύει ότι η πλειοψηφία των νέων στην Ευρώπη θέλουν τη χώρα τους εντός της ΕΕ ωστόσο διατηρούν αμφιβολίες για τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της εταιρείας YouGov που έγινει για λογαριασμό του Ιδρύματος του ομίλου TUI και δημοσιεύει η DW, tο 71% των 6.080 ερωτηθέντων νέων ηλικίας 16 έως 26 ετών δεν επιθυμούν να αποχωρήσει η χώρα τους από την ΕΕ –το αντίστοιχο περσινό ποσοστό ανήλθε σε 61% (-10%).

Οι νέοι δήλωσαν σε ποσοστό 66% ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα λειτουργεί άσχημα. Μάλιστα είναι το υψηλότερο αρνητικό ποσοστό που καταγράφεται μεταξύ των άλλων Ευρωπαίων, με την Ιταλία να ακολουθεί με το ποσοστό να φτάνει στο 51%.

Δεν τείνουν σε λαϊκιστικές απόψεις

Μικρή εμπιστοσύνη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς

Την ίδια ώρα η έρευνα καταδεικνύει σοβαρό έλλειμμα εμπιστοσύνης: μόλις ένα τρίτο των ερωτηθέντων (34%) εμπιστεύονται τα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Ακόμη λιγότερη εμπιστοσύνη δηλώνουν ότι έχουν σε συνδικάτα, εκκλησίες και στα ΜΜΕ. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η δυσπιστία τους απέναντι στα πολιτικά κόμματα.

Θέλουν σημαντικές αλλαγές

Οι νέοι δηλώνουν ότι θέλουν να δουν σημαντικές αλλαγές στη χώρα τους. Μόλις το 17% συνολικά πιστεύει ότι το πολιτικό σύστημα λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Το μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν την κατηγορία κατέγραψε η Ελλάδα, με το 66% των νέων της χώρας να απαντά ότι το πολιτικό σύστημα λειτουργεί τόσο άσχημα ώστε απαιτούνται ριζικές αλλαγές.

Δυσπιστία προς τα δημόσια ΜΜΕ στην Ελλάδα

Οσοι τείνουν προς λαϊκιστικές απόψεις είναι πιο δύσπιστοι απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα και τους θεσμούς. Μάλιστα 64% εξ αυτών επιθυμούν να λαμβάνουν τις πολιτικές αποφάσεις ειδικοί αντί των εκλεγμένων πολιτικών.

Το 82% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ενημερώνεται για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μέσω διαδικτύου ενώ μόλις το 30% προτιμά έντυπες εκδόσεις εφημερίδων και περιοδικών. Τα δημόσια ΜΜΕ έχουν υψηλά ποσοστά αποδοχής σε Γαλλία, Γερμανία και Μ. Βρετανία.Αντιθέτως στην Πολωνία και στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα μικρό το ποσοστό αυτών που τα εμπιστεύονται.

Παρήγορα τα συμπεράσματα της έρευνας. Αλλά  και οι σημερινοί νέοι, απέχουν ελάχιστα από τα πιστεύω και τις απαιτήσεις των πιο μεγάλων ηλικιών. Βρίσκονται ατυχώς υπό τη συνεχή, προπαγανδιστική πολλές φορές, καθοδήγηση σκέψης των  “πατεράδων” τους.

Αυτές οι γενιές σήμερα δεν πρόκειται να δουν τις πραγματικές αλλαγές στην υφήλιο ,ειδικά στον τρόπο άσκησης εξουσίας.  Προπαντός δε θα ζήσουν ούτε αυτοί  στην αταξική, αντιεξουσιαστική, κομμουνιστική κοινωνία. Θα χρειαστούν πολλές δεκάδες χρόνια ακόμα. ΄Ισως περισσότερο και από δύο αιώνες.

Η εγγύηση για τέτοιες ριζικές αλλαγές στην οικονομία, την ίση κατανομή των αγαθών την αξιοκρατία, τα δικαικά και εκπαιδευτικά συστήματα, τη Φυσική εν τέλει ζωή,  είναι πρωτίσως η επικράτηση και μάλιστα κατά κράτος, της τεχνητής νοημοσύνης.  Το ρομπότ, με το σωστό ανθρωποκεντικό  προγραμματισμό του θα  ξεριζώσει τις περισσσότερες παθογένειες   της σημερινής κοινωνίας και θα προωθήσει τις νέες μορφές συμπεριφοράς και  συμβίωσης των ανθρώπων .

Σημαντική, καθοριστική καλύτερα,θα είναι και η πιθανή επικοινωνία μελλοντικών γενεών με άλλους εξωγήινους και περισσότερο αναπυγμένους πολιτισμούς. Η επαφή και ο συγχρωτισμός με τις νέες αυτές μορφές ζωής ,που θα έχουν τη τύχη να ζήσουν οι μελλοντικοί άνθρωποι, θα υποβοηθήσουν την εξέλιξη του γήινου πολιτισμού .Ειδικά στο ζήτημα  της κατάκτησης αξιών και προτεραιοτήτων που σήμερα τουλάχιστον , φαντάζουν άπιαστο όνειρο.

΄Οντως τυχερές εκείνες οι γενιές.  Πότε, όμως, και ποιοί θα χαρούν  τις χρυσές αυτές  εποχές; Κανείς από τώρα  δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια.

3. ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ- Ο ρόλος ενός πρώην πράκτορα και η μυστηριώδης γυναίκα
Σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ- Ο ρόλος ενός πρώην πράκτορα και η μυστηριώδης γυναίκα

Οπως προαναφέρθηκε, κοινός στόχος των προσώπων που σχετίζονται με την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ φέρεται να είναι ο διοικητής της Γ.Ρουμπάτης. Ετσι, στο παρασκήνιο διακινείται ότι σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» σύμφωνα με τις οποίες: Πρώτον, συγγενής του στη Βόρεια Ελλάδα διαθέτει εταιρεία που προωθεί «χρυσές βίζες» σε Τούρκους υπηκόους. Δεύτερον, διαθέτει 20 εταιρείες στην Ιταλία, μέσω των οποίων κάνει διακίνηση μεταναστών και οτι τρίτον ο διοικητής της ΕΥΠ εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το λέει καθαρά ο λαός μας. “΄Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα ,τον τρώνε οι κότες”. ΄Οσο για αυτές τις μυστικές και εντελώς αχρείαστες υπηρεσίες παγκοσμίως, τους ταιριάζει  ο  γνωστός, σολωμονικός στίχος:  “΄Ομορφος κόσμος, ΗΘΙΚΟΣ, αγγελικά πλασμένος”

4. Ορμπάν: Θα υπερασπιστούμε τη χριστιανική μας κουλτούρα -Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στους ξένους
Ορμπαν: Θα υπερασπιστούμε τη χριστιανική μας κουλτούρα -Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στους ξένους

Ε, ναι. Και χριστιανός και Ακροδεξιός στα κράσπεδα του Ναζισμού  ο άθλιος Ούγγρος.

Εμείς, βέβαια,  τους έχουμε δίπλα μας .Δεν περιμέναμε τον ‘ Ορρμπαν να ακούσουμε αυτά τα τερατώδη.

 Οι Νεο-Ναζί στην Ελλάδα,  δηλώνουν  εκτός από…Αρία φυλή,΄Ελληνες, πατριώτες και χριστιανοί. Ευσεβείς μάλιστα. Γι΄αυτό και  Ναζιστής δεσπότης Αμβρόσιος τους ευλογεί ανελλιπώς και προσεύχεται ακαταπαύστως να  δίνει δύναμη ο θεός στο Μιχαλολιάκο και την εγκληματική παρέα του   να ευοδοθεί το θεάρεστο έργο τους!

Σιχτίρ, αληταριό.

5. Η Νατάσα Καλογρίδη, με έναν τεράστιο χρυσό αστακό στον λαιμό, μίλησε για τον Λυκουρέζο
Η Νατάσα Καλογρίδη, με έναν τεράστιο χρυσό αστακό στον λαιμό, μίλησε για τον Λυκουρέζο

“Θου, Κύριε, φυλακήν τω στοματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου”,  μη μου ξεφύγει καμιά βαριά κουβέντα.