ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ
Οργισμένη επιστολή πανεπιστημιακών κατά Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο Βαρουφάκη: «Υπάρχουν και όρια»
Οργισμένη επιστολή πανεπιστημιακών κατά Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο Βαρουφάκη: «Υπάρχουν και όρια»

Οργισμένη επιστολή κατά του καθηγητή Γκάλμπρεϊθ για το σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ -το γνωστό ως Ρlan X- που παρουσίασε στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, έστειλαν 23 πανεπιστημιακοί στον πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Τέξας.

«Η ακαδημαϊκή ελευθερία έκφρασης πρέπει να συνάδει με αρμόζουσα ηθική συμπεριφορά και θεμελιώδεις δημοκρατικούς κανόνες». Ή, αλλιώς, υπάρχουν και όρια, κύριε Galbraith… Με τη θέση αυτή κλείνουν την οργισμένη επιστολή τους 23 πανεπιστημιακοί και ερευνητές ΑΕΙ της Ελλάδας και εξωτερικού, προς τον Gregory L. Fenves, πρόεδρο Πανεπιστημίου του Τέξας, διαμαρτυρόμενοι για τα όσα επινόησε και σχεδίασε για την Ελλάδα ο James K. Galbraith – καθηγητής του ιδρύματος, και γνωστός πια στη χώρα μας από το πέρασμά του ως σύμβουλος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της  Καθημερινής.

«Ο καθηγητής James K. Galbraith της Σχολής Δημοσίων Υποθέσεων L.B. Johnson ισχυρίζεται στο πρόσφατο βιβλίο του “Welcome to the Poisoned Chalice” (Yale University Press, 2016), και το επιβεβαίωσε σε συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ, ότι ως σύμβουλος (senior advisor) του τότε Ελληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχεδίασε για τον υπουργό σχέδιο έκτακτης ανάγκης (Σχέδιο Χ) για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το 2015. Κατά τη γνώμη μας, αυτό το σχέδιο θα παραβίαζε το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδας», περιγράφουν οι πανεπιστημιακοί στην επιστολή τους, πριν ανεβάσουν τους τόνους κατά του κ. Galbraith.

Την επιστολή, που δημοσιεύει η Καθημερινή,  υπογράφουν οι Δημήτρης Μπερτσιμάς (MIT), Γεώργιος Μπήτρος (ΟΠΑ), Μιχαήλ Μπλέτσας (MIT), Μιχάλης Καραμανής (Boston University), Χρήστος Κασσάνδρας (Boston University), Σπύρος Καβουνίδης (πολιτικός μηχανικός, Ph.D. Stanford University), Χρήστος Γεωργάκης (Tufts University), Anna Hardman (Tufts University), Γιάννης Ιωαννίδης (Tufts University), Μαρία Κουλμαντά (Beth Israel Deaconess Medical Center), Γιώργος Λυμπερόπουλος (Παν. Θεσσαλίας), Ελένη Μαχαίρα Odoni (πολιτικός επιστήμονας, Ph.D. Boston University), Παναγιώτης Μεταξάς (Wellesley College), Αλέξης Μιτσιάλης (Harvard University), Amadeo Odoni (MIT), Ιλεάνα Παπαπέτρου (Boston University), Γεώργιος Παππάς (University of Pennsylvania), Γεωργία Περάκη (MIT), Νικόλας Πυργιώτης (MIT), Γεώργιος Στεφανόπουλος (MIT), Σταύρος Θωμαδάκης (ΕΚΠΑ), Γεώργιος Τσώκος (Harvard) και Αντώνης Ζαβαλιάνγκος (Drexel University). Και οι επιστήμονες καταλήγουν: «Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στον σχεδιασμό υπονόμευσης της δημοκρατίας και της κοινωνικής τάξης σε οποιαδήποτε χώρα αντιβαίνει στα ηθικά πρότυπα που αναμένονται από το καθηγητικό προσωπικό ενός φημισμένου πανεπιστημίου. Ο Galbraith αμαύρωσε την καλή φήμη του Πανεπιστημίου του Τέξας, Οστιν και της Σχολής L.B. Johnson School of Public Affairs και η απόφασή του να κομπάζει δημοσίως γι’ αυτό δημιουργεί επιπλέον αμφιβολίες για την ηθική του και την κρίση του. Η ακαδημαϊκή ελευθερία έκφρασης πρέπει να συνάδει με αρμόζουσα ηθική συμπεριφορά και θεμελιώδεις δημοκρατικούς κανόνες».

Ολιγόωρη κράτηση στη Θεσσαλονίκη για τον μέντορα του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν

H  συντεχνία του νεποτισμού, της “αλλαξοκωλιάς” και της διαπλοκής,  καθ΄υπόδειξη προφανώς του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη Νεο-Δημοκρατική εφημερίδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ,  θυμήθηκε ΤΩΡΑ να αντιδράσει για το πλάνο Β’, που καταγγείλαμε ήδη εδώ από το Φεβρουάριο του 2016. “Περί άλλα ετύρβαζον”  τότε οι πανάθλιοι.

Στο μεταξύ, να υποθέσουμε πως θα στείλουν και ανάλογη επιστολή στον  πανεπιστημιακό Αλεξάντερ Ντούγκιν,  δεξί χέρι του δικτάτορα Πούτιν, υπό την καθοδήγηση των οποίων  οι ΄Ελληνες “δραχμιστές”  ετοίμαζαν το πραξικόπημα στη Μόσχα; “Δυο μέτρα και δυο σταθμά”, όπως πάντα, οι διεφθαρμένοι της 3/Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν πείθετε  κανέναν. Μόνο τα αισχρά και διαπλεκόμενα μέλη της αμαρτωλής συντεχνίας σας.

 

2. Αυτό είναι το βίντεο με το λίκνισμα της Δούκισσας που ξεπέρασε τις 60.000 προβολές σε μία μέρα! (VIDEO)
Αυτό είναι το βίντεο με το λίκνισμα της Δούκισσας που ξεπέρασε τις 60.000 προβολές σε μία μέρα! (VIDEO) - Κεντρική Εικόνα

Οτιδήποτε κι αν κάνει η Δούκισσα Νομικού, θα καταφέρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Δείτε το βίντεο στο freddonews.gr

Ποσέξτε τώρα:

1. Δε χρειάστηκε ποτέ η Δούκισσα…πριγκίπισα Νομικού  να μάθει εξ απαλών ονύχων τους χρόνους του οράω-ω ή την “ταυτότητα”  (α+β)2. Ούτε αργότερα  να τρυπήσει ο ποπός της στην καρέκλα σε  εξεταστικές και πτυχιακές.

2. Από την αρχή , αντελήφθη η ίδια (ή τη δίδαξαν) πως η …βάρκα  “σέρνει καράβι”,οπότε αποφάσισε νωρίς να  βγάλει την… ατάκα   στην αγορά σεργιάνι. ΄Ετσι, η λυγερή δε χρειάστηκε ΠΟΤΕ να δουλέψει ως σήμερα που έγινε πια  κυρία, αφού μουστερήδες εμφανίστηκαν  μιλιούνια, γιατί “πράμα που σαλεύει  … το μουστερή γυρεύει” .

3. ΄Ενας εξ αυτών (ισχυρίζεται ακόμα πως είναι δημοσιογράφος) παγαπόντης, μέγα λαμόγιο και σεξιστής-πορνοπαραγωγός, ονόματι  Θέμος Αναστασιάδης, κατέβαλε, ως φαίνεται,  το υψηλότερο τίμημα στο σαρκοπάζαρο   και προσέλαβε την κόρη    για  πορνο- εκμετάλλευση στις εκπομπές του με ζουμερό, όπως λένε, νούμερο για πλερωμή  σε  ισχυρό νόμισμα (Από τα 10 εκατομμύρια, προφανώς,  των Καραμανληδο-Ζαχόπουλων,που τα περιέφερε το παιδοβούβαλο σε σακκούλα σκουπιδιών στις εθνικές και περιφεριακές στράτες τη Γαλλίας, πριν κάποια χρόνια).

4. Πρόσφατα,  η περί ου σεξοβόμβα, κάνει  μια μοιραία κίνηση, πετάει “μπούτι έξω” και…. βουλιάζει το διαδίκτυο, αφού  60.000 σκουπιδοφάγοι-σεξοχαρμάνια, σπρώχνονταν  ποιος πρώτος θα κάνει   κλικ για να…απολαύσει  την καυτή  παράσταση της παρτενέρ του Θέμου.

5.Yahoo.gr, Parapoltika.gr, Freddonews.gr (ιδιοκτησίας Μαρινάκη και λοιπών  πεντακάθαρων …λευκών κολλάρων ), αναλαμβάνουν να διαφημίσουν “σαλόνι”  το πορνοβίντεο στα σκουπιδοέντυπά τους με  μοιρασμένα αξιοπρεπεώς και δικαίως τα κλικ.

6. Τούτων ούτως εχόντων, αν μια “απλή” και όχι των καρατίων της εν λόγω Δούκισας ,κοπελίτσα στην ανέχεια και την απόγνωσή της μέσα, βρει κανένα “θείο”  και του τα μασήσει, αν  μαθευτεί, “φίδι που την έφαγε” από τις  Μενεγακο-Δούκισσες, γιατί η…σιχαμένη,όντας … ανώνυμη  “πάει και το δίνει εκεί που τρώει  και πίνει”.

7.Μετά επιμένετε πως και καλά , τα…καλά κορίτσια  οφείλουν σεμνώς, ανελλιπώς και συστηματικώς να πετάνε 8ωρα και 10ωρα για την εξασφάλιση του “επιούσιου”. Κι  αν αποφασίσουν ποτέ πως “δεν πάει άλλο” και…παραστρατήσουν, πέρα από τη διαπόμπευση, υπάρχει και η περίπτωση αγανακτισμένος  για την τρωθείσα τιμή του αδερφός ή και γκόμενος,  να την “κόψουν στο κότσι”, γιατί ατίμασε την οικογένεια και τη σχέση.

8 Πάρτε κι αυτό  για συμπλήρωμα και κλουζ. https://www.youtube.com/watch?v=2At5Y2t6okA

____________________________________________________________

 

  1. 1095-2016. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ (ΠΑΛΙ) ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
  2.  ΟΙ “ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ” ΤΗΣ  ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ  ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΦΑ.
  3. Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ…ΩΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ-“ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ”.
4. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΗΔΕΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΝΗΤΕΣ.
5. ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ “ΜΑΡΙΝΑΚΗ”  ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
1. α. Κήρυγμα μίσους από τον σφαγέα του ιερέα στη Γαλλία: «Βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά»
Κήρυγμα μίσους από τον σφαγέα του ιερέα στη Γαλλία: «Βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά» [βίντεο]

Το πρακτορείο ειδήσεων Amaq, που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ο δεύτερος δράστης της επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία.

Στο βίντεο, ο Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίρ Πετιζάν, που έχει επίσημα αναγνωριστεί ως ένας από τους δύο άντρες που σκότωσαν έναν ιερωμένο μέσα στην εκκλησία προτού σκοτωθούν από τα πυρά αστυνομικών, απευθύνεται άμεσα στον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς:

“Οι καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας”, λέει ο άντρας που το πρακτορείο Amaq ισχυρίζεται είναι ο Πετιζάν στο βίντεο.

“Αδερφοί μου, βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, με οτιδήποτε χρειάζεται, επιτεθείτε τους, σκοτώστε τους μαζικά”, λέει, καλώντας τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους συμμάχους των διεθνών συμμαχικών δυνάμεων που πολεμούν τους ισλαμιστές μαχητές στη Συρία.

Το Reuters δεν μπορούσε να επαληθεύσει άμεσα τη γνησιότητα του βίντεο.

 

β. H Γαλλία στην αντεπίθεση με σφυροκόπημα κατά του ISIS: Θα συνθλίψουμε τον εχθρό στο εξωτερικό
Φωτογραφία: sputnik

 

Τη λήψη άμεσων μέτρων προανήγγειλε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη χώρα και την προστασία των πολιτών από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, ο Μάνουελ Βαλς τόνισε πως η Γαλλία θα ξεκινήσει εκστρατεία από το εξωτερικό προκειμένου να συνθλίψει αυτόν τον εχθρό. Ωστόσο, δεν έκρυψε την ανησυχία του μήπως η χώρα του δεχθεί και άλλες επιθέσεις από το ISIS. «Αυτός ο πόλεμος θα είναι μακρύς και θα ζήσουμε κι άλλες επιθέσεις. Αλλά εμείς θα κερδίσουμε. Επειδή η Γαλλία έχει μια στρατηγική για να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο», επεσήμανε ο Γάλλος πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Πρέπει, πρώτα, όμως να συνθλίψουμε αυτόν τον εχθρό στο εξωτερικό».

Προς απαγόρευση της χρηματοδότησης των τεμενών από το εξωτερικό
Ο κ. Βαλς υποστήριξε πως η καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης θα είναι το έργο μιας γενιάς και πρέπει να υπάρξουν προγράμματα πρόληψης και προγράμματα αντι-ριζοσπαστικοποίησης. Απαιτείται μια επανεξέταση της σχέσης της Γαλλίας με το Ισλάμ, τόνισε και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την απαγόρευση της χρηματοδότησης των τεμενών από το εξωτερικό για ένα χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί.

Έπειτα από σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων που έχουν συγκλονίσει τη χώρα, η οποία είχε ήδη πληγεί από δύο επιθέσεις το 2015 (147 νεκροί τον Ιανουάριο και τον Νοέμβριο), ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι υπέρ της απαγόρευσης της χρηματοδότησης από το εξωτερικό των τζαμιών και ότι θα ήθελε να «εφεύρει μια νέα σχέση» με το Ισλάμ στη Γαλλία. Είπε επίσης ότι θα ήθελε «οι ιμάμηδες να εκπαιδεύονται στη Γαλλία και όχι αλλού».

Ο ένας από τους τζιχαντιστές δράστες, ο 19χρονος Γάλλος Αντέλ Κερμίς, είχε φυλακιστεί για περίπου δέκα μήνες εν αναμονή της δίκης του, γιατί είχε επιχειρήσει δύο φορές πέρυσι να μεταβεί στη Συρία. Είχε βγει από τη φυλακή τον Μάρτιο και είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Η Εισαγγελία είχε ασκήσει έφεση για την αποφυλάκισή του υπό όρους, αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

΄Επρεπε να  δολοφονήσουν παπά και πιστούς Καθολικούς για να  ξεσηκωθούν  οι Γάλλοι; ΄Οταν διέλυαν την Αίγυπτο, τη Λιβύη, τη Συρία ; Δεν προέβλεπαν τότε πως θα ερχόταν  η ημέρα του “οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος” ;

Είναι ντροπή που ξεκινούν αυτή την ώρα την επιχείρηση συντριβής των Τζιχαντιστών, επειδή σκοτώθηκαν πιστοί Καθολικοί. ΄Οταν τα τέρατα οι Τζιχαντιστές  σφαγίαζαν αθώους πολίτες, που δεν ήταν θρησκευόμενοι, στο Παρίσι και αλλού, γιατί λούφαζε η κυβέρνηση και εξαντλούσε την οργή της σε ρητορικές κοτσάνες;

Βιάστηκε η πολιτική εξουσία να στηρίξει μια θρησκευτική οργάνωση, ένα  δόγμα,αυτό του πάπα, που αιματοκύλησε χειρότερα από τους Τζιχαντιστές την ανθρωπότητα, πριν μερικούς αιώνες και καταδίωξε ανελέητα κάθε νηφάλια και επιστημονική φωνή.

Μας λέει, δηλαδή,  ο Ολάν πως αρχίζει  (πάλι) η Καθολική Γαλλία  σταυροφορίες- τιζιχάντ κατά των Ισλαμιστών; Είμαστε καλά;  Μόνο ντροπή και αισχύνη, μπορούν να νιώθουν σήμερα οι Γάλλοι γι΄αυτή την απόφαση  της κυβέρνησής τους.

Και όχι, γιατί  απειλούν να εξαφανίσουν τα τέρατα. Τους μακελάρηδες του ISIS. Μακάρι! Αυτό είναι και η δική μας ευχή, αφού δεν πρόκειται  για ανθρώπους, αλλά για ανθρωπόμορφα θηρία. ΄Ομως, διάλεξαν λάθος αιτία. Είμαστε στον 21 ο αιώνα. Δε δικαιολογούνται στην εποχή μας θρησκευτικοί πόλεμοι.

 Χρέος μας να  εξαφανίσουμε τις εγκληματικές οργανώσεις, που αποκαλούνται θρησκείες. Μόνο δεινά επεσώρευσαν στην ανθρωπότητα και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να δολοφονούν. Κανένα έλεος στο ιερατείο. Χριστιανικό και Μουσουλμανικό.

 

2. Εργαζόμενοι του «Αττικόν»: Εν μία νυκτί ξεδόντιασαν τα νοσοκομεία της Αθήνας για να επανδρώσουν αυτό στη Σαντορίνη
Φωτογραφία: Sooc/Andrea Bonetti

 

Με μια οργισμένη ανακοίνωση οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αττικόν» καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση εν μία νυκτί με υπουργικές αποφάσεις απέσπασε από νοσοκομεία προσωπικό προκειμένου να επανδρώσει αυτό που πρόσφατα εγκαινίασε στη Σαντορίνη.

«Ο κυβερνητικός εμπαιγμός με το νοσοκομείο ATTIKO ξεπερνά κάθε προηγούμενο!», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, σημειώνοντας ότι «παίρνουν προσωπικό από το Αττικό των 350 κενών οργανικών θέσεων».

Οργίστηκε το συνδικαλισταριό. Μετέθεσαν από την Αθήνα σε επαρχία προσωπικό . Αιτία πολέμου για τη συντεχνία. Ξεβόλεψαν τους χαραμοφάηδες.

Και ποιος θα πάει στη επαρχία,παλιανθρωποί μου; Εγώ που δεν ξέρω ούτε ένεση να κάνω; Αν δε μετατεθεί εκεί εξειδικευμένο προσωπικό πώς θα δουλέψουν  τα νοσοκομεία στην επαρχία; Να προσλαμβάνουμε συνέχεια νέο προσωπικό,για να μη μετακινηθείτε εσείς από τη βολή σας ή να “κλείσουμε” εντελώς την επαρχία και να αφήσουμε να δουλεύουν, έστω και όπως δουλεύουν, οι  υπηρεσίες μόνο στην Αθήνα;

Ποιος έχασε τσίπα να τη βρουν οι νοσοκομιακοί “Φωτόπουλοι”; Δοξάστε τους!

3.Νέα επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη
Νέα επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν 15 κουκουλοφόροι στις 4 τα ξημερώματα κατά της διμοιρίας αστυνομικών που φυλάει την οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Οι νεαροί αφού πέταξαν τις βόμβες, κατευθύνθηκαν προς τα στενά των Εξαρχείων ενώ παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών δεν έγιναν συλλήψεις. Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί αστυνομικών, ούτε φθορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος, καθώς τον Ιούνιο είχε σημειωθεί και πάλι επίθεση κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο και τον Νοέμβριο του 2015, είχαν εκτοξευθεί μολότοφ κατά της οικίας.

Σιγά ρε, παλικαράδες που βγάζετε την …αντιεξουσιαστική σας αγωνιστικότητα  στο  Φλαμπουράρη. ΄Ολα τα στραβά ο Φλαμπουράρης τα έκανε σ΄αυτό τον τόπο!

Βεντέτα,προσωπικό πόλεμο ανοίξατε και κανείς, πλην των μπαχαλάκηδων, δε συμμερίζεται την ανόητη τακτική σας. Σταματήστε επιτέλους. Καταντήσατε μερικοί από σας χειρότεροι κι από τους Χρυσυαγίτες.

4. Στα 42,3 εκατ. ευρώ τα «φέσια» των Κερκυραίων στη ΔΕΗ- Τέσσερις στους δέκα δεν πληρώνουν

Στα 42,3 εκατ. ευρώ τα «φέσια» των Κερκυραίων στη ΔΕΗ- Τέσσερις στους δέκα δεν πληρώνουν Κέρκυρα και Κρήτη. Ανάμεσα στα πιο πλούσια νησιά της Ελλάδας. Βουλιάζουν από τον τουρισμό. Αλλά, μπαταχτσήδες   και λαμόγια οι κάτοικοι.

Για δείτε. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ  ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΔΕΗ! Δεν είναι η φτωχιά Ευρυτανία ή η  Αρκαδία που δεν πληρώνουν το ρεύμα τους, αλλά οι  ζάμπλουτοι   Κερκυραίοι και οι Κρητικοί. “Βρεγμένη σανίδα”  που τους χρειάζεται.

Τί τα  θες; Η φυλή έχει “πολιτογραφηθεί” ως μια από τις χειρότερες στον κόσμο. Κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες.΄Ερχονται οι ξένοι για τουρισμό στα νησιά και κυνηγάνε τους ταβερνιάρηδες και τους Ρουμ-άδες να τους δώσουν τις αποδείξεις τους, που οφείλουν χωρίς αίτηση να τους χορηγούν οι …επαγγελματίες της απάτης (έτσι να ήταν ο σωστός επαγγελματίας).

Ρεζίλι! ΄Ολη η υφήλιος το ξέρει πια πως η Ελλάδα είναι η χώρα της κλοπής, της διαφθοράς,της κομματικής διαπλοκής.

 

5.PARAPOLITIKA.GR
(15.07.2016 )
Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παΐσιου για τα χτυπήματα στη Γαλλία
Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παΐσιου για τα χτυπήματα στη Γαλλία - Κεντρική Εικόνα

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ pressPARAPOLITIKA plusPARAPOLITIKA tvBLOG view

Η Ολλανδέζα στη ζωή του Γιώργου Παπανδρέου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

Προσφορά κουπόνια για σούπερ μάρκετNews Room

Ποιον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Παπανδρέου για αρχηγό της νέας Κεντροαριστεράς

Σε πληρώνουμε για να αγοράσεις online.pigogo.gr

Έτσι δείχνουν μόδα στη Ρουμανία (VIDEO)

Απάντησε και Κέρδισε 800€ Κουπόνια Supermarket!Newsroom

Όργια με ανταλλαγή συντρόφων στην Κρήτη

Ποια είναι η “Μαίρη” του Πρετεντέρ

Ο Παϊτίμ Κασάμι αγκαλιά με την κόρη του Γιάννη Αλαφούζου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΕΠΟΜΕΝΟ
Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης περιμένουν τον πελαργό μέσα στον Αύγουστο – Κεντρική Εικόνα
Η φρουρά του πρωθυπουργού θα διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνον – Κεντρική Εικόνα

Το ΠΑΣΟΚ έκανε τον Καμμένο… πόκεμον (ΦΩΤΟ) – Κεντρική Εικόνα

Ποια αναπληρώτρια υπουργός πήγε με σαγιονάρες στον Τσίπρα; – Κεντρική Εικόνα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ψυχολογικό ράκος στα υπουργικά έδρανα (ΦΩΤΟ) – Κεντρική Εικόνα

PARAPOLITIKA plus
Η Λίντσεϊ Λόχαν μόλις χώρισε αλλά τελικά… είναι έγκυος – Άγνωστο αν θα κρατήσει το μωρό – Κεντρική Εικόνα

Αυτό είναι το βίντεο με το λίκνισμα της Δούκισσας που ξεπέρασε τις 60.000 προβολές σε μία μέρα! (VIDEO) – Κεντρική Εικόνα

Έτσι είναι η Κατερίνα Καινούργιου με μαγιό (ΦΩΤΟ)
Ξεσάλωσε στο πάρτι γενεθλίων της η εγγονή του τέως Βασιλιά (ΦΩΤΟ) – Κεντρική Εικόνα

«Αν δεν νικήσετε μη γυρίσετε πίσω» – Κεντρική Εικόνα
«Αν δεν νικήσετε μη γυρίσετε πίσω»
Συνέλθετε, Ολυμπιακός είμαστε… – Κεντρική Εικόνα

H χωματερή με τα …περισπούδαστα θέματα  που βάλαμε παραπάνω είναι τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Λένε πως ιδιοκτήτης ειναι ο “όμιλος Μαρινάκη” και  έχει υπαλλήλους κάτι άλλα λαμόγια δημοσιογράφους, όπως διαβάζουμε στο παρακάτω κείμενο:

Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και ο όμιλος Μαρινάκη
Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και ο όμιλος Μαρινάκη
Ο όμιλος Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά και την επίσημη έξοδο του από το ΣΚΑΙ, αρχίζει να δημιουργείται σταδιακά. Πρώτο βήμα η έκδοη εφημερίδα “Παραπολιτικά” το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.
Η νέα εφημερίδα αποτελεί συνέχεια του site parapolitika.gr και εντάσσεται στο νέο όμιλο που στήνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα ΜΜΕ. Μετά την εφημερίδα ακολουθούν δυο ακόμη θεματικά site και πολύ κοντά θα είναι η εμφάνιση νέου ραδιοφωνικου σταθμού. Ο Β.Μαρινάκης δεν αγοράζει τον Flash παρά τα όσα λέγονταν. Πήρε από τον Γ. Αλαφούζο τον Play FM και θα τον μετατρέψει σε αθλητικό-πολιτικό σταθμοί.
Σύμφωνα με το blog της “Ανασυγκρότησης” η νέα εφημερίδα θα κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς και θα αποτελείται από 80 σελίδες. Πρωτεργάτης και εκδότης του όλου εγχειρήματος είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.
Η στελέχωση της νέας εφημερίδας έχει ξεκινήσει ήδη, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον χώρο των media και η είδηση είναι θετική. Τον βασικό πυρήνα της νέας εφημερίδας αποτελούν οι Μενέλαος Τασιόπουλος, Παναγιώτης Τζένος, Θανάσης Λάλας (με τις γνωστές συνεντεύξεις), Θόδωρος Μουντζουρίδης (σκίτσο), Σωτήρης Ξενάκης, Γιάννης Αντύπας, Γιώργος Κατσίγιαννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Σαρρής, Μακάριος Λαζαρίδης, Λεωνίδας Μπλαβέρης, Δημήτρης Κουνιάς κ.α. (πολιτικό), Νίκος Σαμοΐλης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αμαλία Κάντζου και Μηνάς Τσαμόπουλος (οικονομικό), Γιώργος Καραμέρος, Γιώργος Μητσικώστας και Λίζα Δουκακάρου (στήλες), Νίκος Παπανδρέου (γεύσεις)”.

Είναι αυτός ο Μαρινάκης που περιγράφεται στο παρακάτω κέιμενο:

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά τη χθεσινή μαραθώνια απολογία του ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας Αιμίλιος Κοτσώνης για την υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor1». Επί περίπου οκτώ ώρες το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επιχειρηματίας στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων απολογούνταν ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά.

Πρόκειται για πρόσωπο «μπαλαντέρ» στην υπόθεση του πλοίου με το αμαρτωλό φορτίο, καθώς εμφανίζεται σε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο αφορούσε απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης κατηγορουμένου, ως συνδετικός κρίκος των εμπλεκομένων!

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισής του από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. Οπως αποκάλυψε η «Espresso», τον Αιμίλιο Κοτσώνη «έκαψε» η συμπληρωματική απολογία της συζύγου του προφυλακισμένου πλοιοκτήτη, η οποία κατονόμασε τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ως τον άνθρωπο που μεσολάβησε για την αγορά του δεξαμενόπλοιου! Ως αποτέλεσμα, σε βάρος του Αιμίλιου Κοτσώνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ατομο εμπιστοσύνης

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμπληρωματική απολογία-φωτιά για τον πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα η σύζυγος του πλοιοκτήτη ανέφερε:

«Για τις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την αγορά του πλοίου μεσολάβησε ο Κοτσώνης, επειδή ήταν άτομο εμπιστοσύνης, και ο σύζυγός μου και εγώ τον εμπιστευόμασταν, επειδή τα χρήματα που θα διαθέταμε ήταν τα χρήματα που είχαμε κερδίσει με κόπο και πιστεύαμε ότι θα τα διασφάλιζε».

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι όταν ξέσπασε η υπόθεση, επικοινώνησε με τον επιχειρηματία για να δει τι γίνεται και εκείνος της είπε να μην ανησυχεί.

Επιπλέον, στην απολογία του πλοιοκτήτη του «Noor1» υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας τού παρείχε την οποιαδήποτε ενημέρωση είχε για την πορεία του πλοίου προς την Ελλάδα, παρά το γεγονός πως ο ίδιος και η σύζυγός του προσπάθησαν πολλές φορές να επικοινωνήσουν με άτομο που εμφανιζόταν ως στενός συνεργάτης του και είναι ήδη προφυλακισμένος: «Ο,τι μάθαινα για την πορεία του πλοίου, το μάθαινα από τον Κοτσώνη, γιατί είχε για άλλο λόγο επικοινωνία με τον Μ.». Νωρίτερα χθες, ενώπιον της ανακρίτριας απολογήθηκε ο ναυλωτής του δεξαμενόπλοιου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους άνδρες του Λιμενικού που είχαν ερευνήσει το πλοίο στις αρχές του 2014 στη Βλύχα Ελευσίνας, σκοπός του «Noor1» ήταν να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες όχι αργού πετρελαίου, αλλά… θανάτου.

«Στενός φίλος του Β. Μαρινάκη»

Στις στενές σχέσεις του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είχε αναφερθεί ο επιχειρηματίας και πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης μετά την επίθεση που είχε δεχτεί τον Δεκέμβριο του 2013. Τότε, άγνωστοι τον είχαν πυροβολήσει έξω από την αντιπροσωπία αυτοκινήτων που διατηρεί στον Αλιμο. Σε δήλωση που είχε προσκομίσει, με αφορμή την επίθεση, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ανέφερε επί λέξει: «Είμαι συνεργάτης και προσωπικός φίλος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη. Τούτο είναι γνωστό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Με γνωρίζουν οι πάντες ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο και οι οποίοι γνωρίζουν την προσφορά μου στον Ολυμπιακό και τη φιλία μου με τον Μαρινάκη».

Σε ποιές εγκληματικές οργανώσεις έχει παραδοθεί ο Τύπος! “Τέταρτη εξουσία” ,σου λέει!

Καταλαβαίνετε γιατί, ιδιαίτερα σήμερα,  είναι “ζήτημα ζωής και θανάτου” η ύπαρξη και η λειτουργία της  ιστορικής δημοσιογραφίας,για να κρατηθεί  η ενημέρωση  στο ύψος που της αξίζει; Αν  επιτρέψουμε να μείνει  η  διαχείριση της πληροφορίας -είδησης στο Μαρινάκη ,θα είναι ΥΒΡΙΣ για τον  ΄Ανθρωπο.

Πόλεμος μέχρις εσχάτων με τους εγκληματίες. Καμιά ανοχή, για να μη γίνει συνενοχή.