“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΥΠΟΥ”: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΡΟΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ “ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟ” ΚΑΙ… ΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΥΠΟΥ.

Σακελλαροπούλου: H πανδημία επιβεβαίωσε τη ζωτική σημασία της ελεύθερης, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

 Απολύτως ζυγισμένη- στοιχισμένη με τους λοιπούς θεσμούς η κυρία. Αλλά ,αν δεν ήταν θα την κάνανε πρόεδρο Δημοκρατίας; Μάλιστα, τα  Μέσα Αποβλάκωσης   καταχάρηκαν με την υποψηφιότητά της   και οι κοντυλοφόροι στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης … έσκιζαν τις  σωβρακοφανέλες τους  που ένα καλό παιδί αστών και μάλιστα δικαστών , σαν την Κατερίνα μας,  κατέλαβε με την..αξία της τον ανώτατο αυτό θώκο της Πολιτείας. Και τώρα, η ίδια τους  ανταποδίδει την εύνοια με τα ίδια ακριβώς υποκριτικά  κοπλιμέντα. ΄Οπως το έλεγε ο σοφιστής. “Υποκλινόμενοι υμίν αυτοίς”, οι ανίεροι.

Ο Τζούλιαν  ΄Ασανζ είναι το ζωντανό παράδειγμα της απόλυτης ταύτισης στο έγκλημα των εξουσιών. “Πέρασε τα εσκαμμένα”. Εκείνα που και η βιομηχανία παραπληροφόρησης απαγορεύει δια ροπάλου ,  επί ποινή αποβολής από τις τάξεις της και παράδοσης στην ανθρωποφαγία  όποιου τολμήσει να τα περάσει.  Μια φορά ένας δημοσιογράφος – ακτιβιστής  προσπάθησε  να αυτονομηθεί, να ξεφύγει από το καλοθρεμμένο κοπάδι,  να δείξει στον κόσμο  ποια αλήθεια όφειλε να υπηρετεί ο Τύπος και τον κανιβάλισαν όλες μαζί οι εξουσίες.

Στον ηρωικό ακτιβιστή μπλόγκερ αφιερωμένη η “ημέρα του Τύπου”. Κι ας είναι επίσης ημέρα μνήμης των δεινών που προκάλεσε και συνεχίζει η αισχρή αυτή εξουσία  στην επιχείριση  βιασμού και  δολοφονίας  της είδησης, της ενημέρωσης της πληροφορίας.

Μέγα παράδειγμα  η πανδημία του Κορονοϊού. Ο παγκόσμιος τύπος σε ρεσιτάλ  παραπληροφόρησης, ασέλγειας και κακοποίησης της σωστής ενημέρωσης   για την εξυπηρέτηση των οικονομικών κυρίως συμφερόντων του.

______________________

1. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

“Κορονοϊός: Πάνω από 3,44 εκατ. κρούσματα παγκοσμίως και πάνω από 243.000 οι θάνατοι

Αληταριό  όλων των κλάσεων και των συμφερόντων, που έχετε και τη τιμητική σας σήμερα.  Μας λέτε σας παρακαλούμε σε πόσα  εκατομμύρια ανέρχονται  τα θύματα της απλής γρίπης, για την οποία έχουμε και εμβόλια και φάρμακα και γνώση;

Και όχι μόνο φέτος. Από το 2009 μέχρι σήμερα, πόσους θέρισε η γρίπη παγκοσμίως;  Και πιο πριν. 1957 και 1968.  Είναι φρικτοί αριθμοί;   Ωχριούν μπροστά τους οι τωρινοί του Κορόνα;

Κι όμως, “φύλλο δεν κουνήθηκε”. Ούτε μια αράδα   για ενημέρωση ,προφύλαξη,σωτηρία των θυμάτων.

Τόσο βρώμικες ΟΛΕΣ οι εξουσίες. Με πρώτες τις φυλλάδες και τους κοντυλοφόρος τους που έστησαν το μύθο του Κορόνα και έκαναν την τύχη τους  με τις  αρπαχτές του.

Πιο επικίνδυνη  από αυτή τη φάρα δεν υπάρχει. Ιός θανατηφόρος η  μαφία του. Μπροστά τους ο Κορόνα είναι σαν να εξοντώνει ζωές  με…σφεντόνα.

Πολεμήστε τους με κάθε τρόπο.  Δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας πια. Χρησιμοποιούν ναζιστικές μεθόδους.  Τα ισχυρότερα  όπλα τους είναι  ο αποπροσανατολισμός, η παντελής έλλειψη σεβασμού στην αλήθεια, η   προπαγάνδα. Τσακίστε τους με κάθε τρόπο!

 

2. Πειραματόζωα οι μαθητές

Κρύβουν τα επιστημονικά δεδομένα για να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο.

***

Δηλαδή, ρε Βαξεβάνη, θέλεις να μας πεις τι; Γνωρίζουν πως είναι επικίνδυνο να πάνε τα παιδιά σχολείο , αλλά τα στέλνουν; Δηλαδή, κάνουν χαρακίρι; Για ποιο λόγο; Ζημιά θα πάθουν,αν συμβούν νέα κρούσματα με την επάνοδο.

΄Αλλωστε, οι περισσότεροι γονείς θέλουν να πάνε τα παιδιά να “σταβλίζονται” στις αίθουσες    για να ησυχάσει το κεφάλι τους. Τι μα λες τώρα;

 Αλλά , θα μπορούσε  η κομματική δημοσιογραφία  να κάνει  αντικειμενική  κριτική; ΄Ο τι κάνουν οι άλλοι είναι λάθος.  Σε αντίθεση με τους δικούς τους.

΄Ασε μας κάτω, λοιπόν,  και κοίτα κι εσύ να ξεψαχνίσεις κανένα κόκαλο, αν σου πετάξουν. Γι΄αυτό,άλλωστε,  γίνεται ο καυγάς. Και  για το… πάπλωμα.

Να πάνε και να χιλιοπάνε τα παιδιά σχολείο. Πρέπει η ζωή, που μας την κόψατε στη μέση τόσο ξεδιάντροπα και υποκριτικά,να ξαναρχίσει.

Ανοίξτε τα μαγαζιά, αφήστε τον κόσμο ελεύθερο στις δραστηριότητές του. Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει,αν ληφθούν  στοιχειώδη μέτρα. Με πρώτο, την υποχρεωτική μάσκα για κυκλοφορία.

Κι αν συμβεί να υπάρχουν νέοι φορείς, ιδιαίτερα σε παιδιά, αν πάνε σχολείο, μη σπεύσετε να “βγάλετε από τη μύγα ξύγκι”.

Στους Βαξεβάνηδες τα λέμε. Τροχοπεδήσατε τη ζωή τόσες εβδομάδες.  Διαπράξατε  συνταγματικό ανοσιούργημα , για να τα κονομήσετε.  Σκάστε πια.

Σταματήστε, ειδικά,  να παίζετε με τα ατομικά μας δικαιώματα και να υποκρίνεστε πως τα προστατεύετε. Γκεμπελίσκοι.  Φασιστάκια είστε.  Οι μάσκες έχουν πέσει καιρό τώρα.Τρομάζει η απαίσια μούρη σας τους έντιμους και σώφρονες.

.

3. Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ από τον… «λεβέντη» Λαγό για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Στο παραληρηματικό βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Λαγός προκειμένου να παρουσιάσει τη σοβαρή αυτή πρωτοβουλία του μορφώματος που έχει δημιουργήσει, κάνει λόγο για τον… «μπίλντεμπεργκ Μητσοτάκη» που δεν επέτρεψε σε γεροντάκια να πάρουν το Άγιο Φως από τις εκκλησίες, αλλά επέτρεψε τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, χωρίς φυσικά να λείπει η εμφυλιοπολεμική ρητορική.Όλα αυτά, φυσικά στέκοντας μπροστά σε όσες εικόνες της Παναγίας μπόρεσε να βρει ώστε να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την οψίμως εκδηλωθείσα χριστιανική του πίστη
.***
Δηλαδή, αν πήγαιναν μπουλουκηδόν και έπαιρναν  οι πιστοί το… ΄Αγιο φως, δε θα ήταν παράνομο; Ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν;
Καλά, μια απορία. Πώς κυκλοφορεί  με τέτοια μάσκα  αυτός ο Νεοναζί στην Ευρώπη,ως ευρωβουλευτής; Δε τρομάζουν τα παιδιά στο δρόμο που τον βλέπουν;
΄Η μήπως είναι η κανονική του μούρη; Προσέξατε την εικόνα;Αν δεν είναι μάσκα, πόση κακία αναδίνει αυτή η μούρη; Παραμορφωμένη από μίσος. Μορφή τέρατος.   Εγκληματική φιγούρα.

“Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή, λέγανε οι “πρόγονοι”. ΄Αδικο είχαν;

 

4. Η «τρελή» ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν: Τρώει τόνους ελβετικού τυριού, έχει δικό του γυναικείο συγκρότημα (κάνει τον στιλίστα ), διατάζει πώς θα κουρευτούν οι πολίτες

Κιμ Γιογνκ Ουν

Μέχρι χτες, οι Γκεμπελήδες  λέγανε πως 99% ο  “Μπουλούκος” της Πιονγιάνγκ  έχει πεθάνει. Σήμερα ,το ξέχασαν και τον ανάστησαν.

Αφού κάνανε  τη δουλειά τους  να γεμίσουν αδειανές  σελίδας,τώρα συνεχίζουν με νέες . Ο  Κιμ  να  σφύζει από ζωή.

Λερώνεσαι απ΄όπου κι αν τους πιάσεις. Ακόμα και και ο  δικτάτορας   Κιμ Γιονγκ Ουν είναι άγιος μπροστά τους.  Τούτη είναι αχτύπητοι  ως δικτάτορες της πληροφορίας.  Μοναδικοί και ανεπανάληπτοι.

5. Εκείνη 48, αυτός 25: Ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας
Πηγή: iefimerida.gr

Ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Και μάλιστα γυναίκα;   Λιθοβολήστε την.  Θέλει και    η  θείτσα  πιπίνια; ΄Αει στο διάολο, αχρεία!

Ο ηλικιακός   ρατσισμός και ειδικά σε συνδυασμό του με εκείνον του  φύλου της γυναίκας … σπάζει κόκαλα.  Πορνοφυλλάδες, σαν την παρούσα ,  λανσάρουν συγκεκριμένα πρότυπα  σεξισμού. Κυρίως ηλικίας…δροσιάς, διαστάσεις, (βάρος-ύψος),  χρωμάτων, καλλωπισμού. Και μάλιστα είναι  τόσο αδίστακτες  (και φυσικά σε εισαγγελικό απυρόβλητο), που βάζουν  σε κοινή θέα  ακόμα και άγουρα    κορμάκια κοριτσιών, για να ταϊσουν  το ανώμαλο σκουπιδαριό τους που τρέφεται από τη χωματερή.

 

6.ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τι τρώει μια διαιτολόγος καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, επί μια εβδομάδα -Θα εκπλαγείτε

 

Διαιτολόγος με κορμάκι

Μια διαιτολόγος από την Αυστραλία, μοιράστηκε με τον κόσμο τι τρώει μέσα σε μια βδομάδα και αποκάλυψε γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε ως οδηγό το «τι τρώτε σε μια μέρα» ως σημείο αναφοράς για τη διατροφή σας.

Η 30χρονος διαιτολόγος από το Σίδνεϊ, Λίντι Κοέν, είπε ότι αυτό που τρώτε σε μια μέρα «δεν έχει σημασία», καθώς αυτό που είναι σημαντικότερο και συμβάλλει στο να είστε υγιείς και δυνατοί, είναι το τι τρώτε σε μια εβδομάδα, ένα μήνα και ένα χρόνο.

Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο φαγητού της Λίντ δεν είναι μόνο γεμάτο με φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες, αλλά και νόστιμα φαγητά που βοηθούν στο να διατηρείστε υγιείς και σε φόρμα, περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

 

***

Καλά, ή μας δουλεύει το κοριτσάκι ή οι γκουρού της  διατροφής, μας λένε μούφες. Οι τελευταίοι υποστηρίζουν πως  σχεδόν  τα μισά  από εκείνα που  τρώει η  Λίντι, είναι διατροφικά μπόμπες!

Παράδειγμα, να  χλαπακιάζεις τηγανητά, τσιγαρισμένα, τόσα πολλά κρέατα , αλλά και καπουτσίνο (καφέ) με γάλα ή σαντιγί !

θα κανονίσουν τελικά οι ειδικοί τί να τρώμε και τί όχι; ΄Η να ξαναγυρίσω στη διατροφή του παππού του Νικολάκη,που έφυγε πλήρης ημερών ,με καλοστεκούμενα μυαλό και κορμί;

 

ΣΟΦΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ
25.09.07
 ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ, ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ .

 

 

-ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΑΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ  ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

–  ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ 105 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ, ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ, ΣΤΡΙΨΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΩ ΕΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ  ΤΟ ΜΥΑΛΟ .

-ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ?

-ΚΑΠΝΙΖΑ

-ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

-ΚΟΝΤΑ  50

-ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΕΒΛΑΨΕ?

– ΗΜΟΥΝΑ ΤΥΧΕΡΟΣ.ΠΡΟΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑ

-ΠΟΣΑ ΚΑΠΝΙΖΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ?

-16,ΔΗΛΑΔΗ 8

-ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

-16 ΜΙΣΑΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ?

-ΔΗΛΑΔΗ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ?

-ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ. ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟ.

-ΠΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ?

-ΝΑΙ,2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗ ΜΕΡΑ

-ΑΛΛΑ ΠΟΤΑ?

-ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.

-ΚΑΦΕΔΕΣ?

-2 ΤΗ ΜΕΡΑ, ΕΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

-ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ? ΤΙ ΕΤΡΩΓΕΣ?

-Ο ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΡΕΑΤΙΚΑ ,ΑΝΤΕ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ.

-ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΚΛΗΡΑ?

-ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΗ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 90 ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΑΠΟ ΜΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΜΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝΕ.

-ΕΙΠΕΣ ΘΕΟΣ? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ?

-ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.. ΕΝΝΟΩ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ.

-ΑΛΛΑ?

-ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΟ.105 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

-ΜΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ, ΠΩΣ  ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

-ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ. ΝΑ, Ο ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ, ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ, ΣΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.. ΕΚΕΙΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ.

-ΜΑΛΙΣΤΑ

-ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ?

-ΕΚΕΙ  ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΗΣΑ

-ΔΗΛΑΔΗ

-ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑ, ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΘΕΡΟΣ, ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΔΙΨΑΣ.

( ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ» ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. )