ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Συνελαβαν Χρυσαυγίτη για τιν άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή
  • Συνελήφθη 42χρονος
  • Ιδιοκτήτης καφετέριας που συχνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής
  • Είχε προσληφθεί στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή
  • Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες του σοκαριστικού ξυλοδαρμού του 24χρονου
  • Νοσηλεύεται ο φοιτητής

Συνέλαβαν Χρυσαυγίτη για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή -Ενας από τους δράστες

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος φοιτητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην περιοχή των Ελληνορώσων, λίγες ώρες έπειτα από την επίθεση που είχε σημειωθεί, με μπογιές και βαριοπούλες, στο κατάστημα της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων. Πληροφορίες της ιστοσελίδας bloko ανέφεραν ότι η ομάδα που επιτέθηκε στον Αλέξιο Λάζαρη ήταν τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών.

Οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα μέχρι λιποθυμίας, ενώ ο φοιτητής νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό»

Ας υποθέσουμε πως οι δράστες του ξυλοδαρμού του 24χρονου φοιτητή την ώρα που του επιτέθηκαν  αντί για “Αίμα-Tιμή- Χρυσή  Αυγή” αλάλαζαν “Allahu Akbar” ( “ο Αλλάχ είναι μεγάλος”). Και  το αποτέλεσμα της επίθεσης να ήταν  ακριβώς το ίδιο. Να έκαναν, δηλαδή, οι Τζιχαντιστές  το παλικάρι λιώμα από την αγριότητα της  κακοποίησης του θύματος.

Μου λέει κανείς , λίγο μετά την επίθεση τί θα είχε μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο; Θα υπήρχε, δε λέμε ελληνικό, ευρωπαϊκό τουλάχιστον μιντιακό  μέσο  που δε θα μετέδιδε την είδηση, με έκτακτο δελτίο,  με πηχυαίους τίτλους, με σπουδή, ως  θέμα ύψιστης δημοσιογραφικής προτεραιότητας;

Την απάντηση την έχουμε από τις συνηθισμένες πια επιθέσεις των φανατικών ισλαμιστών στην Ευρώπη, με νεκρούς, τραυματίες, σοκαρισμένους  ανθρώπους, που περπατάνε ανύποπτοι στο δρόμο και πέφτουν θύματα της βαρβαρότητας του παρανοϊκού φονταμενταλισμού. Δεν υπάρχει τέτοια επίθεση, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν αν υπάρχουν νεκροί ή μόνον τραυματίες, που δεν έχει μεταδοθεί την ίδια στιγμή και ως είδηση παγκόσμιας εμβέλειας. Πάμε τώρα στα δικά μας.

Επί συναπτά έτη τα μέλη-τάγματα  της εγκληματικής οργάνωσης των Ναζί επιτίθενται σε αθώους ανθρώπους, κυρίως μετανάστες,  δολοφονούν, αφήνουν άλλους ανάπηρους, ξυλοφορτώνουν, καίνε. Με 60 δολοφονίες και 3.500 τέτοιες επιθέσεις έχουν χρεωθεί συνολικά  οι μακελάρηδες του Μιχαλολιάκου.

Προχτές, πάλι  στα καλά καθούμενα, ένας περαστικός έξω από ένα καφενείο, στοχοποιείται από τον ιδιοκτήτη και κάποιους θαμώνες, επειδή είχε στην πλάτη κρεμασμένο ένα σακίδιο και το αληταριό σύσσωμο, κραυγάζοντας «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή»  του ορμάνε, τον χτυπάνε αλύπητα, τον αφήνουν λιπόθυμο, πιθανόν γιατί νόμιζαν πως πέθανε και εξαφανίζονται. Το παλικάρι αναίσθητο μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ουδείς γνωρίζει ακόμα τί ζημιά έχει πάθει και ποια θα είναι η μετανοσοκομειακή πορεία της υγείας του. Και φυσικά, θα μπορούσε στη θέση του 24χρονου φοιτητή να ήσουν εσύ, εγώ, ο αδερφός σου, το παιδί  μου, ο κάθε  ανυποψίαστος περπατητής στο δρόμο, τα μούτρα, η εμφάνιση του οποίου   δε θα άρεσαν στους Νεο-Ναζί-Τζιχαντιστές του καφενείου  .

Η είδηση μεταδόθηκε  αργότερα στην Ελλάδα, αλλά όπως ακριβώς θα είχε μεταδοθεί μια είδηση, αν ένας ζηλιάρης σύζυγος ξυλοκοπούσε μέχρι αναισθησίας  τον εραστή της γυναίκας του. Ουδεμία πολιτική διάσταση δόθηκε στο θέμα. Κανένας σοβαρός σχολιασμός .Κανένα σχολιαστικό-κριτικό ενδιαφέρον από την ελληνική βιομηχανία παραπληροφόρησης και τους υπαλλήλους της. Τσιμουδιά. Μετέδωσαν μια είδηση ξυλοδαρμού συνηθισμένη, καθημερινή και απλώς οι δράστες έτυχε να είναι Χρυσαυγίτες. Συνηθισμένα δηλαδή πράγματα! Τίποτα ξεχωριστό ή επικίνδυνο. Και φυσικά δε μιλάμε για ταξίδι της είδησης εκτός ελληνικών συνόρων.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί,  ακούσαμε, η ελληνική αστυνομία, πέτυχε… μέγα άθλο και ταυτοποίησε έναν από τους δράστες, που ήταν ο ιδιοκτήτης του καφενείου. Βαμμένος Ναζί (πώς  λέμε “ριζιστικοποιημένος Ισλαμιστής”) και υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού των Ναζί Μιχαλολιάκου! ΄Αλλους δράστες, όμως, δεν κατάφερε η ελληνική   αστυνομία να εντοπίσει. Ο συλληφθείς δε γνώριζε τα υπόλοιπα τέρατα, που μαζί κόντεψαν να  ξεκάνουν το φοιτητή, γιατί είχε την απερισκεψία να κυκλοφορεί με το… δισάκι του στον ώμο. Περαστικοί ήταν οι άλλοι δράστες. Είδαν να πέφτει ξύλο και όρμησαν κι αυτοί!

Είπαμε, πριν. 60 νεκροί και 3.500 επιθέσεις,  σοβαροί τραυματισμοί, κακοποιήσεις, βανδαλισμοί,  κυρίως μεταναστών,  χρεώνονται στους Νεο-Ναζί στη χώρα μας.  Τέτοιο φαινόμενο,  σε περίοδο ειρηνική, δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα.  Και οι δράστες, γνωστοί και μη εξαιρετέοι Χρυσαυγίτες, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και όχι μόνο. Οι πρωτοκλασάτοι της εγκληματικής συμμορίας Μιχαλολιάκου, αποφυλακίστηκαν  εδώ και πολύ καιρό, γιατί το ελληνικό κράτος  δε διαθέτει  κατάλληλη …αίθουσα και υποδομές, για να τους δικάσει!

  Κι ακόμα. Ο φονιάς του Παύλου Φύσσα,, λίγο καιρό πριν, είχε κι αυτός αφεθεί ελεύθερος. Η δε δίκη του σε μια απίστευτα χρονοβόρα διαδικασία, συνεχίζεται με τους Ναζί που την παρακολουθούν, να  προκαλούν και να βρίζουν τους χαροκαμμένους γονείς.  Πείτε μου, έστω και μια περίπτωση, που οποιοσδήποτε φονιάς στην Ελλάδα, έτυχε τέτοιας μεταχείρισης από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές και πότε ταυτοποιημένος  δολοφόνος και μάλιστα σε ειδεχθές έγκλημα, όπως ήταν αυτό που διέπραξε ο Ρουπακιάς  , αποφυλακίστηκε ενώ η δίκη του βρισκόταν σε εξέλιξη. Και, μάλιστα, ο ίδιος πήγαινε, όποτε  γούσταρε,  στο δικαστήριο να παρακολουθήσει (από περιέργεια μάλλον)   τη δίκη του. Μια απίστευτα προκλητική ,εγκληματική θα λέγαμε  αποσύνθεση του δικαιικού-δικαστηριακού  συστήματος της χώρας. Δε θα μπορούν οι γενιές που έρχονται να πιστέψουν πως στη χώρα που ζούσαν οι γεννήτορές τους συνέβαιναν τέτοια ανήκουστα εγκλήματα στην απονομή της δικαιοσύνης και μάλιστα  στον 21ο αιώνα.

Κάθε δολοφονία, κάθε επίθεση  Ναζιστών έχει  ίδια, όχι παρόμοια, χαρακτηριστικά με εκείνα των παρανοϊκών Τζιχαντιστών, που σουγιαδιάζουν ανύποπτους πολίτες-άπιστους, στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη του. Οι Χρυσαυγίτες βαρύνονται με την ίδια ακριβώς εγκληματική, διαστροφική, συμπεριφορά. Στο όνομα μιας ιδεοληψίας, μιας ανύπαρκτης και ανιστόρητης  καθαρότητας της Αρίας φυλής, μιας θολής και εντελώς παρεξηγημένης  έννοιας του «πατριώτη», στην ουσία, με όλα τούτα ως προσχήματα, που τα επικαλούνται για να αποκρύψουν  χαρακτήρες με διαστροφές, διανοητικές διαταραχές, αγκυλώσεις, συμπλέγματα και τραύματα (ίδια  βαριά παθογένεια κουβαλάνε και οι αφιονισμένοι Τζιχαντιστες), η ελληνική κοινωνία ανέχεται και απλοποιεί στο  συλλογικό της ασυνείδητο «ανίερα εγκλήματα», όπως είναι αυτά των Ναζί. Κι ενώ την ίδια ώρα  η ίδια ελληνική «κοινή γνώμη” εξανίσταται και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών κατά αθώων πολιτών στις ευρωπαϊκές πόλεις, δεν επιδεικνύει  την  ανάλογη ευαισθησία για την ίδια ακριβώς εγκληματική υπερδραστηριότητα  των Ναζί στην Ελλάδα.

΄Οσο για το θεσμικό κράτος ,ας μη μιλάμε καλύτερα. Την ώρα που οι διωκτικές και άλλες αρμόδιες  αρχές του χτυπούν συναγερμό ,έστω και με την πιθανολογούμενη εμφάνιση  ενός Τζιχανστιστή στη χώρα μας, αδιαφορούν για  τους (300.000) ορατούς “Τζιχανστιστες” του Μιχαλολιάκου, που κυκλοφορούν δίπλα μας και δραστηριοποιούνται εγκληματικά και ατιμώρητα. Δεν είναι προκλητικό, ιστορικό φαινόμενο; Δε θα αισχυνθούν αργότερα τα μέλη μιας ελληνικής κοινωνίας, ανθρωποκεντρικής ελπίζουμε και με στοιχειώδη δικαιικό-νομικό πολιτισμό, για τέτοιο κατάντημα μιας οργανωμένης πολιτείας, μιας πληθυσμιακής πλειοψηφίας, γιατί  θα έχουν την ατυχία να μας  θεωρούν προγόνους και τη χώρα  αυτή πατρίδα τους;

Βεβαίως, σε καμιά ευρωπαϊκή, τουλάχιστον,  χώρα δε θα είχε χρεωθεί το επίσημο  κράτος τέτοια εγκληματική συμπεριφορά. Και είναι μόνο η Ελλάδα και η Ιταλία (αλλά στη γείτονα για άλλους λόγους),που  δια νόμου δεν έχει απαγορευτεί ακόμα οποιαδήποτε δραστηριότητα κυρίως πολιτική σε Ναζί. Πόσο μάλλον εγκληματική, ναζιστική τρομοκρατία.

 Στην Ελλάδα  οι φορείς της κρατικής εξουσίας   νομιμοποίησαν το κομματικό εξάμβλωμα- της Χ.Α και  έστειλαν τους  εκπροσώπου του στην ελληνική βουλή. Δεινή, μοναδική ιστορική  ΄Υβρις για τα 20.000.000 των θυμάτων με θύτες εκείνους στους οποίος σήμερα υποκλίνονται οι  ναζιστές μιας  χώρας, με χιλιάδες θύματα και που πολέμησε  όσο ελάχιστες  τους Ναζί κατακτητές.

 Είναι ντροπιαστική για τους ΄Ελληνες συνολικά και για τον καθένα μας ατομικά σήμερα η  πολιτική,η ιδεολογική, αλλά και ανθρωπιστική  αυτή χαλαρότητα, που εκφράζεται ως  ανοχή, επιείκεια,ουδετερότητα σε φαινόμενα  τέτοιας προκλητικά  αισχρής  βίας από τους  καινούριους φορείς της ναζιστικής θηριωδίας,που βύθισε ολόκληρο τον πλανήτη,λίγα χρόνια πριν,  στον όλεθρο και την καταισχύνη .

_______________________________________________________________________

  1. ΠΡΟΣΦΥΓΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ  ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ
2. Η ΠΙΟ…ΑΞΙΟΠΣΤΗ  ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
 3. ΚΟΦΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 4. “ΑΛΛΩΝ ΙΑΤΡΟΣ…”

1. Σφοδρές αντιδράσεις στη Στυλίδα για τους πρόσφυγες -Γκλέτσος: Θα κάνουμε δημοψήφισμα
Σφοδρές αντιδράσεις στη Στυλίδα για τους πρόσφυγες -Γκλέτσος: Θα κάνουμε δημοψήφισμα [βίντεο]

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις κατοίκων της Στυλίδας για τη φιλοξενία προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο του Καραβόμυλου.

Σε ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο δήμος Στυλίδας, πολλοί πήραν τον λόγο και αντέδρασαν έντονα, ενώ κάποιοι επιτέθηκαν φραστικά στον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο δήμαρχος ανέφερε, σύμφωνα με το LamiaReport, ότι η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη στο πρώην στρατόπεδο, διαφορετικά οι πρόσφυγες μπορεί να διασκορπιστούν μέσα στον αστικό ιστό, νοικιάζοντας σπίτια ή ξενοδοχεία της περιοχής.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ζήτησαν να γίνει δημοψήφισμα στον δήμο και ο κ. Γκλέτσος τους απάντησε «Αν το θέλετε θα γίνει», ενώ σε άλλο σημείο τους διευκρίνισε «Το ”Οχι” θα αφορά το στρατόπεδο, όχι τα σπίτια».

Σιγά, βρε Ελληνάρες, τζάμπα μάγκες εκεί στη Στυλίδα. Κι εσύ, παλικαρά δήμαρχε.

Τί είσαστε εσείς, δηλαδή, και δε θέλετε πρόσφυγες δίπλα σας; Και ποιος σας ρωτάει σε τέτοια θέματα που άπτονται  του ανθρωπισμού, αλλά και των διεθνών υποχρεώσεων και δεσμεύσεων της χώρας μας;

Σταματήστε τους ρατσισμούς και τους Μιχαλολιακισμούς. Αν θέλετε να σας αποκαλούμε ανθρώπους και όχι υπανθρώπους και ανθρωπίδες, αγκαλιάστε τους πρόσφυγες. Δώστε τους ζεστασιά ψυχής, αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση που τα έχουν τόση ανάγκη. Πονεμένοι ανθρωποι είναι, βγαλμένοι από αιματηρό πόλεμο, από φτώχεια και δυστυχία. Τα ζήσαμε στη Ελλάδα. Ντροπή!

 

2. ΔΕΙΤΕ για πόσα εκατομμύρια πούλησε την παρθενιά της η 18χρονη καλλονή Ρουμάνα!
Η Αλεξάντρα Κέφρεν έγινε η πρώτη γυναίκα που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της και επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ θα πληρώσει.

Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια ή αστείο αυτή η πληροφορία. Κι αν υπάρχει παλαβός, που μπορεί να μπλέκεται σε τέτοια αγοραπωλησία.

Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για  δημοσιογραφική επινόηση-απάτη. Κατασκευάζει τέτοια θέματα  με τον τόνο η εμπορική δημοσιογραφία.

Πάντως στην Ελλάδα, όλοι οι πορνογραφικοί ιστότοποι και οι φυλλάδες   απ΄όσο είδαμε στο google και τα περίπτερα, φιλοξένησαν τη σεξιστική είδηση. Το δε  Yahoo την έχει μέρες τώρα ψηλά στη…ζήτηση. Και μάλιστα  σε παραπέμπει κατευθείαν στην… πηγή (διάβαζε βόθρο), την παχύρρευστη χωματερήPiraeusPress

 Μέγας σκουπιδότοπος αυτό το σάιτ. Παρανοϊκή, εντελώς ανήθικη δημοσιογραφία. Αποκλειστικά για ανεγκέφαλους σκουπιδοφάγους, που τους σέρνει από κλικ σε κλικ (και μάλιστα με σερνόμενη, χελώνας  ταχύτητα), για να διαβάσουν και να χορτάσει το μάτι τους απο την… αποκλειστικότητα (συνήθως πορνοείδηση με προκλητική φωτογραφία  ή κουτσομπολιό.)   Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα στις μελλοντικές γενιές των δημοσιογράφων, να ανοίγουν το αρχείο και να παίρνουν μια ιδέα, τί σημαίνει κατα-καρα-κίτρινη δημοσιογραφία στις μέρες μας.

3.  Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναστολές -Πάει στον Πανάγιο Τάφο και στον Μπελογιάννη με την ίδια άνεση

 Καλή η ατάκα του Ευάγγελου. Χτύπησε κέντρο. Μόνο κακόπιστος δε θα το παραδεχτεί. ΄Ετσι ακριβώς είναι οι Συριζαίοι  Με όλους και με όλα. Καμιά τσίπα. Ψήφοι να πέφτουν.

4. Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος»

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOCΕνώ η “θυγατέρα” ε; Τέρας εντιμότητας και αξιοπρέπειας. Η δραχμίστρια- αχυράνθρωπος του δικτάτορα Πούτιν έχει θράσος…καρατίων.

Η αδυναμία διάκρισης  του σωστού και του λάθους,του λογικού και του παράλογου,  η αχρωματοψία στο ηθικό και το ανήθικο,είναι βαρειές αρρώστιες,που κατατρύχουν πολλούς. Πρώτη τη Ζωή.

Τί σοφά τα λέγανε οι αρχαίοι! “΄Αλλων ιατρός αυτός έλκεσι βρύων”.  Η αυτογνωσία είναι βαριά πανοπλία για την Κωνσταντοπούλου. Δεν μπορεί να τη σηκώσει.