Πολίτης ενημερώνει τον ελληνικό λαό πώς χάνει το σπίτι του λόγω …μεγαλοψυχίας Μητσοτάκη!

Πολίτης έδειξε στον Μητσοτάκη πώς έσωσε το σπίτι του με τον εξωδικαστικό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει το χαρτί του κατοίκου της Αγ. Παρασκευής

Πηγή: iefimerida.gr

***

Είχαμε άλλο  θέμα έτοιμο για ανάρτηση. Μόλις, όμως, κάναμε  πριν λίγο, τη συνηθισμένη περατζάδα μας με σφιχτή  ,όπως πάντα στα ρουθούνια τη  μάσκα  από  τις γκεμπελικές χωματερές  που  ανακυκλώνουν τα σκουπίδια του Μητσοτακικού καθετώτος,,  η γνωστή ασφυκτική, εμετική  μπόχα της ναζιστικής  μορφής προπαγάνδας ,  μας έσπασε  τη μύτη.

Τούτη τη φορά  η  “αυλή”  των παρατρεχάμενων,   ως σκουπιδοσυλλέκτη  επιστράτευσαν πάλι  χαχόλο -οπαδό  τους ( από το σμήνος  προφανώς της γαλάζιας ακρίδας).   Ο νέος  τούτος   ευγνωμονών πολίτης και θαυμαστής     της Μητσοτακικής ευωχίας και μακαριότητας που  ζει η χώρα ,  από τυχαία στο  δρόμο συνάντηση   ανακαλυφείς,   τους διαβεβαίωσε περιχαρής   πως…έσωσε το σπίτι του μέσα από την  τεράστια προσφορά του περίφημου   εξωδικαστικού  μηχανισμού και ήθελε  να εκφράσει δημόσια   τις ευχαριστίες του.   Γι’΄αυτό και ζήτησε με επιμονή να τον οδηγήσουν  μπροστά στο …Μεγάλο.  Τελικά,  μετά από πολλά παρακάλια ,ως φαίνεται, του έκαναν τη χάρη και  έτσι  ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε και κατανόησε για άλλη μια φορά ,γιατί ο λαοπρόβλητος  πρωθυπουργός της χώρας , έχει  αποδοχή τέτοια , που όμοιά της  δεν είχε ποτέ  στο παρελθόν άλλος ομόλογός του.

  Ο λόγος, λοιπόν, για το πρόσφατο  νέο έγκλημα.    ‘Οταν,  ελέω της  Μητσοτακικής μεγαλοψυχίας  για τους πνιγμένους  από την απόγνωση δανειολήπτες,    ο αχυράνθρωπός του,  τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου,  Ντογιάκος με την παρέα του, παράδιδαν  στα αρπακτικά  των Fund  τα σπίτια των ταλαίπωρων  δανειοληπτών.

«Επαναλαμβάνετε το ψέμα και σιγά-σιγά θα γίνει η αλήθεια», διαβεβαιώνει  ο πρώτος διδάξας  τους  σημερινούς  Γκεμπελίσκους μαθητές του  που  κακοποιούν καθημερινά  με την ασύστολη προπαγάνδα  της δεξιάς βιομηχανίας παραπληροφόρησης , την έννοια του Τύπου.  Αδίστακτοι, όσο και ο ναζιστής γκουρού τους.

Για το ποιους  και τί εξυπηρετεί  το νέο εργαλείο για την ευκολότερη ληστεία  του κεραμιδιού του φτωχού, όμως, ας αφήσουμε να μιλήσει ένας άλλος, μη σωθείς τούτος, δανειολήπτης από το νέο  μηχανισμό  απάτης που …μηχανεύτηκαν.   Προφανώς  γιατί  δεν είχε  τις κατάλληλες, δεξιές άκρες, όπως ο ομνύων πίστη  παραπάνω, ενώπιον του ίδιου του  Μεγαλειότατου   για τις  αγαθές του  προθέσεις να χτυπήσει αμείλικτα τα γεράκια των Τραπεζών και να σώσει τα σπίτια των θυμάτων τους.

Μας κοινοποίησε την καταγγελία του προς τις αρμόδιες αρχές και με φαρδιά υπογραφή. Θέλαμε να ασχοληθούμε  εκτενέστερα σε άλλη ανάρτηση  με αυτό το ζήτημα,  γιατί φαίνεται να βρωμάει από παντού. Λόγω, όμως, σημερινής επικαιρότητας, με τον τρόπο που το  κατασκεύασαν   τα λογής παπαγαλάκια του καθεστώτος, τη δημοσιεύουμε σήμερα .   Στη διάθεσή μας έχουμε όλα τα στοιχεία του αποστολέα για κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει ή να …ενεργήσει  περισσότερα.

                                           ΠΡΟΣ

               Τον κ. Υπουργό της Οικονομίας

                          ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ………………………………………………………….

email …………………………………………………..

Κοινοποίηση: 1. Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, 2.  Συνήγορο Πολίτη

Κύριε Υπουργέ

Σας αναφέρω-καταγγέλλω τα ακόλουθα:

Συμπλήρωσα αίτηση για ρύθμιση χρεών στον εξωδικαστικό μηχανισμό από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2023. Σχεδόν 4 μήνες μετά ,η αίτησή μου  (αριθ ……)βρίσκεται στο στάδιο «επανάντλησης στοιχείων»!

Από τις δικαιολογίες  εκπροσώπων  της υπηρεσίας αυτής, μετά από εκατοντάδες( στην κυριολεξία τηλεφωνικές επαφές μαζί τους) ήταν πως κάτι συμπληρώθηκε λάθος ή δεν ολοκληρώθηκε.

Επειδή, όμως, είμαι απολύτως βέβαιος πως δεν υπήρξε ούτε λάθος ούτε παράλειψη , όπως μπορεί  κανείς να διαπιστώσει είτε με την,  πριν την ένδειξη «επανάντληση στοιχείων» , συμπλήρωση της αίτησης, είτε από τις ηχογραφημένες συνομιλίες με τις οδηγίες του  εκάστοτε αντιπροσώπου και των διαβεβαιώσεών τους πως «όλα είναι σωστά και πλήρη», αν μη τι άλλο, είναι περίεργο, γιατί η εξέλιξη της διαδικασίας οδηγήθηκε σε τέτοιο σημείο.

Γιατί, αυτή η πασιφανής κωλυσιεργία, καθώς και  η απροθυμία των τραπεζών  να διευκρινίσουν στοιχεία ανύπαρκτων  απαιτήσεων, παρά την αίτησή μου στη στήλη «Διόρθωση Στοιχείων»  να διευκρινίσουν σε τί αφορούν αυτές οι απαιτήσεις;   Γιατί αντί της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ επέστρεψε  η  αίτηση στο αρχικό της στάδιο, μόνο και μόνο με την  αναληθή δικαιολογία πως κάτι δε συμπληρώθηκε σωστά ;   Ποιους εξυπηρετεί αυτή η σκόπιμη καθυστέρηση και τί μπορεί κανείς να υποθέσει με τέτοιες δικαιολογίες και προφάσεις;

                ΄Υστερα απ΄αυτά,

σας παρακαλώ να ελέγξετε το περιεχόμενο της καταγγελίας μου και να με ενημερώσετε, γιατί  σε έναν τέτοιο  μηχανισμό που διαφημίστηκε  τόσο  ευρέως ως  εξυπηρετών τον πολίτη, παρουσιάζονται τόσο σοβαρά προβλήματα ; Υπάρχουν και  ποιες σκοπιμότητες σε τέτοιες δυσλειτουργίες της υπηρεσίας;

Σας  επισημαίνω για άλλη μια φορά  πως η δικαιολογία για έλλειψη στοιχείων συμπλήρωση της αίτησης ή άλλης σχετικής, από τη στιγμή που έλαβα διαβεβαίωση πως όλα  συμπληρώθηκαν σωστά, δε θα είναι η απάντηση που περιμένω, αλλά τυπική διεκπεραίωση, που αντί να επιλύσει, συγκαλύπτει προβλήματα  και σκοπιμότητες. Ελπίζω να μη λάβω «φωτοτυπία» της ίδιας δικαιολογίας.΄΄ων

                                                  Διατελώ

                                                …………………………….

“Υπάρχουν και  ποιες σκοπιμότητες σε τέτοιες δυσλειτουργίες της υπηρεσίας;” Μα,τι ρωτάς,  αγαπητέ; Δε γνώριζες  απο την αρχή ποιους και τί εξυπηρετούσε όλη αυτή η προπαγάνδα περί  αρωγής (!) στα   θύματα των Τραπεζών;  Μόνο εσένα δεν είχε, ασφαλώς,  διάθεση να βοηθήσει ο  εκλεκτός των Τραπεζιτών.   ΄Η είσαι αφελής ή…πολύ ευγενικός και συγκαταβατικός, αν και παθός, κρίνοντας  κανείς από το  ύφος της καταγγελίας σου.