ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

  1. O  ΜΑΡΞ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
  2. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. “ΒΡ.ΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ”
  3.  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ “ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ” ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
  4. ΟΤΑΝ Ο… ΤΑΞΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ ΚΑΙ ΟΙ  (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
  5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΦΤΑΙΕΙ  ΓΙΑ …ΟΛΑ.
  6.   ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ  ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΛΙΚ.
  7.  “ΑΔΕΡΦΗ”  ΚΑΤΑ ” ΒΟΟΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
  8. IEFIMERIDA.GR. ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ.

1. ΟΗΕ: Αριθμός ρεκόρ νεκρών αμάχων στο Αφγανιστάν -Ανθρωποι σκοτώνονται ανά πάσα στιγμή
ΦΩΤΟΓΡΑΦIA: EUROKINISSI

Το Αφγανιστάν είχε “αριθμό ρεκόρ θυμάτων μεταξύ των αμάχων” το πρώτο εξάμηνο του 2016 από τότε που άρχισαν να γίνονται καταμετρήσεις το 2009, “με 5.166 νεκρούς και τραυματίες”, σύμφωνα με την Unama, την Αποστολή Αρωγής του ΟΗΕ στη χώρα αυτή.

Σε έκθεσή της που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η Unama διευκρινίζει ότι αυτοί οι 1.601 νεκροί και 3.565 τραυματίες αντιπροσωπεύουν αύξηση 4% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015, με το “ένα τρίτο των θυμάτων να είναι παιδιά, από τα οποία τα 388 έχουν σκοτωθεί”.

“Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων μεταξύ των αμάχων καταγράφηκε από τον ΟΗΕ μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2009 και 30ής Ιουνίου 2016 και φθάνει τις 63.934”, από τους οποίους είναι σχεδόν 23.000 νεκροί και 41.000 τραυματίες.

 Και η θεωρία πως οι πόλεμοι ,οι σκοτωμοί, οι καταστροφές ΟΛΑ έχουν την αιτία τους στο χρήμα, την αδηφαγία των  ιδοκτητών  των μέσων παραγωγής; Πώς θα δικαιολογήσει ο Μαρξ αυτή την απίστευτη αιματοχυσία από τους φονταμενταλιστές ;

Οι περισσότεροι από εκένους που συμμετέχουν σε αυτούς τους θρησκευτικούς πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία είναι ζάμπλουτοι. Για να μη μιλήσουμε για τα καθεστώτα της Σαουδικής Αραβίας ,του Κατάρ και τους πετρελαιάδες, που χρηματοδοτούν, πάλι για λόγους θρησκευτικούς, τους Τζιχαντιστές.

“Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια” δε γίνεται,αγαπητοί σύντροφοι. Ο ιστορικός υλισμός γενικώς πρέπει να βγάλει κάποια στιγμή τα κόκινα  γυαλιά, αν θέλει να δει πώς είναι τα αληθινά χρώματα.

Οι οπαδοί των θρησκειών, ΟΛΩΝ των θρησκειών, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ψυχοπαθείς. Είναι ψυχοπαθείς.Και εύκολα μπορεί η αρρώστια τους, αν υπάρξει το κατάλληλο  έδαφος, να εκδηλωθεί με βίαιες, αποτρόπαιες πράξεις. Χρέος μας να καταργήσουμε τις θρησκείες από  το σύγχρονο  κόσμο μας.

 

2.α. Liberation: Η Τουρκία βυθίζεται γρήγορα και σε οικονομική κρίση
Φωτογραφία: shutterstock

Μια εβδομάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και την άγρια αντεπίθεση του Ερντογάν εναντίον των αντιπάλων του, σύννεφα μαζεύονται αυτή τη φορά πάνω από την οικονομία της Τουρκίας.

Εικόνες με τανκς στους δρόμους, πολεμικά αεροσκάφη να πετάνε πάνω από την Κωνσταντινούπολη και την Αγκυρα, δεκάδες χιλιάδες ύποπτοι να συλλαμβάνονται και να σέρνονται με χειροπέδες στα δικαστήρια, ενώ ένας μαινόμενος όχλος να υποστηρίζεται από τον στρατιωτικό νόμο του Ερντογάν: εθνικοί ή διεθνείς, οι επενδυτές φοβούνται το χειρότερο, ότι δηλαδή η πολιτική κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο χαοτική, γράφει η Liberation.

Οι επενδυτές έφυγαν από το χρηματιστήριο
Χωρίς να περιμένουν μια πιθανή εξομάλυνση της κατάστασης, πολλοί επενδυτές προτίμησαν να σηκώσουν τα κεφάλαιά τους, ειδικά από το χρηματιστήριο, το οποίο βυθίστηκε -15% μέσα σε λιγότερο από δέκα ημέρες. Η χώρα που παρουσίασε ανάπτυξη 4% το 2015, σήμερα κινδυνεύει με χάος.

Το σενάριο μιας βίαιης κρίσης
«Οι άμεσες απώλειες στο τουριστικό προϊόν θα επιβραδύνουν σίγουρα την ανάπτυξη το 2016 και το 2017» προβλέπει το Διεθνές Ινστιτούτο Οικονομικών (IFF), ένα λόμπι με έδρα την Ουάσινγκτον, το οποίο εκπροσωπεί 500 τραπεζικά ιδρύματα.
Πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος, οι ειδικοί εκτιμούσαν ότι η πολιτική κατάσταση της Τουρκίας και η τρομοκρατική απειλή θα μπορούσαν να στοιχίσουν 8 δισ. δολάρια στον τουριστικό τομέα, ο οποίος προσφέρει εργασία στο 8% του ενεργού πληθυσμού. Τον περασμένο Μάιο, ο αριθμός των τουριστών είχε πέσει κατά 1/3.

  • Το σενάριο μιας βίαιης οικονομικής κρίσης γράφεται κάθε ημέρα με όλο και μεγαλύτερη σαφήνεια. Ηδη, φοβούμενοι ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί, οι ντόπιοι και ξένοι επενδυτές απέσυραν τα κεφάλαιά τους από τη χώρα. «Το έκαναν μία μόλις ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα», δηλώνει ανώνυμα ένας τραπεζίτης στη Liberation. Μια απόσυρση κεφαλαίων που σημαίνει πώληση τουρκικών λιρών έναντι δολαρίων ή ευρώ, με επιπλέον την αναπόφευκτη κατάρρευση της αντιστοιχίας συναλλάγματος. Αμεση συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν η αύξηση στις τιμές των εισαγωγών. Και ας σημειωθεί ότι η Τουρκία δεν κάθεται πάνω σε κανένα τεράστιο μαξιλάρι δολαρίων -μετά βίας διαθέτει 30 δισ. δολάρια και λιγότερα ευρώ. Και όταν αυξάνονται οι τιμές των προϊόντων εισαγωγής, άμεσα θα αυξηθούν και οι τιμές. Με συνέπεια τον πληθωρισμό και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των Τούρκων.

Αβέβαιο μέλλον
Η οικονομική κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο πολύπλοκη, αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι στους επόμενους 12 μήνες η Τουρκία πρέπει να ανανεώσει το μισό της χρέος που διακρατείται από τους εξωτερικούς δανειστές της. Και δεν είναι μικρό το ποσό: ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s (S & P) το εκτιμά σε 170 δισ. δολάρια (168 δισ. ευρώ), ποσό που αντιστοιχεί στο 1/4 του πλούτου που δημιουργείται ετησίως στην Τουρκία.

Κι εδώ το σενάριο είναι σαν να έχει ήδη γραφεί: σε μια χώρα με πολιτική αστάθεια και οικονομικά καθ’ οδόν προς οικονομική επιβράδυνση, το μέλλον δείχνει αβέβαιο. Αν υποτεθεί ότι οι ξένοι ή ντόπιοι επενδυτές δεχθούν να δανείσουν δολάρια ή ευρώ στο τουρκικό κράτος αγοράζοντας κρατικά ομόλογα, θα το κάνουν απαιτώντας μεγάλη αύξηση στα επιτόκια που θα λάβουν. Αυτό είναι το τίμημα του κινδύνου. Και όσο πιο μακρόχρονα είναι τα κρατικά ομόλογα που αγοράζουν (1, 2, 3, 10 χρόνια), τόσο πιο αβέβαιο είναι το μέλλον και τόσο οι δανειστές γίνονται πιο αδηφάγοι.

Αν το τουρκικό κράτος αντιμετωπίσει δυσκολίες για να χρηματοδοτήσει το κοινωνικό του κράτος και αναγκαστεί να δανειστεί, τότε οι κοινωνικές δαπάνες κινδυνεύουν να περικοπούν. Εχοντας συνείδηση όλων αυτών των δυσκολιών, η κυβέρνηση Ερντογάν προσπαθεί να καθησυχάσει. Την τελευταία εβδομάδα, τα φιλοκυβερνητικά μίντια έβγαλαν επιχειρηματίες που εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους στον πρόεδρο Ερντογάν ή και επενδυτές που διαβεβαίωναν ότι θα κρατήσουν και θα πολλαπλασιάσουν τα κεφάλαιά τους στη χώρα. Δήλωναν, μάλιστα, ότι δεν τους ενδιέφερε το γεγονός ότι η Standard and Poor’s έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στην Τουρκία για το χρέος.

Περιέργως, αυτά τα φιλοκυβερνητικά μίντια δεν έδωσαν τον λόγο στους μικρούς επιχειρηματίες που υποφέρουν ήδη από την υποτίμηση της τουρκικής λίρας. Η υποτίμηση ξεπέρασε το 10% σε έναν μήνα και έχει άμεσες συνέπειες στις επιχειρήσεις που έχουν δανειστεί σε ξένο νόμισμα.

β. Πάνω από 10.000 διαδήλωσαν στην Ταξίμ υπέρ της Δημοκρατίας -Οπαδοί του Ερντογάν και της αντιπολίτευσης μαζί
Φωτογραφία: Laura Pitel/Twitter

 

Δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία αλλά και των κύριων κομμάτων της αντιπολίτευσης συσπειρώθηκαν σήμερα και διαδήλωσαν στην πλατεία Ταξίμ σε μια κίνηση υποστήριξης της δημοκρατίας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν ένα διακομματικό συλλαλητήριο για τη Δημοκρατία σε πνεύμα ενότητας, 9 ημέρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά το οποίο σκοτώθηκαν 246 άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από 2.000. Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από το αντιπολιτευόμενο CHP αλλά υποστηρίχτηκε από το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Να, λοιπόν, που και για την οικονομική κρίση, πάλι ο “Σουλτάνος” φταίει.  Η βιομηχανία παραπληροφόρησης, είτε από άγνοια είτε από σκιπιμότητα, τάχτηκε από την αρχή υπέρ του πραξικοπήματος, με κείμενα “ήξεις αφήξεις”. (Ναι, μεν,αλλά). Φταίνε  και οι χουντικοί, αλλά ο Ερντογάν πρώτα. Δεν έμαθαν ποτέ να καταλογίζουν ευθύνες δίκαια και αναλογικά. Δύσκολο να είσαι αντικειμενικός, ειδικά, όταν έχεις συμφέροντα.

Από την άλλη,αν πας σε ιστότοπους και έντυπα ελληνικά, θα δεις πως το πραξικόπημα το απέτρεψαν  ΜΟΝΟ οπαδοί του Ερντογάν.Αυτοί βγήκαν έξω και έβαλαν τα στήθη τους μπροστά στις κάνες των τάνκς. Και φυσικά το αναφέρουν για κατάκριση,όχι υπέρ των αντιστασιακών,  που απέτρεψαν την επικράτηση της πολιτικής ανωμαλίας.

Ρίξτε μια ματιά ας πούμε  στα δικά μας εδώ Indymedia. Τα διάφορα “φυτά”  απαιτούν εναντίον της χούντας να είναι μόνο οι οπαδοί Ερντογάν .Εκεί να δείτε παραπληροφόρηση. Κλάμα που δεν επικράτησε το πραξικόπημα (καλυμμένα, βέβαια).Και φυσικά οι χιλιάδες διαδηλωτές της αντιπολίτευσης, τί στο διάβολο θέλανε χτες  που βγήκαν στους δρόμους και χάλασαν στα μαϊμουδάκια  τη σούπα;

3. Ο γερμανικός Τύπος για την επίθεση στο Μόναχο: «Θέλουν να σκοτώσουν και να πεθάνουν στο φως της δημοσιότητας»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕUROKINISSI

 

Η υπερπληροφόρηση, τα smartphones και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη μια πλευρά συμβάλλουν όταν σε αποτροπιαστικές περιπτώσεις (όπως αυτή του εμπορικού κέντρου του Μονάχου) μπορεί να διαπιστώσει κανείς αν τα αγαπημένα ή οικεία πρόσωπα βρίσκονται σε ασφάλεια.

Ωστόσο λιγότερο καθησυχαστικό είναι ότι ο πανικός και οι φήμες διαδίδονται μέσω αυτών πολύ γρηγορότερα από πριν. Οι υποτιθέμενες μαρτυρίες όλων των αυτοπτών μαρτύρων αλλάζουν όχι μόνο την αντίληψη περί των πραγμάτων, αλλά και το γεγονός. Ακόμα και ο ίδιος ο δράστης είναι στο facebook. Δυστυχώς είναι αυτή ακριβώς η υπερεπικοινωνία, αυτή η πιθανότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα, η οποία παρακινεί αυτού του είδους τους δράστες. Θέλουν να σκοτώσουν και να πεθάνουν στο φως της δημοσιότητας. Ποτέ δεν ήταν τόσο μεγάλη η σκηνή, ποτέ δεν ήταν το φως της δημοσιότητας τόσο φρικτό», διαπιστώνει η εφημερίδα του Μονάχου

Απίστευτο θράσος. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης με τα έγχρωμα πρωτοσέλιδα από τέτοια  ειδεχθή εγκλήματα που “ηρωποιούν” τους δράστες  είναι οι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων εγκλημάτων. Κερδίζουν του σκασμού από αυτά και τώρα ζητάνε τα ρέστα. Σε όλα μέσα οι  παλιάνθρωποι.” Από τη μύγα ξύγκι”.

4. Βγενόπουλος: Καλοδεχούμενες οι έρευνες και οι προκαταρκτικές εξετάσεις σε ένα κράτος δικαίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Σε αυτήν επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι “στις 18 Ιουλίου έγινε έρευνα στο σπίτι μου με εισαγγελική παραγγελία στα πλαίσια κάποιας προκαταρκτικής εξέτασης. Φυσικά δεν υπήρξαν «ευρήματα» γι’ αυτό και η έρευνα αυτή δεν διαφημίστηκε. Όταν οι δικηγόροι μου προσπάθησαν να πληροφορηθούν από την αρμόδια Εισαγγελία το περιεχόμενο της προκαταρκτικής εξέτασης για να ελεγχθεί και η νομιμότητα της εισαγγελικής παραγγελίας, η απάντηση ήταν «σε αυτή την φάση το περιεχόμενο της προκαταρκτικής εξέτασης και οι σχετικές διαδικασίες είναι απόρρητες και δεν μπορούμε να δώσουμε καμία πληροφορία»”. Και προσθέτει: “Όμως τελικώς το πλήρες περιεχόμενο της σχετικής «δικογραφίας» απεκάλυψε ο Βαξεβάνης (!) δημοσιεύοντας στις 21 Ιουλίου και μια σειρά απορρήτων και άνευ ουσίας τηλεφωνικών συνομιλιών στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας σε σχέση με την συμμετοχή μου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έγινε στις αρχές του 2011 και την οποία τελικώς πραγματοποίησα με μεταφορά από δολαριακό μου λογαριασμό σε ευρώ. Μάλιστα επειδή ο τελικός στόχος της κατασυκοφάντησης μου δεν επετεύχθη οι αόρατοι «πληροφοριοδότες» φρόντισαν να επαναφέρουν στην δημοσιότητα την υπόθεση αυτή κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ώστε να πάρει τις επικοινωνιακές διαστάσεις που επιθυμούσαν”.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “είναι προφανές ότι όταν ο ενδιαφερόμενος που υφίσταται παραβίαση του ασύλου της κατοικίας του δεν μπορεί να πάρει πληροφορίες δικογραφίας οι οποίες όμως δίνονται για κατασυκοφάντησή του στον Βαξεβάνη, η έννοια του Κράτους Δικαίου δέχεται συνεχή πλήγματα με αρχικά θύματα τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, το τεκμήριο της αθωότητας και τις πάσης φύσεως εμπιστευτικές και απόρρητες εκ του νόμου διαδικασίες.”

Όπως επισημαίνεται, “πρόσφατα, και πάλι μέσω του Τύπου, πληροφορήθηκα ότι ελέγχομαι για δήθεν φοροδιαφυγή επειδή προέκυψαν από τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς «πιστώσεις» 200 εκ. ευρώ που έχρηζαν τεκμηρίωσης, δηλαδή αντί βάσει του τεκμηρίου αθωότητας να κληθώ να τις τεκμηριώσω και εν συνεχεία αν συνέτρεχε λόγος να μου απαγγελθεί κατηγορία περί φοροδιαφυγής, η Δικαιοσύνη λειτούργησε με το τεκμήριο ενοχής (!) όπου έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι «ένοχος» και φυσικά και πάλι στόχος ήταν η δημόσια κατασυκοφάντησή μου. Επί της ουσίας αυτής της υπόθεσης ήδη έχω υποβάλει τεκμηρίωση για «πιστώσεις» 415.852.188,60 εκ. ευρώ και έχω ζητήσει την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής και την αποδέσμευση των τραπεζικών μου λογαριασμών”.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, “τέλος, χωρίς να έχω καμμία επίσημη ενημέρωση, και πάλι μέσω του Τύπου πληροφορήθηκα την Παρασκευή 22 Ιουλίου ότι «ανασύρθηκαν» εκ του αρχείου δύο δικογραφίες που αφορούν την ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και θα επανεξετασθούν, χωρίς να γνωρίζω σε ποια επί μέρους θέματα τους, λόγω «νέων» στοιχείων που προέκυψαν από αναφορές των πολιτικών Τσιρώνη και Σηφουνάκη, οι οποίοι είναι αντίδικοί μου και με αποφάσεις δικαστηρίων συκοφάντες, είναι αδύνατον δέ να κατέχουν «νέα» στοιχεία μάλιστα ο Τσιρώνης έχει καταθέσει και ως μάρτυρας στην δικογραφία που αρχειοθετήθηκε! Φυσικά δεν εκπλήσσομαι αφού την ανάσυρση είχαν προαναγγείλει τόσον ο κ. Βερύκιος στο ΕΘΝΟΣ στις 14 Φεβρουαρίου 2016 μέσα στις ενέργειες που ήθελε ο κ. Παπαγγελόπουλος να κάνει ο νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που θα επελέγετο, όσον και ο Βαξεβάνης σε διάφορα δημοσιεύματά του αλλά και εν δικαστηρίω στο Εφετείο που είναι κατηγορούμενος (με πρωτόδικη ποινή φυλάκισης 26 μηνών) στις 20 Ιουλίου, δηλαδή δύο μέρες προ της υποτιθέμενης ανάσυρσης!

Επί της ουσίας τρεις (!) φορές έχουν ανασυρθεί υποθέσεις της ΛΑΪΚΗΣ από το αρχείο και αναζητείται ακόμη ο Εισαγγελέας που επί των ιδίων στοιχείων θα καταλήξει σε διαφορετική δικανική κρίση.

Συμπερασματικά, όλες οι έρευνες και οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι καλοδεχούμενες σε ένα Κράτος Δικαίου. Για το εάν όμως όλα τα ανωτέρω που ανέφερα, και κυρίως η δημοσιότητα που δίνεται με παράνομες διαρροές απορρήτων και εμπιστευτικών διαδικασιών, παραπέμπουν σε Κράτος Δικαίου ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τα συμπεράσματά της θα βγάλει τελικώς και η Ελληνική Δικαιοσύνη που, υπενθυμίζω, ότι υπόκειται και στον έλεγχο των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Γιατί κι εμείς εδώ συμφωνούμε με τον…ταξικό μας αντίπαλο  Βγενόπουλο και μάλιστα χωρίς  να έχουμε κανένα…”διάφορο”; Γιατί αυτό μας υπαγορεύει η συνείδησή μας. Βρωμάνε πολλά σ΄αυτή την υπόθεση. Και η κυρία συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ και συντρόφισα  του…βραβευμένου δημ(ι)οσιογράφου Βαξεβάνη, η οποία κάνει κουμάντο στον ΄Αρειο Πάγο,έχει κατηγορηθεί για φοβερά εγκλήματα, ακόμα και  χρηματισμού σε στυλ μαφίας.

Και δεν έχει γίνει ούτε μια προκαταρκτική εξέταση. Σε άλλες χώρες με στοιχειώδη νομικό πολιτισμό, θα την είχαν σε διαθεσιμότητα. Αλλά στο Ελλαδιστάν κυρίαρχη τάξη είναι αυτή των εργατοπατέρων, των συνδικαλισταράδων, των τενεκέδων (ξεγάνωτοι πάντα).

 

5. ΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου που έκανε… άνω-κάτω ταβέρνα στη Σύμη
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου που έκανε... άνω-κάτω ταβέρνα στη Σύμη [εικόνες]

‘Οφειλε, λίγο πριν  την εκδήλωση του πραξικοπήματος, η υπεύθυνη τούρκικη χούντα, να πάρει τηλέφωνο  τον Παπανδρέου  στην Σύμη και να τον ενημερώσει. Να μη προκαλεί αλγεινή εντύπωση με  ζεϊμπέκικα την ώρα που οι πραξικοπηματίες  έβγαζαν τα τανκς στους δρόμους της Άγκυρας και της Ιστανμπούλ.

΄Ασε που και ο ίδιος ο  Γιωργάκης όφειλε να το έχει ψιλιαστεί  πως κάτι θα γινόταν κάποτε στην Τουρκία και να φυλάγεται. Προπαντός να μη χορεύει και να μην πηγαίνει σε γάμους και χαρές.

Εμπορική βιομηχανία στην απόλυτη ξεφτίλα της

 

6. α.Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός – Τι συμβαίνει με την υγεία του; – See more at: http://www.newsone.gr/suntages/1108281-#sthash.BzzslmX7.dpufΕσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός – Τι συμβαίνει με την υγεία του;

 

β. Ένας «δηλητηριώδης» λόγος για να ελέγχεις τα παπούτσια σου πριν τα φορέσεις! –

Ελέγχετε τα παπούτσια σας πριν τα φορέσετε; Όχι, θα ήταν σίγουρα ηαπάντηση των περισσοτέρων, εάν ειδικά δεν έχετε βρεθεί ποτέ αντιμέτωποι με τη «δηλητηριώδη» έκπληξη που θα δείτε παρακάτω! Δείτε το βίντεο – See more at: http://www.newsone.gr/suntages/1108297-#sthash.b8ynmVlR.dpuf

Τί κάνουν αυτές οι “χωματερές”, για να κερδίσουν κλικ και να πάρουν διαφήμιση. Αναγκάζουν το σκουπιδοκαταναλωτή με τα υπονοούμενα και τα κρυμμένα στοιχεία ,  να  κάνει κλικ να πάει παρά μέσα, για να μάθει τελικά για τον Τσακίρογλου που πήγε στο νοσοκομείο και το λόγο που τα παπούτσια είναι επικίνδυνα να τα φοράς, αν πρώτα δε βεβαιωθείς πως δεν κοιμάται μέσα κανένας όφις φαρμακερός.

 

7. Γκλετσος για Ν.Φιλη : Αποκαλει τον Υπουργο Παιδειας βοδι 400 κιλα και τα χωνει στον αερα! –

Γκλετσος για Ν.Φιλη : Αποκαλει τον Υπουργο Παιδειας βοδι 400 κιλα και τα χωνει στον αερα!

Ο αμετροεπής Γλέτσος οφείλει να φυλάγεται μετά από τις αποκαλύψεις του ίδιου  για το… πώς ψήνει το ψάρι του. Γιατί το…βόδι ο Φίλης αν τον κράζει στο εξής … “μωρή, ξεφωνημένη  συκιά”, τί θα μπορεί ο Γλέτσος να  απαντήσει;

Και στο κάτω- κάτω, καλός, κακός ο Φίλης είναι ο Φίλης ,που ξέρει και πέντε, καλές αράδες γράμματα. Αυτό το …τσουτσέκι ο Γλέζος, τί είναι μου λέτε; Με ποια ιδιότητα μιλάει επί παντός  επιστητού;

8.Πρίγκιπας Χάρι: Λυπάμαι που δεν μίλησα νωρίτερα για το θάνατο της μητέρας μου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: theguardian.com

Πηγή: Πρίγκιπας Χάρι: Λυπάμαι που δεν μίλησα νωρίτερα για το θάνατο της μητέρας μου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/280026/prigkipas-hari-lypamai-poy-den-milisa-noritera-gia-thanato-tis-miteras-moy#ixzz4FQL3MWtY

Η παραπάνω σκουπιδερή έχει εργολαβικά αναλάβει να διαφημίζει το θεσμό της βασιλείας. Δεν υπάρχει μέρα που να μη βάζει σχετική είδηση για τους πρίγκιπες και τους βασιλιάδες ανά τον κόσμο, ακόμα και πότε πάνε και πόσες φορές  στον απόπατο.

΄Εμμεσα, δηλαδη,  μας θυμίζουν πως έχουμε κι εμείς εδώ πρίγκιπα και μάλιστα υποψήφιο πολτικό .Τον υιό… Νικόλαο. Να μην τον ξεχνάμε, μας λένε. Δεν είναι καλύερος ο Χάρι από το δικό μας εδώ Νικόλα!