ΠΡΟΣ…. ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ NOVARTIS: ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟ FBI ΓΙΑ…ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ; ΑΛΛΙΩΣ ….

                  1. “ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ”  (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

Καιρό να ανεβάσουμε επιστολές φίλων και επισκεπτών.  Αιτία βασική, ποια να πρωτοδιαλέξεις. Παράλληλα, πολλά θέματα , είναι ίδια με τα δικά μας εδώ. Σήμερα  παραθέτουμε  3   επίκαιρες:

  1. Κ.Π (υπογράφει),στρατιωτικός. “…Δικαίωμά σου να μη βλέπεις τουρκικό κίνδυνο. Αλλά εμάς να μας επιτρέψεις να βλέπουμε και να είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε,οποιοδήποτε χτύπημα   αν χρειαστεί…” Ναι,αγαπητέ,γιατί να μην το κάνετε αν χρειαστεί; Γι΄αυτό, άλλωστε,το σκοπό,  αν και χαραμοφάηδες  εδώ και έναν αιώνα,  σας έχουμε και τρώτε τζάμπα τα λεφτά μας. Οπότε, κάντε κι εσείς κάτι. Γιατί και παλιά, πάλι οι πατεράδες και οι παππούδες μας πήγαιναν πόλεμο και ” βγάζανε το φίδι” από τη  τρύπα”. Βέβαια,δε θα χρειαστεί να πολεμήσετε, για τους λόγους που αναλύσουμε συνεχώς εδώ,  Οπότε,  θα συνεχίζετε  ως τεμπέληδες να ξεκοκαλίζετε μισθούς και επιδόματα…στολής, τζάμπα, από αυτά που θα  φτιάχναμε  νοσοκομεία και το κράτος θα ασκούσε κοινωνική πολιτική.
  2.  “Αντριτσάνος”.  …” Σε όσα έγραψες προχτές για την κλοπή τς Βιβλιοθήκης να προσθέσω και τούτο: Υπήρχαν φήμες πως τη δουλειά την κάνανε μεν  από μέσα,γνώστες του χώρου και του περιεχομένου στα κιβώτια. Αλλά  τη “βρώμικη” δουλειά, μεταφορά  και  πώληση, την ανάθεσαν σε  γνωστό τύπο  από μια τραγική ιστορία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο  (Δ,Κ), ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια, ζούσε από τέτοιες δουλειές.

!!!!!!!!.  Ούτε που θα μπορούσα να το φανταστώ.

Συχωριανέ, μήπως είναι …ραδιοαρβύλα και  γνωστό αντριτσάνικο κουτσομπολιό; Από τέτοια κάτω..μανούλες οι δικοί μας . Επιστήμη η τέχνη της Κουρκουσούρας.

3. Κώστας  Παλαιολόγου. Κι αφού το FBI βγήκε επίσημα και κατηγόρησε τους 7 πολιτικούς, για διαφθορά, γιατί οι…θιγόμενοι,δε έκαναν αγωγή, μήνυση ή άλλες δικαστικές ενέργειες  στο FBI και να ζητάνε εκατομμύρια για συκοφαντική δυσφήμιση;   ΄Η έχουν οι δράστες  “χεσμένη τη φωλιά” τους  και η βρώμα έφτασε ως την Αμερική και ακόμα πέρα…;”

΄Ελα, ντε. Εσένα,αν  σου  λέγανε πως είσαι   κλέφτης ,εδώ ή στην Αμερική, δε  θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε; Αλλά ο …”χεσμένος” Γεωργιάδης, Σαμαράς και Πικραμένος τολμούν;

                                      2.  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1. ΔΕΝ …ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ; ΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

α.  Χτες: Πολεμικό σκηνικό» στήνει η Άγκυρα σε Αιγαίο Ακραίες απειλές και όργιο προπαγάνδας – Πώς απαντά η Αθήνα.

β. Σήμερα: Προς αποκλιμάκωση στο Αιγαίο: Η Τουρκία αποσύρει πολεμικά πλοία και κατεβάζει tweet για έναρξη ερευνών

Τουρκία Oruc Reis

2. ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΡΩΣΙΑΣ ,ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ  ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ!

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της σύλληψης αντιφρονούντος στη Ρωσία

Ογκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις εδώ και δυο βδομάδες στην περιοχή Χαμπαρόφσκ στη ρωσική Άπω Ανατολή, έπειτα από τη σύλληψη ενός λαοφιλούς τοπικού κυβερνήτη και την αντικατάστασή του εντός της εβδομάδας από έναν διορισμένο από το Κρεμλίνο αξιωματούχο, ο οποίος δεν είχε ζήσει ποτέ αυτήν την περιοχή.

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της σύλληψης αντιφρονούντος στη Ρωσία

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της περιφερειακής διοίκησης στην πλατεία Λένιν, φωνάζοντας «Ελευθερία» και «Πούτιν παραιτήσου».

Οι διαδηλώσεις είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει εδώ και χρόνια κατά του Κρεμλίνου, που μέσα στην εβδομάδα ισχυρίστηκε πως τροφοδοτήθηκαν από εκτός περιοχής αντιπολιτευόμενους ακτιβιστές.

Αξιωματούχοι στο Χαμπαρόφσκ ανέφεραν ότι στη διαμαρτυρία συμμετείχαν περίπου 6.500 άτομα, αλλά τα αντιπολιτευόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπολόγισαν τους συμμετέχοντες σε περίπου 90.000.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η διαδήλωση ήταν η μεγαλύτερη αφότου ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον 10.000 άτομα συμμετείχαν σε παρόμοιες διαμαρτυρίες στις 11 και 18 Ιουλίου, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στελέχη της αντιπολίτευσης υπολόγισαν τον αριθμό των διαδηλωτών μεταξύ 35.000 και 50.000.

Ο 39 ετών Μιχαήλ Ντεγκτιάρεφ, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, διορίστηκε προσωρινός κυβερνήτης από τον πρόεδρο Πούτιν τη Δευτέρα και έφτασε στο Χαμπαρόφσκ την επόμενη μέρα.

Ο Φουργκάλ, που έχει μεταφερθεί στη Μόσχα για προδικαστική κράτηση, διώκεται για   δολοφονίες που φέρεται να διέπραξε πριν από 15 χρόνια, όταν ασκούσε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι υποστηρικτές του εκλαμβάνουν την υπόθεση  στημένη και ως απόπειρα να εξουδετερωθεί ένας αντίπαλος του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένης Ρωσίας. Και δεν είναι η πρώτη φορά,που συμβαίνει αυτό. Μέλος του κόμματος LPDR, ο Φουργκάλ είχε εκλεγεί κυβερνήτης κατατροπώνοντας τον υποψήφιο του Κρεμλίνου.

3. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ…ΑΜΕΡΙΚΑ!

ΗΠΑ: Τεράστια διαδήλωση στο Σιάτλ, νέες συγκρούσεις στο Πόρτλαντ. Η  ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ , με αριστερή ιστορία και ρατσιστικό παρελθόν.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες Σάββατο στο Σιάτλ στη μεγαλύτερη πορεία Black Lives Matter που έχει πραγματοποιηθεί εδώ και εβδομάδες, ενώ βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν για μία ακόμη νύκτα και στο Πόρτλαντ.

Η αστυνομία στο Σιάτλ έκανε χρήση βομβίδων κρότου και σπρέι πιπεριού για να διαλύσει τους διαδηλωτές, αφού κάποιοι πυρπόλησαν ένα υπό κατασκευή κέντρο κράτησης ανηλίκων στην κομητεία Κινγκ και ένα δικαστήριο.

 

 

5. Έφυγε από τη ζωή ο μοναδικός εκφραστής της μουσικής παράδοσης της Λέσβου, Σόλων Λέκκας

Έφυγε χθες από τη ζωή ο Σόλων Λέκκας. Ήταν γεννημένος το 1946 στην Πηγή. Χτίστης και λιθοξόος, αλλά και καλλίφωνος τραγουδιστής. Ο πατέρας του, Ευστράτιος, ήταν χτίστης και είχε γεννηθεί στον Αφάλωνα, στην Ανατολική Λέσβο. Η καταγωγή του ήταν Αρβανίτικη από την περιοχή Λουτρακίου.

Ο Σόλων Λέκκας έζησε τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας τουμπελέκι με αυθεντικό τρόπο πράγμα που αναγνωρίστηκε από μεγάλους Δασκάλους της μουσικής παράδοσης.Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών νικημένος από τον καρκίνο

«Θέλω να τραγουδώ τα τραγούδια αυτά τα μικρασιάτικα τα παλιά, θέλω να τα παγαίνω σφυριχτά. Νομίζω ότι αυτό που κάνω γίνεται πιο όμορφο άμα σφυρίζω. Ενώ άμα κάθομαι έτσι ξερός (δηλαδή χωρίς τραγούδι), δεν μπορώ να σκεφτώ κιόλα» είχε δηλώσει το 1997 στο ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Κιβωτός του Αιγαίου» που είχε καταγράψει τη ζωή και τη δουλειά του.

 

                                    3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

1.  ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η ΜΕΑΛΥΕΡΗ ΑΠΑΤΗ  ΤΩΝ ΜΜΠ (ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

Εκτακτη επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Στους 202 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 57χρονος στο «Σωτηρία»

 

 

α.Περισσότερα από 16 εκατομμύρια κρούσματα του κορονοϊού έχουν καταγραφεί επισήμως σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα μισά στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, σύμφωνα με απολογισμό που κατήρτισε σήμερα στις 08:10 ώρα Ελλάδας το AFP.

Τουλάχιστον 16.050.223 κρούσματα και 645.184 θάνατοι έχουν καταγραφεί, κυρίως στις ΗΠΑ, την πλέον πληγείσα χώρα από την πανδημία covid-19 με 4.178.021 κρούσματα και 146.460 θανάτους, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική (4.328.915 κρούσματα και 182.501 θάνατοι) και την Ευρώπη (3.052.108 κρούσματα και 207.734

 

β..Αυξάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια η επίπτωση του καρκίνου. Το 2012 καταγράφηκαν παγκοσμίως 14,1 εκατομμύρια νέα κρούσματα, το 2018 υπολογίζονται σε 18 εκατομμύρια και εκτιμάται ότι το 2025 θα φθάσουν στα 19,3 εκατομμύρια. Υπολογίζεται ακόμη, ότι οι θάνατοι από καρκίνο παγκοσμίως πλησιάζουν τα 10 εκατομμύρια ετησίως.

 

Στη χώρα μας εκτιμάται ότι παρουσιάστηκαν 67.000 νέα κρούσματα καρκίνου και περίπου 32.000 θάνατοι ετησίως. Σήμερα, ο καρκίνος αποτελεί και στη χώρα μας την πρώτη αιτία θανάτου, με ποσοστό 27% γενικά και 38% στις ηλικίες κάτω των 65 ετών, αφήνοντας πίσω τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Περισσότερο από το 1/3 των καρκίνων θα μπορούσε να προληφθεί με την ενημέρωση του κοινού και τη συνακόλουθη λήψη μέτρων για την υιοθέτηση κανόνων υγιεινής, διαβίωσης και διατροφής, όπως η διακοπή του καπνίσματος, η αποφυγή του αλκοόλ, η αποφυγή ανθυγιεινών τροφίμων και ποτών και κυρίως της ζάχαρης, με επακόλουθο την ελάττωση της επίπτωσης της παχυσαρκίας και τέλος με την καθημερινή σωματική άσκηση.

2.  Μια συμμορία επιχείρησε να αλλοιώσει το πολίτευμα

Μια συμμορία επιχείρησε να αλλοιώσει το πολίτευμα

Όταν ακούγεται για πρώτη φορά η υπόθεση Novartis και αρχίζουν οι διαρροές στους δημοσιογράφους, διαρροές που προφανώς προέρχονται από την Εισαγγελία Διαφθοράς -από πού αλλού θα μπορούσαν να προέρχονται;- ότι επίκειται να έρθει στη Βουλή η υπόθεση με 7 πολιτικούς, που μετά αυξήθηκαν σε 10, βάσει των καταθέσεων τριών προστατευόμενων μαρτύρων, πηγαίνω και βρίσκω τον δικηγόρο μου.

Του λέω: «Κυκλοφορούν αυτά κι αυτά και εμπλέκουν εμένα που δεν έχω καμία σχέση». Μου απαντά: «Πρέπει, Αδωνι, να πας να βρεις τον Παπαγγελόπουλο. Αυτός ελέγχει την Τουλουπάκη και λένε ότι κάνει διάφορα στη Δικαιοσύνη παρεμβαίνοντας σε δικαστές και εισαγγελείς».
Οντως, τηλεφωνώ στον κύριο Παπαγγελόπουλο, τον επισκέπτομαι και του λέω: «Κύριε Παπαγγελόπουλε, οι δημοσιογράφοι διακινούν κάτι περίεργα, ότι δηλαδή πρόκειται να έρθει φάκελος στη Βουλή με καταγγελίες κατά πολιτικών από τρία προστατευόμενα πρόσωπα».

Του επισημαίνω μάλιστα επί λέξει: «Αν έχετε βρει κάτι για εμένα, προχωρήστε μέχρι τέλους. Αλλά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην αρχίσουμε τώρα με προστατευόμενους μάρτυρες να κάνουμε τέτοια ο ένας στον άλλον, γιατί στο τέλος η δημοκρατία θα τιναχτεί στον αέρα. Φαντάζεστε αύριο, που θα είμαστε εμείς εξουσία, να βάλουμε άλλους προστατευόμενους και να λένε, για παράδειγμα, ότι ”πήγα και έδωσα μία βαλίτσα στον κ. Τσίπρα;”. Αντιλαμβάνεσθε τι έχει να γίνει;».

Η αντίδραση του κ. Παπαγγελόπουλου; «Τι είναι αυτά που λες, παιδί μου; Είναι δυνατόν ποτέ να γίνουν αυτά στην Ελλάδα; Αυτά εγώ θα τα αποτρέψω πρώτος. Αποκλείεται», μου λέει. Δύο εβδομάδες μετά, ακούω τον ίδιο άνθρωπο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου να ισχυρίζεται για τη Novartis ότι «είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους». Για τέτοιο ψεύτη πρόκειται.

Έρχεται η ώρα της συζήτησης στη Βουλή. Στην ομιλία μου καθιστώ σαφές ότι παραιτούμαι της παραγραφής που προβλέπει το άρθρο 86 του Συντάγματος και προκαλώ την κοινοβουλευτική πλειοψηφία να με παραπέμψουν στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου να δικαστώ επί της ουσίας για την υπόθεση.

Δεν το κάνουν. Γιατί; Επειδή, σε μια τέτοια περίπτωση, η δική μου υπόθεση θα είχε λήξει σε έξι μήνες και θα ήξερε ο ελληνικός λαός από το Ειδικό Δικαστήριο αν ήμουν αθώος ή ένοχος.

Ο στόχος τους, όμως, δεν ήταν να κριθώ αθώος ή ένοχος από το δικαστήριο, αλλά να κερδίσουν τις εκλογές. Και για να το κάνουν, βρήκαν συνεργούς, την κυρία Τουλουπάκη και τους δύο επίκουρους εισαγγελείς, Τζούρα και Μανώλη – για μένα είναι και αυτοί συνεργοί στο κακούργημα. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος -και το εξήγησα στη Βουλή- ότι χωρίς την ενεργό συμμετοχή τουλάχιστον της κυρίας Δημητρίου, ήταν αδύνατον η κυρία Τουλουπάκη να μπορέσει να φέρει εις πέρας όλη αυτή τη σκευωρία.

Τώρα, λοιπόν, που όλη αυτή η αθλιότητα αποκαλύπτεται, έρχεται στη Βουλή ο κύριος Τσίπρας και τι μας λέει; «Αν θέλετε ενότητα στα εθνικά θέματα, πρέπει να κουκουλώσετε τη Novartis». Η απάντησή μας είναι σαφέστατη: «Είστε βαθιά γελασμένος, κ. Τσίπρα».

Η σκευωρία της Novartis, η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε η Ελλάδα από την ίδρυση του νεότερου ελληνικού κράτους, θα ερευνηθεί μέχρι τέλους. Οι ένοχοι θα πάνε στη φυλακή. Όχι για λόγους προσωπικής εκδίκησης. Αλλά διότι είμαστε υποχρεωμένοι από την πίστη μας στο Σύνταγμα της Ελλάδος και την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία, ώστε να γνωρίζει κάθε επόμενος που θα πάρει την εξουσία ότι όποιος διανοηθεί να χρησιμοποιήσει δόλια μέσα για να στήσει παραδικαστικό κύκλωμα αποσκοπώντας να κλείσει τους πολιτικούς του αντιπάλους στην φυλακή, στο τέλος θα καταλήξει ο ίδιος στη φυλακή.

Έτσι προστατεύεται η Ελληνική Δημοκρατία και αυτό που κάνουμε τώρα είναι η ύψιστη προστασία της από μια οργανωμένη συμμορία που δυστυχώς πήρε την εξουσία με σκοπό να αλλοιώσει το πολίτευμα. Διότι αυτό έγινε στην πραγματικότητα. Δεν προσπάθησαν να βάλουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στη φυλακή. Επιχείρησαν να αλλοιώσουν το πολίτευμα. Γι’ αυτό και το αδίκημα είναι πολύ βαρύτερο της απλής καταχρήσεως εξουσίας και συμφωνώ με τον κ. Βενιζέλο και την τεκμηρίωση του κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας.

Αναδημοσίευση από τον Φιλελεύθερο του σαββατοκύριακου 25-26 Ιουλίου.

                            4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

1. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ORUC REIS»
α. Παναγιωτόπουλος σε ΠτΔ: «Η κατάσταση με την Τουρκία θα εξομαλυνθεί όταν οι στόλοι επιστρέψουν.

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον υπ. Αμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο και τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρο

β. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Αδωνις Γεωργιάδης: «Η κρίση στο Αιγαίο θα λήξει όταν οι στόλοι επιστρέψουν στους ναύσταθμους»

Ο Αδωνις Γεωργιάδης

2. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ NBA
Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο: «Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

3.ΜΑΖΕΜΕΝΑ  ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ. iefimerida.gr – https://www.iefimerida.

ΤΟ POST ΤΗΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπόκλιση στην ομορφιά της από την Ελενα Χριστοπούλου με μια φωτό σαν… πίνακας ζωγραφικής [εικόνα]
26|07|2020 | 10:46

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΛ ΚΑΡΑΛΗ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τουρίστας στην Αθήνα -Οι φωτογραφίες από την Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο
25|07|2020 | 22:32

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ
Αποχώρησε από τον Alpha η Ελιάνα Χρυσικοπούλου -Η ανάρτηση στο Instagram
25|07|2020 | 20:30

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην καραντίνα τσακωνόμουν… με τις καρέκλες
25|07|2020 | 14:25

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έκλεισε τα 50 και μοιάζει 30άρης -Άλλαξε εντελώς λουκ [εικόνα]
24|07|2020 | 20:41

Η «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ… ΕΣΤΕΙΛΕ
Χαμός στον… αέρα του ΑΝΤ1: Χαιρετώ τους πιο κ@……ς δημοσιογράφους
24|07|2020 | 15:35
AUTO & MOTO

ΣΠΟΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
H θηριώδης BMW X7 σε νέα έκδοση Black Edition [εικόνες]
24|07|2020 | 17:48

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
Στην Ελλάδα η νέα Mercedes E-Class [εικόνες]
24|07|2020 | 18:00

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Νέα Ford Tourneo και Transit Connect Active [εικόνες]
24|07|2020 | 17:25

ΡΕΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Οι τιμές των ρετρό SkyMini 125 & SkyBongo 125 για την ελληνική αγορά
23|07|2020 | 21:00
BEST OF NETWORK

ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Στο Bon Bon Fait Maison στο Σύνταγμα θα απολαύσετε λαχταριστά γαλλικά παγωτά σε πειραγμένες γεύσεις
26|07|2020 | 11:03

YUMMY
Εύκολες και λαχταριστές -Τρεις καλοκαιρινές συνταγές με βασικό υλικό τα αυγά που θα σε ενθουσιάσουν
25|07|2020 | 17:43

LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER
Μαμά και κόρη σαν φίλες -Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα ανέμελες στο Instagram με ασορτί καλοκαιρινά looks [εικόνα]
25|07|2020 | 16:28

ΝΕΑ ΤΑΣΗ
«Μοchi Skin» -Η νέα τάση στην ομορφιά έρχεται από την Κορέα και είναι διαφορετική από ο,τι έχετε συνηθίσει
25|07|2020 | 15:06

STYLISH
To bohemian και λαμπερό ντύσιμο της Ευγενίας Νιάρχου είναι η ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά βράδια [εικόνα]
25|07|2020 | 13:45

ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ
Απίστευτο κορμί και τέλειο μαύρισμα -Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφίζεται με λευκό μπικίνι και ρίχνει το Instagram [εικόνες]
25|07|2020 | 11:05
VIDEOS
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/