Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Ο «Τάκης»,  ο παλιός σταλίνας  και τώρα… γκρίζος Λύκος, έχει το άλλοθι πως διαθέτει και λίγο μυαλό  και παράλληλα  κατατρύχεται από τα  οδυνηρά σύνδρομα του γυρίστρα  και του παλάντζα.  Χτες Κνίτης , σήμερα…μελανοχίτων.

Αυτά συνεπάγονται, φυσικά και αμβλυμένη,   ως ανύπαρκτη συνείδηση. Πάνε όλα μαζί. ΄Ετσι εξηγείται  γιατί  πήρε σβάρνα όλα τα κομματικά στέκια  και κατάληξε στον τεκέ  του Κυριάκου. Σαν τίποτα να μην ήξερε ούτε άκουσε ποτέ  τι σόι  «φαμίλια» και τί αμαρτίες κουβαλάει το Μητσοτακέικο  στην Ελλάδα. Τούτοι  ρήμαξαν τη χώρα.

Στην  υπόθεση του παιδιού του  και τα ναρκωτικά,  που  (πάλι)  την  κατασκεύασαν  στη σκευωροκάμαρη της Κουμουδούρου   για να τον  εκδικηθούν,  όπως λέει  ο ίδιος,  οι δικαιολογίες αυτού του είδους ,είναι και  αφελείς και  αστείες . ΄Όλα τα ντοκουμέντα δείχνουν πως ο υπουργός είναι ψεύτης και το κομματικό-κυβερνητικό  σύστημα που τον στηρίζει, εντελώς  σάπιο και ανήθικο. Είναι αυτό  το κράτος που τριάμισι χρόνια τώρα  έστησε όλη    η παρέα   του ήθους και της αξιοπρέπειας  Κυριάκου Μητσοτάκη .

Βεβαίως, ανθρωπίνως,  θα παραδεχτούμε πως κανένας  πατέρας δεν καταδίδει το παιδί του. Συναισθηματικά, είναι πολλοί μαζί με το γονιό.  Αλλά ,από την άλλη,  αυτός ο πατέρας , είναι και υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ.  Πώς να το κάνουμε;

Η Ιστορία έχει άλλα κριτήρια. Δεν μπαίνει στο δίλημμα του πατέρα  στο μύθο του Αισώπου που πάντρεψε τις κόρες του με  κανατά και περιβολάρη. Δεν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε ήλιο και βροχή.  ΄Ολα είναι καθαρά και οι επιλογές καθορισμένες. Το συναίσθημα υποχωρεί εντελώς σε τέτοιες κρίσεις.

Αλλά, και ο μέσος,  έντιμος  άνθρωπος,  έτσι σκέφτεται. Ας ρωτήσει ο  ίδιος έναν άλλο  γονιό που πιάσανε το παιδί του με ναρκωτικά και το μπαγλαρώσανε στη στιγμή. Τί να του πει και τί να του εξηγήσει ο  Θεοδωρικάκος;  Πως  με  εντολή δικιά του καθάρισαν ο γιος  και η παρέα του και το δικό του είναι στα σίδερα;

 

 

 

΄Όμως, ας είμαστε ειλικρινείς.  Η συντεταγμένη πολιτεία δεν κινδυνεύει,  επειδή   ένας παραβάτης έχει  «μπάρμπα στην Κορώνη»  και  γλιτώνει κι ο διπλανός του όχι.   Δεν πέφτει ούτε κινδυνεύει απ΄αυτά .  Αλλού είναι το πρόβλημα. ΄ Αλλοι γίνονται οι  Λεβιάθαν που μπορούν να καταπιούν το Σύμπαν.

Ρίξτε μια ματιά σήμερα στη μιντιακή βιομηχανία (Αλαφούζος, Κυριακού, Ράπτης, Κουρτάκης, ΦαναροΠαναγοπουλοΓεράκηδες και λοιπούς εμπόρους) που έχει εξαγοράσει η…λαοπρόβλητη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μιλάμε για τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης, γκεμπελικής μορφής. Ούτε στα “ψιλά”  δε θα συναντήσετε  το σκάνδαλο  με το  γιο του Θεοδωρικάκου.  Ούτε μια αναφορά. Σαν να μην έχει βουίξει ο τόπος. Σαν μην έχει πάρει φωτιά η επικαιρότητα.  Σκοτάδι, απόλυτο και  βαθύ.

Η ίδια θεοσκότεινη νύχτα  για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Λαλίστατη η  η εμπορική  παραπληροφόρηση για ό,τι έχει σχέση με «αίμα και σπέρα». Τσιμουδιά  για τον ορυμαγδό  των σκανδάλων. των προκλήσεων ,της μπόχας που πνίγει τη χώρα.

Ξέρει ο χαχόλος  που διαβάζει  την  πορνοφυλλάδα του Ράπτη  ( τα 4/5 της ύλης της είναι τέτοια σκουπίδια), τί είπαν η Τουλουπάκη και ο Παπαγγελόπουλος στο ειδικό δικαστήριο; Γνωρίζει αυτή την ώρα  για τις  σκληρές  καταγγελίες του αξιωματικού που κατάγγειλε τον υπουργό για το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά του γιου του; Τις μίζες από τα 15 δισ. των εξοπλισμών, τους θανάτους από τις φοβερές ελλείψεις στα νοσοκομεία,  τους νεκρούς πρόσφυγες και τις επαναπροωθήσεις,  τί λέει η Ευρώπη για το σκάνδαλο των υποκλοπών;  Μαύρο κι άραχνο  σκοτάδι. ΄Ο,τι  σκουπίδι  του πετάει ο Ράπτης, το καταβροχθίζει. Κι αυτό θεωρεί είδηση, ενημέρωση. Κριτική.΄Αρα, χαχόλος είναι,   κρετίνικα θα ψηφίσει αύριο .

 

 

 

Αντιλαμβάνεται ,επομένως ο Αλέξης Τσίπρας, ως αυριανός  πρωθυπουργός από πού  πρέπει να ξεκινήσει  να καθαρίζει την κόπρο του Αυγεία;   Ούτε οικονομία, ούτε παιδεία, ούτε δικαιοσύνη,  ούτε ελληνοτουρκικά .Ακολουθούν.

ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ  ΛΟΥΚΕΤΟ  ΣΤΗ ΡΥΠΑΡΗ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.   Η  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.  ΚΙ ΑΝ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΙΩΣ,  ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΟΙ “ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ” ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ  ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ,  ΔΙΚΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ. ΚΑΜΙΑ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ (ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ)  ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥ  ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ  ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ. “ΤΑ ΡΑΣΑ  ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ”.