“ΧΙΟΥ”: Η ΜΑΡΕΒΑ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ . “ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ”: Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ…ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!

                                     ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.α. Ερντογάν: Ανύπαρκτη η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου –

Δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις, ξεκινάμε γεωτρήσεις

Ο Ερντογάν με την σύζυγό του Εμινέ μέσα στην Αγιά Σοφιά

“Ανέφερε ακόμη ότι η Ανγκελα Μέρκελ του είχε ζητήσει «για 3 με 4 εβδομάδες να παγώσουμε τις έρευνες», και, όπως είπε, «εγώ της είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι (σ.σ. υπονοώντας την Ελλάδα), αλλά, αν το ζητάς εσύ, θα το κάνω». Ακολούθως τόνισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε τις έρευνες και τις γεωτρήσεις», καθώς, όπως φαίνεται, ο Τούρκος πρόεδρος θεωρεί ότι οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν.
«Τι κάνουν εκεί η Ελλάδα και η Αίγυπτος; Αφού υπογράψαμε τη συμφωνία με τη Λιβύη, όλοι έπεσαν σε αυτό το γεγονός. Αυτή η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου δεν έχει αξιοπρέπεια. Η Μέρκελ μου ζήτησε να σταματήσω τις εργασίες γεώτρησης. Είπαμε: ”Εάν εμπιστεύεστε την Ελλάδα, θα σταματήσουμε να δουλεύουμε για μερικές εβδομάδες, αλλά εμείς δεν τους εμπιστευόμαστε”. Δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και τώρα συνεχίζουμε αμέσως τις εργασίες γεώτρησης. Θα συνεχίσουμε τη συμφωνία μας με τη Λιβύη με αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης με αυτούς που δεν έχουν δικαιώματα, ιδιαίτερα σε θαλάσσιες ζώνες», δήλωσε ο Ερντογάν. Kαι πρόσθεσε: «Επαναλάβαμε τις δραστηριότητες γεώτρησης και προς τον σκοπό αυτόν έχουμε στείλει εκ νέου το (πλοίο σεισμικών ερευνών) ”Barbaros Hayrettin” σε αποστολή».

 

β. ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝΔΙΑ-ΣΟΥΚΡΙ
Αυτή είναι η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Δένδιας και Σούκρι, στην υπογραφή συμφωνίας για την ΑΟΖ

Η ΄Αγκυρα είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα την αναστολή των ερευνών της στην Ανατολική Μεσόγειο, προκειμένου να ξεκινήσει συνομιλίες με την Αθήνα.

***

Ξεσήκωσαν τον κόσμο εδώ και λίγες εβδομάδες με την…άδικη  συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης. Τώρα, με τη…δίκαιη συμφωνία  Ελλάδας-Αιγύπτου, εκπλήσσονται ,  γιατί  “τρώει τα λυσσακά”  του   ο Ερντογάν. “Μονά- ζυγά δικά” τους.
Αν η φαμίλια δεν προχωρήσει σε “αγορές του αιώνα”, δε θα ησυχάσει. Θα συνεχίζει τις προκλήσεις ως το τέλος. Μέχρι να κάνει…”Τούρκο” τον Ερντογάν.

Ο Παναγιωτόπουλος, η ορντινάντσα του Κούλη,  τρίβει τα χέρια του. ΄Αλλο που δε θέλει να βγάλουν πάλι έξω οι απέναντι  τα σκαπτικά τους. Μέχρι να δώσει εντολή στο φιλέλληνα Μακρόν να μας στείλει τις φρεγάτες με μόνο 3 δισεκατομμυριάκια . Τιμή ευκαιρίας.

Και ας πάει μετά την “Αγορά” η  σκέψη για Διεθνές Δικαστήριο. Πρώτα οι μίζες!

2. α.Για τη σύζυγό του Μαρέβα μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Μαρέβα

 

mitsotakis-mareva-1210

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΧΙΟΣ

Χίου :Kεράτωνε τον Κούλη με τον μπροστινό του Σαμαρά”. Τι διαδίδουν για τη Μαρέβα Μητσοτάκη συμμορίτες “αρουραίοι”.

***
Αν ο Χίου έγραφε καλή κουβέντα για μας εδώ στο σάιτ,  θα τον αναγκάζαμε  να σταματήσει να μας κάνει τέτοια ζημιά.   Αν, όμως, ο Χατζηνικολάου  έκανε το ίδιο, αν μιλούσε με συγκατάβαση για  τη δουλειά μας και αποδοχή των όσων  πιστεύουμε -γράφουμε, και συνέχιζε να το κάνει,  θα το κλείναμε το σάιτ!  Απόδειξη πως θα είχαμε αποτύχει, επειδή, ακριβώς, θα μας επαινούσε ο  “πατριάρχης” της δημοσιογραφικής απάτης και αλητείας, ,της παραπληροφόρησης ,του βιασμού της είδησης. Πού  πλούτισε κιόλας   από τις  “ληστείες μετά φόνων”  της ενημέρωσης.
Τους δημοσιογράφους, από τον αλήτη το “Χίου”, ως τους αληταράδες “Χατζηνικολάου” και “Παππά” δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά. “΄Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν”,   σε μαύρη,  κίτρινη και άσπρη απόχρωση.

Ο πρώτος , σε  “μαύρη”, βαφή τρίχωμα,   έχει  σαλτάρει,  έχει “λαλήσει” που λέμε κάτω στα χωριά μας. Μιλάμε για τον τρόπο που γράφει ,μιλάει και σκέφτεται. Πάρτε  μια γεύση:

Χίου: “Kεράτωνε τον Κούλη με τον μπροστινό του Σαμαρά. Λακέδες, παλιόσκυλα μπολσεβίκοι, ξαναπήραν τα “κονσερβοκούτια” του σταλινισμού κι όποιον πάρει ο χάρος…. Κυριάκο, δεν σου’ παν ότι κουμμούνια και πασόκια, δεν πιάνονται φίλοι;”

Η ιδεοληπτική του ταυτότητα (συγκρότηση δε λέμε), πάντως,  είναι καθαρά Δεξιά. Και όπου τον βολεύει  και ακροδεξιά,  ως πέρα.  Αντικομμουνιστής, πατριωταράς-Ελληνάρας.  “Πατρίς-θρησκεία -οικογένεια”.Ο  “Χατζηνικολάου”  με γουρουνίσια κι  αυτός μούρη,”ρίχνει  διαλυτικό”  στο μαύρο και του βγαίνει σε κιτρινιάρικη  απόχρωση,  σπάζει  εκείνο  το άγριο, το απαίσιο του “Χίου”. Μιλάει-γράφει … σεμνά,  με σοβαροφάνεια και επισημότητα, σε σπουδαιοφανές ύφος . Βέβαια, ό,τι και να κάνει, κι όπως κι αν το κάνε,  το …δεξιό “γουρούνι” του βγαίνει κανονικά.  Δεν κρύβεται η γονιδιακή σύνθεση.

΄Οσο για τους “Παππάδες” της Αριστεράς ,αυτοί  έχουν “πολιάν (λευκή)  την κεφαλήν” από τα …χρόνια. Γερασμένα, μουχλιασμένα,  κλισέ και τσιτάτα της ναφθαλίνης από την πάλαι  ποτέ  “ηβώσα”    Αριστερά, που σήμερα όλοι  τούτοι την καταντήσανε “παλιόγρια” και ανάπηρη ,  να πνέει πια κι αυτή τα  λοίσθια.

Το ζητούμενο για όλους στο δημοσιογραφικό συνάφι είναι το κέρδος. Μικρό, όπως του “Παππά” και τεράστιο, όπως του “Χατζηνικολάου”. Δεν έχουν θεό άλλον, πέρα από … Μαμμωνά.  Δείτε  για παράδειγμα το Τσιντσίνη, τον Πρετεντέρη τον  Παπαχρήστου.  Χρόνια έπαιζαν  μπάλα  από “αριστερά”, εκεί τους είχε δώσει εντολή να μείνουν ο μέγας μπαγαπόντης-προπονητής   της ομάδας Χρ.  Λαμπράκης. Με το που αναχώρησε, ..ο σώζων  εαυτόν  σωθήτω.΄Οπου θες, σε όποια μεριά γουστάρει ο νέος εργοδότης  παίζουν.  Αισχρή φάρα, σιχαμένα ονόματα.

Από τον κανόνα δεν εξαιρείται φυσικά ο Χίου.Και η άρνησή  του να χρηματιστεί, σίγουρα δεν είχε καμιά σχέση με τις ηθικές επιλογές του (τούτοι δεν πιστεύουν πουθενά, έξω από το χρήμα). “Φύλαγε τα ρούχα του”, απλώς. ΄Ηξερε τί σουπιά, τί λέρα  είναι ο Δημητρακόπουλος. Σου λέει,”αν τα πάρω ,θα μου τη φέρει, θα με δέσει για όλη μου τη ζωή”. Ας το παίξω αδιάφθορος.

Τώρα, εύκολα καταλαβαίνει κανείς  τις συμπεριφορές  ατόμων  τέτοιας συνομοταξίας.  Είναι Πιράνχας. Ξεσκίζουν ό, τι βρεθεί μπροστά τους. Ακόμα και άλλα πιράνχας,  χωρίς διάκριση,δίχως έλεος. Οι δια(σ)τροφικές τους ανάγκες και οι ορέξεις τους είναι ακόρεστες και χωρίς διάκριση εδέσματος

Εν προκειμένω, ο Χίου στο συνάφι, μετά  τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του,έγινε “κιμάς” για κάθε είδους  χρήση. Ο Χατζηνικολάου, αλήτη τον ανεβάζει, αλήτη τον κατεβάζει, για να διακηρύξει πως αυτός είναι…αλλιώτικος (αληταράς ,λέμε  εμείς).΄Ιδια ο Ράπτης, ο Κουρτάκης,  Παπαχελάς.  Σοβαροφανείς και αγωνιωδώς αγωνιζόμενοι να αποδείξουν πως στα δικά τους λαγούμια υπάρχουν και …καθαροί αρουραίοι. ΄Ετσι διαγράφουν  με μια μονοκοντυλιά τον Χίο. Και φτάνουν επίσης  να αποσιωπήσουν το έγκλημα εναντίον  του,   για να διασώσουν τον Κούλη και τη Μαρέβα τους.  ΄Αλλωστε, γι αυτό ακριβώς πληρώνονται.

Οι μη Δεξιοί, άλλοι τούτοι.   Δε θα  έγραφαν ποτέ  επίσης, πως “η Μαρέβα ” κεράτωνε τον Κούλη της μπροστά στα μάτια του”. Είναι το ίδιο σοβαροί με τον Χατζηνικολάου   και θα διατύπωναν  έτσι το “κεράτωμα” του Χίου: “Η σύζυγος του πρωθυπουργού, προχώρησε στις δικές της …συναισθηματικές και συντροφικές επιλογές”.

Καταλάβατε τώρα τη διαφορά;  Τεράστια! Οπότε και τούτοι ρίχνουν στην πυρά το Χίου για τον απρεπή,   μη σοβαροφανή εκφορά   λόγου. ΄Αλλο πράμα το Μακελειό, άλλο η  Real και φυσικά…μακριά νυχτωμένη η Εφημερίδα των Συντακτών! (Κούνια που σας κούναγε”, Κογιόνηδες!).

Να τελειώνουμε.  Διεπράχθη ένα έγκλημα. Κάποιοι πλήρωσαν ένα  δικηγόρο  και έναν εκτελεστή να βγάλει  από τη μέση έναν ενοχλητικό ,που θα μπορούσε να είναι από δημοσιογράφος, ως…κακός και ενοχλητικός  γείτονας ή ανταγωνιστής.  Και το παρ΄ολίγον νεκρό θύμα, υποδεικνύει  τη σύζυγο του πρωθυπουργού ως  δίνουσα την εντολή της εκτέλεσής του.

Κι αντί να   ξεσηκωθεί το  Σύμπαν,να βγει σήμερα η κυβέρνηση να απολογηθεί,  τσιμουδιά παντού. Παπαχελάς και Φίλης, Φίλης και Παπαχελάς… γαργάρα! Επειδή μοιράζονται άνετα  το ίδιο λαγούμι.

Στην κοινωνία έχουμε   “κάθε καρυδιάς, καρύδι”.Και ανόητους και σαλεμένους και “λαλημένους” και σχιζοφρενείς.  Επειδή, όμως, είναι τέτοιοι, δε σημαίνει πως δε δικαιούνται στήριξης και συμπαράστασης, όταν  πέφτουν θύματα δολοφονικής απόπειρας.

Πολύ περισσότερο, δεν έχουν δικαίωμα οι  “αρχές” και οι εξουσίες  να σιωπήσουν. ΄Οπως κάνουν τώρα. Κι ακόμα χειρότερα, όταν, ως ηθικός  αυτουργός  της απόπειρας δολοφονίας,έστω κι  ενός λαλημένου δημοσιογράφου, καταγγέλλεται  η σύζυγος του πρωθυπουργού της χώρας!

 

3. Αρκάς τρώγων τα σωθικά του!

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Τα σκίτσα αυτά αποτελούν και κάποιου τύπου δημοσκόπηση.
Στους 9.000 που αρέσει το σκίτσο- μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό- αντιστοιχούν περίπου 200-300 που αντιδρούν αρνητικά ή πρωτόγονα! Η αναλογία είναι παρήγορη.

****
Οι εξυπνακισμοί του πάλαι ποτέ ευφυούς Αρκά, πάνε κι έρχονται.  Αλλά, “με πορδές, δε βάφεις αυγά”,αμετροεπή ακροδεξιέ πλέον σκιτσογράφε.
Λες και παλαβομάρες. Στους 9 χιλιάδες που μπαίνουν στο σάιτ σου, οι 200/300 σε κατακρίνουν.  Ανοητότατε, ποιος σε επισκέπτεται  πια να σε διαβάσει, παρά μόνο από Δεξιός και πέρα; Σοβαρό, νουνεχή, πολίτη έχεις πια  αναγνώστη; Ούτε ζωγραφιστό δε σε θέλει, όχι να να σε διαβάσει κιόλας.
Οπότε οι δικοί σου σε διαβάζουν. Αυτοί σε επιβραβεύουν. Οι νέοι χαχόλοι που απόκτησες μετά την αποστασία σου,τουλάχιστον  από την  Τέχνη.  “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει”.
Ούτε αυτό μπορείς να το αντιληφθεί  πλέον το φανατικό  και άδειο μυαλό σου;