ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

 1. ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ…  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!
2.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΚΗ!
3. ΙΕΡΑΤΕΙΟ: ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ…ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ!
1. Επίθεση Βαρουφάκη στον Στουρνάρα -Τι απαντά για το σχέδιο «εισβολής» στο Νομισματοκοπείο
(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ποιοι ήταν οι πληροφοριοδότες του Γιάννη Στουρνάρα για την έφοδο στο Νομισματοκοπείο και γιατί δεν πληροφόρησε τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση; Αυτά τα ερωτήματα διατυπώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών πέρασε στην αντεπίθεση, μετά από τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα πως είχε πληροφόρηση για ένα σχέδιο «εισβολής» στο Νομισματοκοπείο. Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Βαρουφάκης ζητά να μάθει γιατί δεν ενημερώθηκε και προκαλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να το δηλώσει δημόσια αν εννοεί ότι αυτά τα σχέδια εκπονήθηκαν από τον υπουργό Οικονομικών, τον Πρωθυπουργό και/ή το λοιπό οικονομικό επιτελείο.

Ολόκληρη την ανακοίνωση του Γιάνη Βαρουφάκη

«Με ενδιαφέρον διαβάζω ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) είχε πληροφορίες ότι κάποιοι, προφανώς ανόητοι, σχεδίαζαν «εισβολή» στο Νομισματοκοπείο. Αναρωτιέμαι ποιοί ήταν αυτοί και γιατί οι συγκεκριμένοι πληροφοριοδότες του κ. Διοικητή, αλλά και ο ίδιος, έκριναν σκόπιμο να μην πληροφορήσουν επ’ αυτού τον Υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση. (Εκτός αν εννοεί, οπότε τον προκαλώ να το δηλώσει δημοσίως, ότι τα σχέδια αυτά εκπονήθηκαν από τον Υπουργό Οικονομικών, τον Πρωθυπουργό και/ή το λοιπό οικονομικό επιτελείο.)

Φανταστείτε σε μια άλλη  χώρα με  στοιχειώδη  πολιτικό και νομικό πολιτισμό να συνέβαιναν, όσα συνέβησαν εδώ. Να κατηγορούνται δημόσια από τον αρμόδιο διοικητή της Τ.τΕ, αλλά και από άλλα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα στην Ευρώπη παλιότερα,στελέχη  της κυβέρνησης πως συνωμοτούσαν λίγους μήνες πριν  σε άλλη χώρα για την αντισυνταγματική, πραξικοπηματική  κατάργηση του νομίσματος, που συνεπάγεται και πολιτειακή εκτροπή.

Αυτά τα πρόσωπα κατονομάζονται κι από μας εδώ και από άλλες δημοσιογραφικές πηγές,αλλά μέχρι αυτή την ώρα η ελληνική δικαιοσύνη (έσπευσε χτες  να γκρεμίσει μια σκηνή στη Λέσβο ενός Μουσουλμάνου,που τη βάπτισε τζαμί!), κάνει σαν να μη είδε ή να μην άκουσε τίποτα γι΄αυτό το έγκλημα εσχάτης προδοσίας, που διέπραξαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Και είναι δημόσιες και επίσημες οι καταγγελίες και για τα άτομα και για τα εγκλήματά τους και όχι μόνο από μια πηγή. Συγκεκριμένα :΄Οπως έχουμε καταγγείλει εδώ και 11 μήνες,  στην προηγούμενη  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ ,που συμμετείχαν ως υπουργοί  ο Λαφαζάνης και  οι βασικοί συνεργάτες του πραξικοπηματίες Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου κ.α,  συνέπηξαν ομάδα (λόμπι  δραχμιστών) και ερήμην του πρωθυπουργού και της υπόλοιπης κυβέρνησης, συνεργάζονταν με το δικτάτορα Πούτιν για την εκτροπή που περιγράψαμε.

Από τότε που καταγγείλαμε εμείς  εδώ αυτό το έγκλημα, μέχρι χτες που το θυμήθηκε και ο διοικητής της ΤτΕ, ούτε  τα αρμόδια δικαστικά όργανα, προχώρησαν σε διώξεις, όπως όφειλαν,αλλά ούτε ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος στη χώρα συγκινήθηκε. Καμιά καταγγελία πολιτικού δεν είδαμε ως αυτή την ώρα.

Η χώρα αυτή είναι ωραία. Και το κράτος μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά. Πρέπει μόνο να κατεδαφίσουμε νοοτροπίες, συμπεριφορές, παθογένειες.  ΄Οχι του κράτους, αλλά των προσώπων που το εκπροσωπούν. Πολιτικοί, δικαστές, υπάλληλοι. ΄Οσοι συμμετέχουν  με οποιαδήποτε ιδιότητα στη λειτουργία της κρατικής μηχανής και τροχοπεδούν την πορεία της, πρέπει και να απολυθούν και να τιμωρηθούν.

Αλλιώς, μια ζωή “εκεί που μας χρωστάνε, θα μας παίρνουν και το βόδι”.Θα βγαίνει ο κάθε ανεγκέφαλος Βαρουφάκης ,ένοχος εγκλήματος εσχάτης προδοσίας,που συνωμοτούσε με τους υπόλοιπους  σε βάρος του πολιτεύματος  και θα παριστάνει τον ανίδεο. Θα ζητάει μάλιστα και τα ρέστα. Να του πούμε, λέει, ποιος το… είπε πως ετοιμάζανε εισβολή στο Νομισματοκοπείο! (΄Οχι πως την κάνανε κιόλας, όπως αποκαλύψαμε στις 19/2/2015). Θα συνεχίζει,αφού μένει ατιμώρητος, να  δουλεύει  “ψιλό γαζί” τους πάντες. Αλλά μόνο στην Ελλάδα.΄Εξω τον πήρανε χαμπάρι και τον κράξανε από παντού.

Ρωτάμε,λοιπόν,  για άλλη μια φορά τους αρμόδιους. Ο Γιάννης Βαρουφάκης γιατί σήμερα δεν είναι φυλακή;  Δε το  ζήτησε ακόμα ο…Χατζηνικολάου;

Κι απαντάμε  επίσης. Για το λόγο που δεν είναι μέσα ούτε ο Κώστα Καραμανλής, ούτε ο Αλογοσκούφης,  Παπαθανασίου,  Παυλόπουλος,  Πολώδωρας, ο Χατζηνικολάου.

Πόσο ακόμα;

 

2. Στη Μόσχα ο Προκόπης Παυλόπουλος -Ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας
Προεδρική Ακαδημία Μόσχα

Τον Προκόπη Παυλόπουλο προσκάλεσε στη Μόσχα η Ρωσική Προεδρική Ακαδημία Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία τον αναγόρευσε επίτιμο διδάκτορα.
Το Πρόεδρο υποδέχθηκε ο πρύτανης της Ακαδημίας, Βλαντίμιρ Μάου.

Κατά την τελετή αναγόρευσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε, από το βήμα της Ρωσικής Ακαδημίας, με θέμα: «Ο Νόμος μεταξύ Φυσικής και Νομικής Επιστήμης».
Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της  Ρωσίας.

Ποιος έχασε πέτσα να τη βρει ο Πάκης;  Αντί να είναι φυλακή μαζί με το αφεντικό του τον Κώστα Καραμανλή και την υπόλοιπη κουστωδία, αναγορεύεται… διδάκτορας από το δικατάτορα Πούτιν στη Μόσχα  και αποδέχεται φυσικά την τιμή και τον τίτλο. Από το Πούτιν που είναι υπεύθυνος για 8.000 νεκρούς στην Ουκρανία και την κατάρριψη επιβατικού αεροπλάνου με 300 αθώα θύματα μέσα.

Σιγά ο Παυλόπουλος που θα “κώλωνε” και θα έλεγε όχι στις τιμές και τα αξιώματα.΄Εχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας πλέον. Κάθε μόριο ανθρωπισμού και σεβασμού στις ανθρώπινες αξίες και αρχές.

Είναι και “πρώτος πολίτης της χώρας”,τρομάρα του! Πρόεδρος Δημοκρατίας. Σαν τον προκάτοχό του,τον Κάρολο Παπούλια. Κι αυτός ηθικός αυτουργός της γενοκτονίας στη  Σρεμπρένιτσα το 1995. Ούτε ένα συγγνώμη δε ζήτησε ποτέ για τα 8.000 θύματα των φίλων του των Σέρβων. Πανάθλιο πρόσωπο και τούτος.

Αλλά, ποιος σωστός άνθρωπος, αξιοπρεπής, έντιμος, ηθικός θα δεχόταν ποτέ τέτοια αξιώματα; ΄Ολοι οι εγκληματίες, οι ανήθικοι,οι εξευτελισμένοι τα αποδέχονται και δε λένε ποτέ όχι. Γι΄αυτό έχουν καταντήσει κατάπτυστοι οι θεσμοί της χώρας, με πρώτον  αυτόν του προέδρου της δημοκρατίας.

 

3. Οχι από την Εκκλησία στην καύση των νεκρών: Δεν είναι αξιοπρεπές να καίγονται σε κλίβανο
Οχι από την Εκκλησία στην καύση των νεκρών: Δεν είναι αξιοπρεπές να καίγονται σε κλίβανο

«Η Ιερά Σύνοδος αρνείται ότι είναι αξιοπρεπές για τον νεκρό να καεί σε κλίβανο», απεφάνθη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη σημερινή, τρίτη συνεδρία της για τον μήνα Ιανουάριο, υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η Εκκλησία, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξέδωσε, θεωρεί το ανθρώπινο σώμα ως ναό του Αγίου Πνεύματος, στοιχείο της υποστάσεως του ανθρώπου, που έχει πλασθεί κατ’ εικόνα και ομοίωση του Θεού και για τον λόγο αυτό η ορθόδοξη χριστιανική παράδοση αντιμετωπίζει το νεκρό σώμα «όχι ως “στερεό απόβλητο”, όπως οι απολογητές της αποτέφρωσης, αλλά το περιβάλλει με σεβασμό και τιμή ως έκφραση αγάπης προς το κεκοιμημένο μέλος της».

Αυτά τα ζόμπι οι παπάδες που ξεπήδησαν από το Μεσαίωνα, δεν είναι απλά αφύσικοι και μοχθηροί, αλλά και παράλογοι. Και  ψευταράδες κατ΄επάγγελμα. “Κάνουν τη νύχτα μέρα” και αντίστροφα.

Αξιοπρεπές λένε είναι να βάζεις τον αγαπημένο σου νεκρό στο χώμα, να  βρωμάει ,να ζέχνει, να αποσυντίθεται, να σαπίζει, να έρχονται απαίσια σκουλήκια να κάνουν τσιμπούσι πάνω στα μολυσμένα υγρά της πτωμαϊνης. Μια αηδία, μια αναξιοπρεπής κατάληξη  του ανθρώπινου σώματος.  Το ίδιο,όταν μένει και ένας απαίσιος σκελετός ,μια νεκροκεφαλή με ανοιχτές τρύπες, ένα μάτσο κόκαλα. Κι αυτό είναι το αξιοπρεπές για τους παπάδες!Και όχι η καύση,που απαλλάσσει το νεκρό απ΄όλη αυτή την σιχαμερή και αναξιοπρεπή κατάληξη.

Μα αν είχαν λογική οι παπάδες και δεν ήταν συνειδητοί απατεώνες,   δε θα τα έβαζαν με τη φύση και το θεό. Αφού όσα υποστηρίζουν είναι όλα αφύσικα. Σχεδόν κάθε πτυχή της διδασκαλίας τους είναι μια απίστευτη καταδίκη της φύσης και του θεού (αν υπάρχει).  Σκόπιμα μάλιστα όποιον δεν πιστεύει στις θρησκευτικές τους ανοησίες περί θεού, μεσσιών, ανάστασης νεκρών και άλλα τέτοια τερατώδη και φαντασιακά, τον λένε σκόπιμα ΑΘΕΟ και όχι ΑΘΡΗΣΚΟ. Στην πραγματικότητα, βέβαια, αυτοί είναι οι άθεοι, όπως έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ.  Κατεβάζουν το θεό στο επίπεδο ενός Γιαχβέ, ενός Αλλάχ. Αλίμονο, αν ήταν έτσι ο πραγματικός θεός.

Δεν έχει καμιά αξιοπρέπεια το παπαδαριό.  Ζει στο απόλυτο ψέμα και τη σύγχυση. Ηδονίζονται να λένε τερατώδεις ανοησίες και  φοβιστικά ψεύδη. Απίστευτη ράτσα.